fbpx

Wellnessophold Tyskland

Bedste wellnessophold i Tyskland 2024

Der er altid gode grunde til at tage på et wellnessophold. Det er afslappende, beroligende og nærværende. Man kan tage på wellnessophold på et bredt spektrum af hoteller i Danmark. Du er dog ikke begrænset til et hotel med beliggenhed i Danmark. Der er nemlig også rig mulighed for at tage på et wellnessophold i Tyskland.

Et hav af tyske hoteller har skønne wellnessafdelinger med et hav af faciliteter. Derfor er der mange danskere, der valfarter til tyske hoteller, hvis de har brug for en afslappende stund. Der er flere årsager til, at de gæster tyske hoteller. Blandt mange er det et spørgsmål om pris, da mange tyske hoteller er billigere.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Du får ikke en smukkere udsigt end den, som er fra Tegernsee Hotel. Det 5-stjernede hotel er en slotsejendom i jugendstil. Hotellets restaurant byder på gedigne lokale og internationale retter, og du kan nyde godt tysk øl i deres bierstube. Det store wellness-område tilbyder: udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, massage og behandlinger. Det helt perfekte sted til en getaway.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Det moderne 5-stjernede design-hotel, som ligger meget centralt i Hamburg, byder på stilrene værelser af forskellige størrelser. Restauranten har et meget alsidigt menykort, og på sky-baren på 8. etage kan du nyde diverse drikkevarer og snacks. Slap af i hotellets spa-område, hvor der bydes på: swimmingpool, wellness, sauna, motionsrum, massage og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

The Ritz-Carlton Hotel i Berlin er et smukt indrettet 4.5-stjernet hotel. Stilen er eksklusiv og klassisk og alligevel moderne. Det populære og yderst centralt beliggende hotel er særligt populært blandt par. Værelserne har forskellige størrelser, kvalitetssenge, gratis Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter. Kæledyr er velkomne. Du kan også nyde en tur i hotellets swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Der er noget stolthed over det 4-stjernede Gastwerk Hotel. Det stilfulde fabriks-agtige udtryk på ydersiden stemmer godt overens med det, du oplever indenfor. Den lidt rå stil kombiners med høj grad af hygge god smag. Der står nogle ekstra lange senge på værelserne, og du kan selv lave kaffe og te. Nyd det dejlige spa-område, og tilkøb evt. en skønhedsbehandling

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Et 5-stjernet hotel helt centralt i Berlin. Det er, hvad du får med dette luksushotel. Du finder værelser i forskellige størrelser, som alle er udstyret med kvalitetssenge. Der er alle nødvendige faciliteter på værelserne. Desuden byder Grand Hyatt Berlin på fri Spa & Fitness, som er placeret øverst. Der tilbydes massage og diverse behandlinger. Det er hotelophold på første klasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Der er noget enestående og nærmest kongeligt over dette slotshotel. Stemningen er royal og luksuriøs, og de 120 værelser har forskellige størrelser. Hotellet egner sig både til et romantisk getaway og til en ferie for børnefamilien. Børnepasning tilbydes. Gæster tilbydes vidunderlige måltider, wellness og diverse behandlinger. Der er både have og terrasse med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Stort og moderne hotel med 187 værelser i forskellige størrelser. Det er velegnet til familier, da tilstødende værelser kan tilkøbes. Du kan finde nogle gode fitness-faciliteter, dampbad og sauna på hotellet, og der er også flere dejlige terrasser med skøn atmosfære og flot udsigt. I hotellets lobby er der en pejs, som bidrager til hyggen. Atlantic Hotel Kiel er også velegnet til konferencer og lignende.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Bo på det flotte 4-stjernede hotel Centrovital. Det er et velfungerende spahotel med blandt andet: stor indendørs swimmingpool, fitnesscenter og mulighed for massage og diverse behandlinger. Kombiner et storbyophold med stor komfort og wellness. Fra hotellets alsidige restaurant er der en fantastisk udsigt ud over Spandauer-søen. Kæledyr er tilladt, og der er te og kaffe på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Den arkitektoniske perle fremstår som et stort og imponerende sejl lige ud til floden Weser. Her får du en overdådig udsigt fra samtlige værelser på det 4-stjernede hotel. Du kan nyde et dejligt måltid, benytte saunaområdet eller bare slappe af på hotellet. På 20. og 21. etage kan alle nyde panoramaudsigten over byen og floden.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Når du bor på dette centralt beliggende hotel, så får du samtidig en designmæssig oplevelse. Dets indretning er nemlig en skøn blanding af moderne kunst og noget meget traditionelt. Overalt ser du den iøjnefaldende art-deco stil. Desuden får du også et stort fitness- og wellness-område. Der findes værelser i forskellige størrelser. Det er et røgfrit hotel med moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

På Hotel Neptun er indretningen luksuriøs og stilren. Det gælder både arkitekturen, værelserne og de øvrige lokaler. Du får den skønneste udsigt ud over stranden og havet, og du kan svømme i hotellets swimmingpool før eller efter en lang dag som turist eller kursist. Hotellet er særligt velegnet til børnefamilier. Der er for eksempel mulighed for børnepasning eller børneaktiviterer.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Det smukke historiske Hotel Kaiserhof har 45 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser. Hotellet er meget velegnet til familier, og det ligger ganske centralt placeret. Der er både en terrasse og en have, så I kan også sidde udenfor, når I hygger jer. Du får gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Det femstjernede hotel i Lübeck fremstår smukt og funktionelt og spejler sig i floden Trave. Fra de velindrettede værelser har du den skønneste udsigt over floden og byen. Værelserne er ikke-ryger, og der er kaffe- og tefaciliteter på alle værelser. Kæledyr er tilladt. På hotellet er der gratis Wi-Fi og swinningpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemunde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Bo 300 meter fra standen, når du besøger Travemünde. Det smukke hotel fremstår som et klassisk lyst badehotel, og indvendigt er det ret moderne indrettet. Nyd stranden, eller benyt dig af hotellets faciliteter. Der er blandt andet: spa- og wellnessområde, 2 swimmingpools, træningscenter og tennisbane. Der er naturligvis også mulighed for mere afslappede aktiviteter. Parkering og fr Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Oplev dette eksklusive designer-hotel i Hamburg. Det er indrettet i et tidligere jernstøberi, hvilket er med til at give det en særlig stemning. Gæsterne får smukt indrettede værelser med kingsize-senge og et godt badeværelse. Øverst på hotellet finder du en dejlig sky-bar og fitness-udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Slap helt af på et wellnessophold i Tyskland

Alle har brug for at koble fra sommetider. Desværre er det ikke alle, der tager sig tid til det. Det er en skam, for man ender blot med at brænde ud. Derfor er det vigtigt at tage sig tid til at koble fra. Det kan man gøre på flere måder, men et spaophold Hamborg er en glimrende løsning. Især hvis man beslutter sig for lidt forkælelse.

I Tyskland finder du mange luksuriøse og ekstravagante spa- og wellnesshoteller. Prisniveauet følger dog med luksussen, hvorfor du skal være villig til at betale for det. I denne sammenhæng bør det understreges, at det er værd at betale for luksus. Du slapper bedre af i luksuriøse omgivelser, hvor fokus har været afslapning.

Du er dog ikke påtvunget at vælge et luksushotel, såfremt det ikke ønskes. Der er et hav af tyske hoteller at vælge mellem, hvorfor der er noget for enhver smag. Derfor kan du også tage på wellness ophold Tyskland, uanset dine krav. Selvfølgelig er der også et væld af wellness og spahoteller, der harmonerer med dine krav.

Inviter din partner med på et nærværende wellnessophold i Tyskland

Wellness handler ikke altid kun om at slappe af. For mange handler det også om at nyde en rolig stund med deres partner. Er dette også tilfældet for dit vedkommende, bør wellnes Tyskland ikke udelukkes. Mange af de tyske hoteller har indrettet deres wellnessafdeling med henblik på, at det skal være romantisk.

Har du og din udkårne haft en stresset periode, hvor I har haft minimal tid til hinanden? I så fald er det ideelt at tage på et wellness- spaophold for 2. Her kan I ikke blot koble fra, men også nyde hinandens selskab og nærvær. Det giver jer mulighed for at nyde hinanden på en helt unik måde. Derfor bør det bestemt ikke undervurderes.

Ønsker du at overraske din partner med en fortrinlig gave? I så fald er et wellnessophold værd at overveje. Du er garanteret, at det vil sætte et smil på læberne hos din partner. Man kan ikke undgå at blive glad af et wellnessophold. Hvis I længe har ønsket en stund for jer selv, er et wellnessophold i Nordtyskland det helt rette valg.

fin wellness

Der er stor prisforskel på wellnessophold i Tyskland

Vær opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de mange wellness- og spahoteller i Tyskland. Derfor er dette også et aspekt, der skal inddrages i dine overvejelser. Det er især gældende, hvis du har et budget, der skal overholdes. Har du ikke det, har du også større frihed til at vælge blandt det store udvalg af spahoteller.

Som tidligere angivet, er du nødt til at betale, hvis du vil have luksus. Du skal dog ikke betale i samme klasse, som hvis du bestiller et dansk hotel. Det er selvfølgelig derfor, at der er mange, der drager til Tyskland. Hvis et luksuriøst weekendophold wellness er et ønske, bør du ikke tøve med at inddrage tyske hoteller i dine overvejelser.

Hold øje med de gode wellnessophold i Tyskland tilbud og deals

Der er ofte gode tilbud at finde. Derfor kan man komme på et wellnessophold til en god pris i Tyskland. Hvis det skal være en rigtig god pris, skal du finde en god wellnessophold deal i Tyskland. Gør du det, kan du ikke blot få en god pris, men kan ofte købe deciderede pakketilbud.

Hvad det betyder er, at du kan bestille en pakke, der indeholder alt, hvad du har brug for. I en wellness deal Tyskland er der ofte inkluderet overnatning, wellnessadgang, mad i hotellets restaurant m.m. Derfor skal du blot indlogere dig på hotellet, da alt er bestilt og betalt på forhånd. Dette foretrækkes af mange.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Tyskland?

Du skal vælge at nyde et wellnessophold i Tyskland, hvis du tænger til at slappe helt af i en dejlig wellnessafdeling og måske endda få en wellnessbehandling eller lignende, ligeledes det dejligt at komme lidt udenlandsk fra tid til anden hvilket du her har mulighed for.

Hvornår er det bedst at nyde et wellnessophold i Tyskland?

Der er som sådan ikke en årstid eller ligende som er bedre for et wellnessophold i Tyskland, men der er rigtig mange som vælger at nyde et wellnessophold i Tyskland når sommeren er ovre og man trænger til lidt varme og blødgørelse af kroppen og sjælen.

Hvor meget koster et wellnessophold i Tyskland?

Et wellnessophold i Tyskland koster 800-1.500 kr. prisen variere hovedsageligt alt efter hvilket wellnesshotel du ender ud med at booke, samt hvad der er inkluderet i dit wellnessophold i Tyskland, er der en dejlig middag med i opholdet vil det være afspejlet i prisen.