fbpx

Bedste miniferie i Danmark 2024

En miniferie i Danmark er en god løsning, hvis du trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Du skal nemlig ikke tænke på en masse praktiske ting, men bare nyde at slappe af og komme helt ned i gear. Vil du gerne på en skøn miniferie, får du et overblik over de bedste miniferier i Danmark her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel har den helt perfekte miniferie til dig der elsker dejlig mad og en formidabel service. Kokkene og tjenerne på Fru Larsen hotel er i en klasse for sig, her er virkelig kælet for detaljerne, stemningen på hotellet er ligeledes helt fantastisk.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er det helt rette sted for dig der ønsker en romantisk miniferie i smukke omgivelser. De mange smukke herskablige lokaler, den dejlige mad og strålende service er noget man gerne rejser langt for at opleve, og dette kan du med garanti opleve her.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov-Kro.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en dansk kro lige efter bogen, her er den hyggelig kro stemning, den dejlige danske mad og den gode service som man altid glæder sig til at opleve. Derudover er Filskov Kro den helt rette til dig der elsker at dyrke sport, her er nemlig en række gode tilbud på stedet og lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Broholm-Slot.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er et eventyrligt og storslået sted, beliggende i fantastisk omgivelser med slots søen og den smukke have lige ude for døren og den gennemførte herskablige stil indendøre bliver det ikke meget mere romantisk.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal-Kro.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er en helt fantastisk dansk landevejskro, her er alt man kunne drømme om på en miniferie. Kroen emmer af god stemning og krohygge, maden er fortrinlig og lige hvad man kunne forvente sig at en rigtig dansk kro med stil.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobaek-Strand-Hotel.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel er det perfekte valg til dig der ønsker en dejlig miniferie med udsigt udover havet fra restauranten samt fra flere værelser. drømmer du om hyggelige samtaler lange gåture langs havet og dejlig mad er dette lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods et et rigtig eventyrligt sted med egen have og privat skov er her rig mulighed for lange gåture og indenføre kan man ikke andet end blive betaget af det flotte herskablige omgivelser. Glæd dig til en fantastisk miniferie på dette dejlige gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Den-Gamle-Arrest.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe er charmerende og gemmer på mange betagende historier, som er helt synligt kan ses flere steder på hotellet. Eksempelvis er flere af værelserne indrettet i de gamle fængselsceller. glæd dig til en autentisk miniferie i Ribe.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en rigtig dansk kro med dejlig dansk mad, den gode stemning og hygge. På kroen kan du se frem til at nyde dejlig mad i restauranten eller på terrassen med en betagende udsigt udover havet. Her er ligeledes rig mulighed for mange gode gåture.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst strandhotel er et klassisk badehotel, der giver sine gæster den helt rigtige badehotel stemning som man forventer. Som gæst får man for eksempel adgang til en privat badestrand med udendørs spa, hvilket er perfekt til en miniferie i Danmark. Der er desuden et lækkert spa område på hotellet, samt kasino og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

I nærheden af København finder man det klassiske Kurhotel Skodsborg, der er beliggende i en smuk hvid bygning. Med sin udsigt ud over Øresund og mange lækre faciliteter er det en oplagt destination til enhver, der trænger til en dejlige miniferie. Nyd både den dejlige restaurant, fitnesscenteret eller det eksklusive spa- og wellnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Med en smuk beliggenhed ud mod vandet i Sæby finder du det dejlige hotel Viking. Det er et skønt sted at tage på miniferie i det nordjyske, da hotellet byder på alt hvad man som gæst kan ønske sig. Dejlige værelser, en lækker restaurant og naturligvis fantastiske spa faciliteter danner rammen om dit ophold på Hotel Viking.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et flot og moderne hotel, der byder sine gæster på alt hvad hjertet kan begære. Med en smuk beliggenhed i Sønderborg samt 190 flotte værelser er der ingen smalle steder på Steigenberger Alsik. Nyd hotellets dejlige restauranter, luksuriøse spa faciliteter og et moderne fitnesscenter. Man kan også få adgang til hotellets moderne business faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du leder efter et godt sted til din næste miniferie i Danmark, så skal du overveje et ophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Med sin imødekommende indretning i skandinavisk design, samt adgang til en eksklusiv restaurant at lige stedet for dig, der trænger til en hyggelig ferie sammen med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Har du lyst til en miniferie, hvor du bliver forkælet efter alle kunstens regler? Så tjek ind på Fjordgaarden hvor god service og afslapning er i højsædet. Du kan spise fantastisk mad på hotellets lækre restaurant, hoppe en tur i poolen eller slappe af i hotellets wellness og spa afdeling. Det er kort sagt en af de dejligste hotel oplevelser i hele landet.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra det hele så lad Hotel Thinggaard danne rammen om din miniferie i Danmark. Med hele 32 hyggelige og elegante værelser er du som gæst sikker på et komfortabelt ophold. På hotellets restaurant kan du spise lækker mad tilberedt af team professionelle kokke og bagefter kan du snuppe en drink i hotellets hyggelige bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er med sin enestående beliggenhed ud mod vandet altid et besøg værd for den kræsne gæst. Ud over 116 værelser, en lækker restaurant og meget mere, får du som gæst adgang til en helt enestående spa og wellness afdeling. 1.800m2 med forkælelse i verdensklasse skal gøre din miniferie helt perfekt.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Hvis du trænger til føle dig som en kongelig i nogle dage, så vil vi varmt anbefale at du tager på miniferie på Kokkedal Castle Copenhagen. I en smuk gammel bygning fra 1700-tallet finder man dette dejlige hotel, der både byder på en enestående restaurant og smukke værelser. Der er naturligvis også adgang til en indendørs pool for de vandglade.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Beliggende i Danmarks dejligste badeby Blokhus finder du det hyggelige og afslappede Strandhotellet Blokhus. Det er et oplagt sted til din hyggelige miniferie sammen med nogen du holder af. På hotellet finder man en lækker restaurant, der fremstiller mad fremstillet af lokale råvarer, samt et spa område med indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Ønsker du et ophold med en smuk udsigt ud over Flensborg Fjord, så skal du overveje om ikke Fakkelgaarden kunne være noget for dig. Her kan du holde en dejlig miniferie, hvor du slapper af og kommer væk fra hverdagens stress. Hotellets restaurant serverer dejlig mad og derudover kan man nyde alle hotellets andre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne ligger i Hornbæk og er et hyggeligt badehotel, hvor man som gæst virkelig får den autentiske badehotel stemning. Der er en dejlig restaurant på stedet, hvor man kan spise dejlig mad og de skønne værelser er et fantastisk sted opholde sig, når man ikke er ude og nyde den dejlige natur omkring hotel Bretagne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel ligger i en gammel ombygget gård, hvilket er noget der virkelig skaber hyggelig stemning for hotellets gæster. Der er en vidunderlig udsigt ud over Flensborg Fjord og det er et skønt sted at spadsere en lang tur. På hotellets restaurant kan man nyde god mad og bagefter kan man slappe af i baren med en dejlig drink.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel koldingfjord er lige stedet for dig der elsker smuk udsigt og rigtig god service. Tag på miniferie her og oplev en hotel oplevelse, som man kun finder på landets bedste hoteller. Med 132 værelser, pool og fitnesscenter samt andre lækre faciliteter, kan du være sikker på at hotel koldingfjord giver dig et dejligt ophold, som du ikke glemmer lige med det første.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park i Børkop er et eksklusivt hotel, der er med hele 134 værelser, har rigeligt med plads til dig og dem du holder af. Hotellet har 2 eksklusive restauranter samt en bar med lounge. Derudover er der et fantastisk spa og wellness området, hvor du vil kunne slappe af og komme til kræfter igen. Kort fortalt et enestående wellness hotel.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger lige ud til den hyggelige Kongebro havn og giver en dejlig udsigt ud over vandet. På hotellet kan du nyde den gode restaurant, hvor man får serveret gourmetmad tilberedt af dygtige kokke. Derudover er der både fitnesscenter, spaområde og mange andre interessante aktiviteter for hotellets gæster. Et perfekt sted til en lille miniferie i Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Hotel Comwell Borupgaard ligger i Snekkersten og er et fantastisk sted at holde en lille miniferie. Med sin placering i en gammel herregård er der luksus for alle pengene og du kan være sikker på, at du får et dejligt ophold. Få serveret god mad i restauranten, slap af i baren eller lad dig forkæle i hotellets spa område. Der er også et moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis hotel ligger lige ud til vandet i Aarhus og er et fantastisk sted at tage en dejlig miniferie. Hotellet byder på enestående stemning, dejlige farverige værelser og naturligvis en masse lækre faciliteter, der gør opholdet til noget ud over det sædvanlige. Hotellets eksklusive restaurant byder på enestående mad serveret af venligt personale.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika i Hobro er et 4-stjernet hotel, der bare venter på at gøre din miniferie til noget ud over det sædvanlige. Hotellets værelser er elegante og den dejlige gourmet restaurant sørger for at gastronomiske ønsker bliver opfyldt. Slap af i det hyggelige wellness og spa område, og man både kan nyde frugt og champagne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Hvis du ønsker at holde en lækker miniferie i Danmark, er Kolding Hotel Apartments lige i stedet at gøre det. Her finder du 73 lækre ferielejligheder i forskellige størrelser nogle af dem endda med udsigt ud over vandet. Der er desuden også en dejlig bar, en café og meget mere. Det er kort sagt et rigtigt skønt sted at tage på ferie med familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Med en smuk beliggenhed ud over fjorden er der virkelig noget at komme efter på Hotel Faaborg Fjord. Her kan man som gæst slappe af i de hyggelige og imødekommende værelser, der har enten altan eller terrasse. Oplev den dejlige natur der omgiver hotellet og nyd de mange dejlige faciliteter, der er med til at gøre opholdet unikt.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Nordjylland er et besøg værd, og her finder du Ruths Hotel i Gl. Skagen. Det er et oplagt sted at finde ro under miniferien. Skagen er en smuk by, der bare skal opleves, ligesom de naturskønne omgivelser bør udforskes. På hotellet kan du nyde velsmagende mad i hotellet brasserie. Du finder også dejlige wellnessoplevelser som sauna og dampbad.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Hvis miniferien skal præges af luksus, er Clarion Hotel Copenhagen Airport et oplagt valg. De mange hotelværelser er smagfuldt indrettet med øje for detaljerne, hvor man med det samme føler sig hjemme. Restauranten byder på middagsretter inspireret af verdens mange spændende køkkener. Du kan holde din krop og dit sind ved lige med træning- og spafaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine er den skønneste mulighed, hvis miniferien går til Næstved. Det 4-stjernede hotel byder på et intimt og nærværende ophold. Nyd en middag i den atmosfæriske restaurant, og nyd livet i wellnessområdet med pool, dampbad, sauna med mere. Man er tæt på det hele, og derfor kan man med fordel gå på opdagelse i byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis jeres miniferie skal have fornemmelsen af det rustikke, historiske, hyggelige og afslappede, er Hotel Kong Arthur et godt valg med indbegrebet af alt dette. Her er atmosfæren afslappet, smilende personale og der er bogstaveligt talt højt til loftet. Det store område med spafaciliteter på 800 kvadratmeter byder på alt fra vandtempel, saunagus, hamam og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Bornholm er en fantastisk ø af holde ferie på, og hvis miniferien skal være helt perfekt, er et ophold på Griffen Spa Hotel muligheder, der fuldender ferien. Det ligger placeret ved den smukke havnepromenade i Rønne. I restauranten kan du nyde udsigten til havet. Hotellet byder på 1.000 kvadratmeter spa-nydelse både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel skaber de perfekte rammer for fordybelse og livsnydelse. Her er alt inkluderet til den skønneste miniferie. Vælg mellem forskellige hyggelige værelsestyper, nyd en dejlig middag i en af de fire restauranter eller slap af i området med pool, sauna og spabad. Du kommer ikke til at mangle noget, og du bør overveje at blive en dag ekstra.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Det danske arkitekttegnede Hotel Hesselet er en fantastisk perle. Her er du tæt på den smukke natur, der danner de perfekte rammer for ro og fordybelse. Du er tæt på skov, strand og hav. Nyd også miniferien i hotellets spa- og wellnessafdeling, hvor du med garanti har mulighed for at slappe af i de varme bassiner.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Tæt på Svendborg på Fyn finder du den skønneste oase Hotel Troense. Her kan du få den perfekte miniferie efter interesse. Vælg et cykelophold eller golfophold, hvor der er tid til at dyrke dette. Det er også oplagt med en romantisk kæresteferie, hvor I kan nyde de omkringliggende omgivelser og den skønne mad i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Sæt din dagligdag på pause og tag på en miniferie i Danmark

Er du ved at være en smule træt af, at den ene dag efter den anden bare går med arbejde og de hjemlige opgaver? Så bør du begynde at overveje at tage på en miniferie i Danmark. En miniferie kan give dig en frisk start og et andet syn på en triviel dagligdag. 

For når du først har været på en miniferie, er det altid dejligt at komme hjem igen. Det er præcis ligesom det kendte ordsprog: ”Ude godt, men hjemme bedst”. Og det er nemlig helt rigtigt. 

Små miniferier i Danmark her og der i løbet af et år sætter din dagligdag på pause. Du kan opleve en masse, når du er af sted, og når du er mættet af oplevelser, vender du hjem med masser af energi og et væld af minder. Energien og minderne kan overføres til at være din drivkraft i hverdagen. 

Når du vælger at booke en miniferie på Sjælland, kan det endda ende med at give dig en fornyet energi, fordi du kan glæde dig til, at du skal af sted. Du har en præcis dato, som du kan se frem til. Og det er noget, som vi alle sammen har brug for en gang imellem. 

Aldeles fremragende udsigt et sted i Danmark

Vælg mellem et hav af fantastiske miniferier i Danmark

Det er så lækkert, at du kan holde din miniferie mange forskellige steder. Der er nemlig mulighed for at tage på en skøn miniferie her, der og allevegne i hele Danmark. Du kan altså vælge den del af Danmark, som du har fået lyst til at lære bedre at kende.

Derudover kan du vælge at udforske forskellige opholdstyper, når du er på en miniferie i Jylland. Du kan tage et nærmere kig på flere forskellige overnatningssteder og vælge netop det eller de steder, som du foretrækker. Det kan eksempelvis være, at du prioriterer at bo på et hotel. 

Ønsker du derimod at overnatte i hyggelige og charmerende omgivelser fyldt med historie, kan en lille kro på landet være en oplevelse i sig selv. De har nemlig deres helt egen historie. 

Slotte, herregårde og godser har også som regel en spændende og interessant historie. Her kan du blandt andet få et indblik i, hvordan de adelige levede i gamle dage. Desuden får du mulighed for at blive forkælet som en vaskeægte royal person. 

Har du i stedet planer om at velvære skal være i højsædet, når du er på en miniferie, er et spaophold det oplagte valg. Hvis maden skal være i fokus, bør du vælge at kigge efter et gourmetophold. Som du kan se, har du massevis af valgmuligheder, hvis du er på udkig efter en miniferie i Danmark. 

Giv et gavekort til en miniferie i Danmark i gave   

Sidder du lige og overvejer, om et gavekort til en miniferie et sted i Danmark er en god gaveidé? Så lad os med det samme slå fast, at det altid er en god beslutning at give et gavekort til en miniferie til en, du holder af. 

Der er rigtig meget omsorg forbundet med at give et gavekort til en miniferie til en anden person. Det viser nemlig, at du mener, at personen skal passe på sig selv og tage et pusterum fra en hektisk tilværelse. Så hvis du mangler en sød og betænksom gave, er en miniferie en rigtig god idé. 

Sæt et personligt præg på din miniferie og få en masse gode oplevelser

Når du tager på en miniferie, er der mere tid til at opleve en masse andre ting end bare det sted, hvor du har valgt at bo. Det kan sommetider være lidt svært at få alle de gode oplevelser med dig hjem, hvis du bare er afsted på en enkelt overnatning. 

Hvis du er på en miniferie, får du mere tid til at opleve noget mere, fordi du har flere dage. Det giver friheden til at udforske en by i nærheden, et skønt naturområde eller noget helt andet. Du kan ydermere besøge forskellige seværdigheder alt efter, hvad du har lyst til.

Endnu en god ting ved en miniferie i Danmark er, at du kommer til at kende flere dele af dit eget land. Det er typisk en meget berigende oplevelse at finde ud af, hvor meget Danmark egentligt har at byde på. 

Vil du bruge tiden på at lege turist, når du er på en miniferie i Danmark? Så bør du finde ud af, hvad der er af interessante oplevelser i det område, du befinder dig i. Her er lidt inspiration:

  • Botanisk Have i København på Sjælland
  • Egeskov Slot i Kværndrup på Fyn
  • Ree Park Safari i Ebeltoft i Jylland
  • Kolby Mølle i Koldby på Samsø
  • Knuthenborg Safari Park i Maribo på Lolland
  • Corselitze Have i Nykøbing på Falster
  • Koldkrigsmuseum Langelandsfort i Bagenkop på Langeland
  • Nationalmuseets Kommandørgård på Rømø
  • Hammershus i Allinge på Bornholm
  • GeoCenter Møns Klint i Borre på Møn

Hold øjne og ører åbne og find gode tilbud på miniferier i Danmark

Det er ikke altid lige nemt at finde et godt tilbud på en miniferie i Danmark. Billige miniferier er nemlig ikke noget, du kan købe i en dagligvarebutik. Du skal derfor være en smule snedig, når du leder efter en billig miniferie. 

Først og fremmest kan du vælge at tilmelde dig nyhedsbrevene hos forskellige steder, hvor du har lyst til at holde din miniferie. Nyhedsbreve er en god mulighed og kræver heldigvis ikke den helt store indsats fra din side. 

Har du lidt tid tilovers, kan du begynde at kigge på diverse danske dealsites. Der kan du muligvis også finde din næste miniferie, hvis du er heldig. Det er aldrig til at vide, men det er værd at prøve lykken.

Hvis du alligevel sidder i din sofa en aften og synes, at der absolut intet er i fjernsynet, som du gider at se, kan du tage din computer eller din mobil frem. Med din computer i skødet eller din mobil i hånden kan du i stedet for at kede dig kigge efter lækre miniferier i Danmark. Så hvis du ønsker at finde et godt tilbud på miniferie, kan du prøve ovenstående metoder.

Få et overblik over de bedste miniferier i Danmark hos Bedsteophold.dk

Her hos Bedsteophold.dk kan du nemt og hurtigt planlægge din miniferie i Danmark. Vi har nemlig fundet alle de mest interessante og bedste miniferiesteder frem til dig. 

I vores oversigt over alle de dejlige steder kan du se et billede af stedet samt nogle få vigtige informationer. Disse informationer kan hjælpe dig til at vælge, om det er det rette overnatningssted for dig og din rejsemakker eller ej. 

Du kan dog ikke købe din miniferie her på siden. Men du kan lynhurtigt klikke dig videre til vores samarbejdspartneres sider, hvor du kan booke din næste miniferie på Fyn eller et andet sted i Danmark. Det er altså meget enkelt og ligetil at bruge Miniferieguide.dk. Rigtig god miniferie i Danmark til dig!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg tage hen på en mini ferie i Danmark?

Når du gerne vil på en mini ferie i Danmark, kan du tage mange forskellige steder hen. Det er nemlig muligt at vælge mellem en del opholdstyper i hele landet. Så det er op til dig, om din miniferie skal holdes på Sjælland, på Fyn, i Jylland, på Bornholm eller et helt andet sted.

Hvorfor er det en god idé at tage på en miniferie i Danmark?

Der er en del gode grunde til at tage på en miniferie i Danmark. Du lærer dit eget land bedre at kende uden, at du behøver at bruge alt for mange fridage eller feriedage. Jo flere miniferier du holder i løbet af et år, desto mere afslappet bliver du, da du hele tiden får et velfortjent pusterum fra din hverdag.

Kan jeg tage på en miniferie i Danmark på et slot?

Du kan sagtens tage på en miniferie på et slot i Danmark. De vil være glade for at have dig som gæst. Du kan også vælge at booke en miniferie på en herregård eller et gods, hvis det har din interesse. Det er jo lidt i den samme genre.