fbpx

Bedste hotelophold i Danmark 2024

Du kan få en uforglemmelig oplevelse, når du tager på et af de fantastiske hotelophold, vi har fundet frem til dig her på siden. Vi har nemlig samlet alle de bedste hotelophold, så du frit kan vælge mellem dem, uanset om det er for fornøjelsens skyld eller i forbindelse med arbejde.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel er det helt oplagte hotelophold til dig der ønsker et ophold hvor det gastronomiske køkken er helt i særklasse. For hos Fru Larsen Hotel har maden fået en stor rolle, dine smagsløg vil under hele dette ophold blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Kobaek-Strand-Hotel.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er et dejligt sted at nyde et hoteophold her er der rig mulighed for hyggelige stunder i form af en god gåtur ved havet eller i restauranten med en betagende havudsigt over et glas vin. Glæd dig til et dejligtophold ved havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Den-Gamle-Arrest.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er et vidunderligt sted at nyde et dejligt hotelophold, hotellet ligger midt i den gamle historiske del af byen lige foran domkirken. Der er med andre ord rig mulighed for hyggelige gåture rundt til byens dejlige caféer og butikker.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert hotelophold ved Øresunds kyst, så er Marienlyst strandhotel lige stedet for dig. Marienlyst strandhotel er en fantastisk oase, hvor du kan få en lækker pause i din hverdag. Udover eget kasino, skønne værelser og et dejligt spaområde har hotellet naturligvis også en lækker restaurant, hvor du kan nyde veltilberedt mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Med sin beliggenhed i imponerende og smuk bygning er kurhotel Skodsborg lige noget for dig, der ønsker et rigtigt lækkert hotelophold. Med sin beliggenhed ud til Øresunds kyst, en lækker spa og 83 vidunderlige værelser får du en skøn hotel oplevelse. Der er desuden også bar og restaurant på hotellet, hvor du kan slappe af efter en dejlig dag.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I den nordjyske by Sæby finder du hotel Viking Aqua Spa & Wellness, der bare venter på at byde dig være hjertelig velkommen til et lækkert hotelophold. Med sin beliggenhed ud til Kattegat og en masse lækre faciliteter er du garanteret et skønt ophold. Nyd for eksempel et lidt wellness område med sauna og spa, egen restaurant og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Med sin udsigt ud over Alssund er det smukke og moderne Steigenberger Alsik Hotel og Spa et oplagt valg for enhver, der trænger til et lækkert hotelophold. Her får du dejlige værelser, en lækker restaurant og ikke mindst fantastisk service fra det venlige personale. Derudover har hotellet et wellness område hvor du både kan nyde pool, spa og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Har du lyst til et lækkert hotelophold hvor du kan nyde både spa og et spil golf, så er Himmerland Golf & Spa Resort stedet for dig. Hotellet er familievenligt og byder på en masse aktiviteter for både børn og voksne, så det er det oplagte valg for enhver, der gerne vil have familien med på sit hotelophold. Se hvad Himmerland golf og spa resort kan tilbyde dig.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Beliggende i et smukt naturområde er Hotel Fjordgaarden et sted, der er som skabt til afslappede hotelophold. Hotellet byder på alt fra wellness, fitnesscenter til egen restaurant, der byder på veltilberedt mad og rigtig god stemning. Kort fortalt et lækkert og hyggeligt wellness hotel, der bare venter på at byde dig rigtigt hjertelig velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Beliggende i Thy få kilometer fra den jyske vestkyst er Hotel Thinggaard lige i stedet for dig, som ønsker et rigtig hyggeligt hotelophold. Udover den dejlige natur har hotellet også en masse faciliteter, som egen restaurant, wellness og en bar. Fordriv tiden på dit dejlige værelse eller tag ud og spadser en tur i den smukke natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er uden sammenligning et af de mest populære wellness hoteller i hele Danmark. Det ligger helt ud mod den smukke Vejle Fjord og giver dig en af landets dejligste udsigter. Som gæst får du adgang til en masse lækre faciliteter som spa, restaurant og meget mere. Det er lige i stedet for enhver, der trænger til et hotelophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Hvis du gerne vil føle dig som en kongelig, så skal du booke et ophold på Kokkedal Castle Copenhagen, der er et fantastisk hotel beliggende i hovedstaden. Dette slotshotel giver dig adgang til fantastiske værelser, hele 2 restauranter og naturligvis et fantastisk indendørs pool og spa område. Her får du altså alt hvad hjertet kan begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blokhus er uden sammenligning en af de mest populære badebyer i hele Danmark og derfor er Strandhotellet Blokhus naturligvis også altid et besøg værd. Bestil et hotelophold og få adgang til de mange faciliteter som en fantastisk restaurant, kaffebar, fitnesscenter og naturligvis indendørs pool og spa. Kort sagt alt hvad man kan ønske sig af et hotelophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden er et fantastisk sønderjysk hotel, hvis enestående udsigt ud over Flensborg Fjord er med til at sikre dig et rigtig godt hotel ophold. Hotellet har egen bar og restaurant, hvor du kan nyde veltilberedte måltider og en dejlig drink. Det venlige personale står klar til at give dig et fantastisk ophold og gode minder fra et skønt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne i Hornbæk er et enestående badehotel, der bare venter på at byde dig hjerteligt velkommen. Trods sin beskedne størrelse er der ingen mangel på god service og faciliteter. Indtag en vidunderlig middag på hotellets restaurant, slap af i kaffebaren eller gå dig en tur i de smukke omgivelser. Kort sagt et rigtigt hyggeligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel er med sin beliggenhed ud til Flensborg Fjord et af de dejligste hoteller i det sydlige Danmark. Tag afsted alene eller medbringe familien, som helt sikkert vil få et vidunderligt hotelophold. Et moderne hotel med egen restaurant og bar samt mulighed for golf for de interesserede. En unik hoteloplevelse i skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel koldingfjord er et af de hoteller, som man simpelthen ikke må snyde sig selv for. Hotellet ligger helt ud til vandet og er opført i nyklassicistisk stil ved Kolding Fjord. Som gæst får du naturligvis adgang til hotellets egen restaurant, hvor der serveres lækker mad tilberedt af lokale råvarer. Derudover er der også fitnesscenter og wellness faciliteter til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er beliggende i en smuk firlænget bygning i en vidunderlig park. Som gæst får man adgang til et af 134 smukke værelser og de 2 restauranter samt bar er med til at gøre opholdet perfekt. Slap af i hotellets wellness område med indendørs pool og meget mere, eller gå dig en tur i de smukke omgivelser nær hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Hvis en smuk udsigt og dejlige omgivelser er en prioritet for dig, så er Comwell Kongebrogaarden lige det hotel som du leder efter til dit næste hotelophold. Her får du ud over den smukke udsigt en lækker restaurant, indendørs pool og motionscenter. Kort sagt et hotel der har alt hvad hjertet kan begære for den kræsne gæst.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard i Snekkersten er et dejligt hotel, der er som skabt til dit næste hotelophold. Beliggende i en gammel herregård er det et hotel, der er nærmest summer af eksklusivitet og stemning. Nyd en lækker middag i hotellets smukke restaurant, få noget motion i fitnesscenteret eller bliv forkælet i det store spa område.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Med en lækker beliggenhed i Århus er det dejlige Helnan Marselis Hotel lige sagen for dig, der gerne vil på et rigtigt lækkert hotelophold. Udover dejlige værelser, en moderne wellnessafdeling og egen restaurant på hotellet, får man også en enestående udsigt over Kattegat. Det er med andre ord et af de dejligste hoteller i hele Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et lækkert og eksklusivt hotel, der med sin beliggenhed i et skovområde er som skabt til et dejligt afslappende ophold. Nyd et hotelophold, hvor du kan gå lange ture i den smukke natur, slappe af på dit hyggelige værelse og naturligvis spise fremragende mad på hotellets restaurant. En sand perle af et hotel i det Nordjyske.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Hvis du gerne vil have et lidt anderledes hotelophold i din ferie, så er Kolding Hotel Apartments liget noget for dig. Her får du egen ferielejlighed, hvor du kan være dig selv og nyde tiden som du vil. Alle lejligheder har eget køkken og bad, så du kan roligt tage familien med, så i sammen kan nyde et dejligt hotel ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et enestående lækkert hotel, der med sin smukke udsigt udover Faaborg fjord er den perfekte lokation til et hotelophold. På hotellet er der hele 128 lækre værelser, egen restaurant og en bar. I årets varme måneder kan du nyde hotellets private strand. Et rigtigt dejligt hotel, der bare venter på at byde dig hjerteligt velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Hvis du skal have noget eksklusivt og fantastisk, så skal du overveje et hotelophold på Ruths Hotel i Skagen. Her får du god service, lækre værelser og meget mere. Nyd fantastisk mad på hotellets to restauranter, snup en drink i baren eller slap af i det dejlige spa- og wellnessområde. Der er også swimmingpool og endda motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Med en yderst praktisk beliggenhed ved Kastrup Lufthavn er Clarion Hotel Copenhagen Airport lige noget for enhver, der ønsker et dejlige hotelophold. Det er et moderne og flot hotel med over 600 værelser. Spis dejlig mad på hotellets forskellige restauranter, få lidt motion i fitnessfaciliteterne eller tag en drink i baren. Godt hotel i hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

I en smuk gammel bindingsværksbygning i Næstved finder du det enestående og unikke Hotel Kirstine. Det er et hotel, der har alt hvad hjertet kan begære. Dejlige værelser, god service og en masse lækre faciliteter. Spis på den dejlige restaurant, hvor man får fantastisk mad. Eller tag en tur hen i wellnessområdet og slap af i spaen.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis du godt kan lide det eksklusive i livet og gerne vil på et lækkert hotelophold, så er Hotel Kong Arthur i København lige det du søger. Det er et fantastisk sted med over 200 værelse, hele tre restauranter på stedet og en lækker bar/lounge. Dertil kommer det dejlige spa- og wellnessområde, hvor du kan slappe af og nyde ferien i fulde drag.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Trænger du til en dejlig miniferie på Bornholm, så skal du overveje at booke et værelse på det smukke og eksklusive Griffen Spa Hotel. Dette 4-stjernede hotel er en oplevelse, der byder på hele 142 værelser, en skøn gourmetrestaurant og naturligvis en lækker bar. Bagefter kan du lade dig forkæle i den behagelige og omfattende spaafdeling.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

På Munkebjerg Hotel får du eksklusiv service i verdensklasse. Det er et hotel, der byder sine gæster på alt fra en lækker restaurant, moderne fitnesscenter og ikke mindst dejlig natur i området. Tag en tur til Munkebjerg Hotel og få et hotel ophold, som du ikke vil glemme lige foreløbig. Et sandt fund af et hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet er et af de mest efterspurgte og populære hoteller, og når man først tjekke rind kan man mærke hvorfor. Alt er fantastisk og du kan som gæst nyde lækker mad i gourmetrestauranten, afslapning på de dejlige og komfortable værelser eller bare tage den med ro i hotellets smukke omgivelser. Et hotelophold, du aldrig glemmer.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Har du lyst til en lille ferie på Fyn, så skal du ikke snyde dig selv for et hotelophold på Hotel Troense. Her får du alt hvad man forventer af det moderne hotel som f.eks. egen restaurant, en skøn terrasse med udendørs boblebad og naturligvis dejlige værelser. Du får altid en dejlig oplevelse som gæst på Hotel Troense i Svendborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Et hotelophold giver et skønt afbræk i dagligdagen

Har du brug for et afbræk i din hverdag, er et hotelophold en rigtig god løsning. Alle, der har prøvet at være på et hotelophold, ved, hvor lækkert det er. Her kan du rigtig få slappet af, så der kommer overskud på energikontoen.

Det gode ved et hotelophold er, at du kommer væk hjemmefra i en kort periode. Du kommer herved væk fra alle de daglige sure pligter, såsom arbejde, rengøring, tøjvask, oprydning, og hvad din hverdag ellers lige kræver af dig. 

Når du er på et hotelophold på Sjælland eller et andet sted i Danmark, kan du ikke gøre andet end at lade alle pligterne ligge derhjemme, så du bare skal tænke på dig selv og din rejsepartner. Typisk er der inkluderet mad i et hotelophold således, at du heller ikke skal tænke over, hvor du skal spise. 

Det er ikke kun i udlandet, at du kan tage på et hotelophold. Der findes også masser af hotel ophold i Danmark. I og med at det er muligt at komme på mange forskellige hotel ophold for 2 rundt omkring i hele Danmark, behøver du ikke engang at transportere dig selv særlig langt. Der vil altid være et lækkert hotel lige i nærheden af din bopæl. 

Tag på et dejligt hotelophold for 2 eller alene

De fleste hoteller skriver altid på deres hjemmeside, hvad et ophold for 2 koster. Det er derfor nemt og hurtigt at finde ud af, hvor mange penge du skal have op af lommen, hvis du skal af sted sammen med en anden person. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage på et hotelophold, hvis du ikke har en rejsemakker. Du kan nemlig sagtens tage af sted alene.

Du skal bare være forberedt på, at det måske er en smule dyrere at tage alene af sted sammenlignet med, hvis I er 2 personer. Til gengæld får du et dejligt eneværelse, hvor du kan sove og slappe af helt uforstyrret.

Nydeligt og elegant hotel

Få romantikken til at blomstre med et romantisk hotelophold for 2 personer

Har du og din partner brug for at få romantikken til at blomstre? Så kan I tage på et romantisk hotel ophold sammen. Der findes mange hoteller, hvor de har gjort lidt ekstra ud af at gøre opholdet romantisk. 

Når du skal finde frem til et romantisk hotelophold, kan du gøre det på flere måder. For det første er der mange hoteller, der reklamerer med et romantisk hotelophold for 2 personer. Du kan derfor bare søge efter dette. 

Det er også muligt nemt og hurtigt at finde frem til et romantisk hotelophold for 2 personer lige her på siden. Du bør altså tage et kig på de forskellige hotelophold her på siden for at se, hvilket hotel der oser af romantik. 

Når du har fundet et eller flere hoteller, kan du klikke dig direkte videre ind på hotellets hjemmeside for at tjekke, hvad hotellet kan tilbyde dig og din livsledsager. 

Et hotelophold med spa er det rene luksus

Er du vild med spafaciliteter, kan du godt glæde dig til at komme på et hotel ophold med spa. Et hotel og spa ophold kan sagtens hænge sammen, da der findes hoteller med spafaciliteter, som du kan benytte dig af, når du bor på hotellet. Nogle hoteller inkluderer det i prisen, mens andre kræver en ekstra betaling, når du vil benytte deres spaafdeling. 

Du kan endda være så heldig, at der er både spa- og wellnessfaciliteter på et hotel. Med sådan et hotel kan du virkelig få ro i både krop og sjæl, da du kan hygge dig med alt lige fra en massage til et dampbad, en tur i sauna og meget mere.

Hoteller med spa har sommetider også et fitnessrum, som du kan få lov til at benytte. Det kan være inkluderet i prisen, når du booker dit hotelophold i Jylland. Men der er også hoteller, hvor du skal betale ekstra for at bruge deres fitnessfaciliteter. Du kan altid spørge receptionisten ved ankomst, hvis du er i tvivl om noget.

Sådan får du fingrene i billige hotelophold

Der er bestemt ikke noget galt med at ville have fat i billige hotel ophold. Det vil de fleste vel. Der er jo ikke forskel på selve hotelopholdet i forhold til, om du betaler meget eller lidt for det. Så at få fat i et hotelophold til en reduceret pris er bare et scoop. 

Da der er rigtig mange mennesker, der benytter sig af hotelophold, er det dog ikke altid, at du kan finde et godt tilbud på lige netop det hotel, du ønsker at besøge. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt at få et hotelophold til en billigere pris. For det er det helt bestemt.

Tager du eksempelvis afsted i hverdagene, er det billigere at bo på et hotel, end det er i weekenden. Det er blandt andet på grund af, at det oftest er meget sværere at få gæster til at komme i hverdagen, hvor alle er på arbejde. Der er langt flere, der har mulighed for at slippe væk i weekenden. 

Du kan også holde øje på hotellernes hjemmesider eller tilmelde dig deres nyhedsbreve for at se, om der dukker nogle gode tilbud op. Det kan eksempelvis være i lavsæsonen, at hotellet vælger at sælge deres ophold billigere. Det gør de, fordi at det er bedre at tjene en lille smule end ingenting i lavsæsonen.

Sidst men ikke mindst kan du kigge på et dealsite efter gode tilbud på hotelophold. Disse sider er nemlig også en god mulighed i forhold til at få fat i et billigere hotelophold på Fyn.

Vælg mellem hotelophold med og uden gourmetmad

Som allerede nævnt er en af de lækre ting ved at tage på et hotelophold, at du ikke selv skal stå og lave maden. Det sørger hotellets kok nemlig for. Kokken klarer alt lige fra planlægning af menuen til indkøb af råvarerne og tilberedning af maden. Du skal derfor bare sætte dig til bords for at sætte tænderne i den dejlige mad.

Uanset hvilket hotelophold du vælger, er du sikret at få god mad. Nogle hoteller går endda meget op i at bruge lokale råvarer til menuen, hvilket gør den ekstra lækker. 

Du kan også vælge at bo på et hotel, hvor der serveres gourmetmad. Det vil sige, at der er kælet ekstra meget for maden, og det kan ydermere være, at der er en del flere retter på menuen. Et hotelophold med gourmetmad er dog lige en tand dyrere end et hotelophold uden gourmetmad.

Når du booker et hotelophold, kan du desuden sommetider vælge, at du ønsker at få en vinmenu til aftenens menu. Er dette ikke en mulighed, kan du stadig sagtens få rigtig god vin, der passer til maden. Du kan altid spørge tjeneren i hotellets restaurant til råds. Herefter vil han eller hun hjælpe dig med at få den bedste vin til maden. 

Giv et hotelophold i gave til en der fortjener det

Er du på fuldstændig bar bund i forhold til, hvad du skal give i gave til dine forældre, dine bedsteforældre, et brudepar, et vennepar eller andre? Så kan du altid give et hotelophold for 2 personer. Det er nok aldrig sket før, at nogen har takket nej til en så dejlig gave. 

Det kan naturligvis altid være svært at vide, hvornår gavemodtagerne har mulighed for at tage afsted. Det gør det selvfølgelig lidt kringlet at booke et hotelophold i København. Det bør dog ikke afholde dig fra at give et hotelophold i gave. 

I stedet kan du finde det helt perfekte hotel for parret og derefter købe et gavekort til et hotelophold. Nu er det så bare op til de heldige, der får hotelopholdet, at bestille et ophold, når det passer ind i deres planer.

Kom godt afsted på billige hotelophold med Bedsteophold.dk

Har du en ubændig trang til at komme på et hotelophold, så er det bare med at komme i gang med at bestille et ophold, så du kan glæde dig til, at du skal afsted. Her på Bedsteophold.dk har vi gjort vores yderste for, at det skal være nemt for dig at finde et hotelophold, uanset hvor du ønsker at tage hen. 

Vi har samlet en masse dejlige og skønne hotelophold på den samme side, så du kan få et godt overblik over alle de bedste hotelophold. Hos Bedsteophold.dk ønsker vi nemlig, at du hurtigt kan finde det rette hotelophold for dig, når du allermest trænger til det. 

Nu er der ikke andet for end at kigge vores store udvalg igennem. Du vil med stor garanti kunne finde et hotelophold for dig og din rejsekammerat, så I kan få en fantastisk tur sammen. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme på et hotelophold både i Danmark og udlandet?

Ja, det er helt bestemt muligt at komme på et hotelophold både i Danmark og i udlandet. Det er altså op til dine præferencer, om du helst vil det ene eller det andet. Du kan naturligvis også skifte mellem at tage på hotelophold i Danmark og i udlandet. Så får du goderne ved begge dele.

Hvornår er det bedst at tage på et hotelophold?

Det er bedst at tage på et hotelophold, når du har brug for det. Der kan være mange gode grunde til, at du har behov for at tage på et hotelophold i foråret, om sommeren, i efteråret eller om vinteren. Det er derfor op til dig, hvornår du har mest lyst til at tage afsted. 

Må jeg tage mine børn med på et hotelophold?

Du må hjertens gerne tage dine børn med på et hotelophold. Det kan dog være en god idé at kigge på menuen samt, om der er aktiviteter for børn på eller omkring hotellet. Derved sikrer du, at I alle sammen får det bedste ud af jeres hotelophold. 

Er der noget, der hedder kro og hotel ophold?

Ja, man kan godt sige, at der er noget, der hedder et kro- og hotelophold. Det er fordi, at du også kan overnatte på en kro. En kro og et hotel er ikke præcis det samme, men det er altså begge overnatningsmuligheder. Så du kan bruge et kroophold og et hotelophold på samme måde.