fbpx

Gourmetophold

Bedste gourmetophold i Danmark 2024

Elsker du spiseoplevelser, hvor der er eksperimenteret med unikke sammensætninger og smage? Så vil et gourmetophold være lige noget for dig. Her på siden finder du forskellige ophold, hvor den gastronomiske oplevelse er noget helt særligt.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru Larsen Hotel
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel er et vidunderligt sted at nyde et dejligt ophold, her er altid god stemning og velsmagende mad fra de dygtige kokke i køkkenet. Hvis du værdsætter en fortrinlig middag med tilhørende vinmenu og elsker god service bør du overveje dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov Kro
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro lidt udenfor Grindsted er toppen af poppen når det kommer til danske kroer, stemningen og servicen er fantastisk og kroens omgivelser nydelige. Nyder du at være aktiv er Filskov Kro et perfekt mach til dig her er nemlig fitnessudstyr og aktivitets tilbud.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Der findes intet mere nostalgisk og eventyrligt end et smukt gammelt slot og hvilken bedre måde at opleve et smukt slot på end ved at nyde et ophold på sådan et. Netop dette har du muligheden for på Broholm Slot når Gudme, her er alt man forbinder med et rigtig slot.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på Skovdal Kro, her kan du se frem til dejlig mad i kroens smukke restaurant og til den hjertelige service som kendetegner Skovdal Kro. Hvis du er til små dagsudflugter kan du med fordel ligge vej forbi Jellingestenene nær kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser med udsigt over Norsminde Havn, der er rig mulighed for dejlige gåture i den smukke natur. Indendøre finder du en smagfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Maden på Norsminde kro er i sig selv noget man vil køre langt for at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Blot en stenkast fra det spektakulære vesterhavs bølger ligger Den Gamle Arrest helt centralt i Danmarks ældste by Ribe. Den smukke gamle by byder på hyggelige gader med gode caféer og butikker, som du kan nyde under dit ophold. Den Gamle Arrest byder på et skønt ophold med dejlig mad og en hjertelig stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Strandhotel Røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambohus får du alt det, som du forbinder med et kro- og badehotelophold. Strand, vind, gourmetmad, sublime værelser og vidunderlig wellness. Værelserne er smukt indrettede, og de har modtaget prisen for “Bedste værelsesoplevelse” i 2020. Køkkenet byder på mad fra bunden, som kan være solid kromad eller fantastisk gourmet. Få hele pakken på din ferie, eller snup en dejlig weekend med til til forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Nordjylland er virkelig hyggeligt. Der er nogle gode værelser i forskellige størrelser. De er hyggeligt indrettet, og der findes te- og kaffe-faciliteter på dem alle. Desuden er der også balkon eller terrasse i forbindelse med samtlige værelser. Restauranten har et varieret menukort. I sæsonen kan måltiderne nydes på terrassen. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Bo med den skønneste udsigt ud over Lillebælt på Comwell Kongebrogaarden. Det er et 5-stjernet hotel med virkelig gode faciliteter. Gå ture i de smukke omgivelser, eller nyd hotelopholdets mange muligheder. Du kan for eksempel benytte poolen, spabadet, saunaet og de venlige fællesarealer. På restauranten tilbydes både danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designer-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Stella Maris Hotel de Luxe
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel Plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Årslev Kro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Stemningen og stilen på Herting Badehotel er indbegrebet af et badehotel. Oplev det traditionelle strandhotel og det dominerende Vesterhav. Du får vind, en uendelig strand og det helt særlige lys, der hviler ud over horisonten. Ud over sublime måltider og hyggelige værelser til en, to eller hele familier så får du også spa og wellness her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Nesselet i Nyborg er et fredeligt hotel med en behagelig stemning. Her kan du slappe af og nyde livet i fred og ro, eller du kan benytte nogle af hotellets faciliteter. Det kan for eksempel være: pool, boblebad, massage eller sauna. På restauranten kan du nyde de skønneste gourmet-retter, og alle værelserne er hyggelige og har udsigt ud over Storebælt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Rødvig Kro Og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Tyrstrup Kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

De gode grunde til at booke et gourmetophold 

Der er flere forskellige ting, der taler for, at du skal booke et gourmetophold. Dem lister vi selvfølgelig op for dig her. Og mon ikke du bliver nysgerrig på, hvor i landet du selv kan booke et ophold henne bagefter. 

Et gourmetophold kan blive en uforglemmelig oplevelse 

Lige når det kommer til gourmetophold, så kan du godt sætte forventningerne efter, at det bliver en uforglemmelig oplevelse. For hvad end du tager afsted med din partner, ven/veninde eller et familiemedlem, så bliver I helt sikkert præsenteret for unikke retter – og selvfølgelig i de skønneste omgivelser. 

Et gourmetophold på Sjælland kan også blive uforglemmeligt, da du kommer utrolig tæt på den passion, som landets kokke har for at lave kulinariske oplevelser. 

Nogle af de bedste kokke laver mad til dig 

Der er langt fra alle hoteller, slotte eller kroer, som kan slå sig op på at tilbyde gourmetophold. Det kræver nemlig, at der er nogle af landets bedste kokke i køkkenet. Kokkene er med til at sammensætte de unikke menuer og retter, som bliver præsenteret for dig, når du sætter dig til rette i restauranten.  

Du finder gourmetophold, som prioriterer lokale råvarer 

Som noget særligt vil du opleve, at mange af gourmetkøkkener prioriterer lokale råvarer. Og så har kokkene naturligvis sørget for, at du samtidig kan sætte tænderne i sæsonens bedste råvarer. 

Du finder unikke gourmetophold i hele Danmark

I Danmark vil du opleve, hvordan både kroer, slotte og hoteller tilbyder unikke gourmetophold i Jylland. Den kulinariske oplevelse kan derfor også være med til at gøre dit slotsophold, kroophold eller Herregårdsophold ekstra særligt.   

Et gourmetophold kan kombineres med andre oplevelser

Det gode ved et gourmetophold i Danmark er, at det ofte kan kombineres med enten spaoplevelser, grandiose slotsomgivelser, smuk natur og vand eller andre aktiviteter. Det skyldes, at der ofte er gourmetrestauranter at finde på alt fra kroer, slotte, byhoteller og meget mere. Dit getaway kan derfor også komme til at stå på lige de ting, du ønsker, når du er færdig med at nyde maden. 

Du har god mulighed for at stresse af

I en hverdag hvor der er travlt med studie, arbejde, børn, fritidsaktiviteter, venner og andet, kan det være guld værd med et gourmetophold på Fyn. Det er en ideel måde, du kan stresse fuldstændigt af på, fordi du bliver vartet op fra det øjeblik, du tjekker ind. Du kan derfor også se frem til, at du kan sætte hverdagen på pause og nyde, at du er en gæst i centrum. 

Du skal naturligvis heller ikke tænke over madlavning eller andet på dit ophold. I stedet står der utrolig dygtige kokke klar til at tilberede uovertruffen mad til dig. 

Du kan booke luksus gourmet weekendophold 

En sidste god grund til at booke gourmetophold er, at du kan komme afsted på luksusophold. Eksempelvis kan du sætte dig til rette i restauranter, som er kåret som årets bedste. Du kan også bestille 6-retters menuer og blive vartet op med bobler, snacks og andet gennem dagen. Desuden kan du blive indkvarteret i omgivelser, der er udsøgte og ud over det sædvanlige. Et luksus gourmet weekendophold er derfor også noget, alle bør forkæle sig selv med fra tid til anden. 

Som du nok fint kan fornemme, så er der mange ting, der taler et ophold som dette. Og mon ikke du også kan tilslutte dig flere af punkterne, når først du har været afsted på dit ophold

aldeles fremragende gourmet middag på selve opholdet

Hold gerne igen med planerne under dit ophold 

Når du har valgt, at du vil have et afbræk fra hverdagen, så kan det være en idé, at du og din rejsepartner ikke fylder kalenderen alt for meget. Det giver nemlig luft til, at I kan tage opholdet time for time, alt efter hvad I har energi til. Ved at du ikke booker dig helt op, har du altså ekstra god mulighed for at komme ned i gear. 

Ved at kalenderen er ekstra åben, er der selvfølgelig også tid til at være mere spontan. Det er uanset, om du vil benytte dig af stedets spaområde, om du vil have en guidet slotsrundvisning, eller du måske vil tage en kold dukkert i havet. 

Få fingrene i de bedste gourmetophold her på siden

Hos Bedsteophold har vi gjort os ekstra umage med håndplukke de bedste gourmetophold til dig. Gå derfor gerne på opdagelse her på siden og læs om maden, faciliteterne og hvad du kan forvente af dit ophold. Ved hver enkelt ophold kan du også se, hvor mange stjerne stedet har fået, og om der er noget ekstra særligt ved den spiseoplevelse, du kan få. 

Når du bruger vores platform, vil du opleve, at der kan være meget tid at spare for dig. Du behøver nemlig ikke søge internettet tyndt for et skønt gourmetophold. I stedet kan du finde alle de bedste lige her. 

Du kan nemt booke dit gourmet ophold hos Bedsteophold

Hos Bedsteophold.dk har vi gjort det nemt og overskueligt, når du skal booke dit gourmet ophold. Du er derfor heller ikke mere end et par klik væk fra at bestille et uforglemmeligt ophold. 

Når du finder et ophold, der ser interessant ud, skal du blot klikke reservér/læs mere. Herefter kommer du direkte ind på udbyderens hjemmeside, hvor du kan vælge tidspunktet, du vil afsted på, antallet af overnatninger, morgenmad og meget mere. Du kan selvfølgelig også se flere billeder af stedet og ikke mindst maden. 

Et romantisk gourmet weekendophold er den perfekte gave 

Står du og mangler den helt perfekte gave til din partner? Så er der god grund til at bestille og booke et romantisk gourmet weekendophold. Du har nemlig mulighed for at give en fantastisk madoplevelse, kombineret med et skønt weekendophold på en kro, slot eller måske et hotel. Nyd, hvordan I kan komme helt ned i gear, nyde hinandens selskab og få noget velfortjent voksentid. 

Et romantisk weekendophold kan også være en gaveidé til det nygifte par, forældreparret eller måske til et sølvbryllup. Opholdet er nemlig den perfekte anledning til at trække sig tilbage, slå benene op og nyde, at der er sørget for det meste under opholdet. 

Vi tilbyder forskellige gourmetophold deals 

Vi har sørget for, at du løbende kan finde gode deals på gourmetophold. For det gør bestemt ikke noget, når du kan komme afsted til en god pris. Det kan nemlig have noget at sige for, om du kommer på dit drømmeophold eller ej. Hold derfor også gerne øje med vores side, hvor vi løbende finder forskellige gourmetophold deals og gode tilbud. 

Som en ekstra bemærkning har vi ud fra de enkelte ophold fremhævet, hvordan prisen er ift. andre udbydere på markedet. Det giver dig også en fornemmelse af, hvornår det kan være godt at slå til. Igen kan det også være med til at spare dig for tid, fordi du ikke behøver at lede efter de bedste deals – dem har vi nemlig allerede fundet til dig her. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål 

Hvad skal jeg betale for et gourmetophold? 

Gourmetophold finder du i mange forskellige prisklasser. Det kan derfor også være svært at give dig en helt nøjagtig pris, da den kan afhænge af flere ting – blandt andet hvilket værelse du vælger, og hvor mange retter du skal have. Når det er sagt, kan du komme afsted for lidt under 1000 kr. Der er selvfølgelig også steder, hvor prisen starter ved de 4000 kr. og op.  

Vil du vil have en nøjagtig pris på det ophold, du finder interessant, så finder du det ved siden af opholdets billeder. Vi har samtidig angivet prisen for 2 personer, da mange vælger at tage afsted med en rejsepartner. Du skal dog ikke snyde dig selv for et ophold, hvis du selv vil afsted. For du kan få en mindst lige så god tur. 

Er maden en del af mit gourmetophold? 

Når du booker et gourmetophold, så er det ikke altid, at maden også er inkluderet. Ofte er det noget, du skal tilkøbe for en merpris. Det kan du derfor også holde ekstra øje med, så du får alt med i det ophold, du ønsker.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at henvende dig til det sted, hvor du booker et ophold. De kan helt sikkert besvare alle dine spørgsmål og fortælle mere om, hvad du kan forvente af dit kommende ophold.

Er der vinmenu inkluderet i mit gourmetophold? 

Hvis du er vinelsker, så er du sikkert nysgerrig på, om der er vinmenu inkluderet i dit ophold. Som udgangspunkt skal du nok gå ud fra, at der ikke er – men – ofte kan du få det i kombination med den aftenmenu, du skal have. Hvis du derfor bestiller en 5-retters eller 8-retters menu, så vil det ofte være med vin til, som er særligt udvalgt til den mad, du skal have. 

Hvilket gourmetophold skal jeg booke? 

Er du i tvivl om, hvilket gourmetophold du skal booke? Så er der et par overvejelser, du kan gøre dig. Du kan først og fremmest læse mere om den tilknyttede restaurant/køkken og hvilken mad, de er kendte for. Dernæst kan du forholde dig til stedet, du tjekker ind på. For hvis du er til et spaophold, golfophold eller andet, hvorfor så ikke kombinere det med en skøn gourmetoplevelse. 

Hvornår på året er det bedst at booke et gourmetophold? 

Det gode ved et gourmetophold er, at du nærmest kan booke det året rundt. Det kan dog lige være med undtagelse af visse badehoteller, som ofte har lukket gennem vinterhalvåret. Du har dog stadig rig mulighed for at finde et fantastisk gourmetophold mange andre steder i Danmark, hvad end det er sommer eller vinter.

Hvad taler for at booke et dansk gourmetophold? 

Der er flere ting, der taler for, at du skal vælge et gourmetophold i Danmark. For det første findes der utrolig dygtige kokke i Danmark – og det vidner de forskellige Michelin-stjerner også om, der er givet. For det andet har Danmark en udsøgt natur og kystlinje, hvor flere hoteller, slotte og kroer er placeret. Dit gourmetophold kan derfor også foregå i de smukkeste omgivelser.