fbpx

Bedste kroophold i Jylland 2024

Et kroophold er en type ferie som ingen anden. Den er unik i det, at du helt selv kan tilpasse den, så den passer dig. Kroophold Jylland tilbyder dig en aften, weekend eller uge i rolige og hyggelige omgivelser. Her kan du blot læne dig tilbage og blive forkælet.

Trænger du også til en smule afslapning, god mad og bløde senge? Så gå på udkig i de mange kroer i Jylland efter din næste ferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Filskov-Kro.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro i Grindsted er beliggende i en flot rødstensbygning. Den 3-stjernede kro rummer 26 gode værelser, en restaurant og en bar. Desuden bydes der på fitness-faciliteter, som du kan træne på. Omkring kroen ligger der en have, en terrasse og en legeplads. Stedets er velegnet til et ophold for enlige, par og familier. Der er gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er det helt rette kroophold til dig der værdsætter den gode gamle danske mad, den særlige kro stemning og den hjertlige service som man kan opleve netop her. Glæd dig til et fantastisk kroophold blot et stenkast fra Jellingstenene.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Bestil et skønt kroophold på Molskroen. Den ligger fantastisk i Nationalpark Mols Bjerge, og så er den bare virkelig hyggelig. Her kan du lade dig forkæle på den populære gourmet-restaurant. Den serverer retter fra både det danske og det franske køkken. Værelserne har forskellige størrelser, og her finder du en dejlig seng og en hyggelig indretning. Tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hvalpsund-Faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Du kan booke et hyggeligt kroophold på Hvalpsund Færgekro. Den ligger fint lige ud til vandet, hvor du kan enten bade eller gå nogle gode ture. Den lille kro rummer 28 dejlige værelser, og der er også en glimrende restaurant og en bar på stedet. Desuden bydes der på et godt motionscenter. Kæledyr er velkomne her. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Tambohus-Kro-Badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På det eksklusive Tambohus Kro & Badehotel kan du bestille et hyggeligt kroophold. Der er 29 gode værelser med private badeværelser på den mindre kro, og så er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade eller gå nogle ture. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Der findes en legeplads på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Snup et hyggeligt kroophold på Kongensbro Kro i Silkeborg. Du kommer bo lige ud til Gudenåen, når du tjekker ind på den 3-stjernede kro. Kroen blev oprindeligt opført i 1663, og i dag fungerer det som en moderne kro med en autentisk stemning. Omkring kroen er der en hyggelig have, en legeplads og en terrasse. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

På den moderne Sallingsund Færgekro kan du booke et dejligt kroophold året rundt. Den charmerende bygning er fra 1938. De 40 værelser på kroen er hyggeligt og afslappet indrettet. Der er en glimrende restaurant og en bar med lounge på stedet. Du kommer til at bo tæt på stranden. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Der er en legeplads på kroens område. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gram Slotskro

3/5

Trænger du til en lille pause fra hverdagen, så kan du booke et hyggeligt kroophold på Gram Slotskro. Kroen blev oprindeligt opført i 1714, og i dag fungerer den som en hyggelig nutidig kro med en autentisk stemning. På kroens restaurant serveres der traditionel kromad. Der er gode værelser i forskellige størrelser – herunder familieværelser. Der er te-og kaffefaciliteter på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Låsby-Kro.jpg
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Tag et afslappende kroophold på Låsby Kro og Hotel. Det er en hyggelig kro med en behagelig stemning. Der er 50 røgfri værelser på kroen, og de er hyggeligt indrettet. Desuden er der en glimrende kro og en bar med lounge på stedet. Kroen er udstyret med en elevator. Omkring kroen er der en dejlig have og en terrasse. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro udstråler hygge og charme. Når du booker ete kroophold her, så kommer du til at bo tæt på havnen, stranden og stationen. På kroen er der 59 hyggelige værelser i forskellige størrelser. Desuden er der to restauranter og en bar. Der bydes også på et forretningscenter på stedet. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering. Ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Når du tjekker ind på Schackenborg Slotskro, så får du et kroophold med klasse. Den elegante og historiske slotskro Den 3-stjernede slotkro med den lange og spændende historie rummer 23 meget smukke værelser. Desuden er der en glimrende kro og en bar med lounge. Omkring kroen ligger der en dejlig slotshave og en terrasse. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Book et ophold på den hyggelige Hovbrog Kro, når du har brug for at komme lidt væk. Det 3-stjernede hotel er meget hyggeligt. På kroen er der 51 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden er der en glimrende restaurant på kroen. Omkring kroen er der en flot have, en terrasse og en legeplads. Kroen er velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel-aarslevkro.jpg
Hotels.com

Årslev Kro

3/5

På Årslev Kro kan du bestille et dejligt og afslappende kroophold. Det smukke hotel ligger i en bygning med synligt bindingsværk og stråtag. Kroens 78 værelser er indrettet i annekser, og i hvoedbygnignen ligger restaurant, bar, 3 mødelokaler og øvrige fællesarealer. Omkring kroen er der en fin have og terrasse. Kæledyr er velkomne på kroen. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Norsminde-Kro.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro i Odder er det perfekte sted at booke et dejligt kroophold. Herfra er der udsigt over Norsminde Fjord og havnen. Den 4-stjernede kro ligger skønt tæt på stranden. Kroen er smukt indrettet, og samtlige værelser er individuelt indrettet. Restauranten byder på eksklusive retter. Stedets brasseri byder også på lækre retter. Kæledyr er velkomne på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

På den hyggelige Rudbøl Grænsekro hersker der en afslappet og venlig stemning. Bygningen er oprindeligt fra starten af 1700-tallet fungerer i dag som en velfungerende kro. På den populære restaurant serveres der både danske og internationale retter. Af og til er der levende musik på stedet. Kroen er velegnet fot enlige, par og familier. Der er en udendørs legeplads. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Postgaarden-Mariager.jpg
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Book et skønt kroophold på Hotel Postgaarden i Mariager. Den smukke bindingsværksbygning er oprindeligt fra det 17. århundrede. Hotellet indeholder 14 velindrettede værelser. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Værelserne har badeværelse med enten badekar eller bruser. På værelserne er der te- og kaffefaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Hotel-Froeslev-Kro.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Hotel Frøslev Kro kan du roligt bestille et dejligt kroophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra og opleve noget nyt. Den hyggelige kro er oprindeligt fra 1749, og i dag fungerer den som en moderne kro. Den idylliske omgivelser og den autentiske stemning gør kroen til et meget attraktivt sted at tilbringe fridage og ferier. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet. Udenfor er der en dejlig legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Svostrup-Kro.jpg
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Book et kroophold på Svostrup Kro i Silkeborg. Her kommer du til at bo lige ud til Gudenåen, som kan ses fra kroen. Der er en hyggelig, nostalgisk og autentisk stemning på den lille gamle kro, der rummer 16 forskelligt indrettede værelser. På hotellet er der en dejlig restaurant og et bibliotek. Omkring kroen er der have, terrasse og en legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Du bor med udsigt til skov, sø og et skønt landskab, når du tjekker ind på Gjerrild Kro i Grenaa. Det er en familievenlig og handicapvenlig kro, hvor kæledyr også er velkomne. På den lille kro er der 20 værelser i forskellige størrelser. Nogle af dem er lejligheder. På stedet er der en restaurant og en bar med lounge. Omkring kroen er der have og terrasse. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

noerre-vissing-kro.jpg
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Bestil et kroophold på den flotte Nørre Vissing Kro i Skanderborg. Bygningen er oprindeligt fra 1801. I dag fremstår den som et moderne og velfungerende hotel. Der er 24 gode værelser på kroen. Desuden er der en dejlig restaurant med et alsidigt menukort. Omkring kroen er der have, terrasse og legeplads. Du kommer til at bo tæt på stranden. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

nymindegab-kro.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Du kommer til at bo ude i klitterne ved Vesterhavet, når du bor på Nymindegab Kro. Du har den skønneste vidde udsigt herfra. På kroen er der en hyggelig og afslappet stemning. På kroen er der 39 værelser med privat badeværelse til. Desuden er der restaurant og bar med lounge. Omkring kroen er der en stor terrasse. Kroen er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

sevel-kro.jpg
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Sevel Kro ligger i en bygning, der oprindeligt er fra 1771. Her er der en dejlig og hyggelig stemning, som du tydeligt mærker under dit kroophold. Den hyggelige kro rummer 8 dejlige værelser, hvoraf nogle af dem er familieværelser. På kroen er der en god restaurant, og omkring kroen er der en have og en terrasse. Du får gratis parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hotel-Hjallerup-Kro.jpg
Hotels.com

Hjallerup Kro

3/5

Du kan tage et dejligt kroophold på Hotel Hjallerup Kro. Det er en hyggelig kro, der er indrettet i de oprindelige bygninger. På den lille kro er der 24 gode værelser, hvor der også er plads til et par børn. Desuden er der en restaurant og et forretningscenter på kroen. Stedet er velegnet for enlige, par, familier og forretningsmæssigt. Gratis Wi-Fi, gratis parkering. Ladestander til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

agerskov-kro.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Du kan bo på en gammel autentisk kro fra det 18. århundrede, når du booker et kroophold på Agerskov Kro. Det 3-stjernede hotel rummer 40 gode værelser i forskellige størrelser. de har alle sammen privat badeværelse. Desuden findes der en restaurant, en bar med lounge og et konferencecenter på stedet. Omkring kroen er der en have og terrasse. Fri parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

st-binderup-kro.jpeg
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro er det ideelle sted at booke et kroophold. Den stråtækte bygning er oprindeligt fra 1871, og det giver en særlig stemning. Kroen er velholdt, og der hersker en hyggelig og venlig stemning. Der er 23 gode værelser på den 3-stjernede kro. Desuden er der en dejlig restaurant og en bar med lounge. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Kroophold for hele familien

Hvis du gerne vil finde en nem og hyggelig måde at bruge kvalitetstid med familien, er et kroophold perfekt. Det er en enestående mulighed for at bo sammen på en lille ferie, hvor I hverken behøver tænke på rengøring eller madlavning. På den måde kan I bruge alt jeres tid og energi på at hygge sammen på en kro i Jylland.

Kroer i Jylland har den store fordel, at der er mange af dem placeret rundt omkring. Derfor kan du altid nemt finde en hyggelig kro i nærheden af dig. Man behøver nemlig slet ikke rejse langt væk, for at kunne få en god ferie sammen. Måske bliver I endda overrasket over et område, I ellers troede, at I kendte godt. På kroophold Jylland er der både plads til lange gåture, dybe snakke og masser af god mad.

Romantiske kroer i Jylland

Inviter din partner med på kroophold Jylland og lad romantikken strømme ind over jer. Det kan nogle gange være svært i en travl hverdag at finde tid til de små stunder sammen. I kan vælge en enkelt overnatning eller en hel weekend i kærlighedens tegn.

Ønsker I helt at fordybe jer i hinandens nærvær, kan I vælge at lade mobilen ligge i tasken. På den måde kan I trække jer tilbage til en tid før teknologien. Så bliver der mere plads på jeres kroophold til følelserne og samværet.

Find den kro i Jylland, der passer jer bedst med en guide til kroophold. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad I kan få ud af jeres ophold. Hvis din partner er en stor madelsker, kan I med fordel vælger en af de kroer i Jylland med gourmetmad. Eller I kan planlægge jeres tur efter seværdigheder i nærheden.

Nyd naturen på en kro Jylland

Der er utroligt mange smukke steder i Danmark, men det er så sjældent at man får dem set. Både store og små seværdigheder og naturområder gemmer sig lige for næsen af én. Et kroophold Jylland kan være den perfekte måde at opleve noget vaskeægte dansk natur.

Mellem de varme måltider og eftermiddagskaffen er der rig mulighed for at tage udenfor. Mange kroer i Jylland vælger netop at placere sig i nærheden af smukke seværdigheder og attraktioner. Du kan derfor tjekke inden din rejse om der er ruiner, zoologiske haver, vandreruter eller museer tæt ved kroen.

Vil du gerne finde en kro i Jylland i nærheden af dig? Så kan du med fordel kigge på kroophold i Nordjylland eller Sønderjylland. Det kan hjælpe med at skabe inspiration til, hvor din næste tur skal gå hen. Du vil helt sikkert blive overrasket over de mange seværdigheder som kroophold Jylland kan føre dig hen til.

Den perfekte gave til én du holder af

Kender du en person, som godt kunne bruge et kroophold med god mad og afslapning? Så er et gavekort den perfekte mulighed. Det kan være en kæreste, familiemedlem, ægtefælle, kollega eller bare en god ven.

Det kan nogle gange være svært at finde den helt rigtige gave til én, du holder af. Men nu behøver du ikke lede længere. Med et gavekort til kroer i Jylland eller andre steder i Danmark, kan du nemlig selv tilpasse det. Du kan vælge om hvor langt opholdet skal være eller sætte et bestemt beløb på gavekortet.

Vil du gerne invitere én du holder kær med på ferie, er et gavekort til en kro i Jylland også smart. Det er altid hyggeligt at have en gave at pakke op. På den måde kan du give dem en fysisk gave til en fødselsdag eller jul.

God mad i hyggelige rammer

De fleste som har været på kroophold Jylland vil fortælle dig, at maden er noget af det bedste ved opholdet. Kromad er noget helt særligt, og noget man skal have prøvet mindst én gang i livet.

Tit bliver menuer på en kro i Jylland lavet af friske og lokale råvarer. Det vil sige at sæsonen bestemmer hvilke frugter og grøntsager som er lækre på netop det tidspunkt. Sådan får du altid velsmagende retter og vil prøve noget forskelligt, alt afhængig af, hvornår du besøger. Samtidig støtter du de lokale landmænd.

Vil du være sikker på, at der er noget for enhver smag, kan du tjekke menukortet inden du rejser. Kromad er ofte klassisk dansk mad og falder i de flestes smag. Men tager du afsted til kroer i Jylland med et barn eller en kræsen ven, er det smart at tjekke.

Alt du skal bruge til et kroophold

Er du helt klar på at tage afsted på en kro i Jylland, men ved ikke hvad du skal pakke? Så er her et par gode ting at huske:

  • Der vil ofte være sæbe, håndklæder og shampoo på værelset. Men mange af os har også cremer, læbepomade, balsam, sminke og andet, man gerne vil have med. Derudover er det altid smart at huske tandbørste og tandpasta.
  • Tøj og udstyr til aktiviteter. Hvis I vil ud i dyrepark, besøge museer, tage ud at bade eller på vandretur, kan det kræve særligt tøj. I kan derfor med fordel planlægge jeres tur på forhånd eller pakke lidt af hvert.
  • Lad elektronikken blive hjemme. Der er ikke grund til at tage computer, tablet og lignende med på jeres kroophold Jylland. Brug i stedet tiden på at nyde hinandens selskab.

Sådan finder du billige kroophold i Jylland

Leder du efter en billigere ferie end at tage sydpå, men vil ikke gå ned på hyggen? Så er en kro i Jylland den perfekte løsning. Her sparer du allerede penge på transport og dyre hoteller. Men der er ydermere også andre måder, du kan gøre dit kroophold Jylland endnu billigere.

Hold øje med, hvornår der er højsæson for kroophold. Tit vil mange besøge kroer i Jylland i de samme perioder, og her vil opholdene også være dyrest. Hvis du vil finde et billigere ophold, kan du med fordel gøre det på andre tidspunkter af året. Du kan også prøve at tjekke tilbudshjemmesider inden dit ophold.

Fandt du ikke helt hvad du ledte efter? Så kan du altid tjekke kroophold på Fyn og Sjælland for endnu mere inspiration til din næste ferie.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage børn med på kroophold i Jylland?

Du må have børn med på de fleste kroer i Jylland. Det kan dog være en god idé at tjekke en ekstra gang på den specifikke kros hjemmeside. Sådan kan du være sikker på at der også er tænkt på de helt små i planlægningen.

Mange kroer har både en børnemenu og underholdning for de små. På den måde kan du trygt tage hele familien med på en kro i Jylland.

Hvordan finder jeg det bedste kroophold til mig?

Der er et væld af kroophold i Jylland at vælge imellem og det kan være svært at finde det rigtige. Der er et par gode spørgsmål, du kan stille dig selv, når du skal vælge et kroophold.

  • Hvor mange skal med på kroopholdet?
  • Hvor længe vil du være der?
  • Hvilke rammer har du for prisen?

Hvad er åbningstiderne på kroer i Jylland?

Nogle kroer i Jylland har kun åbent for at man kan komme og spise. Men er der mulighed for overnatning, har mange kroer åbent hele året rundt. Du kan nemt finde information om de forskellige kroers åbningstider på deres hjemmeside. Der er også nogle gange forskellige priser for kroophold Jylland afhængigt af, hvornår du gerne vil rejse afsted.