fbpx

Bedste weekendophold med dans 2024

Er du vild med at danse til dejlig musik, så har vi her på siden samlet alle de bedste weekendophold med dans. Når der er dans og musik efter middagen, gør det bare aftenen meget mere hyggelig. Så tag et kig på det store udvalg af weekendophold med dans lige her.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert weekendophold med dans, så finder du ikke mange steder bedre end det dejlige Marienlyst Strandhotel. Dette historiske hotel er som skabt til enhver, der trænger til en lille pause fra hverdagen. Men en masse dejlige faciliteter som kasino, en eksklusiv spa og meget mere er der virkelig fuld valuta for pengene.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Ganske tæt ved stranden ud mod Øresund ligger det smukke og eksklusive Hotel Skodsborg og venter på at du tjekker ind. Her får du et lækkert weekendophold med dans, hvor du desuden også får adgang til hotellets lækre restaurant, de dejlige spafaciliteter og ikke mindst end dejlig pool. Det er med andre ord lige hotellet for enhver kræsen gæst.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik er et lækkert hotel beliggende i Sønderborg hvor du vil kunne nyde et skønt weekendophold med dans hele året rundt. Med sine 190 værelser og suiter er det et stort hotel der naturligvis også byder på hele 3 restauranter, fitness og spa. Steigenberger Alsik er altså en helt fantastisk oase til dig der trænger til en pause i hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel-Vejlefjord-2.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-2.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et fantastisk hotel, der egner sig helt enestående til et weekendophold med dans. Bygningen er fra det 18. århundrede og ligner et lille eventyrslot, hvilket giver en helt fantastisk stemning for alle hotellets gæster. Nyd lækre måltider i hotellets egen restaurant eller slap af i den indendørs pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

fakkelgaarden-1.jpeg
Hotels.com

Fakkelgaarden

4/5

Nær ved grænsen i Kruså finder man det dejlige hotel Fakkelgaarden, der er det bedste sted til et hyggeligt weekendophold med dans. Dette hotel har en smuk og fantastisk udsigt ud over Flensborg Fjord, hvilket man vil kunne nyde når man indtager et dejligt måltid i hotellets restaurant. Du får med andre ord et fantastisk ophold og en lille pause i hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Med en smuk beliggenhed i Hornbæk finder man det dejlige hotel Bretagne. Dette dejlige og komfortable badehotel ligger lige ud til vandet og har hele 23 skønne værelser. Hotellet har naturligvis også en fremragende restaurant, der laver lækre retter fremstillet af lokale råvarer. Derudover har hotellet en cafe og en bar, så du kan få et dejligt weekendophold med dans.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

I en smuk og charmerende bygning i Sønderjylland finder man det utroligt lækre Benniksgaard hotel. Det er et oplagt sted at tage på weekendophold med dans, da hotellet har hele 55 lækre værelser egen restaurant og en hyggelig bar med lounge. Omgivelserne er smukke og bidrager alt sammen til den hyggelige stemning på Benniksgaard hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Vil du gerne på et rigtigt lækkert weekendophold med dans, så skal du overveje at tjekke ind på det smukke hotel Koldingfjord fra 1911. Hotellets beliggenhed i et smukt skovområde danner rammen om et dejligt ophold. Hotellet har naturligvis egen lækre restaurant og et omfattende wellness område, der byder på både pool og et moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I en smuk gammel bygning fra starten af 1900 tallet finder du det eksklusive hotel Comwell Kellers Park. Dette hotel kan danne rammen om et weekendophold med dans, hvor du vil kunne få et dejligt afbræk fra den travle hverdag. Nyd hotellets faciliteter, såsom hele to restauranter, en bar med lounge og naturligvis en dejlig spa afdeling med pool og god service.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra det hele og få et weekendophold med dans, så anbefaler vi et dejligt ophold på Comwell Kongebrogaarden. Det er et eksklusivt og hyggeligt hotel beliggende ved Lillebælt med hele 62 dejlige værelser. Hotellet har egen lækre restaurant og indendørs swimmingpool, så der er rig mulighed for at hygge sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Hvis du trænger til et lækkert weekendophold med dans på en tidligere herregård, så bør du overveje at tjekke ind på Comwell Borupgaard i Snekkersten. På dette eksklusive hotel med hele 149 værelser får du et vidunderligt ophold, samt adgang til et eksklusivt spa område med fuld service. Det er med andre ord et enestående sted at få en lille pause i hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Men enestående beliggenhed ud mod Århus bugt finder du det helt utroligt eksklusive Helnan Marselis hotel. Det er den oplagte lokation til et weekendophold med dans og der er ikke sparet på noget. Hotellet har 163 dejlige værelser, en eksklusiv restaurant og en hyggelig bar. Derudover er det naturligvis også et lækkert wellness område og fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Hvis du gerne vil have et lækkert weekendophold, hvor der også er mulighed for dans, så bør du ikke snyde dig selv for at besøge Kolding Hotel Apartments. Her får du en lækker ferielejlighed med alt hvad du skal bruge af faciliteter, så du kan få et rigtigt hyggeligt ophold. Der er blandt andet en hyggelig bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

På det pragtfulde Ruths Hotel i Skagen kan du få et helt enestående weekendophold med dans. Udover hotellets fantastiske beliggenhed og utroligt hyggelige stemning, får man som gæst også adgang til hotellets 2 hyggelige restauranter samt bar med lounge. Derudover er der et dejligt spa område og motionscenter for de mere aktive gæster.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra det hele, er hotel Kirstine i Næstved et rigtigt hyggeligt sted at få sig et weekendophold med dans. Hotellet er beliggende i en smuk gammel bygning med bindingsværk og hele 56 værelser i forskellige størrelser. Derudover har hotellet en række faciliteter som for eksempel wellnessområde, pool og fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På Hotel kong Arthur bliver man modtaget på bedste vis af venligt personale, der byder en velkommen til et dejligt weekendophold med dans. Der er ikke sparet på noget og hotellet har en masse faciliteter, så man som gæst får det bedst mulige ophold. Besøg for eksempel det dejlige spa område og nyd en af de mange tilgængelige behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Hvis kun det bedste er godt nok til dig så skal du overveje et weekendophold med dans på Munkebjerg hotel. Her kommer du til at bo i luksuriøse omgivelser med værelser indrettet i nordisk stil. Hotellet har en restaurant der serverer gourmet mad fremstillet af sæsonens bedste råvarer. Derudover skal man blot sørge for at nyde hotellets dejlige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Et weekendophold med dans er både afslappende og sjovt

At tage på et weekendophold med dans kommer med mange fordele. Du kan nemlig se frem til at slappe af på bedste vis. Men det er slet ikke det eneste, du kan glæde dig til. Et weekendophold med dans er ydermere en oplagt mulighed for, at du kan få rørt dig en smule. 

Derudover kan du være sikker på, at du bliver forkælet i alle ender og kanter. Og det er bare skønt og afslappende. Når der bliver sørget for alt i forbindelse med madlavning, indkøb, servering, oprydning og meget mere, så skal du ikke tænke på disse kedelige ting for en stund. Du kan bare være dig selv og slappe af på lige den måde, du har lyst til.

Alle har hver deres måde at slappe af på. Nogle mennesker skal bare have lov til at sidde i fred og ro med deres kaffe og kage eller med en øl i hånden. Andre nyder at gå en lang tur, så de får frisk luft, sol og eventuelt røde kinder. 

Og så er der alle dem, der elsker at opleve noget nyt og besøge en masse spændende seværdigheder og attraktioner. Det er helt op til dig, hvad du har lyst til, når du er på et weekendophold med musik og dans. 

Vidunderlig dans og hyggelige omgivelser

Nyd en tur på dansegulvet på et weekendophold med dans

Efter en dejlig dag med masser af afslapning er det tid til at spise lækker mad sammen med din rejsepartner. Kokken på stedet har gjort sig umage for at lave en dejlig menu, som dine smagsløg vil elske. 

Når du er blevet mæt og glad, kan du enten slå mave eller nyde en tur på dansegulvet for at tage en svingom. At danse vil uden tvivl gøre dig glad, så du kommer til at gå i seng med et humør, der er på sit højeste.

Giv et gavekort til et weekendophold med dans

Et weekendophold med dans er den perfekte gave til et par, der altid er de første på dansegulvet til alle begivenheder. Ikke nok med at parret får muligheden for at danse, så kommer de også væk hjemmefra og bliver forkælet på skønneste vis.

Stemningen og maden på et weekendophold med dans er bare helt speciel. Derfor er sådan et ophold en gave, som alle vil elske at få. Det er en uforglemmelig oplevelse, der skaber en masse gode minder. 

Er det eksempelvis dine bedsteforældre eller et vennepar, der skal have gaven, kan det være en god idé at overraske parret og fortælle dem, at du og din partner også tager med. Det vil helt klart gøre opholdet meget mere mindeværdigt, da I kan hygge jer sammen på bedste vis.

Hos Bedsteophold.dk er vi vilde med ophold med dans

Her på siden er vi vilde med weekendophold med dans. Derfor har vi oprettet siden Bedsteophold.dk, så vi kan dele denne glæde med alle andre. Med vores side kan du hurtigt og nemt finde lige præcis det weekendophold med dans, der passer bedst til dig. 

Finder du det bedste weekendophold med dans for dig, kan du booke det ved at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. Her kan du også læse meget mere om det specifikke ophold, så du er sikker på, at det lever op til dine forventninger. Vi ønsker dig en rigtig god søgning efter et weekendophold med dans.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg komme på et weekendophold med dans?

Du kan altid komme på et weekendophold med dans, hvis du har lyst til det. Så hvis du gerne vil svinge din partner rundt til dejlig musik, skal du kigge nærmere på alle de forskellige weekendophold her på siden. 

Kan jeg tage alene af sted på et weekendophold med dans?

Du kan sagtens tage af sted på et weekendophold med dans alene. Det kan sagtens være, at der er andre, der er ankommet alene. Desuden kan det være, at der er større selskaber til stede, så du kan finde dig en dansepartner.

Er der noget specielt, jeg skal huske på et weekendophold med dans?

Der er ikke noget specielt, du som sådan skal huske at tage med på et weekendophold med dans. Du skal bare huske at tage tøj og sko med, som du elsker at danse i.