fbpx

Spaophold Aarhus

Bedste spaophold i Aarhus 2024

Har du brug for en rolig stund for dig selv? Vil du gerne invitere din kæreste på et romantisk ophold? Eller er du på udkig efter noget, dig og veninderne kan lave sammen? I alle tre tilfælde vil et spaophold være et godt valg. Det er end ikke sikkert, at det behøver at være langt fra din bopæl. I hvert fald ikke hvis du bor i Aarhus.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Det moderne Hotel Radisson RED i Aarhus midtby har gode og rummelige værelser. På værelserne er der gode senge, aircondition, TV, elkedel, hårtørrer og eget badeværelse med bruser. Der er en alsidig restaurant og en god bar på hotellet, og du kan underholde dig med blandt andet: bordtennis, billard og træningscenter. Kæledyr er velkomne. Der er parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Villa Provence i Aarhus lever i høj grad op til sit navn. Allerede når du træder ind i gårdhaven, stråler den Provence-agtige stemning imod dig. Det charmerende hotel fra 2003 har 39 værelser fordelt på to etager. Værelserne har forskellige størrelser, og nogle er særligt velegnede til handicappede. Der er en super hyggelig stemning overalt på hotellet. Fri Wi-Fi og dejlig morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bo på det smukke badehotel lige ud til Aarhus Bugt. Her kan du slappe af og trække dig tilbage fra byens puls. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt. Ud over de fine værelser og den udsøgte forplejning så byder hotellet også på blandt andet: pool, parkering, træningscenter og bar. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Velegnet til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Det moderne designhotel ligger lige ved Strøget. Værelserne er velindrettede og har blandt andet smukke trægulve. Hav hele Aarhus inden for gåafstand, og nyd hotellets faciliteter, når du holder pause. Der tilbyder for eksempel: et godt træningscenter, en alsidig restaurant og en velassorteret bar. Værelserne har forskellige størrelser. Nogle er familileværelser. Kæledyr er velkomne. Parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Det 3-stjernede Hotel Atlantic i Aarhus ligger skønt og centralt, og mange af de 102 røgfri værelser har en forrygende udsigt ud over byen og vandet. Der findes værelser i forskellige størrelser på hotellet. Øverst ligger morgenmadsrestauranten, og herfra er udsigten fantastisk. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi, og der er mulighed for parkering. Der findes endvidere en elevator, så der er fin handicapvenlighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Bo helt centralt i det århusianske latinerkvarter. Aarhus Guldsmeden Hotel er et super hyggeligt og intimt boutique-hotel. Værelserne er unikt indrettede, og alle har fri Wi-Fi. Indretningen er charmerende med originale kunstværker og træmøbler. Der køres en økologisk linje på hele hotellet. Lige fra sæbe, shampoo og råvarer til restaurantens menuer. Kæledyr er velkomne, og der er parkering.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Hotel Ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz i Aarhus er et boutique-hotel, som ligger i en bygning fra 1930’erne. Hotellets restaurant MASH og særligt vinkælderen er meget populære. Også morgenmaden på stedet er helt i top. Indretningsstilen på samtlige værelser er i lys art deco stil. Værelserne er fint indrettede, og der er fri Wi-Fi. Værelserne kan fås i forskellige størrelser. Du kan finde parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

De mange vidunderlige spahoteller i Aarhus

Har du besluttet dig for, at du gerne vil på et spaophold i Aarhus? I så fald er det næste skridt at finde netop det hotel, du skal indlogere dig på. Det kan lyde nemt, men det er det dog ikke helt. Der er et hav af hoteller at vælge mellem, hvorfor du skal være selektiv. For at kunne være selektiv, skal du kende dine krav og behov.

Du bør derfor starte med at skabe dig et overblik over, hvilke krav du stiller. Det gør det nemmere at finde et hotel, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Du skal dog ikke bekymre dig for, hvorvidt du kommer til at gå på kompromis med kravene. Antallet af spahoteller i Aarhus er så stort, at der er noget for enhver.

I og med, at der er mange spahoteller i og nær den danske storby, kan det dog tage en rum tid at finde netop det, der er det rette for dig. Vil du gerne sikre, at der ikke er noget, der ikke harmonerer med dine krav, skal du derfor være tålmodig. Heldigvis er det hyggeligt at undersøge de mange forskellige spaophold Århus.

Ren velvære på et spaophold i Aarhus

De fleste kender til, at de har brug for at trække stikket for en stund. Er det en periode, du er inde i? I så fald bør du tage på et spaophold. Det er der rig mulighed for at gøre hele landet over. I Aarhus finder du dog et hav af skønne hoteller, der har sin egen spaafdeling. Derfor er det et oplagt sted at starte din søgning.

Der er ikke meget, der kan få dig til at slappe mere af, end at nyde det frirum, du får i en spa. Tøv derfor ikke med at indlogere dig på et hotel, hvor de har spafaciliteter, som du frit kan benytte. Det er alle pengene værd at gøre det. Har du en kæreste, partner eller samlever er det oplagt at tage ham eller hende med på tur.

Hvis I tager afsted som par, kan I ikke blot slappe af. At tage på et wellnessophold i Aarhus er også at give jer selv et frirum, hvor I kan nyde hinandens selskab og nærvær. Det er ikke altid, at man føler, at får tid og har energi til dette i hverdagen. Derfor kan det også gavne et parforhold at tage et par dage ud af kalenderen til et spaophold i Jylland.

dejligt spaområde

Hold øje med de mange gode spaophold i Aarhus tilbud

Mange tror, at det er dyrt at tage på et spahotel. Det kan det også sagtens være. Blot fordi det kan være det, er dog ikke ensbetydende med, at det altid er det. Hvis du gerne vil på spaophold, men føler, at du har svært ved at få pengene til at række, så skal du ikke bekymre dig. Der er nemlig altid et væld af gode tilbud her hos bedsteophold.dk.

Vil du sikre, at du ikke betaler for høj en pris for et spaophold i Smilets By, er det derfor en god idé at holde øje med disse tilbud. Der er mange rejsebureauer og dealsider, der laver aftaler med spahotellerne, hvorfor det ofte er muligt at bestille billige pakketilbud. Det gør det ikke blot nemt, men også betydeligt billigere.

Køber du et pakketilbud til et spahotel, inkluderer det ofte alt fra 3-retters menu i restauranten til adgang til deres spafaciliteter. Derfor skal man sjældent tænke på andre udgifter, udover dem, der allerede er betalt.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Aarhus?

Du skal vælge at nyde et spaophold i Aarhus, hvis du er på udkig efter et afslappende ophold, men samtidig ønsker at kunne gå ned i byen og shoppe eller blot få en god kop kaffe eller et dejligt glas vin.

Findes der gode spaophold i Aarhus?

Der findes et væld af gode spaophold i Aarhus, vær dog opmærksom på at ikke alle hoteller har egen spaafdeling, men i stedet samarbejder med vidunderlige spaafdelinger rundt omkring i Aarhus.

Hvor meget koster et spaophold i Aarhus?

Et spaophold i Aarhus koster 800-1.500 kr. prisen varier ganske enkelt alt efter hvilket hotel du ønsker at overnatte, samt om du fortrækker en pakkeløsning hvor morgenmad og en middag med et glas vin er inkluderet i prisen.