fbpx

Wellnessophold Sverige

Bedste wellnessophold i Sverige 2024

Wellness er en fryd for både krop og sind. Derfor er det populært blandt danskerne. Det er ikke blot på danske hoteller, at wellnessafdelingerne besøges af mange danske gæster. Det er også gældende for mange svenske hoteller, eftersom disse også besøges af mange danskere, der ønsker at slappe af og koble fra for en stund.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Arken Hotel Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Nyd nogle dejlige dage eller uger her på Arken Hotel & Art Garden Spa. På det 4-stjernede hotel kan du både være aktiv og slappe af i de smukke omgivelser. Det kan du gøre både ude og inde. På samlige værelser står der gode kvaitetssenge, og der er gratis Wi-Fi. Som indendørs faciliteter bydes der blandt andet på: spa- og wellnesscenter, motionscenter, sauna og en glimrende restaurant. Udenfor finder du Arlem Art Gardem Spa, varme kilder og en dejlig stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

The Steam Hotel i Västerås er et strømline højhus i røde mursten. Værelserne er fordelt på de 18 etager, og øverst er der en sublim tagterrasse, restaurant og bar med den mest fantastiske udsigt over søen Mälaren. De gode værelser har alle faciliteter. Der er et godt træningscenter, og kæledyr er tilladt. Gratis Wi-Fi. Køkkenet er meget alsidigt, og ud over 2 restauranter, så finder du også 4 barer på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Hotellet er indrettet i et vidunderligt kursted fra det 18. århundrede. Det emmer af badehotel-stemning bare ved at se på hotellet og dets skønne omgivelser. Der tilbydes mange udendørs og indendørs oplevelser på og ved hotellet. Det omfatter sådan noget som for eksempel: udendørs pool og dejige gåture i området ved Götakanalen. Indenfor står den på fx: spabad, sauna, restaurant, bar og wellness. Der er gratis parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Smuk beliggenhed, smuk bygning, smuk indretning og sublim service. Det er, hvad du får på Hotell Hallstaberget. Ud over de gode og veludstyrede værelser tilbydes der også: udendørs og indendørs pool, fitnessrum og gratis Wi-Fi. Værelserne af forskellige størrelser er godt udstyrede, og der er blandt andet minibar og flisebadeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Sublim beliggenhed lige ud til havet. Desuden byder det moderne hotel på for eksempel: moderne indretning i nordisk stil, 6 pools, 3 saunaer, wellnessrum, træningsrum og mulighed for behandlinger. I sæsonen er der også mulighed for: minigolf, udendørs pool, tennis og cykeludlejning. Med andre ord: En god og fuld pakke for en getaway.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Hold weekend eller ferie på en herregård i det svenske. Herregården er fra det 17. århundrede, og den er nænsomt og smukt renoveret. Restauranten byder på traditionelle svenske retter med friske lokale råvarer. Du kan både slappe af og være aktiv på og omkring hotellet. Der er sauna og spa, og du kan låne cykler, kanoer og robåde.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Marholmen
Hotels.dk

Marholmen

3.5/5

Strandhotellet Marholmen har gode omgivelser både ude og inde. Værelserne er pæne, og de fås i forskellige størrelser og typer. Udenfor har du adgang til blandt andet: privat strand, offentlig strand, have, terrasse og diverse sportslige aktiviteter. Det kan for eksempel være: minigolf, cykling, kano, bordtennis, legeplads lystfiskeri, vandring med videre. Indenfor er der billard, spa, wellness, træning og sauna. Med andre ord er der en virkelig god basis for en herlig weekend eller ferie.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Varbergs Stadshotell Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Det statelige og imponerende byhotel har 4½ stjerner at gøre godt med. Der er tale om et traditionelt hotel med en klassisk indretning. Dog er både værelser og fællesområder meget moderne og tidssvarende. På tagetagen finder du både en smuk have og en storslået udsigt. På samtlige værelser er der nogle dejlige kvalitetssenge og alle faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Bo nærmest kongeligt på det slotslignende hotel i den stockholmske skærgård. På hotellet er der spacenter med pool, sauna og så videre. Af andre aktiviteter i nærheden af hotellet kan nævnes: sejlads, golf, tennis, krydstogter og spadsereture i naturen. Desuden har du stranden lige udenfor. Der bydes på et varieret køkken med prisvindende kokke.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Du får simpelthen hele pakken på det smukke Marstrands Havhotell. Udsigten er helt sublim, værelserne har alle faciliteter, og spaområdet byder på både pool, sauna og diverse behandlinger. På restauranten bydes der på de skønneste fiske- og skaldyrsretter og klassisk skandinaviske retter. Terrassen med havudsigt er også et hit året rundt.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Det smukke hvide designhotel ligger direkte ned til vandet. Det giver den særlige skandinaviske følelse af højt til himlen og et unikt lys. Hotellets værelser har forskellige størrelser og alle nødvendige faciliteter. Nyd beliggenheden, den gode mad og for eksempel disse aktiviteter: minigolf, pool og to saunaer. Særligt velegnet til par.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Området, der omgiver det hyggelige hotel, bliver bare ikke mere svensk. Du bor midt ude i naturen, hvor du kan slappe af og lade de indre batterier op. Værelserne kan have forskellige størrelser, og de har alle de nødvendige faciliteter. Wellness-mæssigt bydes der på spa, indendørs pool, sauna og mineralsaltbad, massage og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Körunda Golf Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Her kan du bo godt, når du ikke lige er ude på golfbanen. Du kan enten holde en afslappet ferie eller en aktiv ferie. Der er mulighed for fisketure, skiture, vandreture og cykelture fra hotellet. Restauranten byder på både lokale og internationale retter. På hotellet findes der fitnesscenter. Du kan også benytte den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Det flotte designhotel ligger på en ø. Det betyder, at du har en vidunderlig udsigt overalt. Der er mange muligheder for diverse former for wellness på og omkring hotellet. Der er for eksempel: tyrkisk bad, sauna, pool, massage og behandlinger. Der er gratis Wi-Fi og gratis parkering. Samtlige værelser har alle nødvendige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Det smukke hvide hotel i funkisstil har gode muligheder for sportslige aktiviteter. Der er et 2.000 m2 stor spa- og idrætsområde, en golfklub og lignende. Desuden byder hotellet på gratis adgang til fitness. Der findes en pool og et spa-område, hvor der også er mulighed for massage og behandlinger. Restaurant og bar bliver meget rost.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Kom til tops, når du besøger Hotell Södra Berget. Det ligger nemlig 240 m over byen. Her oppefra får du en overvældende udsigt over det imponerende smukke område. Værelserne er hyggeligt indrettede i varme farver. Der er spa-faciliteter på hotellet med 4 pools, sauna og pejs. De to restauranter er meget alsidige. Besøg også gerne hotellets spillehal.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

Det moderne 4-stjernede hotel ligger lige ud til vandet. Herfra har du den dejigste åbne udsigt. Den kan også nydes fra spa-området på 4. sal, hvor der også er en skøn tagterrasse. Nyd livet og udsigten i den udendørs pool og spa-badet. Værelserne har gratis Wi-Fi og alle nødvendige faciliteter inkl. te- og kaffebrygning. Parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Øko-venligt hotel, som er indrettet i et stort smukt hus fra 1800-tallet. Det er en skøn og afslappet stemning overalt på hotellet. På reaturanten benyttes økologoiske råvarer, og værelserne er indrettet med lokalt fremstillede møbler. Hotellets spa-område tilbyder: sauna, dampbad og udendørs varme kilder. Gratis adgang til motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Treetop Spa Hangout Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

På det 3-stjernede hotel har de værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. Alle værelser har te- og kaffefaciliteter. Desuden findes der et spa-område med wellnesscenter og morionscenter. Restauranten byder på vegetarisk morgenbuffet, og hotellet har også en hyggelig bar. Gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton har 210 røgfrie værelser at byde på. Det er et stort og flot hotel, der ligger ige ud til havnen i Göteborg. Hotellets restaurant har et stort og varieret menukort. Sengene på værelserne er af meget høj kvalitet, og samtlige værelser er indrettet med moderne design. Der byde på: spa, wellness, pool, forkælelse og god stil.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Med blot 6,5 km til centrum af Stockholm og en vidunderlig udsigt ud ovet Østersøen bliver det ikke meget bedre. Det 4-stjernede hotel byder på ro, aktiviteter, spa, sauna og swimmingpool. der er mulighed for massage og behandlinger. Gå tur ved stranden året rundt. Om sommeren kan I sidde på den møblerede solterrasse og nyde udsigten og livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

Sunlight Hotel Conference & Spa er indrettet i en tidligere sæbefabrik. Det ses blandt andet i den gode lofthøjde og i de store rum, hvor restaurant, reception, motionscenter og spa-område er placeret. Swimmingpoolen er for eksempel 25 m lang. Hotellet er velegnet både til familier og til business-brug. Med din booking får du: gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa
Hotels.dk

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa

4/5

Helt oppe i Dalarna finder du et yndigt bondehus fra det 15. århundrede. Det er det populære Åkerblads Hotel. Alle værelser her er helt individuelt indrettede, og det er med til, at du nemt føler dig hjemme på det hyggelige hotel. Køkkenet byder på traditionelle nordiske retter og a la carte. Du får fri adgang til swimmingpool og sauna. Massage tilbydes.

Laveste pris for 2 personer: 1.043 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Her kan du bo i en klassisk badehotel-bygning fra 1900-tallet. Hotellet ligger på en ø, hvilket gør noget helt særligt for lyset og for stemningen. For slet ikke at tale om udsigten. Køkkenet er meget rost. Nyd livet og hinanden, slap af, og hop i bølgerne året rundt. Der er adgang til spa, sauna og pool mod et tillægsgebyr. Moderne værelser med alle faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Gå på opdagelse i Göteborg i dagtimerne, og nyd hotellets mange faciliteter før og efter byturen. du får veludstyrede værelser med en god udsigt. På restauranten serveres internationele retter, og baren har udendørs servering på terrassen om sommeren. I wellness-området findes der: spapools, boblebad, sauna og fitnesscenter. Der er gratis Wi-Fi overalt.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Hotellet i Norrköping emmer af historie. Det stammer tilbage fra det 18. århundrede, og det mærkes på sjælen. Værelserne er dog helt moderne med alle faciliteter. Hotellets meget roste restaurant rummer Sveriges største gulvlampe. Deraf navnet. På værelserne finde du te- og kaffefaciliteter. Besøg også gerne spa- og motionsområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Komplet afslapning på et wellnessophold i Sverige

Det er ikke alle, der har nemt ved at slappe af i eget hjem. Besøger du et wellnesshotel, kan man ikke andet, end at koble fuldstændig fra. Det er derfor, at der er så mange, der indlogerer sig på et spa- og wellnesshotel, når de ønsker at slappe af. Ønsker du selv dette, er wellness- spaophold Sverige selvfølgelig en ideel mulighed.

Mange svenske wellnesshoteller er beliggende i den svenske natur. Derfor kan du være omgivet af idyllisk natur, mens du nyder en afslappende stund. Ønsker du at begrænse din rejsetid, er der rig mulighed for wellness Sydsverige. Der er tilmed mulighed for wellness Malmø. Derved skal du blot krydse Øresundsbroen.

Det er dog op til dig selv at vurdere, hvor langt du vil køre. En storby som Malmø byder også på et hav af wellnessmuligheder. Her kan man flyve til, hvis man vil undgå at køre. De fleste danskere, der tager på ophold i Sverige, vælger dog et wellnessophold Sydsverige. Det gør de netop, da det mindsker deres transporttid.

Inviter din partner med på et romantisk wellnessophold i Sverige

Der kan være flere årsager til at tage på spa- og wellnessophold. Mange gør det for at koble fra, mens andre gør det for at få en stille stund med sin partner. Faktisk kan det også være rigtig romantisk. Omgivelserne er til en stor hjælp, da det ofte er idylliske og naturrige omgivelser, man finder de svenske wellnesshoteller i, her i blandt kan nævnes Ystad Saltsjöbad.

Det er dog ikke kun dét, der medfører, at det er romantisk. Det er også et kurophold, der giver par muligheden for at nyde hinandens nærvær. Når man tager på et wellnessophold, lader man stress, jag og arbejde blive derhjemme. Der er udelukkende fokus på hinanden, på at slappe af, og på at få det bedste ud af opholdet.

Et spaophold gør derfor givet fornyet energi – ikke blot til dig selv, men også til parforholdet, som måske er blevet overset i de travle perioder. Hvis du og din partner har haft travlt, og derfor har haft svært ved at finde tiden til hinanden, er et wellnessophold en god løsning. Her kan i gøre op for den tid, I har mistet.

Her er det vigtigt, at I tager højde for, at I muligvis ikke har samme krav. Derfor er det vigtigt, at det er noget, der bliver snakket om. Der er ikke blot en af parterne, der skal bestille et ophold. Heldigvis er der så mange muligheder i Sverige, at der er noget for enhver smag. Gå derfor ikke på kompromis med jeres ønsker.

wellness og spa

Stor prisvariation på Svenske wellnessophold

Vær opmærksom på, at der er store forskelle på priserne på svenske wellnessophold. Derfor skal du ikke blot vælge et vilkårligt hotel. Der kan være mange penge at spare ved at undersøge mulighederne en kende mere. Omvendt er der selvfølgelig mere luksus og ekstravagance forbundet med at vælge de dyrere ophold.

I sidste ende er det dog en personlig vurdering, hvad man er villig til at betale. Det er ikke alle, der har lyst til at spendere et højt tusindbeløb på et spa- og wellnessophold. Andre er villige til det, hvis blot det er noget, der resulterer i, at de kan nyde et ophold omgivet af luksus. Det er derfor, det er en personlig vurdering.

Hvis du skal på et wellnessophold på Sjælland, er det derfor en god idé at sætte et budget. Det gør det nemmere at finde frem til et ophold, der harmonerer med dine ønsker. Det anbefales dog, at du ikke går for meget ned i pris, da det mindsker dine muligheder. I stedet bør du spendere en kende mere, for at få det bedst mulige ophold.

Idéen med et wellnessophold er, at det skal give de bedste forudsætninger for, at du kan koble helt fra. Der er mange, der kender til at have en travl hverdag, hvor der er behov for dette. Derfor bør man heller ikke gå på kompromis, når man først har givet sig selv muligheden for at slappe af. Det anbefales i hvert fald ikke.

Hold øje med gode wellnessophold tilbud og deals i Sverige

Til trods for, at du ikke gør på kompromis med dit budget, blot for at spare penge, skader det dog ikke, at du sparer, hvor du kan. Hvad der menes med dette er, at det er en god idé at holde øje med gode tilbud. Derved kan du få opfyldt dine egentlige krav til en pris, der er mindre end den oprindelige pris for det valgte ophold.

Skal dette kunne lade sig gøre, er du dog nødt til at holde øje med de gode tilbud. Det er nemlig ikke altid, at det er muligt at bestille et sådant tilbud. Det betyder også, at du skal slå til med det samme, hvis du falder over et godt tilbud. Ofte udbydes de kun i en begrænset periode eller derimod i et begrænset antal.

Her på siden kan du jævnligt finde gode tilbud og deals på wellnessophold. Derfor er der også en god chance for, at du kan finde et, der harmonerer med dine ønsker. Det er ikke alle, der har samme krav, og derfor er der også forskel på de tilbud, der er at finde her på siden. Det er derfor, at du er sikret, at der også er noget for dig.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Sverige?

Der er et utal af gode grunde til hvorfor du bør nyde et wellnessophold i Sverige, særligt hvis du og din partner eller gode veninde trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag er et wellnessophold i Sverige den perfekte løsning.

Hvilket wellnessophold i Sverige er det bedste?

Der findes ufattelig mange vidunderlige wellnessophold i Sverige så lige at udvælge et som værende det bedste er lidt af en opgave og vil nok mest af alt afspejle en personlig præference, men blandt de bedste wellnesshoteller er Ystad Saltsjöbad samt Hotel Skansen.

Hvor meget koster et wellnessophold i Sverige?

Et wellnessophold i Sverige koster 800-2.000 kr. prisen afhænger i meget høj grad af hvilke faciliteter de forskellige hoteller kan tilbyde samt om du tager afsted i hverdagende eller i weekenden, ligeledes er der også stor forskel på hvad der er inkluderet i de forskellige wellnessophold i Sverige.