fbpx

Spaophold Budapest

Bedste spaophold i Budapest 2024

Budapest byder ikke kun på mere end 110 naturlige varme kilder. Det er også en by, der byder på et væld af luksuriøse offentlige bade samt et stort udvalg af spahoteller. Derfor er det også en populær destination hos folk, der har brug for at koble fra. Her kan du kombinere afslapning med en rekreativ og kulturel ferie.

Blandt det store antal hoteller i byen, finder du ikke kun luksuriøse hoteller med eget spa. Du finder også en lang række billigere hoteller, der ligger tæt på de historiske bade i byen. Hvis du skal have børn med, finder du naturligvis også et hav af børnevenlige hoteller i Budapest.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Anantara New York Palace Budapest
Hotels.com

Anantara New York Palace Budapest

5/5

Bo på det smukkeste hotel, der ligner et slot, når du er i Budapest. Alt på det 5-stjernede hotel er gennemført luksuriøst, og så emmer det af historie. Hotellet er meget elegant indrettet, der er levende musik på baren og restauranten serverer traditionelle ungarske retter. Ved hotellet er der parkering. Der er lufthavnstransport. Brug gerne spa, pool og øvrig wellness.

Laveste pris for 2 personer: 1.287 kr.

The Ritz-Carlton, Budapest
Hotels.com

The Ritz-Carlton, Budapest

5/5

Vil du bo både meget centralt og meget luksuriøst i Budapest, så er The Ritz-Carlton et virkelig godt bud på det sted, hvor du skal bo under dit ophold i storbyen. Det 5-stjernede hotel giver dig en ekstra dimension til din ferie eller weekend. Hotellet er meget smukt, køkkenet er af superhøj klasse og du kan nyde at være i poolen, i dampbadet eller i spa- og motionsområdet.

Laveste pris for 2 personer: 2.103 kr.

Continental Hotel Budapest
Hotels.com

Continental Hotel Budapest

4.5/5

Continental Hotel i Budapest er et meget moderne hotel med alle faciliteter. Det har 4,5 stjerner, og overalt er der fint og flot. Der er virkelig gode værelser i forskellige størrelser, og der hører flotte badeværelser til samtlige 272 værelser. Hotellet har restaurant og bar, og du kan nyde at opholde dig i det gode motionscenter eller i poolen. Gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Corinthia Budapest
Hotels.com

Corinthia Budapest

5/5

Skal du opleve Budapest, så gør du det helt perfekt, når du bor på Corinthia Budapest. Det er et ualmindelig smukt og luksuriøst hotel i bymidten. Her kan du i høj grad nyde livet under dit ophold i storbyen. I det smukke spa-område kan du benytte pool, fitness og øvrige former for wellness. Værelserne har forskellige størrelser, men de har alle sammen nogle fremragende senge.

Laveste pris for 2 personer: 1.162 kr.

Mystery Hotel Budapest
Hotels.com

Mystery Hotel Budapest

5/5

Mystery Hotel i Budapest er ikke så mystisk, som navnet måske antyder. Tværtimod er der tale om et hotel, der er prangende udefra og præget af luksus indeni. Du kan nyde livet på det 5-stjernede hotel, mens du holder en pause fra byens mange oplevelser. Du får fri parkering og Wi-Fi. På hotellet er der blandt andet spa-og wellness-område og skønne værelser i forskellige størrelser.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Vidunderlige spaophold i Budapest – Kurbadenes By

I og med, at Budapest har et stort antal naturlige kilder, har de også tiltrukket flere forskellige folkeslag i løbet af historien. Derfor er det muligt at opleve de første romerske bade, der dog ligger i ruiner den dag i dag. Du kan også besøge de nyere bade, der blev bygget i byen under det Osmanniske Rige i løbet af 1500-tallet.

Hvis du er på udkig efter et afslappet spaophold i en kulturel by, så er Budapest værd at overveje. Det er en by, der har et stort udvalg af spahoteller, men også hoteller, der ligger nær de historiske bade. Hvis det ikke er et krav, at der er spa på hotellet, er der et væld af historiske bade og moderne spaer fordelt i hele byen, hvilket giver gode muligheder for et kurophold.

Få fornyet energi på et spaophold i Budapest

Du kan passende starte dit ophold i Budapest med at lægge vejen forbi Rudas. Det er et autentisk tyrkisk bad, der er at finde i en imponerende bygning, der blev opført tilbage i 1550. I dag ligner det stadig et tyrkisk bad, og byder på et stort udvalg af termiske bade, men har også både en swimmingpool, dampbade og saunaer.

Gellértbadet er også et meget populært badekompleks i Budafest. Det er et badekompleks, hvis historie går helt tilbage til 1300-tallet. Her kan du få lov til at bade i unikke termiske bade, der har regenererende vand, der stammer direkte fra kilder i Gellért-bjerg.

Hvis du beslutter dig for at besøge Gellértbadet, bør du gøre dig selv den tjeneste at kigge op på den elegante bro fra 1896, Szabadság Híd. Det er en imponerende bro, der fører dig direkte til Gellértbadet fra den store markedshal, Nagycsarnok.

vidunderlige spafaciliteter

Oplev Europas største spa i Budapest

Hvis det ikke er nok for dig, så er det også muligt at opleve intet mindre end Europas største spa. Det har fået navnet Széchenyi Fürdő og åbnede helt tilbage i 1913. Badet har en lang række bassiner, der bl.a. byder på forskellige temperaturer. Dertil har vandet også et indhold af bl.a. kalcium, sulfat, magnesium og bikarbonat.

Dette har en lægende effekt på fx ledsygdomme. I det store kompleks kan du også finde et væld af forskellige termiske bade, en swimmingpool, boblebade, et dampbad og flere saunaer. Det er endda muligt at tage et spil skak i vandet, eller bestille en kop kaffe eller en juice, mens du nyder det varme vand i poolen.

Disse bade og spaer, der er beskrevet herover, er blot tre ud af de mange populære bade og spare, der er at finde i Budapest. Du kan fx også overveje at lægge vejen forbi Király-badet. Dette bad blev bygget til adelen i 1500-tallet. Derfor kan man tydeligt fornemme, at det er bygget med fokus på ekstravagance.

Hvis du har et ønske om, at det skal være lidt mere moderne, så er der også mange nyere spaer i byen. Der er en stor del af disse, der hører til nogle af de mest luksuriøse hoteller i Budapest. Uanset hvilken af disse sparer, du besøger, så er du garanteret, at du rejse hjem mod Danmark med fornyet energi.

Et utal af billige spaophold i Budapest

Der er mange årsager til, at folk rejser til Budapest, hvis de gerne vil på et skønt spaophold. Det handler især om, at der er mange offentlige spaer, termiske bade m.m., man kan besøge. Det inkluderer bl.a. dem, der er beskrevet herover, om end det langt fra er de eneste muligheder du har, hvis du besøger Budapest.

Det er dog ikke kun det, det handler om. For mange handler det om, at der er mange billige spaophold. Ofte findes der tilbud til ganske få tusinde kroner for et spaophold i Budapest – og det er tilmed inkl. fly. Derfor er det i nogle tilfælde billigere end et spaophold i Danmark. Derfor vælger mange at rejse til Budapest.

Hvis du gerne vil invitere din partner med på et skønt ophold, så er hovedstande i Ungarn bestemt værd at have med i dine overvejelser. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du bor i en by, hvor du eller I ikke har langt til lufthavnen. Det medfører nemlig, at I også kan rejse til Budapest på ganske kort tid.

Vælg blandt mange spahoteller i Budapest

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange hoteller at vælge mellem i Budapest. Derfor er der også et hotel, der passer til enhver smag – og til enhver prisklasse. Det betyder, at du eller I også kan finde frem til et hotel, der lever op til de krav, I har. Det skyldes selvfølgelig, at udvalget er meget stort.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle hoteller, der har egen spaafdeling. Hvis det er vigtigt for jer, så er det selvfølgelig en faktor, der skal tages højde for, når I leder efter et hotel. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at du sagtens kan finde et hotel med spaafdeling, der kan bestilles til en rigtig god pris.

I og med, at der er et stort udvalg af hoteller, som I kan vælge mellem, så kan I også tillade jer at være relativt kritiske. Uanset hvad I stiller af krav, er der en god chance for, at I kan finde et hotel, der er perfekt for jeres vedkommende. Det kan dog tage lidt tid at finde dette hotel, da der er mange hoteller at vælge mellem.

Inviter din partner med på et romantisk spaophold i Budapest

Hvis du har et ønske om at invitere din partner med på et romantisk spaophold, så er Budapest et godt valg. Der er flere positive sider ved at tage en tur til Budapest, for at holde en lille ferie med spa og wellness. Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det i høj grad som følge af, at det er et billigt sted at tage hen.

Ethvert parforhold har godt af at tage en tur på spa- wellnessophold. Det er en form for ophold, der giver jer mulighed for at koble fra, men også for at nyde hinandens selskab. Det er også derfor, at det er meget populært at tage på et sådant ophold. Det er ligeledes derfor, at der er rigtig mange par, der gladelig tager på sådanne ophold.

Rejsetiden til Budapest er kort

Det er ikke alle, der mener, at det er værd at rejse til udlandet, for at tage på et spaophold i Tyskland, Polen eller Budapest. Det bør dog gøres klart, at der er en kort rejsetid til Budapest. Det er gældende, uanset hvilken dansk lufthavn, du rejser fra. Derfor bør det ikke være rejsetiden, der afskrækker jer fra at tage på et spaophold i Budapest.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Budapest?

Budapest er kendt for deres mere end 110 naturlige varme kilder, samt for at have en rig spa-kultur og meget luksuriøse offentlige bade samt en bred vifte af vidunderlige spahoteller. Så hvis I ønsker et unikt spaophold er Budapest det oplagte valg.

Hvordan kommer man nemmest til Budapest?

Der findes en del forskellige måde at komme til Budapest på, den klart letteste er dog at flyve fra en dansk lufthavn nær dig. Det er dog muligt at køre i bil eller tage toget, men dette vil åbentlyst tage en del længere tid.

Hvor meget koster et spaophold i Budapest?

Et spaophold i Budapest koster 700-2.200 kr. grunden til den store prisvariation skyldes hotellernes standarter, samt hvilke faciliteter de kan tilbyde. Hoteller med egne spaafdelinger er som udgangspunkt en del dyrere end hoteller som ikke har egne spafaciliteter.