fbpx

Wellnessophold

Bedste Wellnessophold 2024

Findes der noget bedre end et wellnessophold? Det gør der næppe. Det er en god måde at slappe af på, hvad enten du har brug for et kort afbræk fra hverdagen eller ønsker et romantisk ophold med din udkårne. Begge dele kan i hvert fald blive opfyldt af et wellnessophold på et skønt og afslappende wellnesshotel.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spa-ophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Udvalget af wellnesshoteller i Danmark er stort

Du kan finde mange danske hoteller, der har egen spa- og wellnessafdeling. Det er dog ikke alle, der lever op til dine præferencer og kriterier. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at der er et væld af hoteller, der har en stor spa- og wellnessafdeling med et hav faciliteter. Derfor er der også mange hoteller at vælge mellem.

Der er både fordele og ulemper ved, at der er mange hoteller, der kan tilbyde en skøn wellness ferie. Der kan stilles en garanti ved, at du kan finde et hotel, der lever op til dine krav. Du kan dog også være sikker på, at det ikke er nemt at finde det rette hotel. Der er nemlig et væld af hoteller, der først skal sorteres fra.

Her er det positive, at alle kan finde et hotel, der synes at være det perfekte for dem. Det negative er, at det næppe bliver nemt at finde netop dette hotel. Hvad det betyder er, at du er nødt til at give dig god tid, hvis du skal vælge et givent spahotel. Gør du ikke det, så kan du risikere, at du ender med det forkerte valg.

I denne anledning er det vigtigt at pointere, at du skal vælge med afsæt i dine egne præferencer og kriterier. Gør du ikke det, kan du ikke garantere, at der er tale om et hotel, der er det rette for dig. Til trods for, at du er stødt på et godt tilbud, der kan give dig et ophold til en lav pris, er det ikke sikkert, at det er det rette.

Der findes wellnesshoteller for enhver smag

Du skal ikke frygte for, hvorvidt du kan finde et lækkert wellnesshotel. Faktisk er der så mange wellness- spahoteller, at der er noget for enhver smag. Det er en af fordelene ved, at der er så mange hoteller at vælge mellem. Hvad end du har lyst til at indlogere dig på et luksuriøst hotel, eller et klassisk og romantisk ét, er der mulighed for det.

Det er selvfølgelig også derfor, at det er så vigtigt, at du har fokus på at vælge med afsæt i egne krav, når du skal på et wellnes ophold. Hvis du har et ønske om at tage på et wellnessophold eller spaophold, er det ofte med et ønske om at slappe af. Det kan være svært at slappe af, hvis du ikke har valgt et hotel, hvor du føler dig godt tilpas.

Til trods for, at der findes spa- og wellnesshoteller for enhver smag, er det vigtigt at pointere, at der også er forskel på priserne. Derfor er det ikke sikkert, at du kan finde et hotel, der både lever op til dine krav og dit budget. Det er derfor, at det er vigtigt, at du har et realistisk syn på både dine præferencer og kriterier.

Dertil bør det også understreges, at det ikke er sikkert, at det rette hotel er at finde i Danmark. Der findes en lang række wellnesshoteller i vores nabolande, hvorfor det også er en god idé at lede her. I mange tilfælde er der faktisk bedre hoteller at finde i hhv. Sverige og Tyskland. Derfor skal de bestemt inddrages i dine overvejelser.

perfekt spa

Overvej at tage på wellnessophold i Sverige eller Tyskland

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er et væld af hoteller at vælge mellem her i landet. Det garanterer dog ikke, at du kan finde et hotel, der synes at være det helt rette for dig. Derfor er det også en god idé, at du overvejer de wellnesshoteller, der ligger i Sverige og Tyskland. Mange af disse er nemlig rigtig skønne hoteller.

Ikke nok med, at der er tale om rigtig gode hoteller, så kan du ofte også indlogere dig til en god pris. Hvis der ikke blot er tale om en enkelt overnatning, kan der tilmed være penge at spare, hvis du tager på et spahotel i Tyskland eller Sverige. Er der blot tale om en enkelt overnatning, skal du dog overveje transportudgifterne.

Derfor er der også flere årsager til at tage på et kurophold og wellnessophold i et af vores nabolande. Det betyder ikke, at det er ensbetydende med, at der er det rette valg for dig. I mange tilfælde er det dog et fornuftigt valg. Uanset hvad, så er det i hvert fald ikke en god idé, at du undlader at have dem med i dine overvejelser.

Slap helt af på et vidunderligt wellnessophold

De fleste kender til, at de har brug for at trække stikket for en stund. Det kan der være flere årsager til. Det er ofte som følge af, at man har gennemgået en stresset periode. Har man det, så er det vigtigt, at man også tager sig tid til at komme til hægterne igen. Det er vigtigt, at man tager sig tid til at lade batterierne op igen.

Det er dog op til dig selv at vurdere, hvad du har brug for, hvis du kan mærke, at du har brug for at slappe lidt af. Det kan du – som sagt – gøre på flere måder, men der er dog ikke meget, der kan hamle op med at tage et ophold på et spa- og wellnesshotel. Det er der et væld af gode muligheder for at tage på her i landet.

I denne anledning er det dog vigtigt at pointere, at du også selv skal gøre noget for at slappe af. Det er nemlig ikke nok, at du blot tager dig tid til at dase i hotellets spa. Det er lige så vigtigt, at du indstillet sindet på, at det er tid til at slappe af. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i, at du lader tankerne flyve afsted med dig.

Det er derfor, at det er så vigtigt, at du tager dig tiden til at koble helt fra. Du skal være indstillet på det. Det bør dog ikke være svært, hvis du daser i en spaafdeling, hvor der er en masse faciliteter, du kan bruge. Derfor er der også mange, der vælger at tage på et spa- og wellnessophold, hvis de kan mærke, at de er lidt pressede.

Alle kan have brug for afslapning i en wellnessafdeling

Der skal ikke herske tvivl om, at alle har brug for at slappe af i ny og næ. Der er mange, der har en tendens til at presse for meget på. Det kan der være flere årsager til. For mange handler det om, at de har travlt på arbejdet, mens andre er pressede på andet. Uanset hvad, så er der behov for at trække stikket sommetider.

Hvis du kan mærke, at du har brug for en rolig stund, så bør du ikke tøve med at tage af sted på et roligt wellnessophold. Det kan virke dyrt, men det er penge, der er rigtig godt givet ud. Det vil du også opleve på egen hånd, hvis du tager afsted. Når du vender hjem igen, vil det nemlig være fyldt med fornyet energi.

nydelig wellness

Inviter din partner med på et romantisk wellnessophold

Et wellnessophold giver ikke kun rig mulighed for at slappe af. Det er også en ideel løsning, hvis du har et ønske om at invitere din partner med på et romantisk ophold. Der er få ting, der er lige så romantiske, som at nyde hinandens nærvær i en skøn spa- og wellnessafdeling. Derfor bør det bestemt også overvejes.

Hvis du gerne vil overraske din partner med et romantisk og hyggeligt ophold, er det en god idé, at det er på et hotel med spa og wellness. Det er ikke alle danske hoteller, der har dette til rådighed, hvorfor du skal være opmærksom på dette, når du vælger. Heldigvis er der et stort antal danske hoteller, der har spa og wellness.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er dem alle, der lever op til dine krav. Dertil er det heller ikke dem alle, der er blevet indrettet med fokus på, at de skal være romantiske. Hvis det er vigtigt, at der er tale om et hotel, der kan bryste sig af at byde på en romantisk spaafdeling, skal du vælge med største omhu.

Uanset dit valg er hotel, vil I dog have de bedste præmisser for et romantisk ophold. Derfor bør du ikke tøve med at overraske din partner med et skønt spa- og wellnessophold. Du kan være helt sikker på, at det vil skabe stor glæde hos både dig selv og din partner. Det er nemlig både romantisk, hyggelige og afslappende.

Giv jer tid til hinanden på et wellnessophold i Danmark

De fleste par kender til, at det kan være svært at finde tid til at være nærværende i hverdagen. Det er typisk helt andre ting, der er i fokus i hverdagen, hvad end det er arbejde, skole, børn e.l. Derfor kan det være svært at finde tid til blot at nyde hinandens selskab, da der stort set altid er noget, der skal tages hånd om.

Hvis I befinder jer på et hotel for jer selv, får I også mere tid til hinanden. Det er noget, alle par får brug for i ny og næ. Det behøver ikke nødvendigvis at være i form af et wellnessophold, men det er dog en god løsning. Der skal i hvert fald ikke herske tvivl om, at sådanne hoteller er indrettet med fokus på dette.

Man kan tage på wellnessophold i hele verden

Du kan finde rigtig mange lækre spahoteller i Danmark. Som der også er givet udtryk for tidligere, er der også et stort antal hoteller i hhv. Nordtyskland og Sverige. Det er dog ikke altid, at man har lyst til at blive i eget land eller besøge et naboland. Der er mange, der gerne vil en tand længere væk, når de skal på et sådant ophold.

Hvis det også er et ønske du eller I har, er der heldigvis rig mulighed for det. Man kan nemlig tage på et skønt wellnessophold hele verden over. Derfor er der selvfølgelig også et sted, der tiltaler dig eller jer. Det gør sig gældende, hvad enten det skal være langt fra Danmark, eller det skal være inden for overkommelig afstand.

Derfor er det en personlig vurdering, hvorvidt man ønsker at rejse langt for det eller ej. De fleste bruger det dog blot som et kort afbræk fra hverdagen. Det betyder, at de ofte ikke vil alt for langt væk fra deres bopæl, da deres ophold ikke bliver mere end et par dage. Der er dog ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

behagelig wellness

Mange europæiske storbyer har lækre wellness- spahoteller

Hvis man gerne vil lidt væk fra Danmark, men også ønsker at det er inden for overkommelig afstand, er der et væld af europæiske storbyer, der har lækre wellness- og spahoteller. Derfor kan du med garanti finde et hotel, der lever op til dine krav og behov i storbyer som blandt andet Budapest, Malmø, Hamborg, og Flensborg.

Flere af byerne er inden for kørselsafstand, mens man kan flyve til de andre inden for få timer. Derfor tager det ikke lang tid at komme fra, hvis du skal indlogere dig på et hotel i en af disse byer. Hvis du gerne vil lidt væk, men gerne vil sikre, at det ikke tager for lang tid, så overvej byer, der er nemme og hurtige at flyve til.

Hvis du har mod på det, så kan du dog sagtens tage længere væk. Som overskriften også giver udtryk for, er det muligt at finde frem til hoteller i hele verden, der har lækre wellness- og spaafdelinger. Hvis du skal være væk i en længere periode, er det dog en god idé, at du indstiller dig på at lave andet, end at dase i spalokalet.

Hold øje med gode wellnessophold deals og tilbud

Det er ikke billigt at tage på et wellnessophold. Det er de fleste godt klar over. Derfor er der også mange, der dropper idéen. Det er en skam, da man sagtens kan finde frem til gode tilbud på sådanne ophold. Det kræver dog, at det er noget, som du holder øje med. Det nemmeste er at holde øje med tilbuddene her på siden.

Det er ikke altid, at der er gode tilbud at finde. Derfor handler det om at slå til, når du falder over et tilbud eller en wellnessophold deal. I og med, at der er mange danskere, der har interesse i sådanne ophold, så handler det om at slå til, når der er et tilbud, der synes at være det rette. Gør du ikke det, kan prisen ende med at blive betydeligt højere.

Det er dog sjældent, at det er hotellet selv, der udbyder disse tilbud. Ofte sker det i samarbejde med enten en rejseudbyder eller et dealsite. Derfor er det også fra sådanne udbyder, at du kan finde tilbud her på siden.

Overvej at bestille et samlet wellnessophold pakketilbud

Som angivet herover, kan der være penge at spare ved at bestille et pakketilbud. Ikke nok med det, så er det også en del nemmere. Fordelen ved et sådant tilbud er, at det inkluderer alt, hvad der er behov for. Derfor er der ikke noget at tage hensyn til, når du først er fremme, da du allerede har bestilt og betalt for det hele.

Hvis det er vigtigt for din ro, at der er styr på det hele på forhånd, er dette et godt valg. Det betyder dog, at du også bestiller mad mv. på hotellet. Det er ikke alle, der har lyst til dette. Hvis du ved, at du gerne vil finde en anden restaurant at spise på, så er dette selvfølgelig ikke den rette løsning for dit vedkommende.

Ikke desto mindre, er det dog et populært valg, da det netop giver mulighed for at få styr på det hele, inden man tager afsted. Derved kan man blot indlogere sig, tage badetøjet på, og derefter nyde spaafdelingen, uden at have bekymringer. Derfor er det bestemt også en anbefalelsesværdig løsning.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et wellnessophold?

Et wellnessophold er et vidunderligt ophold hvor velvære og afslapning er i højsædet, her vil du have adgang til en dejlig wellnessafdeling som vil blødgøre din krop fra hverdagens stress og jag, du vil ligeledes kunne finde tid til at nyde din partners eller venindes gode selskab.

Hvad kan man forvente sig af et wellnessophold?

Du kan roligt forvente dig en hulens masse af et wellnessophold og du vil helt sikkert ikke blive skuffet, for denne form for ophold er fuldstændig genialt, du har som oftest fri adgang til en vidunderlig wellnessafdeling og vil spise dejlig mad i hotellets egen restaurant.

Hvor meget koster et wellnessophold?

Et wellnessophold koster 800-2.500 kr. prisen varierer en del efter sæson samt valg af wellnesshotel og ikke mindst hvad der er inkluderet i prisen, hvis der eksempelvis er inkluderet morgenmad og en dejlig middag med tilhørende vin vil prisen være i den høje ende.