fbpx

Kurophold

Bedste kurophold 2024

Et kurophold er et lækkert frirum fra hverdagens stress og jag. Det er et ophold, hvor du får plads til at koble helt fra. Derfor er der mange danskere, der søger i retning af diverse kursteder, når de har brug for et afbræk fra hverdagens strabadser. Hvis du selv har brug for en afslappende stund, er et kurophold en ideel løsning.

Hvis du ønsker at indlogere dig på et kursted, kan du glæde dig over, at der findes mange muligheder for det. Der er blandt andet et bredt udvalg af danske hoteller, der har egen kur- og spaafdeling. Derfor er der også mange danskere, der tager på kurophold Danmark, om end der også er mange, der drager til udlandet.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spa-ophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Kurophold – Et velfortjent afbræk fra hverdagen

Har du brug for et afbræk fra en stresset hverdag, er et kurophold en perfekt måde at få det på. Opholdet er målrettet at give dig de bedste forudsætninger for at komme helt ned i gear. Der skal være fokus på blot at nyde tilværelsen. Derfor kræver det også, at du selv er indstillet på, at tiden skal bruge til at koble fra.

Rigtig mange danskere knokler til dagligt, og det er ikke alle, der er gode til at tage sig tid til at slappe af. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at forkæle dig selv. Hvis du føler, at du har brug for at tage et afbræk fra din travle hverdag, er et kurophold det rette valg. Her får du i den grad lejlighed til at komme helt ned i gear.

Der er mange hoteller, der har fantastiske kurfaciliteter, som giver dig de bedste forudsætninger for at slappe af. Du er garanteret, at der er alt, hvad der er behov for, når du skal slappe af og nyde tilværelsen. Derfor vil du naturligvis vende hjem med fornyet energi, da du kan tage dig tid til at få ladet batterierne helt op.

Sådan finder du det helt rette kurophold i Danmark

Der er mange hoteller, der har skønne kur- og spafaciliteter, som eksempelvis disse spaophold. Det er dog ikke dem alle, der vil falde i din smag. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vurdere, hvad der er vigtigt for dig. Det er dog ikke alle, der har specifikke krav til deres kursted. Har du ikke det, bør du blot kigge på de forskellige muligheder, du har.

Hvis du ved, at du har specifikke krav, skal du ikke gå på kompromis med dette. Skal dit kurophold være helt perfekt, skal det selvfølgelig leve op til dine krav. Heldigvis er udvalget af kurhoteller stort, hvorfor der er et for enhver smag. Vær derfor ikke bekymret for, hvorvidt du kan finde det rette kurophold og -hotel.

kursted

Prisen er også en vigtig faktor når kuropholdet skal vælges

Det er ikke til at komme udenom, at prisen også er en vigtig faktor. Derfor er det en god idé at have et budget, før du går i gang med at lede efter et kurophold. Heldigvis findes der kurophold for de flestes budgetter. Det bør derfor ikke være et problem at finde et hotel, der har et ophold, der lever op til dit budget.

Derfor skal du ikke tro, at du er nødt til at spendere en stor sum penge, hvis du skal på et kurophold. Hvis du er i tvivl om, hvad det koster at tage på et kurophold, skal du ikke bekymre dig for, at du ikke har råd. Der er en lang række hoteller, hvor du kan indlogere dig til en god pris – og der findes også mange kurophold tilbud.

Tag din partner med på et afslappende kurophold

Ønsker du at invitere din partner med på et afslappende ophold, er det værd at overveje, at tage din udkårne med på et kurophold. Har du selv overvejet dette, men også stillet dig selv spørgsmålet ’Hvad er kurophold?’, så er du ikke den eneste. Et kurophold minder meget om et wellnessophold, hvor der er fokus på velvære.

Derfor er du garanteret, at det vil være en succes, at du inviterer din partner med på et kurophold. Hvis I har brug for at nyde hinandens nærvær for en stund, og ligeledes ønsker at slappe af, er det oplagt at tage afsted på et kurophold. I vil vende tilbage med fornyet energi og stor glæde.

kurhoteller

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et kurophold?

Et kurophold er et ophold med velvære og wellness i højsædet, dette er derfor det ultimative ophold til dig der trænger til at slappe lidt af i smukke omgivelser sammen med din partner eller gode veninde.

Hvad kan man forvente af et kurophold?

Du kan forvente dig en hel masse af et kurophold, her vil nemlig blive taget sig godt af dig lige fra det sekund du træder ind af døren. Nyd det dejlige kurbad og flotte spafaciliteter samt spis velsmagende mad.

Hvor meget koster et kurophold?

Et kurophold koster 750-2.500 kr. prisen variere en del alt efter hvor du ønsker at nyde et kurophold samt hvad du ønsker skal være inkluderet i dit kurophold. Der findes kurophold hvor morgenmad og middage er inkluderet i prisen, disse er naturligvis en anelse dyrere end blot et ophold.