fbpx

Weekendophold Wellness

Bedste weekendophold med wellness 2024

Wellness nydes bedst i form af et ophold. Der findes mange steder landet over, hvor du kan betale for adgang til deres faciliteter. Dette kan være afslappende, men det kan dog ikke helt sidestilles med et wellnessophold, hvor der kun er fokus på afslapning. Et sådant ophold giver de bedste forudsætninger for komplet afslapning.

Derfor er det ideelt at tage på et weekendophold med wellness. Det muliggør, at du kan komme lidt væk fra de vante rammer, men også dedikere en hel weekend til afslapning og genopladning. Når du forlader hotellet efter weekenden, er dine energidepoter igen ladet op. Derfor er det selvfølgelig også en populær ferieform.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spa-ophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Vidunderlige muligheder for weekendophold med wellness

Der skal ikke herske tvivl om, at der er mange muligheder for at komme på weekendophold wellness. Det er der ikke blot her i landet, men derimod verden over. Derfor er du ikke tvunget til at blive i Danmark, hvis du ønsker at tage på et weekendophold. Tværtimod, så er der mange andre muligheder i denne anledning.

Hvis du ønsker at tage på wellness weekend, er det dog vigtigt, at du skaber et overblik over dine muligheder først. Når du har gjort dette, skal du skabe et godt overblik over dine krav. Med afsæt i de krav, som du har fundet frem til, skal du nu sortere i de mange muligheder. På denne måde finder du det bedste ophold.

Det er dog kun en fordel, at der er så mange muligheder at vælge mellem. Det medfører, at udvalget er stort nok til, at det indebærer noget for enhver smag. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde et hotel, der tiltaler dig. Som angivet herover, kræver det dog fortsat et kendskab til dine forskellige krav.

Ta’ på et afslappende weekendophold med wellness

Der kan være flere årsager til, at man har lyst til at tage på et wellnessophold i Jylland eller på Sjælland. Nogen synes blot, at det ville være hyggeligt, mens andre gør det, fordi de har brug for at slappe af. Der er ikke mange andre måder, der er mere effektive, end et wellness- spaophold, når det kommer til afslapning. Derfor er det også meget populært.

Har du brug for at koble fra, bør du tage på et weekendophold med wellness. Der er mange hoteller, der har de faciliteter, der skal bruges, hvorfor der er mange hoteller at vælge mellem. Idéen med et sådant ophold er, at du kobler helt fra. Du skal fx lade arbejdet blive derhjemme, og fokusere på at slappe af i ro og mag.

Der er forskel på folks præferencer i denne sammenhæng. Ikke alle slapper af på samme vis, hvorfor folk har forskellige ønsker til faciliteterne. Mange hoteller har dog en stor wellnessafdeling, hvor der er faciliteter til ethvert behov. Derfor er det sjældent et problem, hvis du har specifikke ønsker til de forskellige faciliteter.

perfekt wellness

Inviter din partner med på et wellness præget weekendophold

Det er stort set altid rart at komme lidt væk hjemmefra. Specielt hvis man har haft travlt, og har været stresset på det seneste. Ikke alle finder det flatterende at rejse selv, hvorfor mange har deres partner med. Ønsker du at invitere din partner med på et weekendophold, bør I kombinere det med en skøn wellnessoplevelse.

Der er mange steder, hvor I kan tage på wellnes weekend. Derfor finder I selvfølgelig også et sted, der tiltaler jer. Det er vigtigt, at der er fokus på egne krav, når man vælger et wellnesshotel. Det gør sig også gældende, hvis du og din partner rejser sammen. Er I to afsted, er der selvfølgelig blot flere krav at tage stilling til.

At tage på et wellness- spaophold for 2 bærer mange positive sider med sig. I får tid til at slappe af, men I får også tid til at nyde hinandens selskab. Det kan lyde basalt, men mange har svært ved at finde tid til dette i hverdagen. Typisk er der mange andre ting, der fylder, hvorfor de tager fokus fra både parforhold og afslapning.

Har I overvejet at tage på et weekendophold med wellness, er det ikke noget at tøve med. I bør tage af sted lige så snart muligheden byder sig. I vil prise jer lykkelige for at gøre det, da I får mere tid til hinanden, og tid til at slappe helt af.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med wellness?

Et weekendophold med wellness er klart et af det mest fantastiske weekendophold, da du her har mulighed for at slappe helt af i en elegant wellnessafdeling og hvis du har temperamentet til det endda massage og andre wellnessbehandlinger.

Hvorfor tage på et weekendophold med wellness?

Du skal tage på et weekendophold med wellness hvis du ønsker et ophold som er lidt udover det sædvanlige, da du her har adgang til en forrygende wellnessafdeling eller som minimum nogle gode wellnessbehandlinger ect. hvilket vil gøre jeres weekendophold langt bedre.

Hvor meget koster et weekendophold med wellness?

Et weekendophold med wellness koster 600-2.000 kr. grunden til den store prisvariation skyldes hovedsageligt at der er stor forskel på hotellernes faciliteter, samt hvad der er inkluderet i prisen, nogle priser er eksempelvis inklusiv morgenmad og middag.