fbpx

Wellnessophold Nordjylland

Bedste wellnessophold i Nordjylland 2024

Wellness er en fremragende løsning, hvis du har brug for en stille stund. Du får de bedste forudsætninger for at koble fra, mens du nyder de mange faciliteter i wellnessafdelingen. Derfor er du garanteret, at du vil vende hjem med fornyet energi og mod på hverdagen. Det har gjort wellness umådeligt populært blandt danskerne.

Der findes mange steder, hvor du kan betale for et dagspas til et wellnesscenter. Der er dog også et væld af danske hoteller, der har egen spa- og wellnessafdeling. En stor del af disse hoteller er at finde i Nordjylland. Derfor er der adskillelige muligheder for at tage på et skønt wellnessophold i nordjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på wellnessophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Nordjylland er virkelig hyggeligt. Der er nogle gode værelser i forskellige størrelser. De er hyggeligt indrettet, og der findes te- og kaffe-faciliteter på dem alle. Desuden er der også balkon eller terrasse i forbindelse med samtlige værelser. Restauranten har et varieret menukort. I sæsonen kan måltiderne nydes på terrassen. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambohus får du alt det, som du forbinder med et kro- og badehotelophold. Strand, vind, gourmetmad, sublime værelser og vidunderlig wellness. Værelserne er smukt indrettede, og de har modtaget prisen for “Bedste værelsesoplevelse” i 2020. Køkkenet byder på mad fra bunden, som kan være solid kromad eller fantastisk gourmet. Få hele pakken på din ferie, eller snup en dejlig weekend med til til forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Det lave hvide hotel i det åbne landskab er det perfekte getaway. Værelserne er hyggelige og har de nødvendige faciliteter. I hotellets spa-område bydes der blandt andet på: spabade, sauna, pool og dampbade. Som gæst på Løgstør Parkhotel får du rabat på den nærliggende golfbane. Morgenmaden er kontinental buffet. Du får gratis Wi-Fi og parkering på hotellets område.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Vidunderlige wellnesshoteller i Nordjylland

Du er et stort antal wellnesshoteller at finde i Nordjylland. Derfor kan det være svært at vælge, hvilket af de mange hoteller, som du skal indlogere dig på. I denne anledning er der et væld af faktorer at tage hensyn til. Det vigtigste er, at du ikke blot vælger et vilkårligt hotel, men i stedet er meget omhyggelig med dit valg.

Til trods for, at det gør det vanskeligere at finde det rette wellness ophold Nordjylland, er der også positive sider ved, at der er mange hoteller. Eksempelvis medfører det, at der er hoteller for enhver smag og enhver pengepung. Er du på udkig efter et spa- og wellnesshotel i Nordjylland, måske endda en specifik nordjysk by så som Aalborg er der derfor også noget for dig.

Hvis du har planer om at forkæle dig selv (og måske en du har kært) med et wellnessophold, er der flere ting, der skal inddrages i dine overvejelser. Der er dog nogle faktorer, der er vigtigere end andre. Er du i tvivl om, hvordan du finder det rette wellnesshotel, er det i særdeleshed nedenstående parametre, der skal overvejes.

1. Wellnessfaciliteter

Som angivet, er der et stort antal hoteller, der tilbyder wellness Nordjylland. De har dog ikke alle de samme spa- og wellnessfaciliteter. Da det er dét, der er hele omdrejningspunktet for opholdet, er det selvfølgelig af høj prioritet, at hotellet har de faciliteter, du kræver. Har de ikke det, så er det selvfølgelig ikke det rette sted.

I denne sammenhæng skal det dog pointeres, at det ikke kun er udvalget af faciliteter, der har relevans. De skal selvfølgelig også være i god stand. Samtidig skal omgivelserne også være tiltalende, så du føler dig tilpas i wellnessafdelingen. Det handler nemlig om at skabe ro i både sind og krop, når man tager i wellness.

Før du går på jagt efter et nordjysk wellnesshotel, er det vigtigt, at du skaber dig et overblik over dine krav til faciliteterne. Det er nemlig ikke alle hoteller, der har valgt at satse lige meget på deres wellnessafdeling. Det kan man selvfølgelig sagtens se på faciliteterne. Husk også at undersøge billeder af hotellets spafaciliteter.

2. Hotelværelset

Da det er et ophold, skal du også overnatte på et værelse. Derfor skal du også vurdere, hvad du stiller af krav til dit værelse. Det er ikke sikkert, at du kan finde et hotelværelse, der lever op til alle dine krav. Du kan dog gøre et forsøg. I denne anledning er det vigtigt at huske på, at de fleste hoteller har flere værelsestyper.

Kravene til dit værelse kan være mange forskellige ting. Det kan være alt fra krav til dets størrelse til udsigten fra værelset. Det kan dog også være, at der skal være et tekøkken, spabad e.l. på værelset. I bund og grund er det op til dig selv. Det er blot vigtigt, at du er realistisk ift. sammenhængen mellem dine krav og budget.

De fleste hoteller har – som sagt – flere forskellige værelsestyper. Derfor er det vigtigt, at du tager tid til at undersøge hver enkelt værelsestype. Som udgangspunkt skal du forvente at betale for et dyrere værelse, des flere krav du har. Det er derfor, det er vigtigt, at du både er realistisk omkring dine krav og dit budget.

3. Øvrige faciliteter

Et hotel har selvfølgelig andet at byde på, end blot en spa- og wellnessafdeling. Derfor skal du også inddrage de øvrige faciliteter i dine overvejelser. Her er det bl.a. vigtigt at tage stilling til, hvorvidt det skal være hotel med en fin restaurant. De fleste hoteller har egen restaurant, men der er selvfølgelig forskel på kvaliteten.

Det er vanskeligt at diktere, hvad du skal stille krav til. Det varierer meget fra person til person, hvad der er vigtigt for dem, når de skal vælge et hotel. Det nemmeste er dog derfor at tage udgangspunkt i egne krav og ønsker. Derved er du nemlig garanteret, at du udvælger lige det hotel, der på bedste vis appellerer til dig.

Hvis du skal på et wellness- spaophold i Nordjylland, har du – som tidligere nævnt – mange muligheder. De vil ikke alle tiltaler dig, men mulighederne findes dog i et omfang, hvor der er noget for enhver. Her skal det dog understreges, at jo flere krav du har, des dyrere bliver opholdet naturligvis – også uden wellnessadgang.

Slap helt af på et wellnessophold i Nordjylland

De fleste er bekendt med, at man i ny og næ får brug for en pause fra hverdagen. Dette gør sig gældende, hvad enten man er i arbejde, studerende eller noget helt tredje. Både krop og sind har brug for at koble fra sommetider. Det er vigtigt, at du lytter til din krop, og at du giver dig selv lov til at tage en tiltrængt pause.

Desværre er det ikke alle, der er gode nok til at lytte til deres krop. Hvis du kan mærke, at du har brug for en pause, er et wellness- spaophold en ideel måde at få det på. Der er ikke meget, der er mere afslappende end at dase i en spa- og wellnessafdeling. Det eneste, der slår det, er et ophold på et lækkert wellnesshotel.

Tøv derfor ikke med at bestille et wellnessophold i Jylland, hvis du skal have ladet batterierne op efter en stressende og travl periode. Er du bosiddende i Nordjylland, men ønsker at minimere transporttiden mellem bopæl og hotel, er der heldigvis et hav af nordjyske hoteller med wellnessafdeling, som du kan indlogere dig hos.

Hvis du derimod bor et helt andet sted i landet, men føler et behov for at komme lidt væk hjemmefra, er det nordjyske et skønt sted. Mange af hotellerne er omgivet af idyllisk natur, hvorfor du får en følelse af, at du er isoleret fra omverdenen. Derved bliver det også nemmere at dedikere dit ophold til at slappe af.

eksotisk wellnessafdeling

Inviter din partner med på et romantisk wellnessophold i Nordjylland

Wellness lægger ikke blot op til afslapning. Det er også noget, der lægger op til romantik. Wellness handler om at lægge alle forstyrrende elementer fra sig, og blot nyde stilheden og komforten. Derfor er det også en ideel måde at dedikere tid til hinanden som par, hvilket bestemt også er populært blandt danskerne.

I denne sammenhæng bør det dog pointeres, at det ikke er alle hoteller, der har lige meget fokus på dette. Er det vigtigt, at det er en wellnessafdeling, der emmer af romantik og nærvær, er det selvfølgelig noget, som I er nødt til at være opmærksomme på. Det kan I bedste vurdere ved at kigge på billeder af spaafdelingen.

Romantikken består dog ikke blot af omgivelserne. Det består selvfølgelig lige så meget af, at I er indstillet på at dedikere opholdet til hinandens nærvær. Lad jer derfor ikke berøres for meget af, hvordan faciliteter og omgivelser ser ud, men fokuser i stedet på at nyde hinandens selskab. Det bliver I gladest for.

Stor prisforskel på de mange nordjyske wellnesshoteller

Det er selvfølgelig ikke gratis at indlogere sig på et wellnesshotel. Gid det var så vel, men det er det desværre ikke. Det er dog ikke alle hoteller, der er lige dyre at indlogere sig på. Derfor er prisen også en faktor, man er nødt til at være opmærksom på, når man skal booke et værelse på et af de mange forskellige hoteller.

Prisforskellene betyder selvfølgelig, at det er vigtigt, at du er opmærksom på prisen. Det betyder dog også, at der er noget for enhver pengepung. Selv med et relativt smalt budget, er det muligt at finde et skønt spa- og wellnesshotel i Nordjylland. Derfor kan du selvfølgelig også finde noget, der passer til dit budget.

I denne forbindelse er det vigtigt at bemærke, at en lav pris ikke altid er ensbetydende med et dårligt hotel. Dog er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor kan det typisk bedst betale sig at spendere en kende ekstra, hvis du ønsker at indlogere dig på et spa- og wellnesshotel – og få mest muligt ud af det.

Hold øje med gode wellnessophold deals og tilbud

Ofte er der gode tilbud at finde på de mange hoteller i Nordjylland. Derfor er der også en god chance for, at du kan finde et tilbud, der lever op til dine krav og ønsker. Typisk er der tale om pakketilbud, der ikke blot er et kurophold, men som også inkluderer mad mv. Derfor kan der være mange penge at spare ved disse tilbud og wellnessophold deals.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Nordjylland?

Du skal nyde et wellnessophold i Nordjylland hvis du trænger til at slappe helt af, gå lange ture i naturen og tilbringe tid i en dejlig wellnessafdeling samt nyde dejlig mad i hotellet egen restaurant eller lignende.

Hvilket wellnessophold i Nordjylland er det bedste?

Der findes en del vidunderlige wellnesshoteller i Nordjylland så ligefrem at udvælge det bedste vil være noget af en opgave og i høj grad ende ud som værende en personlig præference, blandt de bedste er dog Hotel Viking, Himmerland Golf & Spa Resort samt Hotel Thinggaard.

Hvor meget koster et wellnessophold i Nordjylland?

Et wellnessophold i Nordjylland koster 800-2.500 kr. prisen variere i høj grad af sæson samt valg af wellnesshotel, ligeledes er nogle priser inklusiv morgenmad en dejlig middag og endda et glas vin, hvilket naturligvis afspejles i prisen.