fbpx

Spaophold Sverige

Bedste spaophold i Sverige 2024

Hvis du har brug for et afbræk fra en travl hverdag, er et spaophold en god løsning. Der findes et stort antal spahoteller i Danmark, men alligevel vælger mange danskere at tage til Sverige. Det er selvfølgelig ikke uden grund. Der findes nemlig rigtig mange spahoteller i Sverige, der er beliggende i skøn, idyllisk natur.

Det er netop den skønne beliggenhed af de mange hoteller, der har medført, at der er mange danskere, der indlogerer sig på spahoteller i vores naboland. Har du selv overvejet at tage på et spaophold i Sverige, er der naturligvis også et spahotel Sverige, der harmonerer med de tanker, som du har gjort i denne anledning.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Arken Hotel Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Nyd nogle dejlige dage eller uger her på Arken Hotel & Art Garden Spa. På det 4-stjernede hotel kan du både være aktiv og slappe af i de smukke omgivelser. Det kan du gøre både ude og inde. På samlige værelser står der gode kvaitetssenge, og der er gratis Wi-Fi. Som indendørs faciliteter bydes der blandt andet på: spa- og wellnesscenter, motionscenter, sauna og en glimrende restaurant. Udenfor finder du Arlem Art Gardem Spa, varme kilder og en dejlig stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

The Steam Hotel i Västerås er et strømline højhus i røde mursten. Værelserne er fordelt på de 18 etager, og øverst er der en sublim tagterrasse, restaurant og bar med den mest fantastiske udsigt over søen Mälaren. De gode værelser har alle faciliteter. Der er et godt træningscenter, og kæledyr er tilladt. Gratis Wi-Fi. Køkkenet er meget alsidigt, og ud over 2 restauranter, så finder du også 4 barer på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Hotellet er indrettet i et vidunderligt kursted fra det 18. århundrede. Det emmer af badehotel-stemning bare ved at se på hotellet og dets skønne omgivelser. Der tilbydes mange udendørs og indendørs oplevelser på og ved hotellet. Det omfatter sådan noget som for eksempel: udendørs pool og dejige gåture i området ved Götakanalen. Indenfor står den på fx: spabad, sauna, restaurant, bar og wellness. Der er gratis parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Smuk beliggenhed, smuk bygning, smuk indretning og sublim service. Det er, hvad du får på Hotell Hallstaberget. Ud over de gode og veludstyrede værelser tilbydes der også: udendørs og indendørs pool, fitnessrum og gratis Wi-Fi. Værelserne af forskellige størrelser er godt udstyrede, og der er blandt andet minibar og flisebadeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Sublim beliggenhed lige ud til havet. Desuden byder det moderne hotel på for eksempel: moderne indretning i nordisk stil, 6 pools, 3 saunaer, wellnessrum, træningsrum og mulighed for behandlinger. I sæsonen er der også mulighed for: minigolf, udendørs pool, tennis og cykeludlejning. Med andre ord: En god og fuld pakke for en getaway.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Hold weekend eller ferie på en herregård i det svenske. Herregården er fra det 17. århundrede, og den er nænsomt og smukt renoveret. Restauranten byder på traditionelle svenske retter med friske lokale råvarer. Du kan både slappe af og være aktiv på og omkring hotellet. Der er sauna og spa, og du kan låne cykler, kanoer og robåde.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Marholmen
Hotels.dk

Marholmen

3.5/5

Strandhotellet Marholmen har gode omgivelser både ude og inde. Værelserne er pæne, og de fås i forskellige størrelser og typer. Udenfor har du adgang til blandt andet: privat strand, offentlig strand, have, terrasse og diverse sportslige aktiviteter. Det kan for eksempel være: minigolf, cykling, kano, bordtennis, legeplads lystfiskeri, vandring med videre. Indenfor er der billard, spa, wellness, træning og sauna. Med andre ord er der en virkelig god basis for en herlig weekend eller ferie.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Varbergs Stadshotell Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Det statelige og imponerende byhotel har 4½ stjerner at gøre godt med. Der er tale om et traditionelt hotel med en klassisk indretning. Dog er både værelser og fællesområder meget moderne og tidssvarende. På tagetagen finder du både en smuk have og en storslået udsigt. På samtlige værelser er der nogle dejlige kvalitetssenge og alle faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Bo nærmest kongeligt på det slotslignende hotel i den stockholmske skærgård. På hotellet er der spacenter med pool, sauna og så videre. Af andre aktiviteter i nærheden af hotellet kan nævnes: sejlads, golf, tennis, krydstogter og spadsereture i naturen. Desuden har du stranden lige udenfor. Der bydes på et varieret køkken med prisvindende kokke.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Du får simpelthen hele pakken på det smukke Marstrands Havhotell. Udsigten er helt sublim, værelserne har alle faciliteter, og spaområdet byder på både pool, sauna og diverse behandlinger. På restauranten bydes der på de skønneste fiske- og skaldyrsretter og klassisk skandinaviske retter. Terrassen med havudsigt er også et hit året rundt.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Det smukke hvide designhotel ligger direkte ned til vandet. Det giver den særlige skandinaviske følelse af højt til himlen og et unikt lys. Hotellets værelser har forskellige størrelser og alle nødvendige faciliteter. Nyd beliggenheden, den gode mad og for eksempel disse aktiviteter: minigolf, pool og to saunaer. Særligt velegnet til par.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Området, der omgiver det hyggelige hotel, bliver bare ikke mere svensk. Du bor midt ude i naturen, hvor du kan slappe af og lade de indre batterier op. Værelserne kan have forskellige størrelser, og de har alle de nødvendige faciliteter. Wellness-mæssigt bydes der på spa, indendørs pool, sauna og mineralsaltbad, massage og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Körunda Golf Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Her kan du bo godt, når du ikke lige er ude på golfbanen. Du kan enten holde en afslappet ferie eller en aktiv ferie. Der er mulighed for fisketure, skiture, vandreture og cykelture fra hotellet. Restauranten byder på både lokale og internationale retter. På hotellet findes der fitnesscenter. Du kan også benytte den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Det flotte designhotel ligger på en ø. Det betyder, at du har en vidunderlig udsigt overalt. Der er mange muligheder for diverse former for wellness på og omkring hotellet. Der er for eksempel: tyrkisk bad, sauna, pool, massage og behandlinger. Der er gratis Wi-Fi og gratis parkering. Samtlige værelser har alle nødvendige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Det smukke hvide hotel i funkisstil har gode muligheder for sportslige aktiviteter. Der er et 2.000 m2 stor spa- og idrætsområde, en golfklub og lignende. Desuden byder hotellet på gratis adgang til fitness. Der findes en pool og et spa-område, hvor der også er mulighed for massage og behandlinger. Restaurant og bar bliver meget rost.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Kom til tops, når du besøger Hotell Södra Berget. Det ligger nemlig 240 m over byen. Her oppefra får du en overvældende udsigt over det imponerende smukke område. Værelserne er hyggeligt indrettede i varme farver. Der er spa-faciliteter på hotellet med 4 pools, sauna og pejs. De to restauranter er meget alsidige. Besøg også gerne hotellets spillehal.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

Det moderne 4-stjernede hotel ligger lige ud til vandet. Herfra har du den dejigste åbne udsigt. Den kan også nydes fra spa-området på 4. sal, hvor der også er en skøn tagterrasse. Nyd livet og udsigten i den udendørs pool og spa-badet. Værelserne har gratis Wi-Fi og alle nødvendige faciliteter inkl. te- og kaffebrygning. Parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Øko-venligt hotel, som er indrettet i et stort smukt hus fra 1800-tallet. Det er en skøn og afslappet stemning overalt på hotellet. På reaturanten benyttes økologoiske råvarer, og værelserne er indrettet med lokalt fremstillede møbler. Hotellets spa-område tilbyder: sauna, dampbad og udendørs varme kilder. Gratis adgang til motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Treetop Spa Hangout Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

På det 3-stjernede hotel har de værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. Alle værelser har te- og kaffefaciliteter. Desuden findes der et spa-område med wellnesscenter og morionscenter. Restauranten byder på vegetarisk morgenbuffet, og hotellet har også en hyggelig bar. Gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton har 210 røgfrie værelser at byde på. Det er et stort og flot hotel, der ligger ige ud til havnen i Göteborg. Hotellets restaurant har et stort og varieret menukort. Sengene på værelserne er af meget høj kvalitet, og samtlige værelser er indrettet med moderne design. Der byde på: spa, wellness, pool, forkælelse og god stil.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Med blot 6,5 km til centrum af Stockholm og en vidunderlig udsigt ud ovet Østersøen bliver det ikke meget bedre. Det 4-stjernede hotel byder på ro, aktiviteter, spa, sauna og swimmingpool. der er mulighed for massage og behandlinger. Gå tur ved stranden året rundt. Om sommeren kan I sidde på den møblerede solterrasse og nyde udsigten og livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

Sunlight Hotel Conference & Spa er indrettet i en tidligere sæbefabrik. Det ses blandt andet i den gode lofthøjde og i de store rum, hvor restaurant, reception, motionscenter og spa-område er placeret. Swimmingpoolen er for eksempel 25 m lang. Hotellet er velegnet både til familier og til business-brug. Med din booking får du: gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa
Hotels.dk

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa

4/5

Helt oppe i Dalarna finder du et yndigt bondehus fra det 15. århundrede. Det er det populære Åkerblads Hotel. Alle værelser her er helt individuelt indrettede, og det er med til, at du nemt føler dig hjemme på det hyggelige hotel. Køkkenet byder på traditionelle nordiske retter og a la carte. Du får fri adgang til swimmingpool og sauna. Massage tilbydes.

Laveste pris for 2 personer: 1.043 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Her kan du bo i en klassisk badehotel-bygning fra 1900-tallet. Hotellet ligger på en ø, hvilket gør noget helt særligt for lyset og for stemningen. For slet ikke at tale om udsigten. Køkkenet er meget rost. Nyd livet og hinanden, slap af, og hop i bølgerne året rundt. Der er adgang til spa, sauna og pool mod et tillægsgebyr. Moderne værelser med alle faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Gå på opdagelse i Göteborg i dagtimerne, og nyd hotellets mange faciliteter før og efter byturen. du får veludstyrede værelser med en god udsigt. På restauranten serveres internationele retter, og baren har udendørs servering på terrassen om sommeren. I wellness-området findes der: spapools, boblebad, sauna og fitnesscenter. Der er gratis Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Hotellet i Norrköping emmer af historie. Det stammer tilbage fra det 18. århundrede, og det mærkes på sjælen. Værelserne er dog helt moderne med alle faciliteter. Hotellets meget roste restaurant rummer Sveriges største gulvlampe. Deraf navnet. På værelserne finde du te- og kaffefaciliteter. Besøg også gerne spa- og motionsområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Vidunderlige spahoteller i Sverige

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde et væld af spahoteller i Sverige. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde et spahotel Sverige, der lever op til dine krav. Hvis du vil på spa i Sverige, skal du derved heller ikke gå på kompromis. Der vil – uden tvivl – være et hotel, der opfylder dine ønsker.

Da udvalget af spahoteller er stort, kan det dog være svært at vælge det rette. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det kan tage lidt tid. Først skal du skabe dig et overblik over dine muligheder, hvorefter du skal vurdere, hvilket eller hvilke af de forskellige spahoteller, der harmonerer de tanker, du har gjort dig.

Du skal ikke blot vælge et vilkårligt hotel. Hvis du vil have den fulde oplevelse ud af dit ophold, skal du sørge for, at du vælger et hotel, der lever op til alle dine krav. Det er ikke billigt at tage på et spaophold. Derfor bør du også gøre dig selv den tjeneste, at du får mest muligt ud af det, når du endelig beslutter at tage af sted.

Der er spahoteller for enhver smag i Sverige

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil på et spahotel i Sverige og måske endda udvalgt en region eller by så som Malmø, kan du glæde dig over, at der et væld af forskellige hoteller. Faktisk er antallet af spahoteller så stort, at der er noget for enhver smag. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at du også kan finde et spahotel, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Af denne årsag er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med dit valg af hotel. Uanset dine krav, er du nemlig garanteret, at der også er et spahotel, der er ideelt for dig. Det gør sig gældende, hvad enten du har mange eller få krav. Det er dog vigtigt, at du er realistisk i forhold til dit budget og opholdets egentlige pris.

Derfor er du også nødt til at skabe en idé om dit budget. Det nytter ikke, at du har en masse krav, hvis ikke du er villig til at betale for dem. Hvis du skal indlogere dig på et spahotel, er du nødt til at betale for det. Ofte er det en kende dyrere end et almindeligt hotelophold, men du får også andre fordele og faciliteter med.

afslapning i spaområdet

Inviter din partner med på et romantisk spaophold i Sverige

Ønsker du at overraske din partner med et romantisk spaophold for 2? I så fald er Sverige værd at have med i dine overvejelser. Der er mange skønne spahoteller hos vores svenske naboer, og en stor del af tilmed billigere end de danske. Samtidig er en stor del af dem omgivet af svensk natur, der skaber en helt unik idyl.

Alle ved, at du har nemmere ved at opnå en romantisk stemning et sådant sted. Endvidere er der også mange hoteller, der har et specifikt fokus på den romantiske stemning. Derfor er sådanne hoteller oplagte valg, hvis I rejser væk for at få en romantisk og nærværende stund. Det vil – uden tvivl – gøre godt for jeres forhold.

Når I tager på et spaophold, kan I dedikere jeres tid til hinanden. I kan nyde hinandens selskab og nærvær på en helt anden måde, end i hjemlige rammer. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det er noget, I vil nyde. Har du gjort dig tanker om at invitere din partner med på et spaophold, så bør du bestemt ikke tøve.

Ikke nok med, at I kan nyde hinandens selskab og nærvær, så kan I også få slappet af. Der er ikke meget, der kan lade batterierne op, som en tur i en afslappende spaafdeling. Er det tilmed kombineret med et ophold på et skønt hotel, så er det blot endnu bedre. Derfor vil I rejse derfra med store smil på læben – begge to.

Slap helt af på et spaophold i Sverige

De fleste har brug for at trække stikket i ny og næ. Det kan være rart at trække sig lidt fra hverdagen stress og jag. Det kan man gøre på flere måder, om end der ikke er meget, der kan konkurrere med et spaophold, wellnessophold eller for den sags skyld et kurophold. Det er en fortrinlig måde at koble fra på, hvorfor du naturligvis også kan få ladet dine batterier op.

Hvis du kan mærke, at du har brug for at slappe af, bør du ikke tøve med at indlogere dig på et spahotel. Gør du det, så giver du i hvert fald dig selv de bedste forudsætninger for at få slappet af. Du kan næsten ikke undgå at føle, at kroppen fyldes af ro og fornyet energi, mens du daser i det valgte hotels spaafdeling.

Det er ikke et sted, hvor du skal forvente, at der er børn, der hopper og plasker i poolen. Det er et sted, hvor andre voksne kommer for at slappe af. Der er mange, der er afsted med sin partner, da det gør det muligt at bruge opholdet som et romantisk ophold. I får ikke blot tid til hinanden, men I får også tid til at slappe af.

Tilvælg behandlinger og massage i spaafdelingen

Ikke nok med, at du kan dase i en spaafdeling i Sverige, så er det ofte også muligt at kombinere det med behandlinger og massage. Det er selvfølgelig også noget, der medvirker til, at du kan slappe helt af. Har du været stresset i en periode, kan det hjælpe med en massage. Det kan hjælpe dig med at fjerne spændinger i kroppen.

Det bevidner også om, at der er et væld af muligheder, hvis du tager på et spa ophold Sverige. Du bør dog være opmærksom på, at det typisk koster en kende ekstra, hvis behandlinger og massage er et ønske. Vil du have det maksimale ud af dit ophold, skal der dog ikke herske tvivl om, at det er de ekstra penge værd, det synes teamet bag Bedsteophold.dk i hvert fald.

velvære

Hold øje med gode spaophold deals i Sverige

Der er mange, der tror, at det er dyrt at tage på spaophold. Det behøver det dog ikke at være. Hvis blot du har held med at finde et godt tilbud, kan det gøres til en fornuftig pris. Derfor er det en god idé at holde øje med spaophold deals i Sverige. Støder du på et godt tilbud, kan der nemlig være mange penge at spare.

Det er ikke altid, at du er heldig, at der er et tilbud, du kan benytte dig af. Det er dog sjældent, at det ikke kan lade sig gøre. Der er stort set altid et af de forskellige spahoteller i Sverige, der har et godt tilbud. Det er dog ikke altid, at det er via hotellet selv, at du kan finde de gode tilbud. Ofte er det via en samarbejdspartner.

Det kan være alt fra et rejsebureau til et dealsite, der har et godt tilbud på et spaophold. Selvfølgelig finder du også gode tilbud her på siden. Vi sætter en dyd i at henvise dig til de bedste tilbud på spaophold Sverige. Derfor er der også altid gode tilbud at finde her på siden, hvis du ønsker at tage på et skønt spaophold i Tyskland eller Sverige.

Prisniveauet varierer fra spahotel til spahotel

Det er vigtigt, at du er klar over, at der er forskel på priserne fra hotel til hotel. Derfor er et godt tilbud ikke altid ensbetydende med en lav pris. Det er vigtigt, at du er klar over dette, så du ikke bliver forvirret over en høj pris. Der er flere hoteller, der er dyre pr. nat, hvor du kan spare mange penge ved at vælge et godt tilbud.

Det er selvfølgelig også derfor, at det er en god idé, at du sørger for at lægge et budget, hvis du skal finde et spahotel. Hvis du gør det, så er det nemt at frasortere de hoteller, der er for dyre i forhold til dit budget. Det er ikke ensbetydende med, at du skal have en fast pris pr. nat, men blot en nogenlunde idé om det.

Her på siden finder du tilbud fra et bredt spektrum af forskellige spahoteller, der alle ligger i Sverige. Derfor er der – med garanti – også et tilbud og et hotel, der lever op til de tanker, du har gjort dig. Det er gældende, hvad enten du leder efter en spa Sydsverige, eller er villig til at køre længere ind i det svenske land.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Sverige?

Der er utallige gode grunde til at nyde et spaophold i Sverige, ikke nok med at du her finder storslået natur og betagende kultur, så finder du her ligeledes utrolig mange elegante og smukke spahoteller som vil sikre dig et aldeles fremragende spaophold.

Hvad kan man forvente sig af et spaophold i Sverige?

Du kan forvente dig en hel masse af et spaophold i Sverige, du finder nemlig her en lang række ufattelig smukke spahoteller med betagende spaafdelinger som bare venter på at behage din krop. Ligeledes har Sverige smukke byer og storslået natur som du bør opleve.

Hvor meget koster et spaophold i Sverige?

Et spaophold i Sverige koster 800-2.000 kr. prisen varier en hel del alt efter hvilket spahotel du ønsker at indlogere dig hos, da der er stor forskel på de forskellige spahotellers faciliteter, ligeledes er der også stor forskel på hvad der er inkluderet i prisen så som morgenmad og en middag.