fbpx

Bedste overnatning i Danmark 2024

En overnatning i Danmark er den perfekte mulighed for at få lidt frisk luft til hovedet og afslapning til kroppen. Du kan få mulighed for at se flere skønne steder i landet. Du behøver ikke tænke på andet end hvor du vil sove og hvad du vil have til morgenmad. En overnatning et sted i Danmark er perfekt til dig, der trænger til et lille stykke luksus.

Denne side indeholder reklamelinks

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Du kan bo i Nationalpark Mols Bjerge, når du tjekker ind på Molskroen. Du kommer også til at bo lige ned til Femmøller Strand, og dermed er du omgivet af en enestående natur. Her kan du blandt andet nyde et skønt gourmet-måltid. Der bydes på både danske og franske retter. Værelserne er smukt indrettet, og der er brugt godt anerkendt design-interiør. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Bo godt i Nordsjælland på Fredensborg Store Kro. Her er der en afslappet stemning. Der er 90 værelser på den store kro. Værelserne har forskellige størrelser og faciliteter. Desuden findes der et antal mødelokaler og et stort festlokale. På kroen er der en restaurant med et alsidigt menukort. Der er også en hyggelig bar på stedet. Omkring kroen er der terrasse og have. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hvalpsund-Faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund er en afslappet og børnevenlig kro, hvor også kæledyr er velkomne. Fra kroen er der en smuk udsigt ud over Limfjorden, og kroen ligger lige ud til den gode badestrand. De 28 røgfri værelser har forskellige størrelser – heriblandt familieværelser. Restauranten serverer dejlige måltider, og du kan få en drink i baren. Kroen har en hyggelig terrasse. Desuden er der et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Bo tæt på Limfjorden, når du tjekker ind på Tambohus Kro & Badehotel. Det er en flot og eksklusiv kro, der indeholder 29 værelser. Værelserne er af forskellige størrelser, og de har alle sammen private badeværelser. Kroen er meget velegnet til enlige, par og familier. På kroen er der en god og alsidig restaurant og en bar med lounge. Desuden er der en legeplads, en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro på Mors ligger i en moderne murstensbygning fra 1938. Du kommer til at bo tæt på Limfjorden, som der er udsigt til fra nogle af værelserne. Det er en handicapvenlig kro. Værelserne er hyggelige, og nogle af dem har en altan. Kroens restaurant serverer gode lokale retter. Desuden er der en campingplads og gode konferencefaciliteter. Frii Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Låsby-Kro.jpg
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Låsby Kro fungerer som et moderne hotel. Kroen er bygget i det 19. århundrede i en moderne byggestil. Der er 50 værelser på kroen, og de kan bookes i forskellige størrelser. Desuden kan du også booke et mødelokale. Der bydes på en god morgenmadsbuffet, og restauranten byder også på andre veltilberedte måltider. Ud over den gode restaurant er der også en bar og en café på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er en ældre, men super charmerende kro fra 1834. Her er der en hyggelig og afslappet stemning. På kroen er der 59 hyggelige værelser. Fra nogle af dem er der udsigt ud over den nærliggende strand og havet. På kroen er der to restauranter og en bar med lounge. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne på særlige værelser. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er beliggende i en yderst charmerende. Kroen er rød med synlige bindingsværk, og der er stråtag øverst. Den mindre kro indeholder 20 røgfri værelser, som er hyggeligt indrettet. Desuden er der en restaurant med et klassisk menukort. Der serveres morgenmadsbuffet. Have og terrasse. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Den smukke hvide bygning, der rummer Schackenborg Slotskro, er en historisk bygning, der oprindeligt er fra 1861. Den 3-stjernede kro er meget elegant indrettet – og det gælder også for værelserne. Der er 23 velindrettede værelser i forskellige størrelser. Samtlige værelser har private badeværelser. Der serveres kontinental morgenmad. Restauranten byder også på øvrige måltider. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Hovborg Kro er en virkelig charmerende kro, som oprindeligt blev opført i 1750. Den er hvid og har et smukt stråtag. Stemningen på kroen er afslappet, og værelserne er hyggelige og enkelt indrettet. Der er 51 værelser på kroen. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der bydes på morgenmadsbuffet, og restauranten serverer også andre måltider. Den 3-stjernede kro har ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel-aarslevkro.jpg
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

Årslev Kro ved Aarhus er beliggende i en charmerende gammel bygning med synligt bindingsværk og stråtag. Der er 78 værelser på den forholdsvis store kro. Værelserne er placeret i annekserne, og de er enkelt indrettet med private badeværelser. Desuden råder kroen over 3 mødelokaler. Omkring kroen er der haver og terrasser. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde-Kro.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Bo i idylliske omgivelser, når du tjekker ind på Norsminde Kro. Fra den hyggelige kro er der udsigt over Norsminde Havn og den øvrige natur. Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og annekset. Indretningen af værelserne er forskellig. Nogle er landlige, andre er elegante. På kroen er der en restaurant, et brasseri og mødelokaler. Velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Det hyggelige Rødvig Kro og Badehotel ligger tæt på stranden, og fra kroen er der udsigt ud over Østersøen. Der er 16 værelser på kroen, og de er alle sammen hyggeligt indrettet. Fra nogle af værelserne er der udsigt til havet og klipperne. Der serveres en god morgenmadsbuffet. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Bo i et meget charmerende rødt hus med stråhus fra det 18. århundrede, når du holder weekend eller ferie på Rudbøl Grænseby. På kroen er der en afslappet og hyggelig stemning, og de 43 røgfri værelser er enkelt indrettet. Nogle af værelserne har udsigt ud over søen. Der er også hytter, der har køkken. Der serveres morgenmadsbuffet. Desuden bydes der på en indendørs pool, sauna og billard. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Du bliver hensat til en tidligere tid, når du bor på Hotel Postgaarden i Mariager. Det smukke gule hus med synligt bindingsværk er fra det 17. århundrede, og det ligger smukt på den brostensbelagte gade. Der er 14 værelser på det lille hotel, og der hører en have og en terrasse til stedet. De hyggelige værelser er individuelt indrettet og har bad. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Bromoelle-Kro.jpg
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Der er super hyggeligt på det stråtækte Bromølle Kro. Der er en autentisk og venlig stemning på kroen. Værelserne er enkelt, lyst og afslappet indrettet. Til værelserne hører enten en altan eller en terrasse. Værelserne har forskellige størrelser og faciliteter. Kroens restaurant ligger i forbindelse med en dejlig terrasse. Der er mulighed for billard og bordfodbold. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

Hotel-Froeslev-Kro.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Hotel Frøslev Kro er beliggende i en bygning, der blev opført i 1749. Det giver stedet en rar og autentisk stemning. De 16 værelser er enkelt indrettet, og nogle har privat bad – andre har fælles bad. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne. Restauranten serverer traditionelt mad. Desuden er der parkering, Wi-Fi, have og legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup-Kro.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro ligger lige ud til Gudenåen i et dejligt område. Det hyggelige hotel er fra det 19. århundrede, og det er med til at give stedet en autentisk og hyggelig stemning. Nogle af de 16 værelser er individuelt indrettet med antikke møbler, og nogle af dem har udsigt ud over åen. Der serveres kontinental morgenmad, og restauranten tilbyder også andre måltider. Desuden er der legeplads, mødelokaler og have.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro har til huse i en original hvid bygning med stråtag. Den 3-stjernede kro rummer 22 meget hyggelige værelser. Værelserne har forskellige størrelser, og der findes også familieværelser. Restauranten byder på kontinental morgenmad og øvrige måltider. Desuden bydes der på to barer med lounger, en terrasse og en dejlig have. Kroen er velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

noerre-vissing-kro.jpg
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro er et elegant og flot hotel, der ligger i en bygning fra 1801. Kroen ligger perfekt tæt på stranden og smukke naturområder. Der er 24 individuelle værelser med stilhørende badeværelser på den hyggelige kro. På kroen er der en glimrende restaurant, og omkring ligger der en have med en terrasse. Det er en børnevenlig kro. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

nymindegab-kro.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Du kommer til at bo i klitterne ved Nordsøen, når du tjekker ind på Nymindegab Kro. Her er en afslappet stemning, og værelserne er hyggelige. Der er 39 værelser af forskellige størrelser og faciliteter på kroen. Det er en handicapvenlig kro. På kroen er der en restaurant, en bar og en café. Desuden er der også nogle mødelokaler. Kæledyr er også velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

sevel-kro.jpg
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Den smukke hvide bygning, der rummer Sevel Kro er opført i 1992. På kroen er der en hyggelig og afslappet stemning. Den 3-stjernede kro er af en beskeden størrelse, og den rummer 8 gode værelser. Der er to typer af værelser: dobbeltværelser og værelser med plads til en familie på fire. Der er en restaurant og nogle mødelokaler på kroen. Kæledyr er velkomne. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hundested-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Hundested Kro

3/5

Hundested Kro & Hotel er beliggende i en smuk og klassisk bygning, som er omkring 200 år gammel. Stemningen er uformel og venlig, og værelserne er afslappede. Nogle af værelserne har altan. Kroen fungerer også som kontorhotel. Kroen ligger lige ned til stranden. Restauranten serverer alle måltider. Kæledyr er velkomne som gæster. Der er gratis parkering og Wi-Fi på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Du kommer til at bo i centrum af Herlev, når du tjekker ind på Herlev Kro og Hotel. Bygningen er fra det 19. århundrede. Stemningen på kroen er uformel og hyggelig. Kroens restaurant byder på diverse traditionelle danske retter. Desuden er der en bar og en dejlig terrasse. Værelserne er klassisk indrettet, og de har forskellige størrelser og faciliteter. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Hotel Hjallerup Kro er oprindeligt opført i 1858. I dag er det et moderne og velfungerende hotel. Værelserne er beskedne, men hyggelige. Kroens restaurant byder på traditionelle danske retter og udsøgte franske retter. Omkring kroen er der en god terrasse. Desuden er der mulighed for parkering – herunder handicapparkering. Der er også en ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

agerskov-kro.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro fra det 18. århundrede. Alle de 40 afslappede værelser har egen indgang, og lejlighederne har både køkken og boblebad. Kroen rummer også et omfattende forretningscenter. Omkring kroen er der en have med en terrasse. Desuden bydes der på billard, rygeområder, bar og restaurant. Det er et handicapvenligt hotel. Velegnet for enlige, par, familier og erhvervsbrug.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

st-binderup-kro.jpeg
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Den idylliske stråtækte St. Binderup Kro er oprindeligt opført i 1871. Der er 23 værelser på den hyggelige kro. Kroens restaurant serverer en dejlig morgenmadsbuffet, og der bydes også på øvrige måltider. Desuden er der en bar på kroen. Til samtlige værelser har et privat badeværelse tilknyttet. Kæledyr er velkomne. Omkring kroen er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

den-gamle-digegaard.jpg
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Du bor bogstavelig talt på stranden ved Dannemare, når du tager et ophold på Den Gamle Digegaard. Værelserne har en hyggelig terrasse og en hyggelig indretning. Nogle af værelserne er familierum. Nyd at trække dig tilbage på den hyggelige kro efter en dag på stranden eller i området. På/fra kroen er der mulighed for: cykling, lystfiskeri, legeplads og vandring.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Tag på det flotte og hyggelige Marienlyst Strandhotel, hvor du hele tiden er tæt på stranden. Her vil du kunne koble af fra hverdagen i rolige og rare omgivelser og dejlige værelser. Par og familier er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Tag på et luksuriøst ophold og oplev Kurhotel Skodsborg som sørger for at skabe de rigtige rammer for dig som gerne vil have lidt ekstra i sit ophold. Med sin dejlige spa og lækre restaurant kan du umuligt komme galt afsted med ophold her. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Kom på et skønt og unikt ophold på Hotel Viking og bliv mødt med masser af muligheder for selvforkælelse. Her vil du kunne opleve spa-muligheder og lækker mad hele opholdet igennem samt rigtig pæne værelser. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Tag på en hyggelig og rar tur til det jyske og få et unikt ophold på Steigenberger Alsik. Her vil du kunne opleve et spa-ophold af bedste kvalitet med rigtig lækker mad og flotte værelser. Kom væk fra hverdagen og koble af. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland Golf & Spa Resort vil du uden tvivl kunne opleve luksus af bedste kvalitet. Her vil du kunne nyde godt af lækker mad, rare omgivelser og dejlig spa. I restauranten vil du se en varieret menu, hvor alt går fra pizza til gourmet-retter. Et sandt paradis. Par er særligt glade for dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Kunne du tænke dig et ophold i et moderne og stilfuldt atmosfære? Tag på Hotel Thinggaard og få oplevelsen af moderne værelser, områder og meget mere. Her kan du nyde et godt solidt måltid mad og leje cykler og gå på opdagelse. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Oplev en dejlig og rolig atmosfære på skønne Kokkedal Slot Copenhagen. Her er det muligt at kunne koble helt af fra hverdagen og forkæle sig selv og en man elsker på dette hotel. Nyd lækker mad i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Kom på et rigtig luksus-ophold på Strandhotellet Blokhus, hvor du kan koble helt af fra hverdagen og nyde en luksuriøs spa og fantastisk mad. Her vil du få et ophold du sent vil glemme. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Med sin flotte panoramaudsigt over Hornbæk Sø, og fantastiske mad inspireret af dansk og fransk køkken, vil du umuligt kunne glemme dit ophold på Hotel Bretagne. Her handler det hele om dig, og du vil kunne koble helt af fra hverdagen. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Kom på Benniksgaard Hotel og oplev den sande gammelgårds atmosfære i rolige og dejlige omgivelser. Her har du udsigt over Flensborg Fjord, som du skal opleve. Oplev de flotte værelser med bjælker og gammeldags vinduer fra autentisk gammelgård. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er for dig som godt kan lide at være tæt på det hele. Her er du kun få minutter i bil fra Kolding centrum, hvor du kan finde søde cafeer og restauranter. På Hotel Koldingfjord er du tilbage i naturen og rolig atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Har du brug for spa og wellness, og koble af fra hverdagen? Tag på Comwell Kellers Park, hvor du kan forkæle dig selv med spa og wellness og efter dette tage ned i restauranten og nyde lækker middag. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med sin korte afstand til Middelfart og flotte udsigt over Lillebælt er Comwell Kongebrogaarden til stede. Her vil du kunne slappe af og koble af fra hverdagen med lækker middag og vine. Du kan mens du er her gå en tur i det naturskønne område. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag din bedre halvdel med under armen og tag en tur på Comwell Borupgaard, hvor I kan opleve dejlige og rolige rammer, som skaber en perfekt atmosfære for par. Her vil I kunne nyde et dejligt spa-ophold og lækker middag i restauranten. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at komme væk fra hverdagen og opleve Aarhus? På Helnan Marselis Hotel er du tæt på centrum, hvor du kan opleve Tivoli Friheden og Aarhus centrum. På hotellet har du alle muligheder for at kunne slappe af og komme væk fra hverdagen. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Kunne du tænke dig rare og rolige naturomgivelser hele tiden? Tag på Hotel Amerika som ligger i Hobro Skov. Her vil du kunne slappe helt af og slippe for lyden af trafik og koble af fra hverdagen. Hvis du alligevel savner centrum, så er du kun 5 kilometer væk fra Hobro By.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

I disse skønne ferielejligheder på Kolding Hotel Apartments står du selv for hyggen og oplevelserne. Du er 100% kontrol over ferien, og du vil i lejligheden få eget badeværelse, køkken, senge og alt du skal bruge for at din ferie bliver perfekt. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Kunne du tænke dig en skøn udsigt udover Faaborg Fjord, og dejlige rolige omgivelser? Tag på Hotel Faaborg Fjord, hvor du hele tiden er tæt på stranden. Om sommeren kan du nyde hotellets strandbar og anløbsbro, som giver dig de perfekte rammer for en skøn strandtur.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Kunne du tænke dig en hel unik oplevelse gennem mad? Tag på Ruths Hotel, hvor gastronomiske oplevelser er topprioritet og noget du sent vil glemme. Med sit franske touch på menuen kan du være helt sikker på, at du får en oplevelse uden lige. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Med sin korte afstand til BonBon-Land og tæt beliggenhed på togstationen, så passer Hotel Kirstine perfekt til familier som gerne vil have en sjov og vild oplevelse. På hotellet kan I nyde hinandens selskab i en rolig atmosfære. Par er særligt glade for dette hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Med sin perfekte beliggenhed i hjertet af København, så er Hotel Kong Arthur lige for dig som gerne vil opleve København på maner. Hotel Kong Arthur skaber de perfekte rammer for dig som gerne vil have en rolig, københavnsk atmosfære. På hotellet er der fine værelser du kan slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Med det Baltiske Hav i baghaven og elegante detaljer har du Griffen Spa Hotel. Kom på Griffen Spa Hotel og plej din krop i en dejlig spa efterfulgt af en fantastisk middag, som du sent vil glemme. Kom og oplev de rolige omgivelser Griffen tilbyder. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Kunne du tænke dig at smage helt fantastiske retter som aldrig før? Tag på Munkebjerg Hotel og forkæl dig selv med lækker dansk mad og gourmetretter. Køkkenet sætter madens kvalitet i højeste fokus, og du bliver derfor ikke skuffet. Par er særligt glade for dette hotel

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Find den rigtige overnatning i Danmark til dine behov

Du får her på siden nogle gode bud på, hvor du vælge at tage hen. Men med de mange muligheder for overnatninger, kan det være svært at vælge. Her er et par gode spørgsmål at overveje, som kan hjælpe med at træffe din beslutning:

  • Vil du have et luksus ophold eller skal du bare bruge et sted at sove? Der er forskel på, om du vil have en overnatning med spa og gourmet mad eller bare mangler en seng.
  • Ønsker du overnatning med morgenmad, fulde måltider eller slet intet? Hvis du er på et længere ophold, vil der ofte være flere måltider inkluderet. Men du kan også finde et sted, der bare tilbyder dig overnatning uden noget ekstra. Det er smart, hvis du ønsker en billig løsning.
  • Vil du være ude på landet eller inde i storbyen? Ønsker du ro og afslapning, kan du med fordel vælge en overnatning i Danmark på landet. Vil du hellere opleve storbyens puls, kan du eksempelvis finder mange skønne overnatninger i København.

Overnatning og afslapning for hele familien

En overnatning er den perfekte mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid med familien. Nogle gange bliver hjemmet lidt for småt og man kan godt bruge en tur ud i det fri. Med en overnatning i Danmark kan I nemt tilpasse turen til jeres behov.

At tage afsted sammen er en god måde at gøre lidt særligt ud af hverdagen. Det er ikke altid at man får taget sig sammen til at lave aktiviteter sammen uden for hjemmet. Men en overnatning behøver ikke kræve hverken energi eller mange penge.

Har du små børn med, kan du med fordel tjekke hjemmesiden på din overnatning inden I tager afsted. På den måde kan du være sikker på, at der er tilrettelagt til børn. Mange overnatninger vil nemlig både kunne tilbyde børnemenuer og børnesæder. Det gør det nemt at have de små med på farten.

Overnatning med morgenmad

Mange steder tilbyder overnatning med morgenmad. Det kan både være en fordel, hvis du er der længe, eller hvis du bare besøger på farten. Når man er hurtigt afsted, kan det være svært og dyrt at finde god morgenmad. Derfor kan du med fordel vælge et sted at sove, som tilbyder overnatning med morgenmad.

Man siger at uden mad og drikke, duer helten ikke og det er der god grund til. De fleste af os fungerer ikke helt optimalt, hvis vi render rundt og bliver sultne og gnavne. Men det behøver ikke være dyrt at finde overnatninger, som har god mad.

Hvis du har overskud i budgettet, kan du nemt vælge en lækker overnatning med morgenmad, som har dygtige kokke ansat. Her kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet og meget andet lækkert. Men det er også nemt at finde en god bed and breakfast, som ikke gør ondt på pengepungen.

Mange muligheder for overnatninger og ophold

Find den overnatning i Danmark som passer dig bedst. Mulighederne strækker sig langt og bredt, så du har derfor altid mulighed for at finde netop det, du leder efter.

Vil du gerne have lidt luksus i din hverdag? Så kan du vælge en af de mange skønne slotte i Danmark at sove på. Der bliver tilbudt overnatninger på mange af disse gamle slotte, hvilket kan få én til at føle sig helt kongelig. Det er smukke omgivelser med et historisk præg, som helt sikkert vil give dig en skøn overnatning.

Hvis du leder efter noget mere simpelt, kan du også vælge en charmerende og rustik kro. Der findes utroligt mange kroer i Danmark. Her bliver der budt på gammeldags charme og ro helt ind sjælen. Desuden ligger mange kroer i Danmark placeret i skøn natur, så det er et oplagt sted til en overnatning.

Find overnatning i hele Danmark

Ligegyldigt hvor i landet du befinder dig og hvor du gerne vil hen, kan du finde dejlige overnatninger. Alle i Danmark har engang imellem brug for et sted overnatte, slappe af og lade op. Du kan derfor finde en skøn overnatning i Danmark både i Jylland, samt på Sjælland og Fyn.

Find en dejlig overnatning med morgenmad, bløde senge og god udsigt i nærheden af dig. Du kan også vælge at gå på udkig i nogle af skønne herregårde og kroer længere væk. Det kan være en god mulighed for at opleve dele af Danmark, du sjældent besøger.

Du har så mange muligheder for god overnatning i Danmark, at det næsten ikke kan blive nemmere at tage afsted. Rejs med din familie, partner eller en god ven. Så kan I læne jer tilbage og nyde, at I ikke skal stå for at rede seng og lave mad.

Gode tilbud på overnatninger

Ofte forbinder mange det at tage afsted på hotel eller andre former for ophold med at være meget dyrt. Men det behøver det slet ikke være. Der er flere måder, du kan gøre din næste overnatning i Danmark billigere.

  • Vælg overnatninger uden for de travleste perioder. Hvis du vælger en overnatning på en hverdag, vil det eksempelvis ofte være billigere end i weekenden. Ferier er også oftest dyrere end andre tidspunkter.
  • Find tilbud på tilbudssider. Mange sider vil kunne hjælpe dig med at finde gode tilbud til forskellige overnatningsmuligheder. Nogle gange kan du også skrive dig op til nyhedsbreve på steder, du specielt godt kan lide og få tilbud.
  • Tag afsted på en kro eller bed and breakfast. Hvis du vælger et mindre eksklusivt sted, vil din overnatning også hurtigt blive billigere. Det betyder dog ikke, at du behøver at gå ned på kvaliteten. Mange dejlige steder, som tilbyder overnatning i Danmark er både hyggelige og billige.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg den bedste overnatning i Danmark?

Hvad der er den bedste overnatning i Danmark for dig, kommer an på flere forskellige ting. Hvor i landet vil du gerne overnatte henne? Hvor dyrt skal dit ophold være? Hvor mange skal I afsted? Hvor længe vil du være der? Vil du bare have overnatning eller overnatning med morgenmad? Ved at overveje disse muligheder, kan du nemt finde den bedste overnatning til dig.

Må jeg tage min hund med på overnatning?

Der er forskel på forskellige steder, som tilbyder overnatninger. Nogle steder vil det være tilladt at have hund med og andre steder, vil det ikke. Vil du gerne have din firbenede ven med på overnatning i Danmark? Så er den god idé at tjekke på forhånd om det er tilladt på det givne sted.

Hvor dyre er overnatninger?

Prisen på overnatning i Danmark svinger afhængigt af, hvor du vil hen. Hvis du er klar på at bruge nogle penge på luksus, kan du vælge et slot eller en herregård. Her kan du føle at du bliver behandlet som en royal. Leder du efter en billigere løsning, kan du eksempelvis vælge en kro eller bed and breakfast i nærheden af dig.