fbpx

Hoteller med jacuzzi på værelset

Bedste hoteller med jacuzzi på værelset 2024

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke er meget, der er mere luksuriøst end jacuzzi på hotelværelset. Hvis du ønsker at indlogere dig på et sådant værelse, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det sjældent er en billig affære. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er en idé, du skal droppe.

Hvis du i lang tid har haft en drøm om at indlogere dig på et hotel med jacuzzi på værelset, bør du naturligvis føre din drøm ud i livet. Her kan man passende lede tankerne hen mod det famøse citat fra H.C. Andersen om at rejse, er at leve. Hvis det er en drøm for dig at bo på et sådant hotelværelse, så tøv ikke med det.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Romantiske hoteller med jacuzzi på værelset

Hvis du har et ønske om at bo på et hotelværelse med jacuzzi, er du ikke begrænset til, at den skal være inde på selv værelset. Der findes flere steder, hvor du kan få hotelværelser med en jacuzzi på en terrasse eller en altan, der tilhører værelset. Det er selvfølgelig typisk ved varme rejsemål, hvor dette er en mulighed.

Derfor er det også en god idé at finde ud af, hvorvidt det skal være en jacuzzi, der er inde på værelset. Der er mange, der vil mene, at det giver bedre mening at have en jacuzzi på en terrasse eller altan. Det gør sig i hvert fald gældende, hvis det er et hotelværelse ved et rejsemål, hvor temperaturen tillader at opholde sig ude.

Til trods for, at det ofte er ved rejsemål, hvor det er varmt udenfor, at det er muligt at finde hotelværelser, der har en jacuzzi på et udeareal, er det ikke begrænset til det. Det er også noget, der kan findes på steder, hvor det er koldt. Her kan du fx sidde i en varm jacuzzi, mens du er omgivet af snefyldte omgivelser.

Læs ligeledes: Hoteller med spa på værelset

smuk jacuzzi

Hoteller med jacuzzi på værelset i Danmark

Vil du gerne bo på et værelse med jacuzzi, men ønsker du ikke at rejse for langt for det? I så fald er det oplagt at finde et hotel her i landet, hvor det kan lade sig gøre. Det er ikke alle, der er klar over, at der faktisk er op til flere hoteller, der tilbyder det. Det behøver end ikke engang at være på et hotel i en af de danske storbyer.

Faktisk er der et væld af hoteller, kroer m.m. spredt over hele landet, der tilbyder værelser med jacuzzi. Der er dog forskel på, hvor mange af deres værelser, der har det. Derfor er det heller ikke på alle hoteller, at det er nemt at få lov til at booke et sådant værelse. Det er selvfølgelig noget, man skal være opmærksom på.

I og med, at du kan finde et stort udvalg af danske hoteller, der tilbyder min. ét værelse med jacuzzi, er det samlede udvalg relativt stort. Derfor bør det ikke være et problem at finde frem til et hotel, hvor du kan få lov til at indlogere dig. Det bliver dog nemmere, hvis du ikke har i sinde at skulle afsted i en højsæson.

Dertil bliver det også nemmere, hvis du vælger et af de hoteller, hvor de har mere end blot et enkelt værelse med et spabad. Derfor er det også en god idé, at du holder øje med dette, når du skal vælge dit hotel. Det er i hvert fald med til at gøre det en del nemmere at finde frem til et hotelværelse med sin egen jacuzzi.

Overrask din partner med et hotelværelse med jacuzzi

Hvis du har i sinde at invitere din partner med på et hotelophold, som du gerne vil gøre lidt ekstra ud af, så er det oplagt at vælge et hotelværelse med sit egen jacuzzi. Der er i hvert fald en minimal chance for, at det er noget, som din partner havde regnet med. Det er nemlig de færreste, der ved, at det faktisk er muligt.

Dertil skal der ikke være nogen tvivl om, at det er noget helt unikt at overnatte på et hotelværelse, hvor man har adgang til sit egen jacuzzi. Det er noget, som mange har en drøm om at prøve, men faktisk behøver det slet ikke at være en fjern drøm. Det er en drøm, der kan koste mindre at realisere, end mange regner med.

Hvis du har et ønske om at forkæle din partner med et hotelophold, hvor I har jeres eget spabad på værelset, behøver det derfor ikke at koste dig en formue. Det kan sagtens koste dig en formue, men det behøver det ikke nødvendigvis at gøre. Det er især gældende, hvis det helst skal være på et hotel her i landet.

perfekt privat jacuzzi

Ideel løsning, hvis du vil tilbringe tid på hotelværelset

Det er ikke alle, der har lyst til at tage på et hotelophold, for blot at være på sit værelse. Andre kan godt lide det, da de derved kan slappe helt af. Hvis du er en af de personer, der gerne vil bruge tid på sit værelse, så er det ideelt med et værelse, der har sit eget spabad. Det giver dig nemlig rig mulighed for at koble helt fra.

Det er dog også noget, der er ideelt, hvis du skal finde et hotel til dig og din partner. Hvis I rejser afsted, fordi I har et ønske om at få en stund væk fra hverdagens stress og jag, er dette også en god måde at gøre det på. Der vil ikke være andre til stede, hvorfor I kan få fuldt fokus blot at slappe af, og at nyde hinandens selskab.

Hvis I fx længe har talt om at tage på et spaophold, wellnessophold eller kurophold men gerne vil have mere privatliv, så kan I passende vælge at booke et hotelværelse med eget spabad. Her får I nemlig mere privatliv, hvorfor I ikke skal være sammen med andre personer. Det er selvfølgelig helt op til jer selv, hvor længe I ønsker at tilbringe på jeres værelse.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et vælge et hotel med jacuzzi på værelset?

Du skal vælge at booke et hotelværelse med jacuzzi, hvis du ønsker at tilbringe lidt kvalitets tid med din partner eller veninde i private omgivelser. Her vil det være muligt at tale om alt og hygge sig, samtidig med at kroppen får en tiltrængt omgang wellness.

Hvor mange hoteller har jacuzzi på værelset?

Der findes et utal af hoteller som har jacuzzi på værelset, og heldigvis har flere af dem adresse i Danmark. Så hvis du og din partner eller måske endda veninde har planer om at nyde en god omgang jacuzzi på et hotelværelse vil der være rig mulighed for dette.

Hvor meget koster et hotelværelse med jacuzzi?

Et hotelværelse med jacuzzi koster oftest omkring 1.500-2.500 kr. prisen varier alt efter hvor hotellet har adresse, samt hvilke andre faciliteter hotellet tilbyder, derudover har hotelværelsets størrelse ligeledes indflydelse på den endelige pris.