fbpx

Hoteller med spa på værelset

Bedste hoteller med spa på værelset 2024

Hvis du gerne vil have en unik oplevelse, er det værd at booke et skønt hotelværelse med eget spa. I og med, at det ikke just er noget, som man kan opleve over det hele, så er det en unik oplevelse. Til trods for, at det ikke er noget, som alle hoteller har, er der alligevel mange hoteller, der har værelser med sit eget spabad.

Derfor er der gode muligheder for at finde hoteller med spa på værelset. Det gør sig ikke blot gældende for danske hoteller, men bestemt også et væld af hoteller hele verden over. Derfor kan du selvfølgelig også finde et hotel, der lever op til dine krav. Det gør sig tilmed gældende, uanset om du har et stort eller lille budget.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hoteller med spa på værelset i Danmark

Hvis du har et ønske om at indlogere dig på et hotelværelse, hvor du har din egen spa, skal du først finde ud af, hvor det skal være. Det behøver ikke at være et specifikt rejsemål, men det er en god idé, at du finder ud af, hvorvidt det skal være i Danmark eller ej. Det er i hvert fald med til at gøre din søgning en kende nemmere.

Du skal ikke tro, at du kun har få muligheder, hvis du beslutter dig for, at det skal være i Danmark. Der er et væld af hoteller i Danmark, der har sådanne værelser. Derfor kan du også finde frem til minimum ét, der er lige noget for dig. Det gør sig gældende, uanset hvilke krav du har. Derfor kan du være helt rolig ift. dette.

Du er ikke engang nødt til at holde dig til de store byer her i landet. Der er flere steder, hvor du kan indlogere dig på et hotel, der ligger i den danske natur, såfremt dette er et ønske. Hvis du gerne vil koble helt fra, så er det en oplagt idé at booke et værelse med egen spa. Her kan du i hvert fald nemt trække stikket for en stund.

Læs ligeledes: Hoteller med jacuzzi på værelset

vidunderlig smuk spa

Sådan finder du det bedste hotel med spa på værelset

Hvis du gerne vil bo på et hotel, hvor du kan få et værelse, der har sin egen spa, skal du først vurdere, hvad dine krav er. Det er ikke nemt at finde frem til det bedste hotel for dit vedkommende, hvis du ikke ved, hvad du leder efter. Derfor bør du også starte med at lave en form for liste over krav, som du stiller til dit hotel.

Der er ikke nogen bestemt punkter, som du skal stille krav til. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad du ønsker at stille krav til. Derfor er der også stor forskel på, hvad folk stiller krav til, når det kommer til et hotel eller et værelse. Hvad det betyder er, at der også er en stor forskel på, hvad det perfekte hotel er for folk.

Hvilke krav stiller du til selve hotellet?

Det er ikke kun selve værelset, som du bør stille krav til. Du bør også stille krav til hotellet som helhed. Der er ikke nogen faste faktorer, der skal stilles krav til, men der er dog faktorer, der er gode at tage stilling til. Er du i tvivl om, hvad du skal have fokus på, når du skal finde et hotel, er det især de nedenstående faktorer:

  • Indretning
  • Beliggenhed
  • Faciliteter
  • Anmeldelser
  • Restaurant

Hvis blot du gør op med dig selv, hvad dine krav er til de faktorer, der er nævnt herover, er det nemmere for dig at finde det rette hotel. Foruden de faktorer, der er nævnt herover, er der fx også mange, der stiller krav til, at der er fri parkering osv. Det vigtigste er blot, at du er tro mod dig selv, og at du har fokus på egne krav.

Hvilke krav har du til dit hotelværelse?

Det er ikke nok, at du har krav til hotellet. Det er også vigtigt, at du stiller krav til dit værelse. Det er langt fra alle, der har de samme krav hertil, hvorfor det er vigtigt, at du har fokus på egne krav og ønsker. I og med, at du er havnet på denne side, er der en sandsynlighed for, at du har et krav om, at dit værelse har egen spa.

Det er dog næppe det eneste krav, som du har. De fleste har også krav til indretning, størrelse og faciliteter på deres værelse. Er det et krav, at der er et loungeområde? Et skrivebord? Eller skal der være fuld fokus på afslapning? Hvis sidstnævnte er tilfældet, skal der selvfølgelig gerne være en lækker og afslappende seng.

Inviter din partner med på et hotelophold med spa på værelset

Det er ikke altid, at man tager på et hotel, fordi man skal noget specifikt. Der mange, der gør det, fordi de har et ønske om at koble lidt fra. Hvis du gerne vil lidt væk fra hverdagen, er det en god idé at indlogere dig på et hotel, hvor du kan få egen spa på værelset. Her kan man dase, mens man nyder at være væk fra hverdagen.

Det er dog også oplagt, at man vælger at indlogere sig på et sådant værelse, hvis man ønsker at invitere sin partner med på et afslappende wellnessophold. Hvis I har egen spa på værelset, er der end ikke nogen grund til at forlade værelset. I kan blot nyde hinandens selskab, mens I tager et lille afbræk fra hverdagen stress.

Der er rigtig mange danske par, der vælger at tage et par dage på et sådant værelse. Det er en gode måde at slippe væk fra det stress og jag, som mange mener er med til at præge deres hverdag. Hvis det også er noget, som du og din partner har et ønske om, bør I ikke tøve med at vælge et hotel med spa på værelset.

Det er enten noget, I kan aftale, eller du kan vælge at overraske din partner med det. Der skal i hvert fald ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der vil sætte et smil på læberne hos din partner. Det er ikke alle, der har lyst til at være i en spaafdeling med et væld af andre personer – og her er det ideelt med egen spa.

smuk privat spa

Slap helt af på et hotelværelse med privat spa

Det er de færreste, der mener, at der findes en bedre måde at slappe på, end blot at dase hen i et spabad. Er du enig i dette, vil du sikkert foretrække, at det er et spabad, som du kan have for dig selv. Det er ikke alle, der har lyst til at dele et spabad med en masse andre. Har du ikke lyst til det, så skal du undgå en spaafdeling, som du finder på alle spaophold.

Det kan lyde svært at undgå, men det er det dog ikke. Det kræver blot, at du booker et værelse, der har sit eget spabad. Som der også er givet udtryk for tidligere, så er der et væld af hoteller her i landet, men også i udlandet, som har sådanne værelser. Derfor er der også rig mulighed for at finde frem til et sådant værelse.

Hvis det er noget, som du har gjort dig overvejelser om, bør du ikke tøve. Det er – uden tvivl – en oplevelse for livet at overnatte på et hotelværelse med sit helt eget spabad.

Gode muligheder for at bestille privat spa for to på værelset

Hvis du ønsker at invitere din partner, veninde e.l. med i privat spa, så har du mange muligheder. Der er ikke blot mange steder, der tilbyder dette, men du vælger selv, hvorvidt det skal være en dagstur eller et ophold. Da begge del er muligt, er det selvfølgelig op til dig eller jer at vurdere, hvad der foretrækkes i den forbindelse.

Det er ikke alle, der har lyst til at skulle indlogere sig på et hotel, hvis de skal en tur i spa. Andre vil gerne gøre lidt ekstra ud af det. Som det er nævnt herover, er det op til hver enkelt at vurdere, hvad de foretrækker. Der er derfor ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Du skal blot tage stilling til, hvad du vil foretrække.

I denne sammenhæng er der flere faktorer, der skal inddrages i overvejelserne. Et af de aspekter, der er værd at overveje, er prisen. Der er nemlig betydelige forskelle på prisen, i forhold til at vælge et ophold og en times tid i en privat jacuzzi. Det er typisk på baggrund af prisen, at der er mange, der vælger sidstnævnte løsning.

Vidunderlig privat spa på hotelværelset

Hvis det ikke blot skal være en time i spa, er det oplagt at finde et hotel, hvor man kan få spa på værelset. En privat spa på hotelværelset fås ikke på alle hoteller, hvorfor det er noget, man skal lede lidt efter. Dog er det ikke just noget, der lægges skjul på af hotellet. Tværtimod, er det ofte noget, der skiltes med på websiden.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at dette næppe vil være billigt. Hvis dette er noget, der overvejes, skal du ikke være i tvivl om, at du skal betale for det. Det er også derfor, at der er mange, der vælger et ophold på et spahotel i stedet. Det er typisk en billigere løsning, da man skal dele spaafdelingen med de andre gæster.

Ofte er det dette, der får folk til at overveje at booke et hotelværelse, hvor de får deres eget spabad. Hvis du selv har et ønske om at nyde en privat stund med din udkårne, er det næppe en del af planen, at I skal være omgivet af andre. Derfor er det typisk en bedre løsning med privat spa, hvis det skal være lidt romantisk.

Som angivet, er dette noget, der kan opnås på flere måder. Det anbefales dog, at du gør lidt mere ud af det. Det kan du gøre ved at indlogere dig på et værelse med privat spa. Hvis du skal afsted med din partner, så er dette den helt rette løsning. Det gør sig også gældende, selvom det koster en kende mere end andre valg.

Ikke meget, der er mere romantisk end et hotelværelse med spabad

Der er ikke meget, der er mere romantisk, end at nyde en stund i et spabad med din partner. Har du gjort dig tanker om dette, så bør du ikke tøve med det. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil være en oplevelse, som man husker i lang tid. Det er dog især noget, der gør sig gældende, hvis man har eget spabad på værelset.

I og med, at det er så romantisk, som det er, så vil det også være en god overraskelse for din partner. Derfor er det ikke et decideret krav, at du skal have din partner med på besyv, når du skal finde ud af, hvorvidt det skal være et kurophold eller ej. Du kan roligt vælge at booke det selv, da din partner vil være glad for det.

elegant privat spa

Lad romantikken blomstre på et hotel med spa på værelset

Alle parforhold får brug for et lille skud romantik i ny og næ. Det hele kan blive meget ensformigt i hverdagen. Derfor kan man godt få brug for at lave noget sammen som par. Det kan være alt fra en sjov oplevelse til at indlogere sig på et hotelværelse med privat spabad. Sidstnævnte er dog en klart mere romantisk løsning.

Hvis du har et ønske om at nyde en privat stund i et spabad med din partner, er det dog ikke nødvendigvis et krav, at der er tale om et hotelværelse. Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det også muligt at få stillet et privat spabad til rådighed hos flere spasteder. Derfor er der flere mulighed for at tage i privat spa.

Hvad det betyder er, at der er et væld af måder, hvorpå du og din partner kan dele en romantisk stund i jeres eget spabad. Hvis det er noget, som I har et ønske om, skal du ikke tøve med at tage af sted. Det er selvfølgelig gældende, hvad enten der er tale om et ophold, eller blot en rolig stund i et af det danske lands spasteder.

Det er alle pengene værd

Der skal ikke være tvivl om, at det ikke er billigt at tage en tur i privat spa. Til trods for dette, er du dog sikret, at det er hver en krone værd. Det er ikke en oplevelse, der kan fås på mange andre steder. Derfor er det ikke noget, du skal tøve med at gøre, hvis det er noget, som du har gjort dig overvejelser om – enten selv eller ej.

Ovenstående er noget, der gør sig gældende, hvad enten der er tale om et ophold på et hotel, eller det blot er en dagstur på et spabad. Begge dele er muligt over hele landet, hvorfor du også kan finde et sted nær din bopæl, som harmonerer med dine ønsker. Det betyder, at du ikke skal tøve med at gøre alvor af dine tanker.

Til trods for, at det ikke er noget, der er billigt, betyder det ikke, at du ikke kan finde et godt tilbud. Derfor er det også en god idé, at du tager dig tid til at finde en god pris. Det bør være i fokus, uanset hvad der har din interesse. Det er blot med til at sikre, at du får mere for dine penge, hvis du har held med at finde et tilbud.

Hold øje med gode tilbud og deals

Hvis du ønsker at gøre det billigst muligt for dig selv, er det en god idé at holde øje med tilbud og deals. Det er ikke altid, at du har held med at finde frem til et godt tilbud. Det er dog ikke noget, der betyder, at du ikke skal give det et forsøg. Ofte er der et spasted eller -hotel, der har et godt tilbud, som du kan benytte dig af.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at du ikke blot skal vælge et tilbud, fordi det giver dig en god pris. I stedet skal du fokusere på at finde et tilbud, der reelt set lever op til dine krav og ønsker. Hvis det ikke gør det, så er det ikke et tilbud, der er meget værd. Gå derfor ikke på kompromis med dine ønsker, for at spare penge.

I og med, at det skal være en oplevelse, som du (og evt. din partner) kan huske i mange år, er det vigtigt, ikke at gå på kompromis med dine krav. Det skal du ikke gøre, uanset hvor billigt et tilbud, du kan være heldig at finde. Hvis du først går på kompromis med dine krav, er du nødt til at gå på kompromis med hele oplevelsen.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et vælge et hotel med spa på værelset?

Du skal vælge at booke et hotelværelse med spa, hvis du ønsker at tilbringe lidt kvalitets tid med din partner eller veninde i private omgivelser. Her vil det være muligt at tale om alt og hygge sig, samtidig med at kroppen får en tiltrængt omgang wellness.

Hvor mange hoteller har spa på værelset?

Der findes et utal af hoteller som har spa på værelset, og heldigvis har flere af dem adresse i Danmark. Så hvis du og din partner eller måske endda veninde har planer om at nyde en god omgang spa på et hotelværelse vil der være rig mulighed for dette.

Hvor meget koster et hotelværelse med spa?

Et hotelværelse med spa koster oftest omkring 1.250-2.000 kr. prisen varier alt efter hvor hotellet har adresse, samt hvilke andre faciliteter hotellet tilbyder, derudover har hotelværelsets størrelse ligeledes indflydelse på den endelige pris.