fbpx

Bedste weekendophold i Sønderjylland 2024

I Sønderjylland er det muligt at komme på et væld af forskellige weekendophold. Du finder alt lige fra et lækkert weekendophold på et spahotel til et weekendophold med musik og dans i Sønderjylland. Er du på jagt efter et weekendophold i denne del af Danmark, finder du et samlet overblik over de bedste ophold lige her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Filskov-Kro-2.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro har det perfekte ophold til dig der nyder at tilbringe tid på en hyggelig dansk kro, spise dejlig mad og gå nogle hyggelige ture. Er du den aktive type har Filskov kro mange gode tilbud til dig i form af træningscenter og adgang til golfbaner og tennisbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro-2.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger skønt på en bakke med udsigt udover en flot sø og ikke langt fra de historiske Jellingsten som bestemt er et besøg værd når nu man er så tæt på dem. Under dit ophold på Skovdal Kro kan du se frem til dejlig mad og hyggelige stunder.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Den-Gamle-Arrest-2.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Hotel-Vejlefjord-3.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et oplagt sted at tage hen på weekend. Her får du alt, hvad hjertet kan begære af forkælelse, natur og god stemning. Det store 4-stjernede hotel er indrettet i en bygning fra år 1900. Det rummede oprindeligt landets første tuberkulose-sanatorium, og det ses blandt andet af det store spa-område med diverse spa-bade, fitness-faciliteter og mulighed for behandlinger. 116 værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel-Koldingfjord-2.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tag et dejligt weekendophold på det smukke Hotel Koldingfjord. Det store 4-stjernede hotel med den pragtfulde beliggenhed rummer 132 værelser af forskellige størrelser. Der findes også et velfungerende forretningscenter. Desuden finder du en restaurant og en bar på stedet. Spa-området byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

benniksgaard-hotel-2.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Du kan slappe af på dit weekendophold, når du tjekker ind på det hyggelige Benniksgaard Hotel. Det 4-stjernede hotel er beliggende i en ombygget gård. Her får du en skøn udsigt ud over Flensborg Fjord, som der er udsigt til fra nogle af de 55 værelser. På hotellet er der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have, en terrasse og en golfbane. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Den 4-stjernede Fakkelgaarden er et hyggeligt hotel, som blandt andet har en lækker gourmet-restaurant at byde på. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Flensborg Fjord, som hotellet ligget lige ud til. Det smukke hotel rummer 26 dejlige værelser i forskellige størrelser. Der er mulighed for at holde selskaber og møder på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

rudboel-graensekro-1.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Tjek ind på det super hyggelige Rudbøl Grænsehotel, når du trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Hotellet er indrettet i en bygning, der blev opført i starten af 1700-tallet. Du kommer til at bo på et hyggeligt værelse, og på restauranten kan du nyde danske og internationale retter. Omkring hotellet er der en have, terrasse og en legeplads. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kroophold-den-gamle-graensekro-1.jpeg
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld er et oplagt sted at tage hen, når du trænger til et weekendophold. Det 3-stjernede hotel er charmerende og autentisk. Det rummer 26 gode værelser, 5 mødelokaler og en restaurant. Omkring det lille hotel er der en have, terrasse og en legeplads. Desuden kan du låne cykler på stedet. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hjerting-badehotel-1.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Book et dejligt weekendophold på det smukke Hjerting Badehotel uden for Esbjerg. Det 3-stjernede hotel ligger lige ud til stranden, hvor du kan bade og gå tur. Hotellet rummer 39 værelser, en restaurant og en bar. Desuden er der et wellness-område med diverse fitness- og spa-faciliteter. Mulighed for behandlinger. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

schackenborg-slotskro-1.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Schackenborg Slotskro i Tønder er et dejligt sted at booke et weekendophold. Den smukke og historiske bygning, der rummer den 3-stjernede kro, rummer 23 værelser, et mødelokale, en restaurant og en bar. Samtlige værelser har privat badeværelse, og både værelserne og fællesarealerne er smagfuldt og personligt indrettet. Omkring kroen er der en have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Steigenberger-Alsik-2.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Det moderne højhus, der rummer Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et 4-stjernet hotel, hvor du kan komme på et dejligt weekendophold. Det er et eksklusivt hotel, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Det rummer 190 værelser i forskellige størrelser, 3 restauranter og en bar. Det opfattende og flotte spa-område byder blandt andet på en indendørs og en udendørs pool, motionscenter og diverse spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Munkebjerg-Hotel-2.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Snup et dejligt weekendophold på det 4-stjernede Munkebjerg Hotel i Vejle. På det flotte hotel er der 158 værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden kan du benytte stedets populære kasinohal og natklub. Spa-området byder blandt andet på en indendørs pool og 2 spabade. Du kan også træne på stedets motionscenter eller den udendørs tennisbane. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Forkæl dig selv med et luksus weekendophold i Sønderjylland

At tage på et luksus weekendophold i Sønderjylland er bare pragtfuldt. Når du er på stedet, bliver du forkælet af personalet på alle mulige måder. Du kan se frem til et dejligt værelse, god mad og skønne omgivelser, så du kan koncentrere dig om at nyde livet. 

Du skal ikke tænke på andet end, hvad du vil lave. Skal det være aktiviteter ud af huset? Eller vil du vandre rundt i den omkringliggende natur? Det kan også være, at du gerne vil benytte dig af stedets spafaciliteter eller noget helt fjerde. Det kommer naturligvis an på, hvad der er af muligheder det pågældende sted.

Er du til gourmetmad, er et weekendophold ydermere en oplagt mulighed. Derudover finder du hyggelige weekendophold med dans i Sønderjylland, så du kan danse med din rejsepartner, hvis det er noget, du har lyst til.

Du kan altså skræddersy dit weekendophold lige præcis, som du vil. Det gælder bare om at vælge det perfekte sted for dig. 

Invitér din partner med på et romantisk weekendophold i Sønderjylland

Er det længe siden, at dig og din partner har haft god tid til at se hinanden dybt i øjnene? Så er det måske på tide, at du booker et skønt og romantisk weekendophold i Sønderjylland. 

Der findes en del romantiske weekendophold, hvis det skal foregå i Sønderjylland. Det er derfor op til dig og din partner at definere, hvad der er romantisk for jer. Er det for jer romantisk at være på en lille sød kro, der er både nostalgisk og charmerende? Eller er det et slotsophold, hvor der er en himmelseng og højt til loftet? 

Det kan ydermere være, at det er bedre med et gourmetophold, hvor I kan spise en masse god mad sammen. Et spaophold er ligeledes en god idé, hvis I trænger til en masse forkælelse og velvære. Her kan det endda være, at I kan få en parmassage.

Som du kan se, så er det svært at sætte ord på, hvad et romantisk weekendophold er. Det er kun dig og din partner, der ved, hvad der er romantisk for jer. 

Derfor bør du kigge på alle de skønne weekendophold i Sønderjylland, som du finder lige her på siden. På den måde kan du få et indblik i, hvad der er af muligheder, hvis du gerne vil invitere din partner med på et romantisk weekendophold i Jylland

Aldeles fremragende gåtur langs den Sønderjyske Vestkyst

Find et godt weekendophold tilbud i Sønderjylland 

Vi vil naturligvis alle sammen gerne finde et fantastisk weekendophold tilbud i Sønderjylland. Der findes nemlig intet bedre end billige weekendophold. Men hvor er de henne? Det vil du sikkert gerne vide, og det vil vi gerne løfte sløret for. 

Nyhedsbreve er blandt andet vejen frem, hvis du er på udkig efter billige weekendophold i Sønderjylland. Du skal altså tilmelde dig nyhedsbreve hos de steder, der tilbyder weekendophold. Derefter skal du huske at tjekke din e-mail for at se, om der er nogle gode tilbud. 

Det kan sagtens være, at du ikke finder et godt tilbud lige med det samme. Det gælder bare om, at du væbner dig med tålmodighed. For det er aldrig til at sige, hvornår du får fingrene i et godt tilbud på en overnatning i Sønderjylland.

Kender du nogle dealsites, er det også en glimrende idé at følge med på disse. Hvis du ikke er bekendt med nogle dealsites, skal du bare søge efter dem. Her kan det ydermere være, at du kan få fat i en god deal på et weekendophold. Det er ikke til at sige. 

Et ophold i Sønderjylland kan berige dig med mange oplevelser

Sønderjylland er en spændende del af Danmark. I Sønderjylland kan du opleve lidt af hvert, da der findes et hav af interessante og sjove oplevelser. Du kan besøge en masse forskellige attraktioner og seværdigheder. Derudover kan du naturligvis udforske den dejlige natur, hvis du trænger til fred og ro.

Er du ikke glad for at vandre rundt i naturen, er der heldigvis en masse andet, du kan foretage dig. Der findes både aktiviteter indendørs og udendørs i Sønderjylland, så du kan lave noget, der matcher dine interesser og selvfølgelig vejret. Det er jo desværre ikke hele året, at vejret viser sig fra sin bedste side i Danmark. 

Vejret skal dog ikke forhindre dig i at tage rundt i Sønderjylland for at opleve denne del af Danmark på nærmeste hold. Der findes, som mange siger, ikke dårligt vejr, men kun en dårlig påklædning. Herunder finder du lidt inspiration til, hvad du kan lave, når du er på en eller flere overnatninger i Sønderjylland:

  • Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg
  • Legoland i Billund
  • Fjordenhus i Vejle
  • Koldinghus i Kolding
  • Ribe VikingeCenter i Ribe
  • Tirpitz i Blåvand
  • Sand Gallery i Billund
  • Haderslev Dyrehave i Haderslev
  • Kulturhistorie Tønder i Tønder
  • Otto Frello Gavlmaleri i Varde

Som du kan se, er der aktiviteter og oplevelser for enhver smag samt for store såvel som små.

Find dit næste weekendophold i Sønderjylland her hos Bedsteophold.dk

Bedsteophold.dk er en side, hvor du kan sammenligne alle de bedste weekendophold i Sønderjylland. 

Vi sælger ikke weekendophold, men vi formidler dem til dig på en overskuelig måde, så det bliver nemmere for dig at finde det perfekte ophold på ingen tid. Du behøver nemlig ikke selv at søge på nettet efter dem alle, hvilket er en tidskrævende proces. Vi har gjort al forarbejdet for dig.

Her på siden kan du få mere at vide om de enkelte weekendophold, når du klikker dig ind på vores samarbejdspartneres sider. Det er også på disse sider, at du kan booke og bestille dit næste weekendophold i Sønderjylland. Vi håber, at du finder det helt rette ophold for dig og din rejsemakker.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem tilbyder weekendophold i Sønderjylland?

Der er mange steder, som tilbyder, at du kan komme på et weekendophold i Sønderjylland. Du kan både komme på et hotelophold, et kroophold, et slotsophold, et herregårdsophold m.m. Du kan altså overnatte i denne del af Danmark på lige præcis den måde, som du føler er bedst for dig og din rejsepartner. 

Hvad skal jeg have med på et weekendophold i Sønderjylland?

Du skal fylde din weekendtaske med forskellige ting alt efter, hvad du skal lave under dit ophold. Hvis du skal på et hotelophold, hvor du skal opleve og gå en masse, er det eksempelvis en fordel med behageligt tøj og et par gode vandresko. Skal du på et spaophold, behøver du ikke selv at medbringe badekåbe og badetøfler. Dog skal du have badetøj med.

Kan jeg tage min hund med på et weekendophold i Sønderjylland?

Der findes flere såkaldte kæledyrs venlige steder med weekendophold, hvor du må tage din hund med. Nogle steder tager et lille gebyr for, at du har hunden med, mens det er ganske gratis andre steder. Derudover er der som regel også nogle regler i forhold til, hvordan du skal forholde dig, når du er på et ophold med din hund.