fbpx

Wellnessophold Østjylland

Bedste wellnessophold i Østjylland 2024

I en stresset og travl hverdag kan enhver få brug for en pause. På et wellnessophold i Østjylland kan både din krop og sjæl få en fortjent pause fra hverdagen. Et ophold med spa garanterer total afslapning. Et ophold som dette kan nydes med dine nærmeste. 

Det er især oplagt til kæresteture, hvor man kan komme tættere på hinanden.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det dejlige spa-hotel i Vejle ligger i en stor og smuk hvid bygning. Hotellet er 5-stjernet, og her mangler ikke noget for et dejligt luksus-ophold. Den historiske bygning fra begyndelsen af 1900-tallet har udsigt ud over Vejle Fjord og den mest bedårende beliggenhed. På alle værelser står der Hästen-senge. Nyd det store og omfattende spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Det moderne designhotel ligger lige ved Strøget. Værelserne er velindrettede og har blandt andet smukke trægulve. Hav hele Aarhus inden for gåafstand, og nyd hotellets faciliteter, når du holder pause. Der tilbyder for eksempel: et godt træningscenter, en alsidig restaurant og en velassorteret bar. Værelserne har forskellige størrelser. Nogle er familileværelser. Kæledyr er velkomne. Parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Det moderne Hotel Radisson RED i Aarhus midtby har gode og rummelige værelser. På værelserne er der gode senge, aircondition, TV, elkedel, hårtørrer og eget badeværelse med bruser. Der er en alsidig restaurant og en god bar på hotellet, og du kan underholde dig med blandt andet: bordtennis, billard og træningscenter. Kæledyr er velkomne. Der er parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Scandic Silkeborg
Hotels.com

Scandic Silkeborg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz i Aarhus er et boutique-hotel, som ligger i en bygning fra 1930’erne. Hotellets restaurant MASH og særligt vinkælderen er meget populære. Også morgenmaden på stedet er helt i top. Indretningsstilen på samtlige værelser er i lys art deco stil. Værelserne er fint indrettede, og der er fri Wi-Fi. Værelserne kan fås i forskellige størrelser. Du kan finde parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Bo på det smukke badehotel lige ud til Aarhus Bugt. Her kan du slappe af og trække dig tilbage fra byens puls. Mange af værelserne har en helt fantastisk udsigt. Ud over de fine værelser og den udsøgte forplejning så byder hotellet også på blandt andet: pool, parkering, træningscenter og bar. Der er gratis parkering og Wi-Fi. Velegnet til både par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Best Western Plus Hotel Kronjylland
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Kronjylland

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.080 kr.

Nyd et wellness ophold i Østjylland med din kæreste

Kvalitetstid med din kæreste er afgørende for et godt og sundt forhold. Derfor er det vigtigt at tage et afbræk fra hverdagen af og til for at finde ro. På et wellnessophold i Østjylland kan I komme helt ned i tempo og kun fokusere på at nyde hinandens nærvær. Spa og wellness er forbundet med romantik. 

Derfor er det oplagt at kigge efter et godt tilbud på et wellness ophold i Østjylland og tage af sted med den eneste ene. Uanset om du bor i Østjylland eller langt derfra er det klart det hele værd at tage et visit dertil og udforske den gode atmosfære. Udover at spa og wellness har en romantisk atmosfære er et weekendophold med levende musik fuldkomment ideelt for et par. Især hvis man har interesse for musik og kultur. 

På denne side har vi samlet nogle gode tilbud på wellnessophold i Jylland på en overskuelig måde så du let kan finde ud af hvilke faciliteter de forskellige steder tilbyder og meget andet. 

Hvis Østjylland ikke tiltaler dig, kan du blandt andet finde tilbud på wellnessophold i Tyskland, på slotsophold i Frankrig eller på et ophold på et af de mange badehoteller i Jylland.

formidabel wellnessophold i Østjylland

Ting du kan forvente af et wellnessophold i Østjylland

I Østjylland finder du mange forskellige muligheder for gode spa- og wellnessophold med mange faciliteter. Tæt på Vejle by finder du Hotel Vejlefjord, der tilbyder spaophold i særklasse. I deres kur og spa kan du opleve termiske bade og den helt særlige Thalasso Spa. Du vil opleve en unik, intim og rolig stemning på Hotel Vejlefjord. 

Der er den smukkeste udsigt til fjorden og en eventyrlig skov omkring dig, hvor man kan gå lange ture under en flot blå himmel. Desuden tilbyder stedet saunagus – en enestående oplevelse for dig, der elsker at gå i sauna. 

Saunagus er en unik oplevelse for krop og sjæl, hvor en gusmester bruger æteriske olier og varme til at give dig ultimativ ro i kroppen og for at få dig til at blive helt afslappet. Dertil tilbydes der plejende spabehandlinger, der efterlader dig fuldkomment rolig og afslappet. 

Comwell Kellers Park i Børkop er endnu et spahotel i Østjylland. Her kan du forvente luksuriøse og lækre spafaciliteter – også med en fantastisk udsigt til Vejle Fjord. Kendetegnede for området er, at du finder nogle af de bedste wellness ophold tilbud i Østjylland. På mange ophold i Østjylland, vil du være tæt på havet og vil derfor kunne gå lange ture langs vandet eller tage en dukkert i det dejlige hav om sommeren. 

På Comwell Kellers Park er der et stemningsfyldt termisk område med blandt andet kurbad og urtesauna. Derudover er der et dampbad, udendørs boblebad, koldtvandsbade, indendørspool og andre faciliteter. 

Find det rette wellnessophold i Østjylland

På et wellnessophold i Vestjylland eller Østjylland får du altså afslappende oplevelser for krop og sjæl, med gode faciliteter og en intim og beroligende stemning. 

FAQ

Hvad skal jeg forvente af et wellnessophold i Østjylland?

På et wellnessophold i Østjylland kan du forvente en intim atmosfære og en god stemning. Du vil for det meste være omgivet af smuk natur og du vil kunne få helt særlige wellnessoplevelser med spabade, kurbade, saunaer, behandlinger, massage og andet. Derudover kan du fuldende dit ophold med unikke gastronomiske oplevelser eller besøge specielle steder i området. 

Hvad skal jeg medbringe til mit wellnessophold i Østjylland?

På størstedelen af alle wellnessophold får du udleveret en morgenkåbe og nogle tøfler, så du kan bevæge dig frit rundt i spaen. Der er selvfølgelig vigtigt at huske noget badetøj til dine wellnessbesøg. Hvis du har mere end en overnatning, og skal i spa eller wellness flere gange, kan det være en god idé at medbringe flere sæt badetøj, så din badedragt ikke er våd, når du tager den på, på dag 2. Derudover er det eneste, du får brug for godt humør, og at du ligger alt stress bag dig og slapper fuldkomment af. 

Hvornår skal jeg tage på wellnessophold i Østjylland?

De fleste tager på wellnessophold i weekender eller ferier, fordi man her har tid til at komme lidt væk hjemmefra. Det kan være en fordel at gøre det på disse tidspunkter, da der kan være specielle arrangementer der ikke foregår i hverdagene, men kun i weekenderne. Hvis man derimod ønsker en endnu mere intim oplevelse, og gerne vil være mere alene i spaen, skal man se om man kan finde tid til at tage af sted i en hverdag. Her er der sjældent ligeså mange gæster, og du vil have spaen mere for dig selv.

Hvem skal jeg tage med på et wellnessophold?

Et wellnessophold kan du tilbringe med din kæreste, din veninde, din mor eller enhver anden, du ønsker at vise kærlighed til. Det er en oplagt mulighed for lidt alenetid og kvalitetstid med en af dine nærmeste. Mange timer kan gå med at snakke, og derudover kan man virkelig slappe af sammen. Det er en god oplevelse at have sammen, som man vil huske i lang tid fremover.