fbpx

Bedste weekendophold i Danmark 2024

Skal du en tur langt ud på landet i naturskønne omgivelser for at kunne slappe af, eller skal du hente fornyet energi i en pulserende storby? Uanset hvor dit weekendophold skal foregå, får du et godt overblik over de bedste ophold i Danmark her på siden. Så kast dig ud i løjerne og kig på det brede udvalg lige her.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Nyd et formidabelt ophold med gastronomi og god atmosfære i centrum hos Fru Larsen Hotel. Deres dygtige kokke og tjenere vil give dig en fantastisk oplevelse som man i sig selv gerne vil rejse langt for at opleve. Derudover er hotellets nordiske og minimalistiske indretning også noget at se frem til at omgive sig med.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skroebelev-Gods-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov-Kro.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro har det perfekte ophold til dig der nyder at tilbringe tid på en hyggelig dansk kro, spise dejlig mad og gå nogle hyggelige ture. Er du den aktive type har Filskov kro mange gode tilbud til dig i form af træningscenter og adgang til golfbaner og tennisbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Broholm-Slot-1.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte valg, hvis der er ønsker om teambuilding eller møder. Det er naturligvis også muligt at overnatte på et af de betagende flotte værelser. Man kan ikke undgå at føle sig lidt adelig. Indretningen er gennemført ned til den mindste detalje. Restauranten byder på smukt anrettede retter, der kæler for smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal-Kro.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger skønt på en bakke med udsigt udover en flot sø og ikke langt fra de historiske Jellingsten som bestemt er et besøg værd når nu man er så tæt på dem. Under dit ophold på Skovdal Kro kan du se frem til dejlig mad og hyggelige stunder.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobaek-Strand-Hotel.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har en helt perfekt beliggenhed direkte ud til havet og med udsigt til Storebæltsbroen samt havudsigt fra restauranten og flere værelser. Med et ophold til Kobæk Strand Hotel kan du se frem til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods-1.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Den-Gamle-Arrest.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro emmer af nostalgi og atmosfære, her får du straks den helt rette kro stemning og en hjertelig velkomst. Maden på kroen er ligeledes i særklasse ligesom det er tilfældet med havudsigten fra kroens restaurant samt terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det 4-stjernede Hotel Marienlyst uden for Helsingør er det oplagte sted at tage hen på et dejligt weekendophold. Det hyggelige hotel ligger perfekt lige ud til kysten ved Øresund. Stedet har 158 værelser, og forplejningen varetages af restauranten og baren. Desuden byder hotellet på kasino og natklub og en pool, en sauna og andre spa-oplevelser. Privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Skal du på weekendophold, så kan du fint gøre det på det smukke Kurhotel Skodsborg. Her kommer du til at bo tæt på Øresund i en flot hvid bygning. Det 4-stjernede hotel rummer 83 værelser, en restaurant og en bar. Desuden byder spa-området blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Der er mulighed for behandlinger. Transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på weekend på det dejlige Hotel Viking Spa & Wellness, når du virkelig skal forkæles. Stedet råder over et spa- og wellness-område på hele 2.700 m2. Her er det bare om at nyde livet og gøre noget godt for din krop og dit sind. Desuden klarer hotellets restaurant og bar for din forplejning. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steinberger Alsik Hotel & Spa er lige i øjet til et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel har 190 værelser og 3 restauranter. Desuden bydes der på et meget omfattende wellness-område. Der er en udendørs og en indendørs pool og diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Benyt også den nærliggende strand. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa er det perfekte sted for et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel rummer 60 gode værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden råder stedet over en golfbane. I spa-området er der diverse spa-faciliteter og en indendørs pool. Du har alle muligheder for at forkæle dig selv her. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden kan du booke et dejligt weekendophold, når du trænger til en pause fra hverdagen. Her står den på fred og ro og forkælelse. Restauranten byder på traditionelle danske retter. Det omfattende spa-område byder på diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter. På taget finder du en dejlig udendørs pool. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er et hyggeligt sted at tage på weekend til. Det 3-stjernede hotel rummer 32 værelser og et forretningscenter med mødelokaler. Samtlige værelser er med privat badeværelse. På hotellet er der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Book et skønt weekendophold på det store 4-stjernede Hotel Vejlefjord. Herfra har du den mest forrygende udsigt, og selve hotellet er stort og smukt. Det tidligere sanatorium rummer 116 smagfuldt indrettede værelser, restaurant og bar. Desuden finder du et virkelig stort wellness-område, der byder på diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tag på weekendophold på det eventyrlige Kokkedal Slot Copenhagen. Det eksklusive autentiske slotshotel er indrettet tro imod dets historie. Slottet er oprindeligt fra det 18.århundrede, og det mærkes i den behagelige stemning. Der findes værelser af forskellige størrelser og flere spisesteder på slottet. I wellness-området er den swimmingpool og mulighed for behandlinger. Omkring slottet ses en smuk slotspark.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et oplagt sted at tage på weekendophold til. Her kan du slappe af og nyde livet med god forplejning og forkælelse. Det 4-stjernede hotel rummer 38 rummelige værelser, restaurant og bar. Desuden er der et wellness-område med blandt andet pool og diverse spa-faciliteter. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Bestil et dejligt og afslappende weekendophold på Fakkelgaarden fra 1992. Her er en behagelig stemning overalt. Fra det hyggelige hotel har du udsigt til Flensborg Fjord. Den internationalt anerkendte restaurant byder på et alsidigt menukort. De rummelige værelser er lys og venlige indrettet i nordisk stil. Stedet rummer 26 værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er der perfekte rammer for et godt weekendophold. Herfra får du en overdådig udsigt ud over Kattegat. Det 3½-stjernede hotel på toppen rummer 23 smagfuldt indrettede værelser og 3 mødelokaler. Der findes også en glimrende restaurant og bar. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Bestil dit næste weekendophold på Benniksgaard Hotel. Her er en behagelig stemning og god service. Hotellet rummer 55 værelser, og fra nogle af dem er der en pragtfuld udsigt ud over Flensborg Fjord. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en golfbane, en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Der er gratis Wi-Fi og parkering på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tag til Hotel Koldingfjord, når du trænger til et dejligt weekendophold. Fra det smukke hotel i de smukke omgivelser er der en pragtfuld udsigt ud over Kolding Fjord. Det 4-stjernede hotel indeholder 132 værelser, restaurant og bar. Desuden råder det over et velfungerende forretningscenter. Stedets wellness-område omfatter en indendørs pool og et motionscenter. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Book et herligt weekendophold på det store smukke Comwell Kellers Park. Det eksklusive 4-stjernede hotel er indrettet i en stor bygning, der oprindeligt er fra 1901. Hotellet er smagfuldt indrettet tro mod stedets historie. Der er 134 værelser på hotellet. Desuden findes der 2 restauranter og en bar. I spa-området er der blandt andet en indendørs pool og spa med fuld service. Du kan træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tjek ind på et dejligt weekendophold på det smukke Comwell Kongebrogaarden med den unikke beliggenhed. Det eksklusive 5-stjernede hotel ligger lige ud til vandet, som kan ses fra hotellet. Stedet rummer 62 skønne værelser med privat badeværelse. Restauranten byder på et alsidigt menukort. Du får adgang til en indendørs pool og motionscenteret. Hyg dig også på tagterrassen. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Book et dejligt weekendophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra. Den tidligere herregård, der er lavet om til et eksklusivt spa-hotel har, hvad der skal til for at give dig en herlig weekend. Det 4-stjernede hotel er velegnet til enlige, par og familier. Der er 149 værelser på hotellet, og det indeholder både en glimrende restaurant, et godt spa-område og fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

I Aarhus kan du tjekke ind på det hyggelige Helnan Marselis Hotel. Det er ideelt til et dejligt weekendophold. Det ligger tæt på vandet, som flere værelser har udsigt til. Det store hotel rummer 163 gode værelser. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Det flotte wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Book et dejligt weekendophold på det hyggelige Hotel Amerika i Hobro. Det er et eksklusivt hotel, der ligger i et smukt skovområde. Hotellet rummer 68 gode værelser, og der er restaurant og bar med lounge på stedet. Desuden byder hotellet på et forretningscenter og nogle gode fitness-faciliteter. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Tag på et dejligt weekendophold på Kolding Hotel Apartments. Her er der hele lejligheder i stedet for hotelværelser, og det giver dig/jer nogle fleksible muligheder. Det moderne lejlighedshotel ligger fint ud til Slotsøen. Der er 73 lejligheder på stedet, som også byder på morgenmad og en bar. Desuden er der en fin tagterrasse. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et oplagt sted at tjekke ind på et weekendophold. Værelserne er hyggelige og farverige. På hotellet er der en glimrende restaurant og en bar. Der er også adgang til hotellets fitnesscenter. På den nærliggende strand råder hotellet over et privat stykke strand. Stedet er velegnet til et weekendophold for enige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag til Skagen på et dejligt weekendophold på Ruths Hotel. Stemningen på hotellet er hyggelig af afslappet. På hotellet er der 52 værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden kan du besøge stedets spa-område, hvor der er pool og diverse spa-oplevelser. Benyt også stedets motionscenter. Kæledyr er også velkomne på Ruths Hotel. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Bo ved Kastrup Lufthavn, når du tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan du tage et dejligt weekendophold på det nye høje hotel. Det flotte lufthavnshotel rummer 605 værelser. Det indeholder også nogle restauranter og en bar. Desuden er der et godt fitnesscenter, så du kan holde din træning ved lige. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et fint sted at booke et dejligt weekendophold på. Det smukke hotel med synligt bindingsværk byder på 56 værelser i forskellige størrelser. Desuden har du gode muligheder for forkælelse og træning. Wellness-området indeholder blandt andet en indendørs pool og en udendørs pool og diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det hyggelig Hotel Kong Arthur er der god stemning i imødekommende omgivelser. Værelserne er designet med lækre designermøbler og er generelt stilfuldt og moderne indrettede, samtidig med at der er taget højde for, at bygningen er af ældre dato. Der er mulighed for at benytte et spaområde, som tilbyder flere forskellige typer af behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Nyd et dejligt 4-stjernet ophold på det skønne Griffen Spa Hotel på Bornholm. Det luksuriøse hotel ligger centralt i Rønne. Her kan du slappe af og lade op med skønne spa-behandlinger, spabade, opvarmet pool og sauna. Værelserne er moderne indrettede. I hotellets restaurant serveres der dejlig og sundt mad, således at hele din krop forkæles.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et af landets mest luksuriøse hoteller, hvilket giver dig de perfekte rammer for drømmende ophold. Værelserne er stilfuldt indrettede i nordisk stil. I hotellets restaurant serveres der lækker gourmet mad. På hotellet er der flere aktiviteter, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være vinsmagning, kageborde og andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Med sin fantastiske udsigt over Øresund ligger det arkitekttegnede Hotel Hesselet. En perfekt ramme for unikke ophold. Værelserne er store og stilfuldt indrettede. På hotellet er der en skøn wellness-afdeling med spa, pool og fitness-rum. Der er mulighed for at medbringe din hund. Der er god plads til at holde fester, selskaber, konferencer og møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I smukke og idylliske Svendborg kan du nyde et dejligt ophold på Hotel Troense. Hotellets romantiske bindindsværksfacade ligger med en skøn udsigt over vandet. Der tilbydes et menu-kort over udflugtsmål med bus. Det er muligt at afholde fester i festlokalerne. Hotellet har også konferencelokaler samt mødelokaler til rådighed, samt ideer til aktiviteter for dine medarbejdere.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hvad er et weekendophold?

Engang for meget længe siden sagde man: ”Hav en god lørdag-søndag” i stedet for ”Hav en god weekend”. Det var dengang, at der ikke fandtes et ord, som du kunne bruge i stedet for weekend. Det var altså ikke muligt at tage på et weekend ophold i Danmark på dette tidspunkt, fordi ordet simpelthen ikke fandtes i det danske sprog. 

Men i starten af 1900-tallet kom det engelske ord weekend ind i det danske sprog. Det var dog ikke alle, der var tilhængere af at indføre et engelsk ord i danskernes ordforråd. Derfor blev der eksperimenteret med mange ord, der skulle dække det, som vi i dag kalder for weekend. 

Ordene, der var i omløb i stedet for weekend, var blandt andet ugeslut, ugeskifte, ugeende og ugelov, hvor ”lov” skulle forstås som fri. Men der var ikke rigtig nogle af disse ord, der vandt alles hjerter. Det hele endte i stedet med, at ordet weekend blev optaget i den danske Retskrivningsordbog i 1955.

I og med at vi i dag bruger ordet weekend på dansk, kan du tage på et weekendophold. Den hurtige og indlysende forklaring på, hvad et weekendophold er, kan du læse her: Et weekendophold er et ophold, du tager på i weekenden. Men det er hverken særlig interessant eller en ny viden for nogen. Derfor fik du en lidt anderledes forklaring på, hvad et weekendophold er.

Formidabel udsigt ud over Vesterhavet

Tag på et weekendophold for 2 personer og få ny energi

At være på et weekendophold for 2 personer er sundt for alle mennesker. Du bør derfor sætte tid af til at tage på sådan et ophold i din travle hverdag en gang imellem. 

Din hverdag er fyldt med mange roller. Der er blandt andet den rolle, som du spiller på arbejdet. Det kan være en lederrolle, en medarbejderrolle eller en helt anden rolle. Har du børn, er der også forældrerollen, der hele tiden skal varetages. Desuden er der rollen som ven eller familiemedlem. Sidst men ikke mindst er der ydermere partnerrollen. 

Der er mange forskellige kasketter, du skal bære i løbet af en dag. Det kan dog være rart at hænge nogle af kasketterne på en krog sommetider. I hverdagen er det nok for det meste partnerkasketten, vennekasketten og familiemedlemskasketten, der bliver hængt på en krog højt oppe i mørket bag en dør. 

Derfor er et ophold for 2 personer en nødvendighed for alle. Ved at tage på et weekendophold kan du få lidt kvalitetstid med den eller de personer, der bliver tilsidesat mest i din hverdag. Det kan altså både være din bedste ven, din bedstefar, din partner eller en anden, der betyder meget for dig i dit liv. 

Sådan pakker du til et weekendophold i Danmark

Det er altid en fornøjelse at pakke til et weekendophold, da det betyder, at du kan se frem til et par dejlige dage med forkælelse ud over alle grænser. Men hvad er egentligt vigtigt at tage med på et weekendophold?

Du skal blandt andet have sko og tøj med, der passer til årstiden, vejrforholdene samt hvad du vil lave. Skal du vandre lange ture, er det en god idé at have et par behagelige travesko med. 

Regntøjet bør desuden blive pakket med i tasken, hvis du har tænkt dig at gå en tur i skoven, og det tyder på regnvejr. Om sommeren er det vigtigt, at du ikke glemmer en varm trøje eller jakke, da den danske sommer ikke altid byder på varme og solskin.

Tag gerne pænt tøj med til aftenmenuen, hvis du har lyst til det. Det vigtigste er, at du tager noget tøj med, som du gerne vil have på, og som du har det godt i. Derudover skal tøjet selvfølgelig passe til det specifikke sted. Husk også smykker, hvis det er vigtigt for dig. 

Skal du overnatte på et spahotel eller på et badehotel, skal du huske dit badetøj, så du kan benytte de forskellige spaaktiviteter eller hoppe i havet. Skal du på et spaophold, er det ikke nødvendigt, at du tager badekåbe og badetøfler med, da disse to ting ligger klar til dig på dit værelse.

Der er som regel både badesæbe og shampoo på værelset, men alle andre personlige plejeprodukter skal du selv medbringe. Det sidste, du skal huske, er, bookingbekræftelsen, mobil, penge samt andre fornødenheder i den dur.

Gode råd til at finde det bedste weekendophold i Danmark

Det er faktisk nemt at finde frem til det bedste weekendophold i Danmark, selvom det måske ikke lige umiddelbart virker sådan. Der er nemlig rigtig mange at vælge mellem. Det er nok også grunden til, at du tænker, at det er svært at finde det bedste weekendophold. Men det er altså såre simpelt, hvis du følger vores gode råd. 

Når du skal finde det bedste weekendophold i Jylland eller et andet sted i Danmark, skal det være det bedste ophold for dig og din rejsepartner. Vi har alle sammen forskellige behov, så det er alfa og omega, at du tænker over, hvad du kan lide og ikke lide. Det kan hjælpe dig med at sortere en del ophold og steder fra på ingen tid.

For hvis du eksempelvis ikke er interesseret i golf, ryger alle golfophold automatisk væk fra listen over de bedste weekendophold. Hvis et gourmetophold heller ikke siger dig noget, er det endnu en opholdstype, du kan slette fra listen. Og sådan kan du blive ved indtil, at din liste kun består af opholdstyper, som er noget for dig.

Når du har fundet frem til, hvad du gerne vil have ud af et weekendophold, skal du se på dit budget. Hvor mange penge er du klar til at ofre på et weekendophold? Dit budget vil nok også udelukke en del ophold, hvilket er et plus i jagten på det perfekte ophold for dig og din rejsemakker. 

Herefter skal du finde ud af, hvor langt du er villig til at køre, når du skal på et weekendophold på Sjælland eller lignende. Husk at hvis du skal køre mange kilometer, medfører det flere udgifter. Det er både i form af brændstof og eventuelle broafgifter. 

Til allersidst skal du skrive alle dine forventninger og ønsker ned til et weekendophold. Skal det ligge i byen eller ude på landet? Skal det være et børnevenligt sted eller ej? Skal stedet have en masse historie? Det kan også være helt andre ønsker og forventninger. Find selv på flere.

Vidunderlig smuk dansk natur

Alle parforhold har brug for et romantisk weekendophold af og til

Hverdagen har det altid med at komme snigende. Så uanset hvor gode dine intentioner er i forhold til at hygge med din partner, så løber det tit og ofte ud i sandet. Men hvorfor sker det, når du nu så gerne vil det? 

Det gør det typisk fordi, at du befinder dig derhjemme midt i alle dine sædvanlige opgaver og gøremål. Vasketøjskurven er fyldt til randen, og der er nullermænd i alle hjørner. Derudover trænger græsset til at blive slået og så videre. 

Der er alt for mange forstyrrelser, når du er derhjemme. Disse forstyrrelser overtager i de fleste tilfælde fordi, at du gerne vil have dem ud af verden, inden den næste uge går i gang. Men det betyder så også, at alle de romantiske følelser bliver skudt i baggrunden. Sker dette for tit, er det ikke sundt for dit parforhold.

Derfor kan det være en rigtig god idé at booke et romantisk ophold, så du og din partner kan få den fornødne fred og ro til at styrke jeres parforhold. Inden I booker et romantisk weekendophold, bør I snakke om, hvilken type ophold der er et romantisk ophold for jer begge. 

Er det et romantisk kroophold, der er det rette for jer? På en kro kan I opleve skønne og charmerende rammer. Det er bare hyggeligt at overnatte på en kro. Endvidere er maden desuden en delikatesse, som de fleste nyder at indtage. Booker I et ophold på en kro, der ligger i naturskønne omgivelser, bør disse bestemt heller ikke undervurderes.

Hvis et romantisk kroophold ikke lige er noget for jer, kan I altid kigge nærmere på et slotsophold eller et spaophold. Der er en del par, som finder disse ophold yderst romantiske.  

Tilbring dit weekendophold i Danmark et fantastisk sted med masser af andre oplevelser

Bare det at komme væk hjemmefra og opholde sig et nyt sted kan være en stor oplevelse. Men du har sikkert tid til at proppe lidt flere oplevelser ind i programmet, når først du er begyndt at slappe af og få fornyet energiniveauet. 

Rundt omkring i Danmark findes der forskellige attraktioner og seværdigheder. Rent faktisk findes der så mange seværdigheder og attraktioner, at du altid kan finde en eller flere oplevelser, der er noget for dig og din rejsemakker. Du behøver derfor ikke at frygte, at du på et eller andet tidspunkt kommer til at kede dig, når du tager på det ene weekendophold efter det andet. 

For hvert nyt sted du besøger, er der nye oplevelser, der venter på dig. Du kan endda ofte tage det samme sted hen et par gange og stadig have et par oplevelser til gode, da du ikke nåede dem alle. Når du er på et weekendophold på Fyn eller et andet skønt sted, har du nemlig ikke alverdens med tid at gøre godt med. 

Nogle oplevelser tager desuden længere tid end andre. Dette kan ydermere have en indflydelse på, hvor mange oplevelser du kan nå under et ophold i weekenden. Eksempelvis kan de fleste få en hel dag til at gå i en stor zoologisk have. Det er ligeledes muligt at bruge mange timer på at vandre i naturen. Til gengæld tager det typisk ikke så lang tid at kigge på en lille kirke eller et mindre museum.

For at du ikke går glip af de vigtigste oplevelser for dig i et specifikt område, bør du undersøge, hvad du kan opleve. Når du har et overblik over de forskellige oplevelser, kan du prioritere dem og prøve at regne ud, hvor mange af dem du kan nå. Det giver dig den absolut bedste oplevelse, når du er på et weekendophold i Danmark.

Et gavekort til et weekendophold bryder en triviel hverdag

Hverdagen kan blive en smule triviel for os alle. Det kan den også for en person, som du skal give en gave til. Det kan være, at du skal give en gave til en rund fødselsdag, et jubilæum, til jul eller en anden særlig anledning. 

Men hvad skal du give til vedkommende? Du kan vælge mellem et hav af forskelligartede gaver. Dog findes der en gave, der bare er bedre end alle andre. Og det er naturligvis et lækkert ophold. Derfor bør du overveje at give et gavekort til et weekendophold i Danmark. 

Dette er en af de mest populære oplevelsesgaver, når en person virkelig skal forkæles. Men hvorfor er et gavekort til et weekendophold ultimativt den bedste gave, når det drejer sig om at forkæle et andet menneske? Det er der flere årsager til. 

Giver du et weekendophold i gave, får du gavemodtageren væk fra sit hjem og alle de daglige gøremål. Du får så at sige revet personen ud af sin travle hverdag for en stund. Og det er ikke så ringe endda.

Når personen er af sted på et weekendophold, får vedkommende slappet af i rigelige mængder, hvilket giver fornyet energi. Hele oplevelsen lagres naturligvis i gavemodtagerens hukommelse, så det er muligt at se tilbage på den dejlige oplevelse i utallige år efterfølgende. 

Så hvis du ikke tidligere var overbevist om, at et gavekort til et weekendophold er en rigtig god gave, har vi et håb om, at du er overbevist nu. Desuden bør du ikke glemme, at hvis du køber et gavekort til et weekendophold for 2 personer, kan du tage af sted sammen med gavemodtageren. Herved kan I få en skøn oplevelse sammen.  

Tips til at finde et godt weekendophold tilbud

De fleste af os kan godt blive en smule afhængige af at tage på weekendophold. Det giver os en dejlig ro i både krop og sjæl, og det er noget, som vi mennesker bare ikke kan få nok af. 

Det kan godt være, at du har tid til at smutte væk på et weekendophold stort set hele tiden. Men din bankkonto er nok ikke helt enig i, at det er en god idé. Er det noget, du kan erklære dig enig i?

Hvis ovenstående er en beskrivelse af dig og dit dilemma, kan du muligvis få hjælp i dette afsnit. Her vil vi nemlig gerne redegøre for, hvordan du i særlige tilfælde kan få fat i et billig weekendophold. Så sukker du efter et godt weekendophold tilbud, bør du læse med videre her.

For at finde frem til et billigt weekendophold kan du tilmelde dig forskellige steders nyhedsbreve. Det skal selvfølgelig være overnatningssteder, der tilbyder weekendophold. Du skal dog ikke tilmelde dig flere nyhedsbreve, end hvad du orker at kigge igennem. Modtager du nyhedsbreve, som du ikke læser, er det et nytteløst foretagende.

Hvis du ikke gennemlæser nyhedsbrevene, kan du nemlig ikke undersøge, om der er nogle gode tilbud på weekendophold. Du får blot en overfyldt indbakke ud af det. Fungerer denne metode ikke for dig, kan du altid prøve noget andet, når du er på udkig efter et godt tilbud på weekendophold.

Du kan, når du har tiden til det, kigge på alle de forskellige danske dealsites, der er på nettet. På danske dealsites kan det sagtens være, at du kan være heldig at få fingrene i et weekendophold i Danmark til en nedsat pris. Det kan være alt lige fra et weekendophold i storbyen til et weekendophold langt ude på landet. 

På Bedsteophold.dk finder du et væld af lækre ophold i Danmark for 2 personer

Bedsteophold.dk er ikke en platform, der sælger weekendophold i Danmark. Men det bør være din foretrukne side, når du søger inspiration til dit næste weekendophold, der skal foregå i vores skønne land. Her på siden få du nemlig et godt overblik over alle de bedste weekendophold i Danmark.

I og med at alle weekendophold er samlet på den samme side, er det meget nemmere for dig at vælge det perfekte ophold for dig og din rejsemakker. Du kan hurtigt sortere i udvalget, så du ved, hvilke weekendophold du kan vælge mellem.

Der er et bredt udvalg af weekendophold på vores platform. Derfor kan du sagtens finde et romantisk ophold for dig og din partner. Skal du på et weekendophold sammen med en god veninde eller din far, er det også nemt at finde et skønt ophold. Du finder ligeledes ophold i alle mulige prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

Hvis du undervejs i din søgen efter et weekendophold i Danmark bliver inspireret til at booke et specifikt ophold, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Det gør du ved hjælp af knappen ”Reservér / Læs mere”. 

På vores samarbejdspartneres sider kan du finde en masse informationer om det pågældende ophold. Du har mulighed for at se, om stedet er ledig i den weekend, du gerne vil af sted. Desuden kan du se, hvad det kommer til at koste dig. Hvis alt flasker sig i forhold til pris og ledighed, kan du via vores samarbejdspartners side booke dit næste weekendophold i Danmark.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg tage på et weekendophold i Danmark?

Du kan tage på et weekendophold i hele Danmark. Du kan vælge at tage på et weekendophold på Fyn, på Sjælland, i Jylland eller på en af de mange små øer, vi har i Danmark. Du kan altså helt selv beslutte, hvor dit weekendophold skal gå hen.

Hvilke typer ophold udbydes som weekendophold i Danmark?

Du kan komme på et væld af forskellige weekendophold i Danmark. Der er både kroophold, golfophold, slotsophold, spaophold, romantiske ophold, ophold på et badehotel, hotelophold, gourmetophold og en hel masse andre opholdstyper. Så hvilket weekendophold ønsker du at komme på?

Må børn komme med på et weekendophold i Danmark?

Mange steder byder børn velkomne. Der findes dog enkelte ophold såsom eksempelvis spaophold, der typisk er forbeholdt voksne. Så der er altså en lille risiko for, at du ikke kan tage dine børn med, når du skal på et weekendophold. 

Hvornår er der ankomst på et weekendophold i Danmark?

Det kan variere en smule i forhold til, hvornår du må ankomme på et weekendophold i Danmark. Tidspunktet er som regel omkring kl. 15.00. Hvis du gerne vil vide det helt nøjagtige tidspunkt, kan du se det på vores samarbejdspartneres side eller på din bookingbekræftelse.

Kan jeg komme på et weekendophold i Danmark som handicappet?

Du kan sagtens komme på et weekendophold i Danmark som handicappet. Flere steder er indrettet med henblik på, at det skal være nemt for handicappede at befinde sig på stedet. Du kan altid kontakte et sted via telefon eller mail for at få be- eller afkræftet, om det er muligt for en handicappet at bo på stedet uden problemer.

Kan jeg bruge et gavekort, når jeg skal på et weekendophold i Danmark?

Har du været så heldig at modtage et gavekort til et weekendophold i Danmark, kan du naturligvis benytte det, når du er af sted. Det skal bare gælde til det specifikke sted, du besøger. Derudover må gavekortet ikke være udløbet. Desuden skal du huske at fremvise det, når du betaler for dit ophold.

Hvordan bestiller jeg et weekendophold i Danmark?

Når først du er landet her på siden, er det meget nemt at bestille et weekendophold i Danmark. Du kigger bare udvalget igennem, og når du har fundet det rette weekendophold, klikker du dig videre ind på vores samarbejdspartners side. På denne side kan du tjekke alle oplysningerne omkring stedet, så du sikrer dig, at det er det rette for dig. Derefter booker du bare dit ophold på vores samarbejdspartners side.