fbpx

Spaophold Tyskland

Bedste spaophold i Tyskland 2024

Et spaophold fører mange goder med sig. Det er især det afslappende aspekt, der tiltrækker mange. Der er få ferieformer, der er mere afslappende end dette. Derfor er der hvert år mange tusinde danskere, der tager på et spaophold. En stor del af dem bliver i Danmark, mens andre udforsker mulighederne i udlandet.

Eksempelvis er der mange, der indlogerer sig på spahoteller i Tyskland – dog hovedsagelig i den nordlige del af landet. Spahotellerne i Tyskland er dog spredt over hele landet. Derfor er dine muligheder ikke begrænset til Nordtyskland. Det er udelukkende et spørgsmål om, hvor langt du er villig til at køre for dit spaophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Du får ikke en smukkere udsigt end den, som er fra Tegernsee Hotel. Det 5-stjernede hotel er en slotsejendom i jugendstil. Hotellets restaurant byder på gedigne lokale og internationale retter, og du kan nyde godt tysk øl i deres bierstube. Det store wellness-område tilbyder: udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, massage og behandlinger. Det helt perfekte sted til en getaway.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Det moderne 5-stjernede design-hotel, som ligger meget centralt i Hamburg, byder på stilrene værelser af forskellige størrelser. Restauranten har et meget alsidigt menykort, og på sky-baren på 8. etage kan du nyde diverse drikkevarer og snacks. Slap af i hotellets spa-område, hvor der bydes på: swimmingpool, wellness, sauna, motionsrum, massage og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

The Ritz-Carlton Hotel i Berlin er et smukt indrettet 4.5-stjernet hotel. Stilen er eksklusiv og klassisk og alligevel moderne. Det populære og yderst centralt beliggende hotel er særligt populært blandt par. Værelserne har forskellige størrelser, kvalitetssenge, gratis Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter. Kæledyr er velkomne. Du kan også nyde en tur i hotellets swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Der er noget stolthed over det 4-stjernede Gastwerk Hotel. Det stilfulde fabriks-agtige udtryk på ydersiden stemmer godt overens med det, du oplever indenfor. Den lidt rå stil kombiners med høj grad af hygge god smag. Der står nogle ekstra lange senge på værelserne, og du kan selv lave kaffe og te. Nyd det dejlige spa-område, og tilkøb evt. en skønhedsbehandling

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Et 5-stjernet hotel helt centralt i Berlin. Det er, hvad du får med dette luksushotel. Du finder værelser i forskellige størrelser, som alle er udstyret med kvalitetssenge. Der er alle nødvendige faciliteter på værelserne. Desuden byder Grand Hyatt Berlin på fri Spa & Fitness, som er placeret øverst. Der tilbydes massage og diverse behandlinger. Det er hotelophold på første klasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Der er noget enestående og nærmest kongeligt over dette slotshotel. Stemningen er royal og luksuriøs, og de 120 værelser har forskellige størrelser. Hotellet egner sig både til et romantisk getaway og til en ferie for børnefamilien. Børnepasning tilbydes. Gæster tilbydes vidunderlige måltider, wellness og diverse behandlinger. Der er både have og terrasse med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Stort og moderne hotel med 187 værelser i forskellige størrelser. Det er velegnet til familier, da tilstødende værelser kan tilkøbes. Du kan finde nogle gode fitness-faciliteter, dampbad og sauna på hotellet, og der er også flere dejlige terrasser med skøn atmosfære og flot udsigt. I hotellets lobby er der en pejs, som bidrager til hyggen. Atlantic Hotel Kiel er også velegnet til konferencer og lignende.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Bo på det flotte 4-stjernede hotel Centrovital. Det er et velfungerende spahotel med blandt andet: stor indendørs swimmingpool, fitnesscenter og mulighed for massage og diverse behandlinger. Kombiner et storbyophold med stor komfort og wellness. Fra hotellets alsidige restaurant er der en fantastisk udsigt ud over Spandauer-søen. Kæledyr er tilladt, og der er te og kaffe på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Den arkitektoniske perle fremstår som et stort og imponerende sejl lige ud til floden Weser. Her får du en overdådig udsigt fra samtlige værelser på det 4-stjernede hotel. Du kan nyde et dejligt måltid, benytte saunaområdet eller bare slappe af på hotellet. På 20. og 21. etage kan alle nyde panoramaudsigten over byen og floden.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Når du bor på dette centralt beliggende hotel, så får du samtidig en designmæssig oplevelse. Dets indretning er nemlig en skøn blanding af moderne kunst og noget meget traditionelt. Overalt ser du den iøjnefaldende art-deco stil. Desuden får du også et stort fitness- og wellness-område. Der findes værelser i forskellige størrelser. Det er et røgfrit hotel med moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

På Hotel Neptun er indretningen luksuriøs og stilren. Det gælder både arkitekturen, værelserne og de øvrige lokaler. Du får den skønneste udsigt ud over stranden og havet, og du kan svømme i hotellets swimmingpool før eller efter en lang dag som turist eller kursist. Hotellet er særligt velegnet til børnefamilier. Der er for eksempel mulighed for børnepasning eller børneaktiviterer.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Det smukke historiske Hotel Kaiserhof har 45 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser. Hotellet er meget velegnet til familier, og det ligger ganske centralt placeret. Der er både en terrasse og en have, så I kan også sidde udenfor, når I hygger jer. Du får gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Det femstjernede hotel i Lübeck fremstår smukt og funktionelt og spejler sig i floden Trave. Fra de velindrettede værelser har du den skønneste udsigt over floden og byen. Værelserne er ikke-ryger, og der er kaffe- og tefaciliteter på alle værelser. Kæledyr er tilladt. På hotellet er der gratis Wi-Fi og swinningpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemunde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Bo 300 meter fra standen, når du besøger Travemünde. Det smukke hotel fremstår som et klassisk lyst badehotel, og indvendigt er det ret moderne indrettet. Nyd stranden, eller benyt dig af hotellets faciliteter. Der er blandt andet: spa- og wellnessområde, 2 swimmingpools, træningscenter og tennisbane. Der er naturligvis også mulighed for mere afslappede aktiviteter. Parkering og fr Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Oplev dette eksklusive designer-hotel i Hamburg. Det er indrettet i et tidligere jernstøberi, hvilket er med til at give det en særlig stemning. Gæsterne får smukt indrettede værelser med kingsize-senge og et godt badeværelse. Øverst på hotellet finder du en dejlig sky-bar og fitness-udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Vidunderlige spahoteller i Tyskland

Du kan finde rigtig mange spahoteller i Tyskland. Det er naturligvis derfor, at der er et utal af danskere, der hvert år drager mod vores naboland i syd. Hvis du selv har et ønske om at tage på et spaophold, er der et utal af muligheder for dette. En stor del af disse muligheder at finde i Tyskland, hvor der er et væld af spahoteller.

Som følge af, at der er et stort antal hoteller med spa i Tyskland, er der også rig mulighed for at tage en tur i spa i Tyskland. Dette gør sig gældende, hvad enten det skal være et ophold eller ej. Er det dit ønske at tage på et spaophold i Tyskland, er der heldigvis også mange hoteller, der tilbyder dette – såvel dyre som billige.

Da du kan finde et utal af hoteller med spa i Tyskland, kan det dog være svært at vælge mellem dem. Hvis du har i sinde at drage mod syd, skal du indstille dig på, at det ikke bliver nemt at finde det bedste hotel. Der er nemlig mange at vælge mellem, hvorfor det kræver en vis tålmodighed at vælge det bedste hotel for dig.

Vælg spahotel i Tyskland med afsæt i egne præferencer

Som nævnt herover, er det ikke nemt at finde det rette spahotel. Er du i gang med at lede efter et hotel, har du måske allerede observeret dette? Hvis du har det, så er det en god idé, at du forsøger at skabe et overblik over dine egne præferencer. Det er nemlig med afsæt i dine præferencer, at du skal finde et ideelt spahotel.

Der er et væld af hoteller i Tyskland, hvor du kan indlogere dig, hvis et spa- wellnesophold i Nordtyskland er af din interesse. Det bør dog gøres klart, at det ikke vil være dem alle, der har din interesse. Derfor er det vigtigt, at du kender til dine egne krav og præferencer. Heldigvis er der også en fordel ved, at der er mange hoteller i Tyskland.

Det store antal hoteller medfører, at alle kan finde et hotel, der lever op til deres ønsker. Derfor kan alle tage på spa ophold Tyskland, uanset deres krav. Tøv derfor ikke med at tage de tyske spahoteller med i tankerne. Der er – med garanti – et eller flere skønne hoteller, der tiltaler dig, hvorefter du kan tage på spa Tyskland.

dejlig velvære

Lad batterierne op med et afslappende spaophold i Tyskland

De fleste har brug for at trække sig lidt fra hverdagen sommetider. Det kan blive stresset og fyldt med et hav af opgaver. Derfor er der også behov for at slappe af i ny og næ. Det kan man gøre på flere måder, men der er næppe bedre måder at gøre det på, end at indlogere dig på et spahotel, hvor afslapning er deres fokus.

Derfor er det en god løsning, hvis du har brug for at lade batterierne op. Der bør ikke herske tvivl om, at der er et væld af spahoteller i Tyskland, der kan være behjælpelig med dette. Det kræver dog, at du er villig til at køre ned til dette spa hotel Tyskland. Det er ikke alle, der har lyst til at køre en sådan distance for dette.

En spaafdeling er indrettet med fokus på afslapning. Der er fokus på, at du skal kunne lade dine batterier op, og koble fra. Derfor er det også et sted, hvor du kan søge ind i din egne tanker og få ro i sindet. Hvis du ønsker dette, så er der et væld af gode muligheder for dette, da der er spahotellet spredt over hele det tyske land.

Ønsker du ikke at køre for langt, så kan du blot tage på et spa- wellnessophold i Tyskland. Derved skal du blot køre ned på den anden side af den dansk-tyske grænse. Til trods for, at du begrænser dig til et mindre område af Tyskland, er der fortsat mange hoteller at vælge mellem. Derfor skal du bestemt ikke føle, at du er begrænset.

Inviter din partner med på et romantisk spaophold i Tyskland

Et spaophold giver dig ikke blot mulighed for at slappe af. Det kan også være en romantisk stund for dig og din partner. Hvis du kan mærke, at du og din partner har brug for tid, hvor I blot kan nyde hinandens nærvær, er et spaophold for 2 det oplagt valg. Her kan I for alvor koble fra, mens I blot nyder, at I endda er der for jer selv.

Det er ikke alle hoteller, der kan bryste sig af at være lige romantiske. Derfor er det noget, der bør være med i dine overvejelser, når du skal vælge dit hotel. Dertil skal du også gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at overraske din partner, eller I derimod skal finde et spaophold i Tyskland, som I kan bestille i fællesskab.

Ved at invitere din partner med på et spaophold, giver du jer ikke blot gode forudsætninger for et afslappende og roligt ophold. Du giver jer også mulighed for at nyde, at I har tid til hinanden. Det er ikke alle par, der har tid til dette i en travl hverdag. Derfor er der også mange årsager til, at man bør tage på et sådant kurophold.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange hoteller med spa i Tyskland. Derfor kan du eller I bestemt også finde ét, der harmonerer med jeres ønsker. Det kan tilmed lade sig gøre at finde et hotel med værelser, der har eget spabad. Uanset jeres krav, er der noget, der lever op til disse, blandt de mange tyske hoteller.

Vidunderlige spahoteller inden for lille køreafstand

Til trods for, at du skal til et andet land, er der ikke nødvendigvis langt. Faktisk er der et stort antal hoteller i Tyskland, der er inden for køreafstand. Det er dog især noget, der er gældende for dig, der bor i den sydlige del af landet. Her er der nemlig ikke langt til det tyske, og dermed heller ikke de hoteller, der ligger i landet.

Det er dog ikke noget, der betyder, at du ikke kan køre til et tysk spahotel, hvis du ikke bor i den sydlige del af Danmark. Faktisk kan du køre til Tyskland, uanset hvor i landet du bor. Derfor bør man aldrig undlade at inddrage de mange tyske spahoteller, hvis du har i sinde at indlogere dig på et hotel med en spaafdeling.

dejlig pool

Mange danskere tager på spaophold i Tyskland

I og med, at der ikke er langt til Tyskland, er der mange danskere, der tager på spaophold på et tysk spahotel. Det er ikke uden grund, at der er et væld af danskere, der vælger at tage på et spaophold i Tyskland i stedet for Danmark. Der er nemlig mange fordele forbundet med dette – især at det er billigere at gøre dette.

I denne anledning bør det naturligvis understreges, at der også er et større antal hoteller at vælge mellem. Derfor er der også minimum ét hotel, som harmonerer med dine præferencer og kriterier. Det er naturligvis også en af fordelene ved at vælge at tage på et spa- wellnessophold hos vores tyske naboer.

Hold øje med de gode tilbud og deals på spaophold i Tyskland

Hvis du ønsker at tage på spaophold i Tyskland, er det en god idé at holde øje med de gode tilbud, der typisk er at finde. Der er nemlig ikke nogen grund til at betale i dyre domme for et spaophold, hvis du kan få det til en bedre pris. Det betyder, at du også bør overveje at benytte et af de tilbud, der er at finde her på siden.

Det er ikke altid, at du kan være heldig, at du kan finde det helt rette hoteltilbud. Der er altid en lang række tilbud at vælge mellem, men det betyder ikke, at der også er et, der tiltaler dig. Derfor er det også en god idé at slå til, hvis du falder over et tilbud, der synes at være det helt rette spa- og wellnesshotel for dig.

Hvis du har lyst til at tage af sted på et skønt spaophold, er prisen sikkert en vigtig faktor. Det er ikke alle, der går lige meget op i prisen. Hvis det er vigtigt for dig, at der er tale om et billigt ophold, så er det en god idé at holde fokus på at finde gode tilbud. Ofte er der store summer penge at spare ved at tage imod disse spaophold deals.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Tyskland?

Hvis du trænger til et lille afbræk fra en travl og hektisk hverdag, findes der intet bedre en et kort men godt spaophold i Tyskland, her har du nemlig mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde de dejlige spafaciliteter og rolige samtaler med din partner eller veninde.

Hvad kan man forvente sig af et spaophold i Tyskland?

Du kan forvente dig en hel masse af et spaophold i Tyskland, for ikke nok med at du her finder et utal af adeles fremragende spahoteller, så er befinder du dig også i et land hvor de forstår sig på god service og har rig adgang til vidunderlig natur og smukke storbyer.

Hvor meget koster et spaophold i Tyskland?

Et spaophold i Tyskland koster 750-1.500 kr. prisen variere en del efter sæson, samt beliggenhed og i særdeleshed på dit endelige valg af spahotel samt hvad der er inkluderet i dig spaophold i Tyskland, hvis prisen er inklusiv morgenmad og middag vil prisen være højere end hvis det ikke var tilfældet.