fbpx

Bedste weekendophold med musik 2024

At tage på et weekendophold med musik er ekstra hyggeligt, da der er underholdning efter maden. Får du lyst til at danse med din partner, har du nemlig også muligheden for det. Det kan være den perfekte afslutning på aftenen. Her hos Bedsteophold.dk har vi samlet alle de bedste weekendophold med musik.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det 4-stjernede Hotel Marienlyst uden for Helsingør er det oplagte sted at tage hen på et dejligt weekendophold. Det hyggelige hotel ligger perfekt lige ud til kysten ved Øresund. Stedet har 158 værelser, og forplejningen varetages af restauranten og baren. Desuden byder hotellet på kasino og natklub og en pool, en sauna og andre spa-oplevelser. Privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Skal du på weekendophold, så kan du fint gøre det på det smukke Kurhotel Skodsborg. Her kommer du til at bo tæt på Øresund i en flot hvid bygning. Det 4-stjernede hotel rummer 83 værelser, en restaurant og en bar. Desuden byder spa-området blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Der er mulighed for behandlinger. Transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på weekend på det dejlige Hotel Viking Spa & Wellness, når du virkelig skal forkæles. Stedet råder over et spa- og wellness-område på hele 2.700 m2. Her er det bare om at nyde livet og gøre noget godt for din krop og dit sind. Desuden klarer hotellets restaurant og bar for din forplejning. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steinberger Alsik Hotel & Spa er lige i øjet til et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel har 190 værelser og 3 restauranter. Desuden bydes der på et meget omfattende wellness-område. Der er en udendørs og en indendørs pool og diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Benyt også den nærliggende strand. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa er det perfekte sted for et dejligt weekendophold. Det eksklusive 4-stjernede hotel rummer 60 gode værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden råder stedet over en golfbane. I spa-området er der diverse spa-faciliteter og en indendørs pool. Du har alle muligheder for at forkæle dig selv her. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

På Hotel Fjordgaarden kan du booke et dejligt weekendophold, når du trænger til en pause fra hverdagen. Her står den på fred og ro og forkælelse. Restauranten byder på traditionelle danske retter. Det omfattende spa-område byder på diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter. På taget finder du en dejlig udendørs pool. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er et hyggeligt sted at tage på weekend til. Det 3-stjernede hotel rummer 32 værelser og et forretningscenter med mødelokaler. Samtlige værelser er med privat badeværelse. På hotellet er der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Book et skønt weekendophold på det store 4-stjernede Hotel Vejlefjord. Herfra har du den mest forrygende udsigt, og selve hotellet er stort og smukt. Det tidligere sanatorium rummer 116 smagfuldt indrettede værelser, restaurant og bar. Desuden finder du et virkelig stort wellness-område, der byder på diverse spa-faciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tag på weekendophold på det eventyrlige Kokkedal Slot Copenhagen. Det eksklusive autentiske slotshotel er indrettet tro imod dets historie. Slottet er oprindeligt fra det 18.århundrede, og det mærkes i den behagelige stemning. Der findes værelser af forskellige størrelser og flere spisesteder på slottet. I wellness-området er den swimmingpool og mulighed for behandlinger. Omkring slottet ses en smuk slotspark.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et oplagt sted at tage på weekendophold til. Her kan du slappe af og nyde livet med god forplejning og forkælelse. Det 4-stjernede hotel rummer 38 rummelige værelser, restaurant og bar. Desuden er der et wellness-område med blandt andet pool og diverse spa-faciliteter. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå tur. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Bestil et dejligt og afslappende weekendophold på Fakkelgaarden fra 1992. Her er en behagelig stemning overalt. Fra det hyggelige hotel har du udsigt til Flensborg Fjord. Den internationalt anerkendte restaurant byder på et alsidigt menukort. De rummelige værelser er lys og venlige indrettet i nordisk stil. Stedet rummer 26 værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Det hyggelige Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er der perfekte rammer for et godt weekendophold. Herfra får du en overdådig udsigt ud over Kattegat. Det 3½-stjernede hotel på toppen rummer 23 smagfuldt indrettede værelser og 3 mødelokaler. Der findes også en glimrende restaurant og bar. Stedet er velegnet for enlige, par og familier. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Bestil dit næste weekendophold på Benniksgaard Hotel. Her er en behagelig stemning og god service. Hotellet rummer 55 værelser, og fra nogle af dem er der en pragtfuld udsigt ud over Flensborg Fjord. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en golfbane, en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Der er gratis Wi-Fi og parkering på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tag til Hotel Koldingfjord, når du trænger til et dejligt weekendophold. Fra det smukke hotel i de smukke omgivelser er der en pragtfuld udsigt ud over Kolding Fjord. Det 4-stjernede hotel indeholder 132 værelser, restaurant og bar. Desuden råder det over et velfungerende forretningscenter. Stedets wellness-område omfatter en indendørs pool og et motionscenter. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Book et herligt weekendophold på det store smukke Comwell Kellers Park. Det eksklusive 4-stjernede hotel er indrettet i en stor bygning, der oprindeligt er fra 1901. Hotellet er smagfuldt indrettet tro mod stedets historie. Der er 134 værelser på hotellet. Desuden findes der 2 restauranter og en bar. I spa-området er der blandt andet en indendørs pool og spa med fuld service. Du kan træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tjek ind på et dejligt weekendophold på det smukke Comwell Kongebrogaarden med den unikke beliggenhed. Det eksklusive 5-stjernede hotel ligger lige ud til vandet, som kan ses fra hotellet. Stedet rummer 62 skønne værelser med privat badeværelse. Restauranten byder på et alsidigt menukort. Du får adgang til en indendørs pool og motionscenteret. Hyg dig også på tagterrassen. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Book et dejligt weekendophold, når du gerne vil lidt væk hjemmefra. Den tidligere herregård, der er lavet om til et eksklusivt spa-hotel har, hvad der skal til for at give dig en herlig weekend. Det 4-stjernede hotel er velegnet til enlige, par og familier. Der er 149 værelser på hotellet, og det indeholder både en glimrende restaurant, et godt spa-område og fitness-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

I Aarhus kan du tjekke ind på det hyggelige Helnan Marselis Hotel. Det er ideelt til et dejligt weekendophold. Det ligger tæt på vandet, som flere værelser har udsigt til. Det store hotel rummer 163 gode værelser. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Det flotte wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Book et dejligt weekendophold på det hyggelige Hotel Amerika i Hobro. Det er et eksklusivt hotel, der ligger i et smukt skovområde. Hotellet rummer 68 gode værelser, og der er restaurant og bar med lounge på stedet. Desuden byder hotellet på et forretningscenter og nogle gode fitness-faciliteter. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Tag på et dejligt weekendophold på Kolding Hotel Apartments. Her er der hele lejligheder i stedet for hotelværelser, og det giver dig/jer nogle fleksible muligheder. Det moderne lejlighedshotel ligger fint ud til Slotsøen. Der er 73 lejligheder på stedet, som også byder på morgenmad og en bar. Desuden er der en fin tagterrasse. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord er et oplagt sted at tjekke ind på et weekendophold. Værelserne er hyggelige og farverige. På hotellet er der en glimrende restaurant og en bar. Der er også adgang til hotellets fitnesscenter. På den nærliggende strand råder hotellet over et privat stykke strand. Stedet er velegnet til et weekendophold for enige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tag til Skagen på et dejligt weekendophold på Ruths Hotel. Stemningen på hotellet er hyggelig af afslappet. På hotellet er der 52 værelser, to restauranter og en bar med lounge. Desuden kan du besøge stedets spa-område, hvor der er pool og diverse spa-oplevelser. Benyt også stedets motionscenter. Kæledyr er også velkomne på Ruths Hotel. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Bo ved Kastrup Lufthavn, når du tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan du tage et dejligt weekendophold på det nye høje hotel. Det flotte lufthavnshotel rummer 605 værelser. Det indeholder også nogle restauranter og en bar. Desuden er der et godt fitnesscenter, så du kan holde din træning ved lige. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et fint sted at booke et dejligt weekendophold på. Det smukke hotel med synligt bindingsværk byder på 56 værelser i forskellige størrelser. Desuden har du gode muligheder for forkælelse og træning. Wellness-området indeholder blandt andet en indendørs pool og en udendørs pool og diverse spa-oplevelser. Du kan også træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det hyggelig Hotel Kong Arthur er der god stemning i imødekommende omgivelser. Værelserne er designet med lækre designermøbler og er generelt stilfuldt og moderne indrettede, samtidig med at der er taget højde for, at bygningen er af ældre dato. Der er mulighed for at benytte et spaområde, som tilbyder flere forskellige typer af behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Nyd et dejligt 4-stjernet ophold på det skønne Griffen Spa Hotel på Bornholm. Det luksuriøse hotel ligger centralt i Rønne. Her kan du slappe af og lade op med skønne spa-behandlinger, spabade, opvarmet pool og sauna. Værelserne er moderne indrettede. I hotellets restaurant serveres der dejlig og sundt mad, således at hele din krop forkæles.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er et af landets mest luksuriøse hoteller, hvilket giver dig de perfekte rammer for drømmende ophold. Værelserne er stilfuldt indrettede i nordisk stil. I hotellets restaurant serveres der lækker gourmet mad. På hotellet er der flere aktiviteter, som du kan deltage i. Det kan for eksempel være vinsmagning, kageborde og andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Med sin fantastiske udsigt over Øresund ligger det arkitekttegnede Hotel Hesselet. En perfekt ramme for unikke ophold. Værelserne er store og stilfuldt indrettede. På hotellet er der en skøn wellness-afdeling med spa, pool og fitness-rum. Der er mulighed for at medbringe din hund. Der er god plads til at holde fester, selskaber, konferencer og møder.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

I smukke og idylliske Svendborg kan du nyde et dejligt ophold på Hotel Troense. Hotellets romantiske bindindsværksfacade ligger med en skøn udsigt over vandet. Der tilbydes et menu-kort over udflugtsmål med bus. Det er muligt at afholde fester i festlokalerne. Hotellet har også konferencelokaler samt mødelokaler til rådighed, samt ideer til aktiviteter for dine medarbejdere.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Masser af fordele ved at tage på et weekendophold med musik

Når du er på et weekendophold med musik, vil du opleve, at du kommer helt ned i gear. Der er nemlig ikke noget bedre end at komme på et skønt ophold med en, som du holder af.

Du kommer væk hjemmefra, så du kan få en pause fra alle de gøremål, du har i hverdagen. Endvidere bliver du forkælet med lækker mad, hvilket dine smagsløg vil sætte pris på. Du kan altså spise en udsøgt middag uden at skulle tænke på indkøb, madlavning, borddækning, afrydning, opvask og meget mere. Du skal bare sætte dig ved bordet og nyde maden sammen med din rejsemakker. 

Udover alle weekendopholdets fordele får du ydermere underholdning med i købet, hvis du vælger at tage på et ophold med musik. Underholdning på et weekendophold med dans og musik gør det hele meget hyggeligere, da du kan sidde og lytte til den dejlige musik.

Kan du ikke sidde stille, når musikkens rytmer rammer din krop, så tag din rejsepartner under armen og bevæg dig ud på dansegulvet. Dansen og musikken vil helt sikkert gøre dig glad og i godt humør.

Hyggelig live koncert på hotellet

Giv et gavekort til et weekendophold med musik til en festlig lejlighed

Hvis du virkelig vil glæde en person, som du holder meget af, så kan du møde op til en festlig lejlighed med et gavekort til et weekendophold med musik. Det er naturligvis oplagt, at gavekortet er til et weekendophold med musik for 2 personer. Der skal nemlig to til at danse tango, som man siger. 

Hvis gavekortet ikke bliver givet til et par, kan du vælge at tage med på weekendopholdet.  Det kan eksempelvis være, at du forkæler din partner, din mor, din bror eller din bedstemor med sådan et lækkert ophold. Herved kan I tage af sted sammen og hygge jer på bedste vis. 

Hos Bedsteophold.dk holder vi meget af ophold med musik

Som du sikkert kan fornemme, så holder vi meget af weekendophold med musik her på siden. Vi mener, at det er den bedste form for ophold, da det giver noget ekstra, hvis der er underholdning om aftenen. 

Samtidigt kan du på denne måde ofte komme i bedre kontakt med de andre gæster, hvis der er flere, der har bevæget sig ud på dansegulvet. Og det er der mange, der sætter pris på.

Hos Bedsteophold.dk har vi gjort et stort stykke arbejde for, at det skal være nemt for dig, når du vil på et weekendophold med musik. På siden her har vi nemlig fundet alle de lækreste weekendophold med musik, som vi mener, at du kan få glæde af at tage på. 

Kig udvalget igennem og klik dig eventuelt videre ind på vores samarbejdspartneres side for at læse mere om et specifikt weekendophold. På denne side kan du også booke opholdet, hvis du ønsker det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan man godt danse på et weekendophold med musik?

Det er klart en oplagt mulighed, at du kridter danseskoene og byder din partner op til dans, når du er på et weekendophold med musik. Det kan være svært at sidde stille, når musikkens rytmer rammer kroppen. Så god danselyst.

Hvem tager på et weekendophold med musik?

På et weekendophold med musik finder du gæster i alle aldre. Hvis du er vild med god underholdning og musik, så er det uden tvivl det perfekte ophold for dig. Det kan også være, at du bare er glad for at tage en svingom, når der bliver spillet en god melodi. 

Hvornår er det bedst at tage på et weekendophold med musik?

Det er altid godt at tage på et weekendophold med musik. Det giver nemlig en ekstra god energi, når du kan danse løs og lytte til musik, inden du går til køjs. Musik er noget, der gør de fleste mennesker glade. Du bør derfor tage på et weekendophold med musik, når du har tid og lyst til det.