fbpx

Bedste kroophold på Sjælland 2024

Danske kroer har eksisteret siden tilbage i 1200-tallet og har siden da været en af de foretrukne måder for danskerne at tage på ferie. Ønsker du rustik charme, god gammeldags madlavning og hygge for alle pengene? Så er et kroophold Sjælland lige det, du leder efter. Der er nemlig god grund til, at kroer har været populære at besøge i så mange år.

Denne side indeholder reklamelinks

Femoe-Kro.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro er en af disse helt fantastiske danske kroer som har alt hvad man kunne ønske sig. Den helt fantastiske kro stemning, den traditionelle danske med og den gode velkomst og service er noget man altid kan glæde sig til at opleve på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Book et dejligt kroophold på en af Danmarks mest kendte kroer. På Fredensborg Store Kro kan du slappe af og nyde livet. På restauranten kører de med et godt udvalg af danske og internationale retter. Der findes også en bar på hotellet. Der bydes også på forretningsfaciliteter. Stemningen på hotellet er behagelig, og du får super god service.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro

3/5

Gerlev Kro og Hotel er noget af det mest charmerende sted, du kan booke et kroophold. Den autentiske bygning med stråtag rummer en kro med en hyggelig og autentisk stemning. Der er 20 værelser i annekser på kroen. Desuden bydes der på en glimrende restaurant, der ligger i et autentisk lokale. Kæledyr er også velkomne på kroen. Der er gratis Wi-Fi og parkering til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Bestil et dejligt kroophold på Rødvig Kro & Badehotel. Her kan du nyde livet og lade dig forkæle af det venlige personale. På det 3-stjernede hotel er der en hyggelig stemning. Kroen er indrettet i en traditionel, men moderne stil. Til nogle af værelserne er der privat bad. Bo tæt på den gode strand og havnen. Stedets restaurant byder på et alsidigt menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

Bromoelle-Kro.jpg
Hotels.com

Bromølle Kro

3/5

Den stråtækte Bromølle Kro udstråler idyl og hygge. Den charmerende kro indeholder 30 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden findes der en restaurant og et bibliotek på stedet. Omkring kroen er der en have, en terrasse og en legeplads. Bromølle Kro er det ideelle sted at booke et kroophold. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.410 kr.

hundested-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Hundested Kro

3/5

Bestil et dejligt kroophold på Hundested Kro & Hotel, når du gerne vil bo smukt og hyggeligt i autentiske omgivelser. Den charmerende kro er mere end 200 år gammel, hvilket kan mærkes på den hyggelige stemning og indretning. Stedet fungerer også som kontorhotel. Du kommer til at bo med direkte adgang til stranden og med en forrygende udsigt. På kroen er der en restaurant. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Book et kroophold på Herløv Kro Hotel, når du gerne vil bo hyggeligt og ikke for øde. Her er kort afstand til hovedstaden og til Herlev by. Der er 56 gode værelser med private badeværelser til på den hyggelige kro. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Du kan også hygge dig i kroens have. Kæledyr er velkomne på kroen. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

En ferie som ingen anden

Det kan tit være svært at vælge, hvor turen skal gå hen, når man endelig har ferie. Der er mange faktorer som spiller ind, og mulighederne kan virke helt uoverskuelige. Et kroophold Sjælland kan være løsningen på alle dine kvaler. De har fordelen af, at du helt selv kan tilpasse opholdet efter dine behov.

Du kan invitere hele familien med på en hyggelig tur og få god kvalitetstid sammen. Eller tilbringe et romantisk ophold med din partner på en af de mange kroer på Sjælland. Den varme stemning, bløde senge og den fantastiske mad vil sikre at du ligegyldigt hvad, vil få et skønt ophold. Vil du have det fulde ud af opholdet på din valgte kro på Sjælland? Så kan du vælge at lade mobilen ligge i kufferten. På den måde undgår du bedst forstyrrelser.

Smukke naturoplevelser på kroophold Sjælland

De fleste kroer på Sjælland er placeret langs både store og små veje rundt omkring. Engang var der regler for, hvor tæt på vejene kroer skulle ligge. Derfor er det nemt at finde rigtig mange på din vej. Det gør også, at mange kroer har valgt at lægge sig et sted med smuk natur omkring sig.

Ligegyldigt om du er på en kro på Sjælland, i Nordjylland, Sønderjylland eller andre steder, vil du opleve skønne naturområder. Det er en af de store tiltrækningspunkter ved at vælge et kroophold Sjælland. Det er alt for sjældent at man tager sig tid til at nyde de grønne områder omkring én. En tur på kro er en perfekt undskyldning for komme udenfor.

Naturen har en helt særlig evne til at skabe ro i sindet. Du kan vælge at gå en lang tur, plukke blomster i skoven eller tage på vandretur, hvis du vil udfordres. Det skal nok hurtigt få stress fra arbejde og pligter til at fordufte.

Besøg seværdigheder med familien

Et kroophold Sjælland kan være en god aktivitet at tage hele familien med på. I løbet af jeres kroophold har I masser af tid mellem måltiderne. Den kan I vælge at bruge på at tage ud at opleve seværdigheder og attraktioner i nærmiljøet.

Undersøg inden jeres ophold om der eksempelvis er dyreparker, strande, museer eller forlystelsesparker tæt på kroen. Mange kroer på Sjælland ligger indenfor gå- eller køreafstand af mange sjove aktiviteter.

Et kroophold Sjælland er nemt at tilpasse til din familie. Eksempelvis bestemmer I helt selv, hvor længe I vil afsted. Er I mest interesseret i et lækkert måltid, kan I vælge at besøge en Sjælland kro for en enkelt aften. Hvis I gerne vil have et afbræk fra en travl hverdag, så er et weekendophold perfekt. Og vil du invitere alle medlemmer af familien med på miniferie, så vil et ugelangt ophold være den perfekte løsning.

Nyd lækker mad på kro Sjælland

Når man tænker på kroophold, er noget af det første man kommer i tanke om den gode mad. Mange kroer på Sjælland gør utroligt meget ud af deres mad og er meget stolte af den. Ofte vil alle måltider være inkluderet, hvis du vælger at tage på et kroophold Sjælland. Morgenmaden er tit en stor buffet og der vil derefter blive serveret frokost, aftensmad og oftests også dessert og eftermiddagskaffe.

Hvis du er en stor madelsker og gerne vil gøre endnu mere ud af det, kan du vælge en kro på Sjælland med gourmet mad. Her vil du opleve mere en 3-retters menuer og måltider, hvor der virkelig er kælet for råvarerne.

Kroer på Sjælland tæt på dig

Er du blevet solgt på at tage afsted på kroophold? Så er du heldig, at der findes kroer helt utroligt mange dejlige steder i Danmark. Leder du efter kroer på Sjælland, kan du nemt vælge imellem mange dejlige steder. Her kan du prioritere ud fra, om du gerne vil have noget der er tæt på eller længere væk. Du kan også kigge på de mange seværdigheder, naturområder og aktiviteter i nærheden.

Har du lyst til at udfordre dine horisonter og rejse lidt længere væk? Så kan du også vælge et kroophold på Jylland eller Fyn. Ingen kroer i Danmark er længere væk end en lille køretur. Du kan derfor lade dig blive inspireret af god mad på en bestemt kro eller en by du gerne vil besøge. Ethvert kroophold på Sjælland eller andetsteds kan love dig en god oplevelse i hyggelige rammer.

Billige kroophold Sjælland

Selvom kroophold er en af de billigere typer ferie, man kan tage på, kan man tit spare endnu mere. Hvis du er interesseret at få et skønt kroophold på Sjælland billigt, er der flere ting, du kan gøre. Det behøver nemlig ikke gøre ondt i pungen at få en dejlig ferie for hele familien.

  • Rejs uden for højsæson. De fleste vælger at besøge kroer på Sjælland på de samme tidspunkter. Det er generelt i skolernes ferier og om sommeren. Hvis du vælger et mindre travlt tidspunkt, vil dit ophold ofte være billigere.
  • Vælg en mindre populær Sjælland kro. Nogle kroer skilter meget med deres popularitet og er blevet meget kendte. Men mindre kroer kan tit være mindst lige så gode og samtidigt billigere.
  • Tjek tilbudssider. Det er vigtigt at holde øje med, ikke at blive snydt på diverse tilbudssider. Men hvis du er opmærksom, kan du ofte finde gode tilbud på dit næste kroophold på Sjælland.

Giv et kroophold i gave

Har du svært ved at finde den rigtige gave til én du holder af? Kender du nogen som godt kunne bruge et afbræk fra en travl og stresset dagligdag? Så kan du give dem et gavekort til kroophold Sjælland.

Når du køber et gavekort, kan du selv tilpasse det. Her kan du vælge hvor langt opholdet skal være eller sætte et bestemt beløb på det. Vi kender alle nogen, som er umuligt at finde gave til. Men et kroophold er den perfekte gave til dem, som ikke ønsker sig noget.

Ofte er det hyggeligst at tage afsted sammen med nogen. Hvis du har pengene til det, kan du derfor overveje at give nogen et kroophold for 2. På den måde kan de invitere deres partner, en god ven eller et familiemedlem med på kro på Sjælland. Du kan også vælge at invitere nogen til et kroophold sammen med dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage kæledyr med på kroophold?

Det er forskelligt fra kro til kro om man må have kæledyr med. Nogle kroer på Sjælland tillader at du kan have et kæledyr med på dit ophold. Men du vil også finde flere steder, hvor det ikke er tilladt. Hvis du må have kæledyr med, vil det oftest være en hund. Det er en fordel at undersøge kroens hjemmeside, før du vælger at tage kæledyr med.

Hvilken kro på Sjælland skal jeg vælge?

Når du skal vælge den rigtige kro til dig, kan du med fordele lave noget research. Det bedste kroophold Sjælland for dig afhænger af flere ting. Hvor mange penge vil du bruge op opholdet? Har du særlige holdninger til maden? Vil du være tæt på hjem eller langt væk? Ved at svare på de spørgsmål, kan du finde den rigtige Sjælland kro til dig.

Hvad er prisen på kroophold på Sjælland?

Prisen på kroer på Sjælland er tit billigere end mange hoteller. Men hvor dyrt dit ophold er, afhænger selvfølgelig af flere faktorer og hvor meget luksus du ønsker. Hvis du vil mange mennesker afsted, bliver det dyrere end et ophold for to. Samtidigt vil en uges kroophold på Sjælland være dyrere end en weekend.