fbpx

Bedste kroophold i Danmark 2024

Kan vi friste dig med et kroophold? Her på siden finder du en masse dejlige kroophold i Danmark, hvor du kan tage på et weekendophold eller på en kroferie. Hvis du har tid og penge til et kroophold, så invitér en du holder af med på en hyggelig miniferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Filskov-Kro.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro i Grindsted er beliggende i en flot rødstensbygning. Den 3-stjernede kro rummer 26 gode værelser, en restaurant og en bar. Desuden bydes der på fitness-faciliteter, som du kan træne på. Omkring kroen ligger der en have, en terrasse og en legeplads. Stedets er velegnet til et ophold for enlige, par og familier. Der er gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er det helt rette kroophold til dig der værdsætter den gode gamle danske mad, den særlige kro stemning og den hjertlige service som man kan opleve netop her. Glæd dig til et fantastisk kroophold blot et stenkast fra Jellingstenene.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en af disse helt fantastiske danske kroer som har alt hvad man kunne ønske sig. Den helt fantastiske kro stemning, den traditionelle danske med og den gode velkomst og service er noget man altid kan glæde sig til at opleve på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Bestil et skønt kroophold på Molskroen. Den ligger fantastisk i Nationalpark Mols Bjerge, og så er den bare virkelig hyggelig. Her kan du lade dig forkæle på den populære gourmet-restaurant. Den serverer retter fra både det danske og det franske køkken. Værelserne har forskellige størrelser, og her finder du en dejlig seng og en hyggelig indretning. Tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Book et dejligt kroophold på en af Danmarks mest kendte kroer. På Fredensborg Store Kro kan du slappe af og nyde livet. På restauranten kører de med et godt udvalg af danske og internationale retter. Der findes også en bar på hotellet. Der bydes også på forretningsfaciliteter. Stemningen på hotellet er behagelig, og du får super god service.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hvalpsund-Faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Du kan booke et hyggeligt kroophold på Hvalpsund Færgekro. Den ligger fint lige ud til vandet, hvor du kan enten bade eller gå nogle gode ture. Den lille kro rummer 28 dejlige værelser, og der er også en glimrende restaurant og en bar på stedet. Desuden bydes der på et godt motionscenter. Kæledyr er velkomne her. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På det eksklusive Tambohus Kro & Badehotel kan du bestille et hyggeligt kroophold. Der er 29 gode værelser med private badeværelser på den mindre kro, og så er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade eller gå nogle ture. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Der findes en legeplads på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Snup et hyggeligt kroophold på Kongensbro Kro i Silkeborg. Du kommer bo lige ud til Gudenåen, når du tjekker ind på den 3-stjernede kro. Kroen blev oprindeligt opført i 1663, og i dag fungerer det som en moderne kro med en autentisk stemning. Omkring kroen er der en hyggelig have, en legeplads og en terrasse. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

På den moderne Sallingsund Færgekro kan du booke et dejligt kroophold året rundt. Den charmerende bygning er fra 1938. De 40 værelser på kroen er hyggeligt og afslappet indrettet. Der er en glimrende restaurant og en bar med lounge på stedet. Du kommer til at bo tæt på stranden. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Der er en legeplads på kroens område. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gram Slotskro

3/5

Trænger du til en lille pause fra hverdagen, så kan du booke et hyggeligt kroophold på Gram Slotskro. Kroen blev oprindeligt opført i 1714, og i dag fungerer den som en hyggelig nutidig kro med en autentisk stemning. På kroens restaurant serveres der traditionel kromad. Der er gode værelser i forskellige størrelser – herunder familieværelser. Der er te-og kaffefaciliteter på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Låsby-Kro.jpg
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Tag et afslappende kroophold på Låsby Kro og Hotel. Det er en hyggelig kro med en behagelig stemning. Der er 50 røgfri værelser på kroen, og de er hyggeligt indrettet. Desuden er der en glimrende kro og en bar med lounge på stedet. Kroen er udstyret med en elevator. Omkring kroen er der en dejlig have og en terrasse. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro udstråler hygge og charme. Når du booker ete kroophold her, så kommer du til at bo tæt på havnen, stranden og stationen. På kroen er der 59 hyggelige værelser i forskellige størrelser. Desuden er der to restauranter og en bar. Der bydes også på et forretningscenter på stedet. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering. Ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er noget af det mest charmerende sted, du kan booke et kroophold. Den autentiske bygning med stråtag rummer en kro med en hyggelig og autentisk stemning. Der er 20 værelser i annekser på kroen. Desuden bydes der på en glimrende restaurant, der ligger i et autentisk lokale. Kæledyr er også velkomne på kroen. Der er gratis Wi-Fi og parkering til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Når du tjekker ind på Schackenborg Slotskro, så får du et kroophold med klasse. Den elegante og historiske slotskro Den 3-stjernede slotkro med den lange og spændende historie rummer 23 meget smukke værelser. Desuden er der en glimrende kro og en bar med lounge. Omkring kroen ligger der en dejlig slotshave og en terrasse. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Book et ophold på den hyggelige Hovbrog Kro, når du har brug for at komme lidt væk. Det 3-stjernede hotel er meget hyggeligt. På kroen er der 51 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden er der en glimrende restaurant på kroen. Omkring kroen er der en flot have, en terrasse og en legeplads. Kroen er velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel-aarslevkro.jpg
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

På Årslev Kro kan du bestille et dejligt og afslappende kroophold. Det smukke hotel ligger i en bygning med synligt bindingsværk og stråtag. Kroens 78 værelser er indrettet i annekser, og i hvoedbygnignen ligger restaurant, bar, 3 mødelokaler og øvrige fællesarealer. Omkring kroen er der en fin have og terrasse. Kæledyr er velkomne på kroen. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde-Kro.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro i Odder er det perfekte sted at booke et dejligt kroophold. Herfra er der udsigt over Norsminde Fjord og havnen. Den 4-stjernede kro ligger skønt tæt på stranden. Kroen er smukt indrettet, og samtlige værelser er individuelt indrettet. Restauranten byder på eksklusive retter. Stedets brasseri byder også på lækre retter. Kæledyr er velkomne på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Bestil et dejligt kroophold på Rødvig Kro & Badehotel. Her kan du nyde livet og lade dig forkæle af det venlige personale. På det 3-stjernede hotel er der en hyggelig stemning. Kroen er indrettet i en traditionel, men moderne stil. Til nogle af værelserne er der privat bad. Bo tæt på den gode strand og havnen. Stedets restaurant byder på et alsidigt menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

På den hyggelige Rudbøl Grænsekro hersker der en afslappet og venlig stemning. Bygningen er oprindeligt fra starten af 1700-tallet fungerer i dag som en velfungerende kro. På den populære restaurant serveres der både danske og internationale retter. Af og til er der levende musik på stedet. Kroen er velegnet fot enlige, par og familier. Der er en udendørs legeplads. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Book et skønt kroophold på Hotel Postgaarden i Mariager. Den smukke bindingsværksbygning er oprindeligt fra det 17. århundrede. Hotellet indeholder 14 velindrettede værelser. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Værelserne har badeværelse med enten badekar eller bruser. På værelserne er der te- og kaffefaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Bromoelle-Kro.jpg
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Den stråtækte Bromølle Kro udstråler idyl og hygge. Den charmerende kro indeholder 30 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden findes der en restaurant og et bibliotek på stedet. Omkring kroen er der en have, en terrasse og en legeplads. Bromølle Kro er det ideelle sted at booke et kroophold. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

Hotel-Froeslev-Kro.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Hotel Frøslev Kro kan du roligt bestille et dejligt kroophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra og opleve noget nyt. Den hyggelige kro er oprindeligt fra 1749, og i dag fungerer den som en moderne kro. Den idylliske omgivelser og den autentiske stemning gør kroen til et meget attraktivt sted at tilbringe fridage og ferier. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet. Udenfor er der en dejlig legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup-Kro.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Book et kroophold på Svostrup Kro i Silkeborg. Her kommer du til at bo lige ud til Gudenåen, som kan ses fra kroen. Der er en hyggelig, nostalgisk og autentisk stemning på den lille gamle kro, der rummer 16 forskelligt indrettede værelser. På hotellet er der en dejlig restaurant og et bibliotek. Omkring kroen er der have, terrasse og en legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Tag på et dejligt kroophold på Munkebo Kro. Den 3-stjernede kro i Munkebo er en meget hyggelig lille kro, som ligger lige ud til Kerteminde Fjord. På den lille kro er der 22 gode værelser af forskellige størrelser – med egne badeværelser til. Der findes to restauranter og en bar på stedet. Omkring kroen er der en have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Du bor med udsigt til skov, sø og et skønt landskab, når du tjekker ind på Gjerrild Kro i Grenaa. Det er en familievenlig og handicapvenlig kro, hvor kæledyr også er velkomne. På den lille kro er der 20 værelser i forskellige størrelser. Nogle af dem er lejligheder. På stedet er der en restaurant og en bar med lounge. Omkring kroen er der have og terrasse. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

noerre-vissing-kro.jpg
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Bestil et kroophold på den flotte Nørre Vissing Kro i Skanderborg. Bygningen er oprindeligt fra 1801. I dag fremstår den som et moderne og velfungerende hotel. Der er 24 gode værelser på kroen. Desuden er der en dejlig restaurant med et alsidigt menukort. Omkring kroen er der have, terrasse og legeplads. Du kommer til at bo tæt på stranden. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

nymindegab-kro.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Du kommer til at bo ude i klitterne ved Vesterhavet, når du bor på Nymindegab Kro. Du har den skønneste vidde udsigt herfra. På kroen er der en hyggelig og afslappet stemning. På kroen er der 39 værelser med privat badeværelse til. Desuden er der restaurant og bar med lounge. Omkring kroen er der en stor terrasse. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

sevel-kro.jpg
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Sevel Kro ligger i en bygning, der oprindeligt er fra 1771. Her er der en dejlig og hyggelig stemning, som du tydeligt mærker under dit kroophold. Den hyggelige kro rummer 8 dejlige værelser, hvoraf nogle af dem er familieværelser. På kroen er der en god restaurant, og omkring kroen er der en have og en terrasse. Du får gratis parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hundested-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Hundested Kro

3/5

Bestil et dejligt kroophold på Hundested Kro & Hotel, når du gerne vil bo smukt og hyggeligt i autentiske omgivelser. Den charmerende kro er mere end 200 år gammel, hvilket kan mærkes på den hyggelige stemning og indretning. Stedet fungerer også som kontorhotel. Du kommer til at bo med direkte adgang til stranden og med en forrygende udsigt. På kroen er der en restaurant. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Book et kroophold på Herløv Kro Hotel, når du gerne vil bo hyggeligt og ikke for øde. Her er kort afstand til hovedstaden og til Herlev by. Der er 56 gode værelser med private badeværelser til på den hyggelige kro. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Du kan også hygge dig i kroens have. Kæledyr er velkomne på kroen. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Du kan tage et dejligt kroophold på Hotel Hjallerup Kro. Det er en hyggelig kro, der er indrettet i de oprindelige bygninger. På den lille kro er der 24 gode værelser, hvor der også er plads til et par børn. Desuden er der en restaurant og et forretningscenter på kroen. Stedet er velegnet for enlige, par, familier og forretningsmæssigt. Gratis Wi-Fi, gratis parkering. Ladestander til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

agerskov-kro.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Du kan bo på en gammel autentisk kro fra det 18. århundrede, når du booker et kroophold på Agerskov Kro. Det 3-stjernede hotel rummer 40 gode værelser i forskellige størrelser. de har alle sammen privat badeværelse. Desuden findes der en restaurant, en bar med lounge og et konferencecenter på stedet. Omkring kroen er der en have og terrasse. Fri parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

st-binderup-kro.jpeg
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro er det ideelle sted at booke et kroophold. Den stråtækte bygning er oprindeligt fra 1871, og det giver en særlig stemning. Kroen er velholdt, og der hersker en hyggelig og venlig stemning. Der er 23 gode værelser på den 3-stjernede kro. Desuden er der en dejlig restaurant og en bar med lounge. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

den-gamle-digegaard.jpg
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

Tag til den Gamle Digegaard på et hyggeligt kroophold. Du kommer til at bo lige ud til stranden på det 3-stjernede hotel, som er indrettet i en gammel gård. Her er 8 værelser med bad på den lille kro. Stedet er velegnet til enlige, par og familier. Omkring kroen er der have, terrasse og legeplads. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

De danske kroer har en alenlang historie

Danske kroer har ganske rigtigt en alenlang historie bag sig. Faktisk er de mange danske kroer blevet opført på grund af, at Kong Knud den 4. i 1283 ifølge Rigsloven skulle hjælpe de rejsende i Danmark med overnatning og bespisning, når de var på farten.

I Rigsloven stod der desuden, at kroerne (også kendt som gæstgiverier og herberger dengang) skulle ligge langs bestemte veje. Det skulle nemlig være veje, som kongen brugte, når han rejste land og rige rundt i embeds medfør. På kroerne var der ligeledes plads til, at hestene kunne få et hvil samt noget foder. 

Da det blev 1396, ændrede Dronning Margrete den 1. Rigsloven således, at der skulle ligge en kro inden for en afstand af fire mil langs de store veje i Danmark. Det gjorde naturligvis, at der kom flere kroer til. Da Kong Christian den 2. senere lavede placeringen af kroer om til hver anden mil, kom der endnu flere kroer rundt omkring.

Det er altså disse tre royale personer, der har stået bag, at der var og er så mange kroer. Nogle kroer er naturligvis gået til med tiden, men der er stadig ret mange tilbage den dag i dag. 

I og med at de danske kroer er så gamle, betyder det som regel, at de har en naturlig og rustik charme samt mange gode historier at fortælle. Derudover er de danske kroer noget helt særligt, da mange af dem har haft kongeligt besøg. Kroer blev i tidernes morgen ydermere hærget af landevejsrøvere, hvilket også er en god historie i sig selv. 

Når du opholder dig på en specifik kro, er det altid både sjovt og underholdende at lære den specifikke kros historie at kende. Det er helt klart en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Pæn mark med blomster

En kroferie i Danmark er en vaskeægte dansk ferieform

Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at være på en vaskeægte kroferie i Danmark, så har du noget godt til gode. Du vil med garanti få stor glæde af at komme væk hjemmefra for at blive forkælet på alle mulige måder. 

Det er op til dig, hvor lang din kroferie skal være. Om det er en miniferie, en uges ferie eller en forlænget weekend betyder ikke noget, da du får en alletiders oplevelse uanset, hvor længe du opholder dig på en kro.   

Hvis du er på en kroferie i hverdagene, er det desuden som regel billigere end, hvis du tager på en forlænget weekend. Typisk vil du nemlig opleve, at der er et weekendtillæg, når du opholder dig på en kro om fredagen, lørdagen og søndagen.

Lige meget om du tager på et kro ophold i weekenden eller i hverdagene, er der flere faktorer, som sikrer, at du kommer til at hygge dig. Først og fremmest bliver du budt velkommen i receptionen, hvor du får udleveret nøglen til dit værelse. 

Værelset er indbydende med en dejlig og lækker seng, et skønt badeværelse og forhåbentligt en naturskøn udsigt fra vinduet. Når du har fundet dig til rette på dit værelse, kan det være, at du får serveret kaffe og kage. 

Efter dette er der fri leg indtil, at du skal have en aftenmenu. I dette tidsrum er det op til dig, hvad du skal lave. Du kan enten glæde dig til vaskeægte dansk kromad eller gourmetmad. Det kommer an på kroen. 

Du kan slutte aftenen af med en drink i baren for derefter at gå til ro på dit værelse. Den efterfølgende morgen byder på morgenmad i lange baner. Morgenmaden består for det meste af en buffet, hvor der er alt, hvad hjertet kan begære. 

Tag på en romantisk kroovernatning med din partner

Er du romantisk anlagt, kan du invitere din samlever med på en kro overnatning på en af de mange skønne kroer i Danmark. Det er hyggeligt og afslappende, og så er der masser af tid til samvær. Bare en enkelt overnatning kan få dit kærlighedsliv til at blomstre i månedsvis efterfølgende. 

Hvis du inviterer din samlever med på en kroovernatning, bliver I begge forkælet og fritaget for hverdagens gøremål, stress og jag. Der bliver sørget for alt for jer, så I lynhurtigt kommer helt ned i gear. 

Med diverse pligter på afstand og tiden til at se hinanden i øjnene samt holde i hånd kommer alle jeres romantiske følelser frem på ingen tid. I skal blot huske på én ting. Vil I gerne have en romantisk weekend, så glem alt om mobilen og dens forstyrrelser, mens I er af sted.

Mellem kaffen og kagen samt aftensmåltidet er der tid til at lave noget sammen, som I begge holder af. Det kan være en vandretur i naturen. I kan ydermere vælge at kigge nærmere på en seværdighed eller to i nærheden. Det er også en god idé bare at hyggesnakke på værelset eller i fællesarealerne, da det måske er noget, som I sjældent har så meget tid til.

Efter en dejlig aftenmenu og en godnatdrink er det tid til at komme på værelset og nyde hinanden på bedste vis. Sov derefter sødt til næste morgen, hvor morgenmaden bliver serveret i form af en morgenmadsbuffet.  

Smuk skov nær en kro

Et kroophold med mad er altid et godt valg

Kroer i Danmark satser på noget forskelligt. Mens nogle kroer tilbyder, at du kun kan spise på selve kroen, tilbyder andre, at du kan komme på et kroophold med mad. Det vil sige, at du både kan spise og overnatte på kroen.

Eftersom at dansk kromad er noget for sig og ligger i en helt speciel kategori, er det godt at spise på en kro. Kromad er noget særligt, fordi den typisk bygger på god gammeldags dansk mad, som vi alle sammen kender den. Derudover bliver maden på mange kroer fremstillet af lokale råvarer, der er i sæson. 

Men kroer i Danmark serverer ikke kun god gammeldags kromad. Der findes også kroer, som har sat gourmetmad på deres menukort. Her kan du få en anderledes madoplevelse, da der er kræset endnu mere om hver ret. Desuden vil aftenmenuen sandsynligvis bestå af mere end en tre-retters menu. 

Er du besat af god mad, er et kroophold med gourmetmad noget, du absolut må prøve bare en enkelt gang i dit liv. Du vil ikke fortryde det, og dine smagsløg vil ikke kunne takke dig nok for, hvad du har gjort for dem.  

Sådan finder du det bedste kroophold i Danmark for dig

Er du på udkig efter de bedste kroophold i Danmark, så finder du dem lige her på siden. Der er side op og side ned med skønne kroer, fordi der er så mange af dem. De ligger godt fordelt i hele Danmark, så der vil altid være en kro i nærheden af din bopæl.

Kigger du på kroernes placering på et danmarkskort, ligger de både i Østdanmark, Vestdanmark, Syddanmark, Norddanmark og midt i Danmark. Der er altså altid en kro i nærheden af det sted, som du gerne vil besøge. 

Med så mange kroer at vælge mellem kan det være svært at overskue, hvad du skal vælge, når det kommer til et kroophold i Danmark. Men det behøver det skam slet ikke at være. Alle de bedste kroophold er nemlig samlet her lige foran din næse, så du kan bare vælge den kro, du foretrækker.

Endvidere er der flere ting, du kan overveje, når du skal finde frem til den rette kro for dig og din rejsefælle. Til at starte med bør du kigge på din bankkonto og finde ud af, hvor meget du er villig til at betale for et kroophold. 

Når du har fundet ud af, hvad dit budget kan klare, står du sandsynligvis stadig med et væld af kroophold, der ser lækre ud. Så nu skal du til at indskærpe dine krav. Hvor i landet skal kroen ligge? Skal det være i en by eller ude midt i naturen? Skal det være en stor eller en lille kro? Sådan bliver du ved indtil, at du har fundet den perfekte kro til dit næste ophold. 

Kig nærmere på Danmarks seværdigheder under dit kroophold

Danmark er et yndigt land. Det er der ingen tvivl om. Mon ikke de fleste danskere er enige i dette? Der er rigtig mange små og store perler rundt omkring i hele landet. Disse perler kan være et hav af forskellige seværdigheder. Når du er på et dansk kroophold, kan du kigge nærmere på alle disse seværdigheder, så du kommer til at kende dit eget land meget bedre.

Når folk er på ferie i udlandet, farer de som regel rundt for at udforske en masse seværdigheder i det pågældende land. Det er desværre noget, som mange glemmer, når de er på en miniferie et sted i Danmark. Det gør jo faktisk, at mange danskere i flere tilfælde kender andre lande bedre end deres eget. 

Er du blevet inspireret til, at du skal opleve nogle af de seværdigheder, der ligger i nærheden af dit kroophold? Så bør du altid finde ud af, hvad du kan lave, inden du tager afsted.

Det betyder nemlig, at du kan få mere tid til at se på flere forskellige seværdigheder og attraktioner under dit ophold. Det er langt bedre at bruge din dyrebare tid på at opleve noget i stedet for at tjekke, hvad du overhovedet kan opleve. 

For at få masser af gode minder med hjem bør du vælge oplevelser, der interesserer dig. Hvis du ikke er vild med at kigge på kunst eller at være på et museum, er det ikke den slags seværdigheder, du skal bruge tiden på. 

Interesserer du dig i stedet for øl, kan du undersøge, om der er et bryghus tæt på den kro, du skal overnatte på. Er du meget glad for dyr, kan en dyrepark eller en zoologisk have være et godt bud.  

Hvis du ikke ønsker at bruge penge på oplevelser, kan du blot benytte dig af gratis fornøjelser. Dem er der mange af rundt omkring i Danmark. Her er naturen helt klart en af favoritterne. At udforske Danmarks natur i de forskellige landsdele er noget af en dejlig oplevelse. 

Vi kan på det varmeste anbefale køb af gavekort til kroophold i Danmark

Hvis du spørger personer, der har været på en kroferie, om de vil anbefale dig at købe et gavekort til et kroophold i Danmark, vil de med garanti anbefale det varmt. Vi giver også gerne vores varmeste anbefalinger til, at du bør købe et gavekort til et kroophold og give det i gave. 

Du kan altså trygt investere i et gavekort til et kroophold et sted i Danmark og så give det i gave til en person, du sætter pris på. Om det er din kæreste, din ægtefælle, et familiemedlem eller en god ven betyder ikke det store. Denne gave kan gives til nærmest hvem som helst. Det kan endda være, at du kender flere personer, der skal forkæles med et gavekort til et kroophold i Danmark.

Når du køber et gavekort, kan du selv vælge, om det skal være til en enkelt overnatning, en forlænget weekend eller noget helt tredje. Gavekortet kan også være på lige præcis det beløb, du ønsker. Det kommer helt an på dit budget.  

Et dejligt kroophold i Danmark kan blive så meget skønnere, hvis du er en del af det. Det bør du eventuelt tage højde for, når du giver et gavekort til et kroophold. Har du råd til det, kan du købe et kroophold for 2 personer i gave, hvor du så skal af sted sammen med gavemodtageren. 

Gode råd til at finde et hyggeligt kroophold på tilbud

De fleste vil helt sikkert finde stor glæde i at få et godt kroophold tilbud i ny og næ. Det er der flere gode grunde til. Med et dansk kroferie tilbud er det nemlig billigere at komme af sted, hvilket gør, at der er mulighed for at komme på et kroophold oftere. 

Så ikke nok med at du sparer penge, kan du muligvis også komme på endnu flere hyggelige kroophold. Men hvordan får du så fingrene i et kroophold på tilbud?

Et billigt kroophold i Danmark kan du få på flere måder. Hvis du ønsker at vide mere om disse måder, skal du bare blive ved med at læse. Vi skal nemlig netop i gang med at afsløre dem for dig. 

Har du nogensinde været inde på et dealsite? De danske dealsites kan til tider have et billigt kroophold, som du kan købe, hvis det passer til dine ønsker og behov. Husk at sætte dig ind i, hvordan et dansk kroferie tilbud på et dealsite skal bruges. Der kan være nogle krav. Eksempelvis kan det gælde i en specifik periode. Det kan også være, at tilbuddet kun må benyttes på hverdage eller andet. 

Derfor bør du lige læse betingelserne for et billigt kroophold, inden du smider det i indkøbskurven. Det er jo ikke et godt tilbud, hvis du ikke har mulighed for at bruge det på grund af de betingelser, der er tilknyttet tilbuddet. 

Du kan ydermere tilmelde dig forskellige kroers nyhedsbreve. Når du så modtager et nyhedsbrev i din indbakke, kan du læse dig frem til, om der er et godt tilbud, som er noget for dig. Igen bør du være opmærksom på betingelserne for tilbuddet, så du ikke bliver skuffet. 

Bedsteophold.dk har fundet de bedste kroophold i Danmark til dig

Der findes heldigvis rigtig mange skønne kroer spredt i hele landet. Men det gør også, at det kan være en smule vanskeligt at finde frem til det bedste kroophold i Danmark, når du har brug for det. Men ved hjælp af Bedsteophold.dk bliver det meget nemmere, da vi har gjort alt forarbejdet for dig.

Efter en grundig research har vi fundet en masse kroer i Danmark, som bliver vist frem her på siden. Du kan se et billede af kroen samt få vigtige oplysninger. Dette er blot en lille appetitvækker, så du hurtigt kan se, om det er en kro, der er noget for dig og din rejsemakker eller ej. 

Ser kroen umiddelbart ud til at være relevant for dig, ønsker du helt sikkert at få flere oplysninger om den. Det kan du få ved at klikke ind på vores samarbejdspartners side. Tænker du derefter, at denne kro er lige dig, kan du booke den, hvis du gerne vil det. Det foregår ligeledes på vores samarbejdspartners side.

Det er altså ikke Bedsteophold.dk, der sælger kroophold. Det er i stedet vores samarbejdspartnere. Vi har blot fundet alle de bedste kroer i Danmark frem til dig, så du har en overskuelig oversigt over de steder, der er værd at besøge.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg booker et kroophold i Danmark?

Der er ikke så meget, du skal være opmærksom på, når du booker et kroophold i Danmark. Dog er det vigtigt, at du booker et ophold, der er inden for dit budget. Desuden skal du undersøge, om kroen har et ledigt værelse i de dage, du gerne vil afsted. 

Er det muligt at købe et kroophold i Danmark for 2 personer?

Du kan sagtens købe et kroophold i Danmark for 2 personer. Det er typisk den mest brugte pakkeløsning. Det er en fordel at være 2 personer af sted sammen, da det derved som regel bliver billigere pr. person. 

Kan jeg tage mine børn med på et kroophold i Danmark?

Ja, du kan i langt de fleste tilfælde tage dine børn med på et kroophold uden problemer. Rigtig mange kroer har endda en børnemenu således, at der også er noget på menuen for børn. Flere steder er der ydermere en højstol eller en barneseng.

Er det nemt at finde en parkeringsplads, hvis jeg overnatter på en kro i Danmark?

Du skal ikke forvente, at du får problemer med at finde en parkeringsplads, når du skal på et kroophold i Danmark. Kroerne har nemlig som regel deres egne parkeringspladser, som deres gæster kan bruge. Det er helt gratis at parkere på kroernes parkeringspladser, da det hører med i prisen for opholdet eller overnatningen. 

Er der gratis Wi-Fi på en kro i Danmark?

Når du tager på et kroophold i Danmark, kan du ganske gratis bruge den Wi-Fi, der er på kroen. De fleste kroer har i dag Wi-Fi både på værelserne og i fællesarealerne således, at du kan bruge det, hvor end du befinder dig på kroen.

Må jeg tage min hund med på et kroophold i Danmark?

Dette kommer an på, hvilken kro du skal besøge. Mens nogle kroer ikke har noget imod, at du tager din hund med, er det ikke tilladt på andre kroer. Derfor bør du undersøge dette, inden du booker et ophold eller en overnatning på en specifik kro, hvis du gerne vil have din hund med på tur.