fbpx

Slotsophold

Bedste slotsophold i Danmark 2024

Vil du gerne opleve at bo som en kongelig person for en stund? Så skal du vælge at tage på et slotsophold. Der er noget helt magisk og fortryllende ved denne type ophold, så det er klart værd at overveje. Ønsker du et overblik over alle de bedste slotsophold, kan du tage et kig her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Med knitrende ild i pejsen, store lysekroner, betagende malerier af adelige folk og fine detaljer med stuk i lofterne, træder I tilbage i en magisk fortid, når I opholder jer på Broholm Slot. Indretningen og omgivelserne vidner om en spændende levet tid. I kan nyde lige så gennemførte retter i slottets restaurant, hvor maden er baseret på Fynske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På fristedet Kokkedal Castle Copenhagen er der højt til loftet, og den uhøjtidelige atmosfære får det til at føles som et andet hjem. Her bor du på et af de charmerende værelser, der er indrettet efter ægte slotstil. Du kan nyde lækker gourmetretter i restauranten og slappe af i slottets spa- og wellnessafdeling.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Sophienberg Slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Hvis det er større selskaber og arrangementer, du overvejer, er Sophienberg Slot det perfekte valg. Her kan du leje flotte og naturligt oplyste lokaler med lysekroner og gardiner fra gulv til loft. Lokalerne egner sig perfekte til et uforglemmeligt bryllup, hvor rammerne sætter den helt rette stemning. De tilbyder endda en særlig romantisk bryllupspakke.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

Hvedholm Slotshotel
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Med et slotsophold på Hvedholm Slotshotel mærker I med det samme magien. Vælg mellem forskellige opholdstyper, f.eks. standard slotsopholdet, gourmetopholdet inkluderet 5-retters menu eller Honeymoon-opholdet, hvor I bor i en suite og kan nyde en 7-retters menu. Her er bogstaveligt talt højt til loftet, og I kan ikke undgå at føle jer lidt adelige.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et hyggeligt slot, hvor både interiøret, de rustikke rum og de naturskønne omgivelser sætter de helt perfekte rammer for et skønt slotsophold. I er omringet af fantastisk smukke Odsherred. Her kan I vælge at nyde gourmetoplevelser i restauranten Dragsholm Slot Gourmet eller i Dragsholm Slot Bistro, hvor rammerne er klassisk fortryllende.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

På fortryllende Sauntehus Slotshotel får I en oplevelse for livet. I kan vælge mellem målrettede ophold, hvis I er mest til gourmetoplevelser, eller hvis I er på bryllupsrejse. Den rustikke indretning spreder en dejlig atmosfære; også når I sætter jer i den hyggelige restaurant, for at nyde retter baseret på sæsonens lækre råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er den perfekte mulighed for et fælles og socialt frirum, hvor du kan komme andre ved. Her er det eksempelvis muligt at leje en privat køkkenhave, hvor du kan høste egne urter til din mad. På slottet er flere fællesarealer, ligesom du kan møde andre i fælleskøkkenet og få en hyggelig snak om livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Kokkedal Slotshotel
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Kokkedal Slotshotel ligger i naturen, hvor du er omringet af frisk luft og frodige grønne farver. Med et gourmetophold kan du bosætte dig i en junior suite og nyde en udsøgt 5-retters menu om aftenen. Der er også andre opholdsmuligheder. Du vil bestemt føle dig hjemme i de fortryllende omgivelser overalt.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hindsgavl Slot
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Når du ankommer til Hindsgavl Slot, vil du fornemme de særlige rammer midt ude i naturen. Her er forkælelse i fokus. Stemningen er afslappet, og du bliver budt velkommen af det søde personale. Dit værelse er charmerende, og i slottets restaurant Den Hvide Dame kan du nyde yderst velsmagende retter med ingredienser fra slottets egen køkkenhave.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Sophiendal Slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Varmen, roen og den trygge atmosfære er bestemt til at mærke, når du træder ind på dit værelse på Sophiendal Slotshotel. Og alt dette breder sig over hele slottet i de mange rum samt på slotshotellets restaurant. Her kan du nyde retter baseret på årstidens råvarer, hvorfor menuen skifter i løbet af året.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel byder på klassiske og unikke rammer, hvor du vil få en oplevelse for livet. Om du opholder dig på dit værelse, i fællesarealerne, i opholdsstuerne eller i restauranten, så vil du føle dig hjemme og godt tilpas. Du kan vælge skønne retter fra dagens menu, ligesom du kan vælge en spændende vinmenu ad libitum.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Vraa Slotshotel
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Hvis du ønsker at have mulighed for naturoplevelser under dit ophold, er Vraa Slotshotel en oplagt mulighed. Lige ude foran hoveddøren er der mange muligheder for skønne vandreture i den frodige natur. Nyd en bid mad i slotshotellets hyggelige restaurant, hvor man kan sidde for sig selv omringet af hvidkalkede vægge og bjælker i loftet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Skjoldenæsholm Hotel er et skønt valg, hvis I ønsker at tage på et romantisk weekendophold for at nyde hinanden. I kan vælge mellem forskellige skønne værelser med en behagelig atmosfære. Nyd en rustik middag under klassiske rammer. Her har I mulighed for at få serveret retter med sammensætninger, som I muligvis aldrig har smagt før.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Liselund Ny Slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Liselund Ny Slot er en skøn mulighed for at træde tilbage i tiden. De forskellige slotsværelser er indrettet i en klassisk romantisk stil, hvor I med det samme vil føle jer hjemme. Oplev fantastiske Møn og Liselund Park. Begge er fantastiske naturoplevelser, I ikke får andre steder. I kan vælge mellem forskellige flerretters menuer, når sulten melder sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Nørre Vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

I fine og enkle rammer kan I opholde jer på Nørre Vosborg. Hotellet tilbyder forskellige ophold, hvor et gourmetophold byder på dejlig mad, og et romantisk valentinsophold er en oplagt mulighed for en pause fra hverdagen sammen. Der er også muligheder for at leje selskabslokaler, ligesom man som virksomhed også kan afholde forretningsmøder eller teambuilding.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Rydhave Slot Hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

På Rydhave Slotshotel er slotsstemningen komplet. Her kan I vælge udsigt til hav eller sø, ligesom det er muligt at leje lokaler til mange forskellige arrangementer. Det er muligt at overnatte, og det er oplagt med en god gåtur i slotshotellets smukke park og området omkring. De smukke rammer indbyder til mindeværdige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skarrildhus Sinatur Hotel
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Midt i Jylland finder i Skarrildhus Sinatur Hotel. Her får I fantastisk natur, når I opholder jer på et af de hyggelige værelser. Hotellet er omgivet af en stor park, frodig skov samt idylliske åer og vandløb. I finder rustik hygge i hotellets restaurant, hvor I kan nyde retter tilberedt med lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hotel Sørup Herregaard er en fantastisk oplevelse uanset anledning. Her er oplagt at tage på et herregårdsophold, holde møder eller konferencer eller afholde de store begivenheder i livet som fødselsdage, bryllupper og andre fester. Nyd de naturskønne omgivelser eller et dyp i herregårdens store pool. På hotellets restaurant Svanesøen får I dejlig udsigt over voldgraven og søen.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Tag på et magisk slotsophold i Danmark

Der findes bare ikke noget mere fortryllende end at overnatte på et slot. Heldigvis findes der mange eventyrlige og fantastiske slotte i Danmark. Derfor behøver du slet ikke at tage over landets grænser for at besøge et slot.

Uanset om du ønsker at være væk hjemmefra i en weekend eller blot en enkelt overnatning, kan det være en god idé at tage på et slotsophold på Sjælland. På et slotsophold kan du virkelig få udlevet dine drømme om at bo som en vaskeægte royal person.

Vi fortjener alle sammen at blive behandlet som kongelige en gang imellem. Så hvis du altid har drømt om dette, er det bare med at booke et slotsophold. Du kan vælge det slot i Danmark, som du allerbedst kan lide. Selvfølgelig er det ikke alle slotte, der tilbyder, at du kan overnatte. 

Er du i tvivl i forhold til, hvilke slotte du kan vælge mellem, skal du bare tage et kig her på siden. Vi har samlet alle de mest fantastiske slotte i Danmark, hvor du kan booke en eller to overnatninger.

Smukt slot på en fantastisk sommerdag

Skru op for romantikken og inviter din partner med på et slotsophold

Alle par har sommetider brug for at skrue op for romantikken. Findes der noget bedre end at slippe romantikken løs på et slot? Nej, det synes vi ikke. Du bør derfor tage din partner i hånden og booke et romantisk slotsophold eller herregårdsophold.

Du kan selv vælge, om det skal være et slot i nærheden af jeres bopæl, eller om I skal tage på en længere tur. Det kan være ret hyggeligt at sidde sammen i bilen i mange timer og snakke om alt mellem himmel og jord. På den måde får I også noget ekstra kvalitetstid sammen.

Når du har bestilt et slotsophold i Jylland, er det desuden en god idé, at I finder pasningsmuligheder til børnene, hvis I har børn. Det er rart for alle par at komme væk hjemmefra alene uden børnene fra tid til anden. Kan børnene blive passet af bedsteforældrene, er det perfekt. Herved vil alle have en hyggelig dag eller weekend.

Bliv forkælet som en kongelig på et eventyrligt slotsophold

Alle fortjener at overnatte på et slot mindst en gang i deres liv. Der er noget helt eventyrligt over dette, da slotte typisk kommer med masser af historie. Der er ingen tvivl om, at et slotsophold er både en dronning og en konge værdig.

Du får mulighed for at gå rundt på slottet og opleve det på nærmeste hold. Desuden kan du se frem til at sove i en skøn seng på et charmerende værelse. Er du en rigtig madelsker, så kan du godt glæde dig til maden. Maden vil bestemt ikke skuffe dig, da kokken sørger for at kræse om maden. Dine smagsløg vil takke dig for den overdådige middag, du får serveret.

Kom helt ned i gear på et slotsophold

Et slotsophold handler selvfølgelig ikke bare om det eventyrlige ved at overnatte på et slot. Der er mange andre gode ting ved sådan et ophold. Eksempelvis kan du komme en smule væk fra dagligdagens trummerum, hvor du ikke skal tænke på alle de praktiske gøremål.

Bruger du alle dine weekender på at vaske tøj, gøre rent, handle ind og så videre? Så er det en god idé at stoppe op og gøre noget godt for dig selv ved at booke et slotsophold et sted i Danmark.

Du kan tage hvem som helst med på et skønt slotsophold. Det kan være, at du gerne vil afsted på en tøsetur med enten din mor eller din søster. Eller måske vil du afsted på en herretur med din far eller din bror. Du bestemmer altså helt selv, hvem der skal hygge sammen med dig på et slotsophold i Frankrig.

Tips til at finde det bedste slotsophold for dig

Er du på jagt efter det bedste slotsophold for dig og din rejsemakker? Så er der flere ting, som du bør overveje. Først og fremmest anbefaler vi, at du tager et kig her på siden. Vi har samlet alle de bedste slotsophold, så du kan få et godt overblik.

Derudover bør du tænke over, hvor mange penge du vil bruge på et slotsophold. Det kan hjælpe dig med at indskrænke din søgning. Når du har fundet ud af, hvad dit budget er, så bør du overveje, om du har andre ønsker.

Det kan være, at du helst vil besøge en bestemt del af Danmark. I så fald skal du kigge efter slotte i dette område. Ydermere bør du tænke over, om du har ønsker til eksempelvis menuen, værelserne, faciliteterne eller noget helt andet.

I og med at der findes en del slotte i Danmark, vil dette gøre det meget nemmere for dig at vælge det perfekte slotsophold hos Bedsteophold.dk. Der er ingen grund til at bruge en masse tid på at lede efter et skønt ophold, hvis du hurtigt kan indskrænke din søgning på denne måde.

Giv et slotsophold til en nær ven eller et kært familiemedlem i gave

At finde en god gave til en nær ven eller et kært familiemedlem kan være vanskeligt. Hvis personen slet ikke ønsker sig noget, så ved du måske ikke, hvad du skal gå efter. I sådan et tilfælde har vi en god idé. Du kan nemlig vælge at give et slotsophold i gave.

Det er muligt at give et slotsophold i gave på flere måder. Du kan vælge bare at booke et ophold og herefter overraske personen med det. Dog er dette ikke altid den bedste løsning. For det kan sagtens være, at du ikke ved, hvornår gavemodtageren har tid eller lyst til at tage på et slotsophold.

Hvis du gerne vil undgå dette, kan du vælge at give et gavekort til et slotsophold. Giver du et gavekort, kan gavemodtageren helt selv vælge, hvornår han eller hun tager afsted på opholdet. Desuden kan du vælge at sige til vedkommende, at du tager med på slotsopholdet. Det vil kun gøre det endnu mere hyggeligt.

Sådan finder du et lækkert slotsophold på tilbud

Det siger næsten sig selv. Et slotsophold er ikke billigt. Det er et luksuriøst og eksklusivt ophold, så det koster altså en del penge. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt at finde et slotsophold på tilbud. For det er rent faktisk en mulighed.

Men hvordan finder du så et godt tilbud på et slotsophold? Du kan tilmelde dig de forskellige slottes nyhedsbreve. Gør du dette, vil de gode tilbud lande direkte i din indbakke uden, at du skal gøre så meget. Du skal blot huske at læse nyhedsbreve for at se, om de indeholder en god deal.

Derudover kan du vælge at tage et kig på danske dealsites. Danske dealsites bugner med gode tilbud, så måske er du heldig, at der er et slotsophold til en nedsat pris. Vi håber, at du finder et godt tilbud, der er lige noget for dig. Men du skal selvfølgelig væbne dig med tålmodighed, da de gode tilbud ikke hænger på træerne.

Kom afsted på et slotsophold med hjælp fra Bedsteophold.dk

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte henne, når du leder efter et slotsophold, er du landet på den rette side. Vi har samlet alle de bedste slotsophold lige her, så du nemt og hurtigt kan finde det perfekte slot.

Ønsker du at vide mere om et specifikt slotsophold, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. Vil du gerne booke opholdet efter, at du har læst mere om det, så er det ligeledes på denne side.

FAQ om slotsophold

Hvor kan jeg tage på et slotsophold i Danmark?

Du kan tage på et slotsophold flere steder i Danmark. Der findes slotte med overnatningsmuligheder i forskellige landsdele, så det er bare med at vælge det slot, som du gerne vil opleve.

Hvorfor bør jeg vælge et slotsophold?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge et slotsophold. Slotsophold tilbyder en helt særlig form for luksus, som du ikke får på andre opholdstyper. Vil du gerne bo som en kongelig for en dag, er det ligeledes oplagt at tage på et slotsophold.

Hvornår er det bedst at tage på et slotsophold?

Det kommer helt an på dig og dine præferencer. Foretrækker du sol og varme, så book et ophold om sommeren. Vil du derimod gerne opleve slottet med en snedækket slotspark, bør du bestille et ophold om vinteren.