fbpx

Wellnessophold Aarhus

Bedste wellnessophold i Aarhus 2024

Der er mange måder at koble fra på. At tage en tur i wellness er der dog ikke meget, der slår. Heldigvis er der et hav af wellness- og spasteder i og nær Aarhus. Derfor er der selvfølgelig også flere steder, hvor du kan give slip på hverdagen, og blot nyde tilværelsen for en stund. Der er tilmed flere hoteller med wellnessafdeling.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Det moderne Hotel Radisson RED i Aarhus midtby har gode og rummelige værelser. På værelserne er der gode senge, aircondition, TV, elkedel, hårtørrer og eget badeværelse med bruser. Der er en alsidig restaurant og en god bar på hotellet, og du kan underholde dig med blandt andet: bordtennis, billard og træningscenter. Kæledyr er velkomne. Der er parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Villa Provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Villa Provence i Aarhus lever i høj grad op til sit navn. Allerede når du træder ind i gårdhaven, stråler den Provence-agtige stemning imod dig. Det charmerende hotel fra 2003 har 39 værelser fordelt på to etager. Værelserne har forskellige størrelser, og nogle er særligt velegnede til handicappede. Der er en super hyggelig stemning overalt på hotellet. Fri Wi-Fi og dejlig morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bo på det smukke badehotel lige ud til Aarhus Bugt. Her kan du slappe af og trække dig tilbage fra byens puls. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt. Ud over de fine værelser og den udsøgte forplejning så byder hotellet også på blandt andet: pool, parkering, træningscenter og bar. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Velegnet til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Det moderne designhotel ligger lige ved Strøget. Værelserne er velindrettede og har blandt andet smukke trægulve. Hav hele Aarhus inden for gåafstand, og nyd hotellets faciliteter, når du holder pause. Der tilbyder for eksempel: et godt træningscenter, en alsidig restaurant og en velassorteret bar. Værelserne har forskellige størrelser. Nogle er familileværelser. Kæledyr er velkomne. Parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Det 3-stjernede Hotel Atlantic i Aarhus ligger skønt og centralt, og mange af de 102 røgfri værelser har en forrygende udsigt ud over byen og vandet. Der findes værelser i forskellige størrelser på hotellet. Øverst ligger morgenmadsrestauranten, og herfra er udsigten fantastisk. Kæledyr er velkomne. Der er fri Wi-Fi, og der er mulighed for parkering. Der findes endvidere en elevator, så der er fin handicapvenlighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Bo helt centralt i det århusianske latinerkvarter. Aarhus Guldsmeden Hotel er et super hyggeligt og intimt boutique-hotel. Værelserne er unikt indrettede, og alle har fri Wi-Fi. Indretningen er charmerende med originale kunstværker og træmøbler. Der køres en økologisk linje på hele hotellet. Lige fra sæbe, shampoo og råvarer til restaurantens menuer. Kæledyr er velkomne, og der er parkering.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Hotel Ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz i Aarhus er et boutique-hotel, som ligger i en bygning fra 1930’erne. Hotellets restaurant MASH og særligt vinkælderen er meget populære. Også morgenmaden på stedet er helt i top. Indretningsstilen på samtlige værelser er i lys art deco stil. Værelserne er fint indrettede, og der er fri Wi-Fi. Værelserne kan fås i forskellige størrelser. Du kan finde parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Nyd et vidunderligt wellnessophold i Aarhus

Alle har brug for et afbræk fra hverdagen i ny og næ. Det er dog ikke alle, der tager sig tid til dette. Føler du et behov for at tage et hvil, efter at have arbejdet hårdt, skal du ikke tøve med at tage en tur i wellness. Har du et behov for mere, end blot et par timer i wellnessafdelingen, bør du i stedet tage på et wellnessophold.

Heldigvis er der gode forudsætninger for begge dele i Aarhus. Bor du ikke i eller nær Aarhus, er det oplagt at bruge et wellness ophold Århus som en mulighed for at opleve byen. Blot fordi det er et wellnessophold, er det ikke ensbetydende med, at du skal befinde dig i spa- og wellnessafdelingen i alle døgnets vågne timer.

Hvad enten du foretrækker et par timer i en skøn wellnessafdeling, eller du ønsker at indlogere dig på et fint hotel med spa- og wellnessafdeling, er begge dele muligt i Aarhus. Derfor er der også noget for enhver smag. Ikke nok med det, så er der også Århus wellness for enhver pengepung, da prisniveauet varierer en del.

Der er mange wellnessmuligheder i Aarhus

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde en wellnessmuligheder i eller nær Aarhus, der appellerer til dig. Der er ganske enkelt så stort et udvalg, at der er noget for enhver smag. Derfor kan du selvfølgelig også finde frem til noget, der lever op til dine krav. For at finde dette, skal du dog have et overblik over dine krav.

Hvis du har et ønske om at tage på et wellness- spaophold i Aarhus, skal du forsikre, at der er fuldt fokus på nydelse, ro og afslapning. Det er svært at have fokus på dette, hvis man ikke har en idé om, hvad man stiller af krav. Derfor er det en god idé, at man tager sig lidt tid til at finde ud af, hvad man egentlig stiller af krav til spa og wellness.

afslappende wellness

Der findes wellnessophold i Aarhus for enhver smag

Du skal ikke være bekymret for, at du ikke kan tage i wellness i Aarhus. Det er der rig mulighed for at gøre. I de fleste tilfælde kan man nemlig finde noget, der harmonerer med ens egen smag og krav. Derfor finder du også noget, der lever op til dine krav. Det gør sig gældende, uanset om du vil på et wellnessophold eller ej.

I og med, at der er noget for enhver smag, så er der også noget, der tiltaler dig. Her er det dog vigtigt, at det understreges, at der også er forskel på prisniveauet. Det betyder, at det er vigtigt, at du har et budget at tage udgangspunkt i. Samtidig betyder det også, at det er vigtigt, at du er realistisk ift. dit budget og dine krav.

Du kan sagtens stille en masse krav, men er du ikke villig til at betale for dem, er det svært at få stillet disse krav. Når du laver en liste over dine krav, er det vigtigt, at du gør det med fokus på, at de skal være realistiske i forhold til dit budget. Hvis de ikke er det, så bliver du hurtigt skuffet over, at det ikke kan lade sig gøre.

Inviter din partner med til en omgang wellness i Aarhus

Man behøver selvfølgelig ikke at tage selv i wellness. Faktisk har de fleste deres partner med. Dette gør sig gældende, hvad enten det er et ophold eller blot et par timer hos et wellness- og spasted. Det er der faktisk flere grunde til. For mange handler det om at slappe af, men også om, at det er romantisk og nærværende.

Det er ikke alle par, der er så heldige, at de har en masse tid til hinanden i hverdagen. Derfor er det sundt for et parforhold, at man tager sig tid til at nyde hinandens nærvær, når muligheden byder sig. Der er ikke mange måder, der er bedre at gøre det på, end at tage en tur i wellness, eller at tage på et lækkert wellnessophold i Jylland.

Spar penge på dit wellnessophold i Aarhus

Hvis du gerne vil spare penge på dit wellnessophold i Østjylland, er det vigtigt, at du ikke blot booker det direkte hos det respektive hotel. Hvis du gør det, så er der en minimal chance for, at du får det til en god pris. Vil du sikre, at du får det til en god pris, er du nødt til at holde øje med gode tilbud og wellnessophold deals. Det kan du gøre her på siden.

Et godt tilbud vil ikke blot byde på en god pris, men vil ofte være præsenteret i form af et pakketilbud. Dette betyder, at du ikke kun får selve opholdet med i prisen. Ofte vil der også være inkluderet flere andre ting i dit tilbud. Ofte får du både mad, lån af badekåbe m.m. med i prisen, hvis du beslutter at bestille et pakketilbud.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Aarhus?

Du skal vælge et wellnessophold i Aarhus, hvis du ønsker at slappe helt af men samtidig have et snært af pulserende storbys stemning lige uden for døren af dit hotel. Du vil have mulighed for at slappe helt af i wellnessafdelingen og samtid drikke en god kop kaffe eller ligende i den smukke by.

Hvilket wellnessophold i Aarhus er bedst?

Der findes et væld af gode wellnessophold i Aarhus og hvilket der lige er bedst er i høj grad en personlig vurdering, men der findes dog en håndfuld som er ekstra gode, her kan nævnes Comwell Aarhus og Hotel Royal blot for at nævne et par.

Hvor meget koster et wellnessophold i Aarhus?

Et wellnessophold i Aarhus koster 800-1.500 kr. prisen variere i særdeleshed efter sæson, men i høj grad også efter hvilket hotel du vælger at nyde et wellnessophold hos, samt hvad der er inkluderet i prisen, hvis der eksempelvis er inkluderet morgenmad og en dejlig middag vil prisen være højere.