fbpx

Kroophold

Bedste kroophold i Danmark 2023

De charmerende kroer i Danmark har været en trofast del af den danske befolknings rejseaktivitet i mange år. Folk fra alle samfundslag har gennem tiden været på et kroophold i Danmark, når de skulle fragte sig selv over længere afstande. Der er altså masser af historie omkring kroerne, som du kan blive en del af under dit ophold. Her på siden finder du et godt overblik over de bedste kroophold i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Filskov Kro
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov kro er en dejlig og imødekommende kro, hvor man får den helt rigtige og hyggelige kro stemning. Det er naturligvis en restaurant på stedet, hvor man serverer dejlige danske retter, tilberedt af dygtige kokke. Det er desuden en bar med pejs swimmingpool og endda en tennisbane. Fordi fiskeglade er der mulighed for at fiske i søen.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal Kro
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har det helt perfekte kroophold til dig der elsker et hyggeligt lille ophold på en dansk landevejskro. Den hyggelige kro stemning, dejlige mad og de smukke omgivelser inde samt ude er noget man gerne sætter sig ind i bilen for at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femø Kro
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en sand perle, halv isoleret på den lille smukke danske ø ikke langt fra Sjælland, finder du alt den kro stemning du kun ønske dig. Her er den dejlige traditionelle danske kro mad som kan nydes i restauranten med havudsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Med udsigt til både havet og nationalpark Mols Bjerge finder du den unikke Molskroen. Her får du både adgang til en lækker badestrand samt skøn natur, hvor man med fordel kan spadsere en lang tur. Kroen er dog især kendt for sin fantastiske restaurant, der serverer lækker gourmet mad til dig, tilberedt at team professionelle kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Fredensborg Store Kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg store kro er et fantastisk sted at tage på et lækkert ophold i Nordsjælland. Med hele 90 værelser, mødelokaler og et stort festlokale er der rigeligt med plads. Kroen har naturligvis også egen restaurant med en lækker menu, samt en hyggelig bar. Nyd den hyggelige stemning på Fredensborg store kro sammen med nogen du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Med en lækker beliggenhed ud til en god badestrand og udsigt ud over den smukke Limfjord er Hvalpsund færgekro lige i stedet for dig, som trænger til en hyggelig pause i hverdagen. Kroen har 28 lækre værelser, egen restaurant på stedet og en bar. Du kan også vælge at få rørt kroppen lidt i fitnesscenteret. En hyggelig kro for hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus Kro og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Hvis du gerne vil bo tæt på Limfjorden, så kan vi varmt anbefale et ophold på Tambohus kro & badehotel. Det er et lækkert og eksklusivt sted med lige knap 30 værelser, bar med lounge og naturligvis en restaurant, der serverer lækker mad fremstillet af lokale råvarer. For de mindste er der en legeplads, hvor de kan lege mens de voksne slapper af.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Ganske tæt på Limfjorden og endda med udsigt fra udvalgte værelser finder man Sallingsund Færgekro. Med sin beliggenhed i en moderne murstensbygning på Mors er det et dejligt sted at få et lille afbræk fra hverdagen. Kroen har en lækker restaurant hvor man kan nyde lokale retter tilberedte dygtige kokke, så Det er klart et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Låsby Kro
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Opført i det 19. århundrede i moderne byggestil og med hele 50 værelser er Låsby kro et skønt sted at tage på kroophold. Hotellets restaurant har en lækker menu og en skøn morgenmadsbuffet, og der er også en bar og en cafe. Har man brug for det, kan man booke et mødelokale på kroen, så der er altså rigeligt med faciliteter på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Hvis du ønsker noget gammelt og charmerende til dit kroophold, så bør du helt klart overveje Aalbæk Gl. kro. Det er et utroligt hyggeligt og charmerende sted, der har udsigt ud over hav og strand. Der er desuden 2 restauranter og en bar på kroen, så det er et oplagt sted at tage familien med hen. En sand perle af en kro.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Gerlev Kro og Hotel
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

I en rød bygning med synligt bindingsværk og et charmerende stråtag ligger Gerlev kro og hotel. Et utrolig hyggeligt sted at tage på et hyggeligt kroophold med hele familien eller bare med en du holder af. Kroen har 20 værelser, en skøn restaurant, der serverer velsmagende mad, samt en have og terrasse. Du er også velkommen til at tage dit kæledyr med.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I en smuk historisk bygning fra 1861 ligger den eksklusive og enestående Schackenborg Slotskro. Det er et utroligt elegant sted, med nydelige værelser, kontinental morgenmad og en restaurant der serverer lækre måltider. Stedet er som skabt til romantiske ophold sammen med dit hjertes udkårne. Der er naturligvis både fri parkering og wi-fi på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Hovborg kro er et sted, Der er på alle måder, lægger op til et hyggeligt kroophold sammen med nogen du holder af. Opført i 1750 er det et gammelt sted, hvilket giver en utroligt charmerende stemning. Kroens restaurant serverer god og velsmagende mad, samt en morgenbuffet. Har du en elbil er der ladestation på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Årslev Kro
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

I en smuk gammel bygning med bindingsværk og stråtag nær Århus ligger Årslev kro. Med hele 78 værelser er det en kro af en vis størrelse, hvilket giver god plads til gæsterne. Der er fri parkering og wi-fi på værelserne, og hele 3 mødelokaler hvis dette skulle være nødvendigt. En rigtig dejlig kro der bare venter på at byde dig hjerteligt velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Hvis du gerne vil have et kroophold med udsigt ud over den smukke Norsminde havn, så skal du booke et ophold på Norsminde kro. Bliv indlogeret på de varierede værelser og nyd den gode mad på kroens restaurant eller brasserie. Det er en kro der egner sig perfekt både for børnefamilier eller for dem, der vil på et romantisk ophold.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Rødvig Kro og Badehotel
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Tæt ved stranden med smuk udsigt ud over Østersøen ligger Rødvig kro og badehotel. Et lille hotel med kun 16 værelser, der er dog er stemningsfuldt indrettet. Nyd den smukke udsigt til havet eller blive forkælet med kroens skønne morgenmadsbuffet. Det er en dejlig lille perle, som egner sig fremragende til både børnefamilier og par.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Rudbøl Grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Helt nede ved den dansk tyske grænse i et charmerende rødt hus fra 1700-tallet finder man Rudbøl Grænsekro. En uformel, afslappet kro med 43 værelser og udsigt over søen. På kroen serveres der en dejlig morgenmadsbuffet og gæsterne har adgang til indendørs pool, sauna eller billard. Få et dejligt kroophold på Rudbøl Grænsekro.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

I en fantastisk smuk bygning fra det 17. århundrede finder mand det eksklusive Hotel Postgaarden Mariager. Mærk historiens vingesus på dette hyggelige og charmerende hotel med blot 14 værelser og beliggenhed ved en idyllisk brostensbelagt gade. Her får man god service, dejlige værelser og nogle af de dejligste omgivelser man kan forestille sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Bromølle Kro
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Bromølle kro er en rustik og hyggelig lille kro i en bygning med stråtag, hvor man kan opleve end fantastisk afslappet og venlig atmosfære. Kroens værelser er enkelt indrettet, med tilhørende altan eller terrasse. På bromølle kro restaurant får man serveret lækker mad og skulle man have brug for lidt underholdning er der både billard og bordfodbold på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

Hotel Frøslev Kro
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

I en smuk gammel bygning fra 1749 finder man den dejlige Frøslev kro. Det er en kro med en imødekommende og behagelig stemning. Med kun 16 værelser er det ikke et stort sted, men perfekt til et hyggeligt kroophold. Kroens restaurant serverer lækker traditionel mad og det i sig selv er altid et besøg på værd på Frøslev kro.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Med udsigt ud over Gudenåen finder man Svostrup kro i naturens skønne omgivelser. Det er et skønt sted til et rigtig godt kroophold, da der er en helt unik og meget behagelig stemning på kroen. Flere af værelserne har endda udsigt ud over Gudenåen. Der er en lækker restaurant på stedet, samt en dejlig morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo kro er en trestjernet kro beliggende i en smuk hvid bygning med stråtag. Det er et fantastisk hyggeligt sted med hele 22 værelser, deriblandt værelser specielt til familier. Som gæst får man kontinental morgenmad og anden lækker mad tilberedt af dygtige kokke. Der er desuden 2 barer, en dejlig have og en terrasse på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Nørre Vissing Kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Med sin beliggenhed i en bygning fra 1801 er Nørre Vissing kro ikke blot et historisk sted, men også et lækkert sted til et kroophold. Kroen byder på en fantastisk restaurant, der sætter en stor ære i at servere velsmagende mad for sine gæster. Der er 24 værelser med tilhørende badeværelser og som gæst føler man sig meget velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Nymindegab Kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab kro er et lækkert sted at bo med udsigt ud over Nordsøen og en beliggenhed midt oppe i klitterne. Nyd kroens dejlige og behagelige stemning på et af de 39 værelser og indtag dejlige måltider i den hyggelige restaurant. Der er desuden bar og cafe på stedet, samt mødelokaler hvis det er nødvendigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Sevel Kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Sevel Kro er en hyggelig og stemningsfuld kro, der siden sin opførelse i 1992 har været et yndet mål for enhver, der trænger til et god kroophold. Med kun 8 værelser er det en lille kro, men stemningen fejler ikke noget og kroens restaurant er absolut fantastisk. Der findes desuden mødelokaler på kroen, hvis man har brug for det.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hundested Kro og Hotel
Hotels.com

Hundested Kro

3/5

I en smuk gammel bygning fra 1800-tallet finder man den dejlige Hundested kro. En kro, der føles hjemlig og imødekommende, men sin behagelige stemning og venlige personale. Beliggenheden tæt ved stranden lægger op til dejlige vandreture og lignende hyggelige aktiviteter. Kroens restaurant byder dig velkommen med enestående mad lavet af dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Herløv Kro
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Herlev kro ligger i hjertet af Herlev i en bygning fra det 19. århundrede. Her får du en hyggelig destination til et kroophold med hyggelig stemning og god service. De klassisk indrettede værelser har alle gratis wi-fi. På restauranten får du serveret traditionelle danske retter tilberedt af et team af dygtige kokke. Der er desuden en bar på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Hjallerup kro er en moderne og behagelig kro der siden sin opførelse i 1858 har glædet gæsterne med hyggelige værelser, enestående service og meget mere. På kroens restaurant får man serveret ikke blot traditionelle danske retter, men også fantastiske franske retter. Det her er altså den perfekte destination til kroophold i det nordjyske.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Agerskov Kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Hvis du leder efter et hyggeligt sted at tage på kroophold, så bør du overveje om ikke Agerskov kro kunne være noget for dig. Med hele 40 flotte værelser med egen indgang, samt lejligheder med køkken og boblebad, er der altså virkelig valuta for pengene. Der er naturligvis også en lækker restaurant, en bar samt et omfattende forretningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Store Binderup kro er en idyllisk og hyggelig kro beliggende i en gammel bygning med stråtag fra 1871. Kroens 23 værelser er alle indrettede stemningsfuldt og imødekommende, og det venlige personale står klar til at byde dig velkommen. Restauranten serverer dejlige og veltilberedte måltider, og efter en god middag kan du slappe af med en drink i kroens bar.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Den Gamle Digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Med sin fantastiske beliggenhed på stranden ved Dannemare er Den Gamle Digegaard lige i stedet for dig, der gerne vil bo tæt på havet. Alle kroens værelser er hyggelige og pænt indrettede, og du kan være sikker på et dejlig ophold. Det er kort sagt en fantastisk destination, hvis du ønsker et dejligt kroophold sammen med nogen du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Danske kroer er et hit blandt danskere og turister

Der er ingen tvivl om, at de danske kroer er et hit både blandt danskere og turister, som besøger Danmark. Heldigvis er der masser af kroer at vælge mellem, så der ikke er pladsmangel. Alle kan komme på et kroophold et eller andet sted, når de gerne vil det.

Dog er der nogle kroer, hvor du ikke bare sådan lige kan få et værelse. Nogle kroer har nemlig skabt sig et navn, hvor de er blevet særlig kendt for et eller andet. Det får tit folk til at valfarte til kroen, så det kan være vanskeligt at få plads medmindre, at du bestiller i god tid. Det skal du naturligvis være opmærksom på, hvis du gerne vil besøge en bestemt kro.

De historiske kroophold er en oplevelse i særklasse

I middelalderen var det klostrene, der stod for at give husly til de vejfarende. Men i 1283 kom der en tilføjelse til Rigsloven. Denne tilføjelse var, at kongen – Kong Knud den 4. – skulle sørge for, at der var mulighed for overnatning og spisning rundt omkring i Danmark for de rejsende.

Herbergerne og gæstgiverierne, som kroer også blev kaldt for, skulle placeres langs de kongeveje og færgesteder, der blev benyttet af kongen i forbindelse med sit embede.   Men i 1396 skærpede Dronning Margrete den 1. loven således, at der skulle ligge en kro langs de store veje for hver fjerde mil. Dette blev senere ændret af Kong Christian den 2. til hver anden mil.

Det er altså grunden til, at der er så mange kroer den dag i dag. Danmarks ældste kro er Bromølle Kro anno 1198, og den lever heldigvis stadig i bedste velgående. Tænk på al den historie, der må gemme sig bag Bromølle Kros vægge. Hvor mange konger, adelsmænd, bønder og andet godtfolk har mon været på Bromølle Kro? 

Du får altså en oplevelse i særklasse, når du er på et kroophold. Og glem endelig ikke at stemningen samt den lækre kromad også er med til at hæve barren for din oplevelse.  

Dansk sommer og flag i flagstagen

Vælg mellem flere forskellige fantastiske kroophold med mad

Et kroophold med mad er ikke bare et kroophold med mad. Der findes nemlig forskellige typer af mad på en kro. Eksempelvis kan du vælge at overnatte på en kro, der blot serverer lækker dansk kromad, som vi alle kender. 

Men du har skam andre muligheder. Du kan ydermere vælge at besøge en dansk kro med vaskeægte gourmetmad på menuen. Du kan altså komme på et kroophold med netop den type af mad, som du foretrækker.

Lige meget hvad du vælger, er god dansk kromad kendt for at være af den bedste slags. I og med at kroerne også typisk anvender lokale råvarer, der er i sæson, kan du være sikker på, at du får en udsøgt menu, når du er på et kroophold. Men hvis dine smagsløg skal forkæles endnu mere, bør du vælge en kro med gourmetmad eller et specifikt gourmetophold

Kroer i Danmark kan gøre underværker for romantikken

Har du og din partner brug for ro og fred til at lade romantikken blomstre? Så kan en kro overnatning helt sikkert gøre underværker. To overnatninger er naturligvis endnu bedre, hvis I har tiden til dette. 

For de fleste par er det svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Et parforhold skal passes og plejes jævnligt for ikke at dø. Men når arbejde, børn og alle hverdagens gøremål skal passes, kan det være svært at få tid til hinanden og romantikken.

Det er her, at et kroophold kommer ind i billedet. I burde nemlig rydde kalenderen for en stund og tage på et romantisk kroophold sammen. Når I er på et kroophold, skal I ikke beskæftige jer med andet end hinanden. Rengøring, indkøb, madlavning, oprydning m.m. er noget, som personalet alt sammen sørger for. Det vil sige, at I bare skal hygge jer på bedste vis.

I kan eventuelt gå hånd i hånd i naturen eller langs vandet, mens I går og glæder jer til en dejlig aftenmenu. Det kan ydermere være, at I har lyst til at opleve noget andet sammen såsom at kigge på seværdigheder i området eller shoppe i den nærmeste by. 

Uanset hvad I vælger at lave, kan samværet og nærværet under jeres kroophold virkelig få sat gang i de romantiske følelser.  

Sådan finder du de bedste kroophold i Danmark

Er du på udkig efter de bedste kroophold i Danmark, er det slet ikke så svært, når du er her på vores side. Vi har nemlig gjort os umage for at finde og samle alle de kroophold, der har en masse at byde på. 

Du kan altså bare kigge på alle kroopholdene for at finde det perfekte ophold for dig. Det er muligt hurtigt at sammenligne et kroophold med et andet, så du kan finde frem til dit favoritophold uden problemer. Derudover kan du sammenligne priser, mens du også nemt kan finde ud af, hvad der er inkluderet i prisen for et specifikt slotsophold eller kroophold.

Du kan ligeledes tage et kig på forskellige kroers værelser, faciliteter, beliggenhed og meget mere. På den måde kan du være sikker på, at du booker det helt rigtige spaophold eller kroophold for dig og din rejsepartner.

Det koster et kroophold i Danmark

Der findes kroophold i flere forskellige prisklasser, så der er noget for alle og enhver. Når det kommer til, hvor høj eller lav prisen er for et kroophold, kommer det an på flere faktorer. 

Først og fremmest kommer prisen an på antallet af personer og antallet af overnatninger. Andre faktorer, der kan have en indflydelse på prisen, er beliggenheden, populariteten, værelset, menuen og en lang række af andre ting. 

Derudover øges prisen som regel, hvis du tager på et kroophold i en weekend sammenlignet med, hvis du tager af sted i en hverdag. Samtidigt varierer prisen alt efter, om det er højsæson eller lavsæson.

Vi kan oplyse dig om, at du kan komme på et kroophold for 2 personer fra omkring 800 kroner og helt op til flere tusind kroner for en enkelt overnatning. Det kommer helt an på, hvor du ønsker at tage hen og hvornår. Hvis du vil have en nøjagtig pris, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider, hvorefter du kan finde svaret der.

Et kroophold i Danmark er en populær gaveidé

Ikke nok med at det er meget populært at tage på et kroophold i tide og utide, så er det også en populær gaveidé. Det er nok fordi, at der er så mange danskere, som har prøvet at være på en kro og derfor gerne vil glæde andre med den samme dejlige oplevelse. 

Du kan vælge at bestille et kroophold et specifikt sted på bestemte datoer, hvis du vil give sådan et ophold i gave. Det er dog ikke altid, at det er den bedste løsning, da du muligvis ikke ved, hvornår gavemodtageren kan tage af sted. Men det bør ikke forhindre dig i at give et kroophold i gave.

I stedet for at bestemme både sted og tid kan du give et gavekort til en specifik kro. På den måde kan modtageren af gaven selv booke opholdet, når han eller hun har tid til lidt afslapning. 

Er du i tvivl om, hvem du kan give et kroophold i gave til? Det korte svar på dette er, at det kan du give til alle. Vi er sikre på, at både din søde veninde, din uundværlige kollega, din smukke partner, din festlige bedstefar, din hjælpsomme mor, din skønne moster m.m. bliver superglade for at få et kroophold i gave. Hvis det så ovenikøbet er sammen med dig, vil glæden ingen ende tage. 

Et kroophold er en god måde at få kvalitetstid sammen med en person, som du elsker at tilbringe tid med. Husk bare at gøre opmærksom på, at kroopholdet skal være sammen med dig.  

Er du på udkig efter et godt kroophold tilbud?

Det er ingen hemmelighed, at alle er vilde med et godt kroophold tilbud. Eftersom at det er så populært blandt danskerne at stikke af på et kroophold en gang imellem, er mange nærmest blevet afhængige af det. Derfor er der en del om buddet, når der er tale om kroophold til en nedsat pris. 

Hvis du skal være en af de første til at få at vide, når der er et godt tilbud på et kroophold, skal du tilmelde dig forskellige kroers nyhedsbreve. I nyhedsbrevet fra en kro vil der nemlig altid stå, hvis der er et særligt godt tilbud, som du kan benytte dig af. 

Dog er det værd at huske, at du bestemt ikke er den eneste, der har valgt at tilmelde dig en kros nyhedsbrev. Det er der rigtig mange, der har gjort. Og hver og en af disse personer venter bare på et billigt kroophold. Du skal derfor være godt forberedt i forhold til, om du bare kan smutte af sted, samt om du har budget til det, så du kan slå til med det samme. 

Alle de danske dealsites har også særlige tilbud på kroophold en gang imellem. Sørg for at besøge disse sider, når du har tid til det. Måske er det på en af disse sider, at du får fingrene i et fantastisk tilbud på et kroophold. 

Vidunderlig gåtur i en dansk skov

Tag på en kroferie i Danmark i hverdagene og spar penge

Har du ikke lysten eller tiden til tålmodigt at vente på, at der dukker et godt tilbud på et kroophold op? Så kan du godt spare lidt penge på et ophold på en kro alligevel. Der er ikke så mange, som tænker over dette. Men rent faktisk er det ofte en smule billigere at tage på et kroophold i hverdagene i forhold til, hvis du tager afsted i en weekend.

Weekendophold på en dansk kro koster typisk mere, fordi der er et særligt weekendtillæg, som bliver lagt oveni prisen. Weekendtillægget er der blandt andet for at dække merudgiften til personalelønninger. Desuden er der et weekendtillæg fordi, at der er mere rift om kroophold i weekenden end i hverdagene. 

Det er langt nemmere for en kro at få afsat deres værelser fredag, lørdag og søndag, fordi de fleste danskere har fri disse dage. Det kan derimod knibe med at få afsat alle værelserne resten af ugens dage. Det er derfor, at kroerne prøver at lokke dig og alle andre med en billigere pris. 

Har du tid til at tage af sted i hverdagene, kan du sagtens gøre det. Oplevelsen er jo den samme uanset, om det er hverdag eller weekend. Du får den samme fantastiske mad, og værelserne har ikke ændret sig. Derudover er den omkringliggende natur den samme. Kort sagt – du får det samme ud af dit kroophold, hvad enten det er onsdag eller lørdag.

Slå dig løs med mange forskellige oplevelser på en dansk kroferie

Hvem har ikke brug for en kroferie i Danmark af og til? Vi kender i hvert fald ikke nogen, der har nægtet at tage på en dansk kroferie. Uanset om din kroferie er af en kortere eller længere varighed, kan du slå dig løs med mange forskellige oplevelser, mens du er afsted.

Det er selvfølgelig en skøn oplevelse bare at være på en kro. Men hvis du har overskuddet til det, kan du lige så godt få lidt flere oplevelser med dig hjem. Jo flere oplevelser du får under dit ophold, desto mere er der at mindes og snakke om, når du kommer hjem. 

Ligegyldigt hvor du er henne i Danmark, kan du få stort set de samme oplevelser. De foregår bare forskellige steder. For eksempel kan du altid kigge nærmere på en historisk kirke. Det kan du gøre uanset, om du besøger Fyn, Sjælland, Samsø, Jylland, Lolland-Falster eller andre steder i Danmark. Så er du glad for at kigge på kirker, har du altid mulighed for det.

Naturen er endnu en aktivitet, du kan benytte dig af, når du er på et kroophold. Den skønne natur i Danmark er vidt forskellig. Og det er lige netop det, der gør naturen ekstra spændende. På den måde kan du nemlig opleve lidt af hvert alt efter, hvor du befinder dig henne. 

Forlystelsesparker, dyreparker og zoologiske haver er også placeret flere steder i Danmark. Slotte og herregårde er ydermere typisk et besøg værd, og dem findes der heldigvis mange af i vores lille land. 

Du kan altså foretage dig lige det, du har lyst til, når du er på en kroferie i Danmark. Bare husk at det skal være hyggeligt og ikke en stressfaktor. 

Bedsteophold.dk er din nemme vej til at finde de bedste kroophold

Her hos Bedsteophold.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over de bedste kroophold i Danmark. Vi har nemlig samlet alle de kroophold her på siden, der virkelig har noget at byde på. 

Det sikrer, at du uden problemer kan få et indblik i, hvad du har at vælge mellem, når du er på udkig efter en charmerende og hyggelig kro. Vi er sikre på, at du sagtens kan finde en kro, der falder i din og din rejsepartners smag. Derudover kan du finde kroophold i mange forskellige prisklasser, så der burde være et ophold, der matcher dit budget. 

Når du kigger rundt på vores side, er der sandsynligvis flere kroophold, der fanger din interesse. Hvis du vil vide mere om de enkelte kroophold, skal du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Her kan du nemlig få alle de oplysninger, du har brug for om de forskellige kroophold. 

FAQ om kroophold

Hvornår er det bedst at tage på et kroophold?

Det er bedst at tage på et kroophold, når du trænger allermest til det. Har du behov for at komme væk hjemmefra, at slappe af eller at få gang i romantikken, er det bare med at booke et kroophold hurtigst muligt uanset årstiden. 

Findes der andre kroophold end dem, der er vist her på siden?

Der findes naturligvis flere kroer i Danmark end dem, der er vist her på siden. Vores mål er at udvælge de kroophold, der har allermest at byde på, så du får en god oplevelse, når du er afsted. Derudover vil vi gerne gøre det nemt for dig at få et overblik over priser m.m.

Kan jeg komme på et kroophold, hvor der er en vinmenu til maden?

Du kan sagtens komme på et kroophold, hvor der er en vinmenu til maden. I de fleste tilfælde finder du en vinmenu inkluderet i prisen, når du tager på et gourmetophold på en dansk kro. Er der ikke en vinmenu, så lad tjeneren på stedet hjælpe dig med at vælge vin til maden.  

Kan jeg købe et gavekort til et kroophold?

Ja, du kan altid købe et gavekort til et kroophold. Det er faktisk en meget populær oplevelsesgave. Mangler du en god gave til en, som du har kær, kan et gavekort til et kroophold være en oplagt gaveidé.