fbpx

Bedste kroophold på Fyn 2024

Trænger du også til at komme lidt væk fra hverdagens travlhed og strabadser? Så vil du med garanti elske et dejligt kroophold på Fyn. Her kan du nyde gode måltider, afslappende omgivelser og hygge for dig selv, med en partner eller for hele familien. Du kan nemlig tilpasse dit ophold på en Fyn kro lige præcis, som det passer dig. På den måde, kan du få ren afslapning og hyggelig dansk idyl som et dejligt afbræk fra arbejde og deadlines.

Denne side indeholder reklamelinks

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Tag på et dejligt kroophold på Munkebo Kro. Den 3-stjernede kro i Munkebo er en meget hyggelig lille kro, som ligger lige ud til Kerteminde Fjord. På den lille kro er der 22 gode værelser af forskellige størrelser – med egne badeværelser til. Der findes to restauranter og en bar på stedet. Omkring kroen er der en have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Nyd et herligt kroophold på Tornøes Hotel, her vil du befinde dig i herlige omgivelser centralt i Kerteminde. Hotellet har en rummelig atmosfære og et større udendørs område hvor der kan nydes dejlig mad og en kold drink om sommeren.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hvis du ønsker et kroophold på Fyn med en udsigt som er langt ud over det sædvanlige så tag et kig på Hotel Troense, beliggende helt ned til havnen i Troense er her altid en skøn udsigt med forandring hele dagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Fjelsted-Skov-Hotel.jpg
Hotels.com

Fjelsted Skov Hotel

3/5

Fjelsted Skov Hotel er et vidunderligt lille hotel beliggende utrolig naturskønt nær Middelfart. Hvis du holder af at gå lange ture, nyde dejlig mad og slappe af, så vil du elske et ophold på Fjelsted Skov Hotel her finder du nemlig alt dette.

Laveste pris for 2 personer: 749 kr.

Frederik-VIs-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Frederik VI’s Hotel i Odense er et utrolig elegant og smukt hotel, som appellere til de detaljeorienteret som værdsætter god service og smukke omgivelser. Er du til et velsmagende måltid mad, er hotellets restaurant det helt rette sted at sidde sig.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Oplev kroer på Fyn

En kro på Fyn er det perfekte sted at holde en lille ferie. Ligegyldigt om du bor på Fyn eller ønsker at rejse derhen, vil du nyde godt af den skønne natur. Fyn ligger som det perfekte lille smørhul i Danmark. Du kan også finde mange dejlige kroophold i Jylland eller på Sjælland. Men ønsker du et centralt sted, hvor der ikke er for langt til noget, vil kroer på Fyn være perfekt til dig.

Mange vælger et kroophold Fyn på grund af de smukke omgivelser. Et ophold på kro er netop designet til at være i et roligt tempo, og der er ikke mange planlagte aktiviteter. Derfor har du rig mulighed for at tage på udflugter mellem de forskellige måltider på dagen. Her kan du tage familien med ud at se seværdigheder eller bare nyde den friske luft.

Det får du på et kroophold

Der er stor forskel på forskellige kroophold Fyn, men du kan stadig forvente mange af de samme facetter. Du vil eksempelvis opleve:

  • God mad i lange baner. På de fleste kroer på Fyn vil maden være i fokus. Her vil alle måltiderne blive serveret, og du behøver derfor slet ikke at tænke på det. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde den lækre mad.
  • Smukke omgivelser. Med en kro Fyn vil du finde mange smukke og idylliske naturområder. Her kan der være plads til at gå en tur langs stranden eller samle svampe i skoven. Er du særligt interesseret i at se danske seværdigheder og attraktioner? Så kan du med fordel undersøge området i nærheden inden dit besøg.
  • Hygge for alle pengene. Det er ligegyldigt om du søger et romantisk ophold for to eller en ferie for hele familien. Så er et kroophold Fyn en af de hyggeligste steder, din tur kan gå til.

Kroophold til ethvert behov

Når du skal finde det kroophold Fyn som passer dig, så er der et par ting, du med fordel kan overveje.

Hvor langt skal dit ophold være? Det er forskelligt hvor lange ophold en given kro på Fyn tilbyder. Men de fleste vil have forskellige muligheder. Her kan du vælge om det skal være til et enkelt måltid, en weekendtur eller en hel miniferie. Kroer på Fyn vil ofte beskrive på deres hjemmeside, hvor længe du har mulighed for at overnatte.

Hvem skal med på turen? Nogen vælger at tage til bestemte kroophold for at få en pause for dem selv. Andre vælger at tage sin partner med på et romantisk ophold. Andre igen tager hele familien med på en tur.

Har du svært ved at overskue de forskellige muligheder? Så kan du heldigvis nemt finde hjælp til dit næste kroophold. Du vil med garanti kunne finde en kro, som passer til netop din næste ferie.

Skønne smagoplevelser på kro Fyn

Mad på kroophold er noget helt særligt. Kroer på Fyn, såvel som mange andre kroer, har nemlig en bestemt type mad. Kromad er sin helt egen kategori, som ofte går tilbage til traditionel dansk madlavning. Her kan du få lækre måltider præcis som bedstemor plejede at lave dem.

Mange kroer tilbyder også børnemenuer, hvis du har taget de små med. På den måde kan du være sikker på, at der er noget til enhver smag.

Er du mere til gourmet, kan finde finde en kro Fyn som lægger særlig fokus på madlavningen. Her vil du få mange retters menu, som ofte består af sæsonens friske råvarer. Kan du godt lide god mad, vil et kroophold på Fyn være noget, du skal opleve.

Kender du nogen, som er helt vild med god mad? Så kan du med fordel give dem et gavekort til kroophold. Det er den perfekte gave til din madelsker ven eller én i familien, du synes fortjener en ferie.

Afslapning for hele familien

Kroer på Fyn giver dig en helt autentisk kro oplevelse. Ofte vil kroerne være placeret lidt uden for storbyerne, for at skabe mere ro til hovedet. De får ens tanker tilbage til en simplere tid, hvor det eneste du skal tænke på, er hvad du gerne vil bruge dagen på. Om aftenen kan du trække dig tilbage på en af de hyggelige værelser. De er ofte er udstyret med bløde senge og smuk udsigt over naturen.

Hele familien kan nyde godt af en tur på kro Fyn. Det kan være et dejligt samlingspunkt, hvor der er mulighed for at bruge kvalitetstid med hinanden. Når hverdagen bliver travlt, kan der hurtigt være stor fokus på skole og arbejde. Med et kroophold Fyn kan I bruge en hel weekend i hinandens selskab uden forstyrrelser fra teknologi. Mange vælger helt at lade mobilen ligge på værelset og i stedet fokusere på hygge og nærvær.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster et kroophold på Fyn?

Prisen på et kroophold afhænger meget af, hvilken kro Fyn du vælger. Et længere ophold for hele familien vil selvfølgelig være dyrere end en enkelt aften med din partner. Det er derfor værd at undersøge priserne på korte og lange ophold, før du tager afsted. Vil du blot nyde et dejligt kro måltid, kan du også vælge en dyr kro med lækker mad men uden et langt ophold.

Hvad skal jeg pakke til mit kroophold?

Der er ikke så meget, du skal huske til dit kroophold Fyn. Ofte vil alt sengetøj, håndklæder, sæbe mm. være inkluderet i prisen. Dog er det en god idé at huske:

  • Tøj til forskellige typer vind og vejr. Samt hyggetøj, hvis I vil bruge tiden inden for en aften.
  • Tandbørste og tandpasta husker de fleste, men også ansigtscreme, solcreme, og hvad du ellers bruger til hverdag.
  • Grej til aktiviteter. Hvis I vil ud at bade eller vandre i løbet af opholdet, er det smart at huske udstyret.

Hvornår på året kan jeg besøge kroer på Fyn?

De fleste kroer på Fyn tilbyder ophold hele året rundt. Men det er stadig en god idé at tjekke deres hjemmesider på forhånd. Hvis du ønsker en speciel juleferie eller lignende, kan du også finde din kro Fyn alt efter det behov. Flere kroer tematiserer nemlig deres menu og ophold efter højtider.