fbpx

Spaophold Malmø

Bedste spaophold i Malmø 2024

Du kan finde et væld af hoteller i Danmark, der har sin egen spaafdeling. Det er dog ikke alle, der har lyst til at blive her i landet, hvis de skal på et spaophold. Hvis du er én af dem, der gerne vil undgå dette, så kan du vælge at tage på spaophold Malmø. Det er nemlig en by, der er nem at komme til, uanset hvor du bor.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Mayfair Hotel Tunneln
Hotels.com

Mayfair Hotel Tunneln

4/5

Foretrækker du at besøge et hotel, som emmer af historie og stolte traditioner, så får du det hele på Mayfair Hotel Tunneln. Det er meget centralt beliggende, hvilket er med til at gøre det meget populært. Hotellet er fra det 14. århundrede, hvilket mærkes overalt, selv om det er moderne indrettet. Bo på et tidligere kongeligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 602 kr.

Best Western Malmø Arena Hotel
Hotels.com

Best Western Malmö Arena Hotel

4/5

Går du op i miljøvenlighed, så vil dette centralt beliggende hotel tiltale dig. det er blandt andet kendt for sit fremragende køkken og dets dejlige stemning. Du kan medbringe hele din familie – inklusiv jeres hund. Hotellet byder på gratis Wi-Fi, fitness og sauna, ligesom der er fri kaffe og te døgnet rundt.

Laveste pris for 2 personer: 588 kr.

Elite Hotel Esplanade
Hotels.com

Elite Hotel Esplanade

4.5/5

Elite Hotel Esplanade er et firestjernet hotel, som emmer af god stil. Alt interiør er smagfuldt og af høj kvalitet. Start og slut dine dage i Malmö i de delikate omgivelser. Hotellets restaurant byder på samtlige måltider – plus det løse. Desuden har gæsterne fri parkering, gratis Wi-Fi og adgang til fitnesscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 772 kr.

Clarion Hotel Malmø Live
Hotels.com

Clarion Hotel Malmö Live

4/5

Du finder det meget moderne Elite Hotel Malmö Live i et strømlinet højhus, der ligger tæt på stationen. Øverst har du en skybar på 25. etage med en overvældende udsigt over byen og Øresund. Hotellets køkken får høje karakterer, lige som resten af hotellet og dets ekstremt høje standard. Absolut et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 869 kr.

Elite Hotel Savoy
Hotels.com

Elite Hotel Savoy

4/5

Overnat på det store populære hotel, som har en meget central beliggenhed i Malmö. Du får kort afstand til det byen og stranden og gode faciliteter på hotellet. Det røgfri hotel byder for eksempel på en fremragende restaurant og bar, fitness og sauna og gratis Wi-Fi. Nyd at have både luksus og god til i Malmö.

Laveste pris for 2 personer: 740 kr.

Quality Hotel View
Hotels.com

Quality Hotel View

3/5

Det moderne hotel i Malmö er meget velegnet til dig, der gerne vil have mere tid til at nyde vores svenske naboby. Det fungerer rigtig godt som base for en ferie, et weekendophold eller blot en enkelt overnatning. Der er masser af kultur- og shoppingmuligheder i Malmö. Hotellet er også helt perfekt til konferencer, kurser, møder og så videre. Efter en hård dags arbejde eller bytur kan du slappe af i hotellets bar, i kondirummet eller saunaen.

Laveste pris for 2 personer: 669 kr.

Nyd et vidunderligt spaophold i Malmø

Du kan ikke blot finde et væld af spa-steder, men også hoteller med egen spaafdeling i Malmø. Derfor er der både mulighed for at tage en dag i spa, men også at tage på et ophold. Det er helt op til dig selv, hvad der er at foretrække for dig eller jer. Det er dog en god idé, at det er noget, man tager sig tid til at finde ud af først.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en tand dyrere at tage på et wellnessophold på et spahotel. Det betyder dog ikke, at det ikke er pengene værd. Faktisk er det en rigtig god idé, at du gør dette. Der er mange, der er af den opfattelse, at det er et af de mest afslappende ophold, som man kan tage sig tid til at tage af sted på.

Hvis du har et kurophold, har du også mere tid til at opleve Malmø. Hvis du blot har en dag i byen, er det ikke sikkert, at du kan nå alt, hvad du egentlig gerne vil nå. Det betyder dog ikke, at det ikke kan betale sig at tage til Malmø for at tage i dagsspa. Det kan dog typisk kun betale sig, hvis du faktisk bor i nærheden af Malmø.

dejligt wellness

Elegante og hyggelige spahoteller i Malmø

Til trods for, at der er andre områder i Sverige, hvor du kan finde flere hoteller, er der fortsat et relativt stort udvalg af spahoteller i og nær Malmø. Har du et ønske om at tage på spaophold i Malmø, er der derfor en god chance for, at du kan finde et hotel, der tiltaler dig. Faktisk er der noget for stort set alle og enhver.

Hvis du ikke kan finde et hotel med spa, som du kan lide, så er der mulighed for at indlogere dig på et hotel, der ikke har egen spaafdeling, og benytte et af de mange spa-steder i byen. Det er dog op til dig selv, hvorvidt det lyder som en god løsning. De fleste foretrækker trods alt at have adgang til spafaciliteterne på hotellet.

Men kan du ikke finde et spahotel, der lever op til dine ønsker, er den førnævnte løsning værd at overveje. Det er nemt at komme rundt i byen, hvorfor det ikke vil være svært at finde et hotel, som du ønsker at booke et værelse på, hvorefter du blot kan gå, køre på et lejet el-løbehjul eller tage en taxa til et af spa-stederne.

Find et spaophold i Malmø som lever op til dine krav

Hvis du er sikker på, at det er et spaophold, der har din interesse, er det vigtigt, at du finder ud af, hvilke krav du har. Der er stor forskel på, hvad folk ønsker og stiller af krav, når de skal på et spaophold i Malmø. Derfor er du nødt til at vide, hvad du reelt set er på jagt efter. Det gør det markant nemmere at finde det helt rette hotel.

Har du i sinde at booke et værelse på et hotel i Malmø, der har egen spa, skal du dog ikke bekymre dig for, om du kan finde et hotel, der er det helt rette for dig. Udvalget er relativt stort, og derfor er der en meget lille risiko for, at du ikke kan finde et sted, som du mener, der er det helt rette set i forhold til dine krav.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Malmø?

Du skal nyde et spaophold i Malmø, hvis du ønsker at opleve en smuk svensk storby og samtidig have et ophold med forkælelse og velvære i højsædet. Du finder et utal af fantastiske spahoteller i Malmø som alle kan give dig netop dette vidunderlige spaophold.

Hvilket spahotel er det bedste i Malmø?

Der findes rigtig mange aldeles fremragende spahoteller i Malmø, så lige at udpege et som værende det bedste er lidt af en opgave og i høj grad et udtryk for en personlig smag. Men blandt de bedste spahoteller i Malmø kan nævnes Mayfair Hotel Tunneln og Elite Hotel Esplanade.

Hvor meget koster et spaophold i Malmø?

Et spaophold i Malmø koster 600- 1.000 kr. prisen variere hovedsageligt alt efter hvad der er inkluderet i opholdet, er der eksempelvis inkluderet morgenmad og en middag kan du forvente en højere pris end hvis det ikke var tilfældet.