fbpx

Romantisk Ophold

Se de mange romantiske ophold i 2024

I hverdagen kommer arbejde, børn og behov ofte i konflikt med parforholds trivsel. Der er ikke tid til massage, til drinks på sengen eller til gåture i smuk natur.
Derfor kan det være oplagt at tage sig tid til et romantisk ophold en gang imellem. Parforholdet kræver intimitet, hygge, afslapning og kærlighed – alt det bliver der plads til på et kæresteophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru-Larsen-Hotel.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel har de perfekte rammer til et dejligt kæresteophold, værdsætter du en ekstravagant middag med dejlig vin og formidabel service vil du elske at nyde et romantisk ophold på Fru Larsen Hotel. Her går maden nemlig op i en højere enhed og stemningen på hotellet er fortrinlig lige fra ankomst til dit dejlige ophold er slut for denne gang.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Findes der noget mere romantisk end et yndigt gods? Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et eventyrligt sted oplagt til et kæresteophold. Nyd et ophold i godsets romantiske værelser og glæd dig til en gourmet middag i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov-Kro.jpeg
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Filskov Kro er et oplagt sted at nyde et romantisk ophold, hvis man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i. Ligeledes vil der være dejlig med på menuen.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm-Slot.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Det er næsten som at vågne i baronens seng. Broholm Slot tager ingen kompromiser, her genspejler al den statelighed, som var rammen om overklasseliv i det forgangne århundreder. Udstråling af smagfuldhed, møbleret med museumsstykker, lækre stoffer, billeder og andet inventar giver en stemning der kun kan beskrives som adelig. Nyd udsigten over voldgrav, park og beroligende landlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal-Kro.jpeg
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover vil der være rig mulighed for at pleje parforholdet med en gåtur til Jellingstenene som ligger ganske få kilometer fra kroen.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde-Kro.jpeg
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning til jeres kæresteophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobaek-Strand-Hotel-1.jpeg
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt kæresteophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et dejligt kæresteophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.jpeg
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde med din partner i hånden. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. 

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.jpeg
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt romantisk ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig og romantikken blomstre. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femoe-Kro.jpg
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt kæresteophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et dejligt ophold for dig og dit livs kærlighed på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Stå op for at se den smukke solnedgang over Øresund og nyd den forplejning der følger med et ophold på Marienlyst hotel. Her finder du også Marienlyst Beach Spa som tilbyder spaoplevelser ud over det sædvanlige med en fantastisk udsigt over stranden og Øresund. Derudover kommer der flere aftner underholdning med god live musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Skodsborg Kurhotel kan du nyde en destination med alle de bedste ting i livet – alt fra udsøgt køkken, fantastisk landskab og aktiviteter til afslapning og kultur. Her kan du træne alene eller i klasser, mens deres 16 nordisk inspirerede, opvarmende og afkølende bade og saunaer i spaen er det perfekte sted at give din krop en pause.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

På Hotel Viking Aqua spa og wellness kan du prøve dags-spaoplevelser og få et skønt ophold med overnatning, spa, skøn middag og morgenmad. Deres professionelle personale står altid klar til at servicere dig. Skulle du have lyst til at udforske området, ligger hotellet blot et stenkast fra den skønneste sandstrand. Det er et perfekt sted til afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad-saltsjobad.jpg
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

På Skånes smukkeste kyst ved Österlen ligger Ystad og lige ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, og spa, der har eksisteret i 120 år. forhåbentlig overgår de dine forventninger. Et hotel, tæt på Malmø, København og Österlen, fuld af oplevelser, der gør opholdet spændende og giver ordet spa en ny betydning.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Som det største hotel i den tysk-danske grænseregion, og nu Sønderborgs seneste markante vartegn, er Steigenberger Alsik Hotel & Spa bygget i det tidligere industrihavneområde ved bredden af ​​Alssundstrædet og Flensborg Fjord. Grundet den gode beliggenhed er vores hotel i Sønderborg let tilgængeligt med bil og offentlig transport. Lad dig forkæle med kulinariske lækkerier i deres restauranter og barer.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland hotel står dygtige kokke klar til at forkæle gæsterne. Måltiderne afspejler husets sjæl og er tilpasset hver enkeltes smag og behag. Man fornemmer med det samme – den helt særlige sjæl, der omkranser HimmerLand. Som en perle midt ude i den himmerlandske natur. Som er klar til at gøre dit ophold helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden giver dig en velfortjent dosis ro midt i hverdagens stress og jag. Omgivet og inspireret af naturen, vandet og vinden tilbydes en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en skøn gastronomisk oplevelse. Derfor er deres kurbad placeret midt i den vilde, vestjyske natur – med mange muligheder og veje til ro. Det er perfekt til at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter-meierhof.jpeg
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter-meierhof byder dig velkommen til Østersøen! Det er dejligt at tage et øjeblik til at fordybe sig i Vitalhotel Alter Meierhofs verden. Uanset om du slapper af i det rummelige SPA-område eller nyder naturen rundt om. Her får du et dedikeret team fuld af autentisk venlighed, opmærksomhed og passion. Find fred og individuel afslapning og oplev uforglemmelige øjeblikke.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard kan det hele. om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele. Du kan smage snapse, whisky eller bare lækker mad. Er du til noget aktivt er der både gold og vildmarken.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs tilbyder en dejlig overnatning tæt på Kalundborg og midt i Røsnæs’ smukke natur. Strandhotellet har en unik beliggenhed ved vandet og ligger i smukke omgivelser, der indbyder til aktivitet i naturen. I køkkenet arbejder de både i og med naturen. Her tilberedes mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser fra Vestsjælland.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for spa- og wellness i verdensklasse hos det helt unikke slot, som Hotel Vejlefjord har til huse i. Hotellet har et kæmpe Kur & Spa område, hvor du har mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, samt gennemgående lækre omgivelser, der er perfekte til et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

spaophold-hotel-skansen.jpeg
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

På hotel skansen sker der ting om sommeren, og det er her man kommer til kræfter om vinteren. Med panoramaudsigt over havet, lokale smagsoplevelser i køkkenet og herlige gæster året rundt hersker der her en helt særlig atmosfære, som giver krop og sjæl et løft. Her kan du bo midt i Båstad og få udsigt over hav, havn og tennisbane.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Velkommen til Hotel BUDERSAND på Sylt. Ankom, tag en dyb indånding og slap af. Glæd dig til endeløs plads og ro, unik natur og et hotel, der sætter nye standarder med hensyn til faciliteter og service. BUDERSAND tilbyder utallige muligheder for nydelse og afslapning for alle, der ønsker at opleve et par dages intens afslappelse, men på en luksuriøs måde

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor alt kan ske. Omgivet af fængslende natur. Lige meget hvad humør man er i kan de skabe det der passer til. Du får en ideel pause, der er helt skræddersyet til dig. Uanset om det er en afslappende massage eller sprøde bobler, du længes efter, er dette det rigtige sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Med blot et par hundrede meter til de brede, hvide sandstrande er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg som badehotel for romantiske sjæle. På Strandhotellet bydes du velkommen til en lyst og smukt indrettet hotel, håndlavede døre og gammeldags spartlede vinduer. Nyd lidt tid til afslapning i deres wellness-område, som omfatter spa, sauna, liggestole, koldt vand brusebad og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

På det fantastiske Sauntehus slotshotel kan man både komme helt ned i gear eller få rørt sig lidt med en af de mange aktiviteter. Området tilbyder golf, tennis, ridning, fiskeri og man kan bade fra en af landets bedste badestrand. Samtidig er maden i top for slet ikke at tale om den skønne service og rare personale.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fakkelgaarden

4/5

På Hotel Fakkelgaarden er der plads til afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. I det øjeblik du går ind ad døren for at nyde et gourmetophold, vil du opleve diskret luksus, nærværende service og køkkenholdets kompromisløse fokus på kvalitet, passion og dedikeret jagt på store smagsoplevelser. Her får du smuk natur og mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne har de gjort deres bedste for at restaurere Hotellet, som det ville have været på badehotellets storhedstid, da velhavende borgere flokkedes til Hornbæk. Det er en juvel på Nordsjællands Riviera-også kendt som lysets by. Nyd sæsonens ingredienser i en kombination af fransk og nordisk køkken. Med udsigt over Hornbæk sø.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tortue.jpeg
Hotels.com

Tortue

4/5

Drømmen er rolig – og suiten komplet. På hotel TORTUE bliver alle sanser mødt med deres egne væsentlige ting: følelsen af ​​fredens inaktive ro. Følelsen af ​​eventyrs underholdningssystem og en øjeblikkelig forbindelse til hvor som helst på jorden. Følelsen af ​​afslapningens generøse badeområde. Følelsen af ​​overbærenhed er en velassorteret minibar inklusive kaffe og te. Her bliver alle passet godt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard hotel ligger smukt placeret midt i den Sønderjyske natur, med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. Her kan du gå en tur på Gendarmstien, hoppe en tur i havet, eller booke et par aktive dage med golf, eller turcykel. Med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, skiftes vores menuer efter sæsonens bedste råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Disse naturskønne omgivelser byder på et væld af muligheder, som der sættes utrolig stor pris på. Koldingfjord hotel har masser af natur og ikke mindst fabelagtige værelser. Et sted, hvor stemningen føles hjemlig og der altid er noget at lave. Om det er afslapning eller spise på hotellets fine restaurant vil du aldrig blive skuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hyggeligt luksushotel, helt ned til Lillebælt på Fyn. Et idyllisk ophold ved havnefronten omgivet af skov. Her tilberedes alle måltider med friske, sæsonbestemte ingredienser, og der bruges lokale leverandører så meget som muligt. Her ligger du også tæt på aktiviteter som hvalsafari, Odense zoo eller noget mere traditionelt som H.C. Andersens hus.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Hotel Borupgaard er et af de bedste hoteller i Danmark. Hotellets vidunderlige spa og store restaurant gør dette hotel til det oplagte valg til en weekendtur eller en mini-pause. På Comwell Borupgaard skabes gourmetoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brug af friske sæsonbetonede råvarer. Her er det en oplevelse man ikke vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartment er et rigtigt “hjem væk fra hjemmet”. Her finder du køkken, stue, spisebord og soveværelse (r). Det er klassisk dansk designinteriør og afslappende farveskemaer der forstærker følelsen af ​​at have plads til at trække vejret. Her finder du smukke naturomgivelser og alt, hvad byen har at byde på lige uden for døren.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot ligger på Sydfyn ved Fåborg. I området er de Fynske Alper og det Sydfynske Øhav, som er et besøg værd i sig selv. Men slottet her byder på mad i en overdådig kvalitet og med en stemning, der får en til at føle sig velkommen og værdsat, skaber det en unik atmosfære som man kan slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

varbergs-kusthotell.jpg
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

På Varbergs Kusthotell giver havet og horisonten inspiration til energigivende træning og afslappende spa -ritualer, hvor havvand er den vigtigste ingrediens. Kun 52 skridt fra havet. Her bliver du tilbudt et besøg i Sveriges eneste thalassoterapispa, hvor Kattegatt -havområdets salte vand og tang er indarbejdet i enhver oplevelse, hvilket bidrager til gavnlige mineraler, harmoni og fornyet energi.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel-tylosand.jpg
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand ligger lige ved Sveriges mest magtfulde strand. Smags oplevelser man kan huske i lang tid. Smukt designede værelser. Verdensklasse kunst. Prisvindende spa. Forkæl dig selv med to etager med nydelse og afslapning for alle i Sverige. Utrolig udsigt, gavnlig musik og feelgood i hver del af kroppen. Udsøgt mad og i høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg fjord er det rigtige sted for dig at kombinere et aktivt ophold med god mad, betagende natur. Alle værelser er indrettet med dansk design. Du vil altid have en privat balkon eller terrasse. Nyd et stille øjeblik under åben himmel med en kop kaffe eller et glas vin og mærk duften af ​​Sydfyn og naturen omkring.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Velvære, gastronomi, naturoplevelser, og en varm, familiær, hyggelig atmosfære. Hos Ruths hotel får du en oplevelse i særklasse. Der er åbent året rundt og fem forskellige muligheder for overnatning. Dette smukke hotel i gammel Skagen er perfekt til en tur væk fra hverdagen og få lidt tid til hinanden. Lækker mad og ikke mindst god service

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Velkommen til et af Københavns dejligste hoteller. Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger kun 2 minutter fra Terminal 3 og er ideelt til spa- og madoplevelser for fritidsrejsende. Restaurantkoncept Kitchen & Table af Marcus Samuelsson tager dig med på en kulinarisk rejse, der perfekt forener nordiske ingredienser og lokale traditioner med smag af Manhattan.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hos Hotel Kirstine vil du opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære. Her danner de skæve stuer en charmerende ramme omkring et besøg. Lige bag hotellet snor Susåen sig og man kan nyde den pible. Hotellet har mange små hyggelige hjørner at slappe af i, og når vejret tillader det, og et lille glas hvidvin.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

store-restrup-slotshotel.jpg
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel er det perfekte ophold for en romantisk tur. Her finder du et Køkken som tilbereder menuer af årstidens råvarer, hvor der kan vælges blandt forret, mellemret, hovedret, ost og/eller dessert. Det er et overdådigt slot som skaber en unik stemning af gammeldags og adelig man ikke får andre steder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Du kan finde ro og varme på de hyggelige værelser, i spaen og ved pejsen i lobbyen. Du kan spise på tre forskellige, populære restauranter. På Hotel Kong Arthur kan du få alt, lige fra service så god at den minder om omsorg, til en nordisk morgenmad så bæredygtig at den næsten bliver rebelsk.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

weissenhaus-grand-village-resort.jpg
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Brede veje, frodige enge, grønne skove og en frisk havbrise. Det er blot nogle af de vidunderlige ting du bliver mødt med ved indgangen til Weissenhaus. Stress falmer og opløses til sidst helt i den bedste havluft. Schlossgut WEISSENHAUS er en naturlig oplevelse, til dem, der leder efter afslapning og spa og kulinariske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

maritim-strandhotel-travemunde.jpg
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Lige ved kysten med en enestående udsigt over Lübeck -bugten venter vores Maritim Strandhotel Travemünde på dig. Her ser det venlige personale frem til at byde dig velkommen, hvor Trave flyder ud i Østersøen. Du er sikret god mad og fantastisk service. Bedst af alt er det kun få minutter væk fra den smukke, brede sandstrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Læn dig tilbage, og drøm på Munkebjerg Hotel. Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel, bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk. Du kan få mange forskellige madoplevelser eller nye klassikere i Panorama Restauranten eller er man til gourmetmad i den luksuriøse gourmetrestaurant

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel-Dania.jpg
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Himmelbjerget, fantastisk smuk natur og Hotel Dania. Tre ting der hører sammen. På torvet i Silkeborg ligger hotel Dania, som er hjem til mange gamle historier. Hotellet er blevet restaureret men med stor respekt for hotellets historie. Den ideelle placering er perfekt til en skøn tur til Himmelbjerget eller tage ned i skovsøerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

a-rosa-travemunde.jpg
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Fordyb dig på A -ROSA hotel. Deres opførte spa -hotel ved Østersøen giver mulighed for at nyde en vidunderlig afslappende tid ude i Travemünde – em af de mest traditionelle tyske badebyer. Nyd den storslåede udsigt over Lübeck -bugten, med masser af sejlskibe og selvfølgelig de store færger som sætter gang i den maritime feriefølelse selv på afstand

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Derfor skal I tage på et romantisk ophold

Om du arbejder 10 timer hver dag i banken eller slider i det med børnene i børnehave, er helt ligegyldigt. Hverdagen er for alle mennesker til tider hård at komme igennem. Vi har gøremål og to do-lister så lange, at vi aldrig kommer i bund.

Denne til tider stressede hverdag beskadiger ofte parforholdet. Når I kun ser hinanden kort ved morgenbordet, igen ved aftensmaden – hvis overhovedet der – og til sidst helt udmattede i sengen.

Når små børn kommer ind i billedet, bliver der kun mindre tid til jeres intimitet, omsorg og kærlighed. Derfor skal I vælge at drage på et romantisk ophold. Forholdet kræver, at I retter jeres fokus på hinanden. Desuden skal i drage afsted, fordi et kæreste weekendophold giver:

  • Frisk luft i parforholdet
  • Tid til intimitet og kærlighed
  • Nye oplevelser i det danske land
  • Afstresning og afslapning
  • Tid til livsnydelse med livspartneren

Frisk luft til parforholdet

Glemmer vi os selv i den stressede hverdag, kan det have uheldige konsekvenser for vores psykiske helbred. Glemmer vi parforholdet, kan det have fatale konsekvenser for samlivet med partneren.

På et kæresteophold i Danmark er der pludselig tid til at tage noget frisk luft. Tid til at snakke om de ting, der nærer jer i hverdagen. Tid til at kigge hinanden i øjnene – uden forstyrrende elementer Tid til at finde ind til den kærlighed, der kan overses i hverdagen

Nogle gange har vi alle lige at skulle trække noget frisk luft inden et vigtigt møde eller inden showet starter. Her kan man gå en tur og forsøge at slå tanker og nerver ud af hovedet. Så du kan få bare lige et par minutter, hvor du spadserer rundt med et tomt hoved.

Noget af det samme er i spil, når I drager på et kæresteophold med spa. Opholdet kan ikke vare evigt, I har arbejde, pligter, familie, måske børn, I skal vende tilbage til.

Men I har lige denne weekend – måske en hel uge – hvor I kan koble fra og bare være jer selv.

Det er her, i parforholdets friske luft, at der pludselig bliver tid til at tale om, hvordan I egentlig har det. Der bliver tid til at fokusere sin opmærksomhed på partneren. Der bliver tid til at være intim, uden at I skal være bange for en larmende telefon, skrigende barn eller irriterende nabo.

dejligt kæresteophold

Oplev nye dele af vores skønne land

Et kæresteophold i Jylland giver mulighed for, at I kan opleve en ny del af landet.

Måske har I aldrig været på den jyske vestkyst.

Måske har I aldrig set de to have, der møder hinanden i Skagen.

Måske har I aldrig set den smukke Limfjord fra en hyggelig kro.

Det fantastiske ved en kæreste-weekend er, at I frit kan vælge, hvor I landet I vil søge hen. I kan opleve den danske, smukke natur med hede, skovområder, hav, middelalderbyer og meget mere.

Selvom I har valgt et perfekt wellness sted til jeres kæresteophold, hvor I får massage, spa, udsøgt mad og drikkevare, trænger fødder på et tidspunkt til en spadseretur. Her bliver der tid til at bevæge sig rundt blandt smukke floder i Jylland, blandt den vilde vind ved Vesterhavet eller rundt i Rold skov.

I har også rig mulighed for at drage mod hovedstaden til et kæresteophold i København. Ikke alle mennesker har brug for at blive blæst omkuld ved Vesterhavet for at kunne afkoble fra hverdagen.

København byder på udsøgte oplevelser. I kan besøge en lækker restaurant, tage i Tivoli, tage på en bar, til koncert. I kan gå romantiske ture langs kanalerne i Christianshavn hånd i hånd. Og I kan vende snuden hjem mod jeres hotel, hvor I finder absolut ro.

Kæresteopholdet behøves ikke være dyrt og luksuriøst

Jeres kærestetur i Danmark behøver bestemt ikke være nogen dyr fornøjelse. De bedste ophold er ikke selvsagt de dyreste.

Jeres parophold i Danmark kan snildt være billigt, uden at opholdet tager skade af det.

Det kunne være, I skulle droppe København og tage på kæresteophold på Sjælland. Her finder i priser, som ikke kan sammenlignes med de høje priser i hovedstaden.

Samtidig får I en udsøgt lejlighed til at udforske Sjælland. Alt for ofte bliver Sjælland synonym med København, hvad Sjælland bare ikke er.

Sjælland byder på rig natur, på museer, på slotte, på udsøgte strande, på floder og unikke byer og bygninger. Her kan I sagtens finde et skønt ophold, hvor prisen ikke er presset helt i top.

I kan også holde prisen nede, hvis I glemmer ideen om, at I skal have spa og wellness. Det er måske slet ikke nødvendigt. Hvis turen skal handle om jer, om jeres intimitet, om jeres gåture, spiseopleveler og jer, der daser rundt på værelset. Så er det ikke engang sikkert, I vil få brugt det dyre wellness.

Udforsk naturen i regionen – eller bliv i spaen

Et parophold I Danmark skal kunne passe til alle par, høj som lav, naturmennesker som kulturmennesker osv.

Er I f.eks. meget til at komme ud i landskabet og snuse til den friske luft, tage ned på havnen og se bådene sejle i land. Så vil et kæresteophold på Fyn helt sikkert være noget for jer.

Den skønne ø er nærmest skabt til et romantisk ophold for to personer. Det kunne være i det Sydfynske, hvor det sydfynske øhav kunne opleves og udforskes. Der er gamle byer og hyggelige stræder, hvor I kan tage i gårdbutikker, små museer, gamle kirker, på hyggelige spisesteder, og hvad I nu ellers kan finde på.

Derudover finder I også luksus kæresteophold på Fyn, som kan inkludere så mange goder på hotellet, at I aldrig kommer derfra. Der er spa, wellness, udsøgt mad og haver, I kan spadsere eller kigge ud i.

Hvis lysten ikke er til at forlade hotellet, er der absolut, ingen der tvinger jeg.

Hvis I vil dase på værelset hele dagen, kun afbrudt af noget mad i ny og næ, skal det også stå jer frit for.

På kæresteopholdet i Danmark er det kun jer, der sætter rammerne for jeres oplevelse. Med andre ord: En hyggelig spadseretur til gårdbutikken er kun hyggelig, hvis I tænker det sådan.

Sluk telefonerne og efterlad computeren derhjemme

En rigtig god tip til parforholdet, om I drager på et luksuriøst eller billigt kæresteophold, er, at I skal koble fra med hinanden og uden telefoner. I skal give jer selv mulighed for at stresse af og slappe af.

Telefonerne kan vi sjældent leve uden. Tag dem derfor gerne med, men hold dem på lydløs eller slukket i den tid, I er tjekket ind. Forsøg så meget I kan at afholde jer fra telefonen.

Der er altid lige en mail, en sms eller et opkald, når den er tændt. Det behøver ikke være arbejde, der er bare lige noget, som skal tjekkes. Lad det ligge til hverdagen igen rammer om et par dage. Forsøg at slappe af sammen, i stedet for at holde jer opdateret, nu hvor I endelig har fri sammen.

Desuden er der intet mere usexet og belastende end en partner, der ikke er til stede. Vær i stedet til stede sammen med din partner. Det giver et langt bedre ophold og forudsætningerne for en mere behagelig hverdag, når I vender tilbage.

Hvis I føler jer overbeviste, så undersøg nogle kæresteophold på tilbud. I kan være heldige, at det helt rigtige ophold for jer er på halvpris. Det er værd at undersøge.

FAQ

Vi har forsøgt at sammenfatte nogle spørgsmål, som der ofte stilles i forbindelse med ophold til kærester.

Hvor skal vi tage på et romantisk ophold?

Placeringen er altid en af de store udfordringer.

Prøv at forestille jer det mest optimale ophold. Hvad inkluderer det?

Inkluderer det noget med natur, med hyggelige spisesteder væk fra byerne, med unik havudsigt mm.? I så fald må I forsøge at indarbejde det i jeres valg af den geografiske placering.

Ofte får I dog ikke set lige så meget af landskabet, som det måske var ønsket. Det skal også med i overvejelserne.  

Hvad skal vi lave på vores ophold?

Det romantiske ophold skal selvfølgelig kunne inkludere alle de parforhold, der er at finde derude. Hvis lysten er til at være aktiv eller inaktiv, finder I et ophold, der passer til det.

Med det nævnt er det næsten obligatorisk, at I skal se havene møde hinanden, hvis opholdet f.eks. foregår tæt ved Skagen.

Er et weekendophold dyrt i Danmark?

Weekendophold kan være meget dyre. De kan også være billige. De er op til jer at vurdere, hvor meget I vil betale.

At opholdene på kro og hoteller skulle være utrolig dyre, er lidt en myte. I har altid mulighed for at finde et billigere hotel eller kro, dog vil den geografiske placering så ikke være helt efter jeres ønske – måske.

Det handler om parrets prioriteringer.