fbpx

Bedste gavekort til kroophold i Danmark 2024

Mangler du den perfekte gave, til én du holder af? Så er et kroophold gavekort lige det, du står og leder efter. Ofte kan det være svært at finde gaven til dem, som ikke ønsker sig noget. Men hvis der er noget alle elsker, så er det ren afslapning og god mad i hyggelige rammer.

Denne side indeholder reklamelinks

molskroen-1.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen tilbyder et lækkert strandhotel der er placeret ved Femmøller strand i nationalpark Mols Bjerge. Hotellet ligger desuden blot 10 minutters kørslen fra den hyggelige by Ebeltoft. Molskroens restaurant serverer udsøgt gourmet mad, så hvis du vil have en ekstraordinær mad oplevelse kan det varm anbefales at spise på restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

fredensborg-store-kro-1.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Oplev Fredensborg store kro som er nabo til Fredensborg slot. Hotellet ligger i det idylliske Nordsjællandske landskab. Hotellet er indrettet med et elegant og luksuriøst udtryk. Slots restauranten tilbyder retter med årstidens råvare, hvor der kan vælges mellem danke og internationale retter. Fester, konferencer og andre begivenheder kan arrangeres i både restauranten samt repræsentationslokalerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hvalpsund-Faergekro-1.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Oplev en af Danmarks ældste kroer, der historisk rækker helt tilbage til 1532, hvor de nuværende ældste bygninger er helt tilbage fra 1913. Vil du have en rolig atmosfære omkring dig samt massere af smuk natur og mulighed for gåture langs vandet, er Hvalpsund færgekro et oplagt valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel-1.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Nyd hinanden og nærværet med et ophold på Tambohus Kro og Badehotel, sænk farten og kom helt ned i gear. Der tilbydes alt mellem wellness ophold til golf ophold. I pragtfulde natur omgivelser har du muligheden for at få et fantastisk afslappende ophold. Derudover serveres der ærlig kro mad og gourmet mad.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro et sted hvor du kan føle dig godt tilpas. Placeret i jysk natur nær Gudenåen kan du nyde et godt ophold. Der tilbydes masser af oplevelser med naturen som midtpunkt. Dette er det perfekte ophold for par, konferencer eller større fester som bryllup er kongensbro kro et oplagt valg. Restauranten tilbyder danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

sallingsund-faergekro-1.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Drømmer du om et ophold i absolut særklasse med omgivelser af smuk natur, så kan Sallingsund Færgekro tilbyde et ekstraordinært ophold som par især er glade for. Restauranten tilbyder franske retter samt årstidens grønt.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro ligger i naturskønne omgivelser nær Gram sø og Gram slot. Slotskroen tilbyder en række dejlige værelser som varierer i stil og atmosfære. Restaurantens menukort inkluderer mange råvarer fra lokale områder. Med naturen og økologi i fokus dannes der de perfekte rammer for et afslappende ophold med god mad og friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Låsby-Kro-1.jpg
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Låsby Kro tilbyder et klassisk autentisk kro atmosfære. Dette sted er perfekt til en miniferie eller forlænget weekend. Stedet regner sig godt for en der holder af at opholde sig i naturen. Man kan blandt andet ro kajak, spille minigolf eller tage på vandreture i smukke naturomgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

aalbaek-gl-kro-1.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Badehotel tilbyder i alt 55 værelser, alle værelser er i ægte badehotel stil. Få tid til at nyde hinanden og tag på miniferie, her finder du blandt andet mulighed for at udforske Nordjylland. Blot 20 kilometer fra bade hotellet ligger Skagen, du kan blandet andet opleve sagens kunstmuseer, Det Grå Fyr, Nordsøen Oceanarium og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

gerlev-kro-og-hotel-1.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro beskrives bedst som charmerende og autentisk, gammeldags bygget med bindingsværk. Placeret i naturskønne omgivelser finder du ro til at koble fra og nyde dette dejlige ophold, menuen er altid lækker og tilberedt med varieret tilbehør alt efter årstidens udvalgte frugt og grønt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

schackenborg-slotskro-1.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Få et uforglemmeligt ophold på Slotskroen. Værelserne er indrettet med et strejf af royal klassisk stil samt hjemlige omgivelser. Slotskroens køkkenchef tager dig med på en sanselig oplevelse og serverer mad og udsøgt vin i smukke omgivelser. Dette sted er særligt godt egnet til en romantisk getaway eller til arrangementer.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro-1.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Et ophold på Hovborg Kro, tilbyder dig et ophold i en rolig atmosfære, og i stille og rolige omgivelser. I kroens restaurant tilberedes der god jysk mad, med udgangspunkt i friske råvarer. Hovborg Kro er derudover placeret centralt i forhold til Billund, som tilbyder masser andre spændende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel-aarslevkro-1.jpg
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

På Årslev Kro, grundlagt i 1800-tallet, finder du den helt rigtige kro atmosfære. Med en lækker golfbane 10 minutter væk og hyggelige værelser kommer du rigtig langt på Årslev Kro. Køkkenet: Det Rustikke Landkøkken sørger for lækker mad bestemt efter årstiden. Der er desuden morgenbuffet hver morgen

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde-Kro-1.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Kom på Norsminde Kro og oplev moderne kontraster møde traditionelle og charmerende kontraster. Her vil du kunne nyde udsigten over Norsminde Fjord og dens maleriske landskab. Norsminde Kro byder på lækker mad eksklusivt lavet til dig, så skynd dig at booke en miniferie og kom lidt væk fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

roedvig-kro-og-badehotel-1.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Rødvig Kro og Badehotel er blot 1 minut fra stranden. Kom på dette hotel og oplev dejligt pæne værelser. Du er kun 1 times kørsel fra København, så du når akkurat at komme langt væk fra hverdagens stress og jag. Værelserne har en flot udsigt over Fakse Bugt og Stevns Klint.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

rudboel-graensekro-1.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Grænsekroen har siden år 1711 velkomment gæster og tilbudt et charmerende og en rolig atmosfære. Beliggenheden ved Rudbøl Sø gør dette sted ekstraordinært naturskønt. Der er i alt 235 sengepladser og kan derfor huse op til en del gæster, derudover er der swimmingpool, sauna, bordtennis og meget mere tilgængelig for de besøgende.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager-1.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Besøg et historisk levn der rækker helt tilbage til året 1660. Udforsk og lær mere om hotel Postgaarden Mariagers spændende historie. I dag er hotellet renoveret og i bedste kvalitet. Tag en overnatning eller miniferie i historiske rammer. Hotellet havde royalt besøg af Dronning Margrethe og Prins Henrik tilbage i 2016.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Bromoelle-Kro-1.jpg
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Bromølle Kro kan tilbyde et ophold midt i det smukkeste danske idyl, omgivet af skov og Åmose Å. Du har rig mulighed for at tage på oplevelse i den nærliggende natur. Bromølle Kros restaurant serverer traditionel dansk mad som kan nydes med udsigt til den smukke natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

filskov-kro.jpg
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Hvis du skal forkæle dig selv eller en du kender, er Filskov Kro et godt udgangspunkt. Kroens beliggenhed i det natur smukke område mellem Vejle, Billund og Herning sikrer dig smukke naturomgivelser. Deres restaurant er kendt for deres yderst kompetente køkken der serverer et udsøgt gourmet måltid.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Hotel-Froeslev-Kro-1.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Frøslev Kro er et sted du kan finde hvile og ro. I de hyggelige og det gamle danskes minde finder du en hyggelig gult malet kro. På kroen serveres der god gammeldags dansk mad. Kroens beliggenhed gør det et ideelt hvis man gerne vil opleve de nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup-Kro-1.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Tag på et fortryllende ophold på et af Danmarks ældste pramdrager kro. Her kan du opleve kro livet på bedste velgående, få et glimt af fortidens minder, gamle bygninger og levende idyllisk natur. Svostrup Kro er beliggende ved Gudenåen der løber gennem kroens have. Kroens kokke tilbereder lækker traditionel dansk mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

munkebo-kro-1.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro giver plads til hverdags hygge i afslappende omgivelser. Denne kro sørger for at du finder dig godt tilpas, og gør plads til at du kan koble af fra hverdagens stress. Du får både et hyggeligt og smagfuldt oplevelse ved ophold på Munkebo Kro. Par er især glade for dette sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro befinder sig blot 35 minutters kørsel fra Ebeltoft by. Kroen tilbyder godt værtsskab samt hyggelige værelser. Du har både rig mulighed for total afslapning på egen terrasse, eller en mere aktiv ferie, kan du altid besøge Mols Bjerge, Skandinavisk dyrepark, eller Randers Regnskov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

noerre-vissing-kro-1.jpg
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro danner bro mellem tradition og nutid i den mere end 200 år gamle kro, som den dag i dag er renoveret. I det natur smukke område med søer og skove finder du denne kro som tilbyder ophold, lokaler til selskaber såsom konfirmationer, bryllupper og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

nymindegab-kro-1.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Forkæl dig selv eller en du kender med et lækkert ophold ved den jyske vestkyst. Nymindegab Kro har særdeles meget at tilbyde lige fra et godt måltid til massere af oplevelser i de nærliggende områder såsom paddelsurfing eller et besøg på Nymindegab Museum som genåbnede i 2020.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

sevel-kro-1.jpg
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Sevel Kro har en fantastisk spændende historie der rækker helt tilbage til 1396, hvor dronning Margrethe 1. Indførte kroen som da blev kongeligt privilegeret. Udforsk kroens historie med et ophold, og nyd dejlige danske måltider.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hundested-kro-og-hotel-1.jpg
Hotels.com

Hundested Kro

3/5

Få et hyggeligt ophold på Hundested Kro, der bærer præg af dels historie og det moderne. Værelserne er en blanding af lyse moderne og god gammeldags kro hygge. Der afholdes et væld af af arrangementer, med blandt andet med live musik og foredrag.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

herloev-kro-1.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Få et super lækkert ophold på den 3-stjernede Herløv Kro. Kroen giver dig mulighed for at få det bedste ud af et ophold tæt på Københavnske, dog væk fra larmen og støj. Læn dig tilbage og nyd den hyggelige kro atmosfære og få serveret mad til enhver smag

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro-1.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Tæt på Aalborg finder du Hjallerup Kro som er det perfekt sted for en overnatning eller miniferie. Kroen har altid besøgende og gang i den, du kan derfor forvente at der vil blive afholdt arrangementer med musik og dans. Kroens restaurant vil sørge for at alle maver er mætte med et godt måltid mad.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

agerskov-kro-1.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro byder på ægte sønderjysk hygge. Kroen tilbyder et hav af ophold, lige fra weekendophold med musik og dans til golfophold. Restauranten på kroen serverer et bred udvalg af lækre retter så der er til enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

st-binderup-kro-1.jpeg
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Få et ophold med standarden helt i top. På Binderup Kro får du et værelse der er moderne indrettet på den ellers gamle, men yderst hyggelige kro. Med beliggenhed nær skov får du rolige og smukke omgivelser. Du kan nyde maden fra kroens restaurant, de byder på en bred vifte af udvalg.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

den-gamle-digegaard-1.jpg
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Et ophold på Den Gamle Digegaard byder på bindingsværksbygninger med stråtag og med naturen som midtpunkt. Få et ophold kun få skridt fra Østersøen og Lollands bedste badestrande. Diget har desuden sit helt eget røgeri hvor du kan nyde et skønt udvalg af røgvarer.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Giv en dansk kroferie i gavekort

Der er mange gode grunde til at give et kroophold i gavekort. Her er bare et par af dem:

  • Kroophold er den perfekte måde at stresse af på. De hyggelige omgivelser, den langsomme hverdag og ingen pligter. Hvis der er én i dit liv, som trænger til en pause fra travlhed og deadlines er et kroophold perfekt.
  • Den smukke natur. Det er alt for sjældent, man bruger tid på at nyde naturen. De fleste kroer er placeret på naturskønne områder. Med et dansk kroferie gavekort kan du derfor give en ven muligheden for at opleve den danske natur fuldt ud.
  • God mad. Der er intet, som slår god dansk kromad. Det er ofte inspireret af god gammeldags dansk madlavning og kan tage én helt tilbage til bedstemors køkken.

Gavekort til kroophold i hele landet

Du behøver ikke begrænse dig, hvis du vil give nogen en dansk kroferie i gavekort. Der ligger nemlig kroer rundt omkring i hele landet. Når du skal købe dit kroophold gavekort kan du med fordel overveje, hvor opholdet skal foregå. Du kan vælge at planlægge det på forhånd eller lade modtageren af gavekortet have indflydelse på, hvor turen går til.

Du kan finde dejlige kroophold på både Sjælland, Jylland og Fyn. Det giver dig mulighed for at vælge en kro i nærheden af dem du giver gave til. Men du kan også give dem en længere rejse og lade dem opdage dele af landet, de sjældent besøger. Det gode ved at give et kroophold gavekort er, at du kan være sikker på, de får et hyggeligt ophold.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilke kroer kan jeg købe gavekort til?

Næsten alle kroer har mulighed for, at du kan købe gavekort dertil. Det er nemlig en god måde at give et skønt ophold til en ven, familiemedlem eller partner. Du kan se på kroens hjemmeside, om de tilbyder dansk kroferie gavekort.

Hvordan vælger jeg det rigtige kroophold?

Der findes ikke én kro, som er bedst for alle. Det er forskelligt fra person til person, hvad der passer dem bedst. Når du skal til at købe et gavekort kroophold til nogen, skal du derfor tænke på, hvad de kan lide. Går de meget op i mad? Vil de gerne se bestemte attraktioner? Du kender dem bedst og kan derfor også vælge det helt rigtige kroophold.

Hvor kan jeg købe gavekort kroophold?

Du kan finde gavekort til kroophold på de forskellige kroers hjemmesider. Under køb, vil der oftest være mulighed for at vælge et gavekort i stedet for et ophold. Her kan du vælge, hvor mange penge du vil sætte på et dansk kroferie gavekort og give til en ven.