fbpx

Bedste weekendophold i Jylland 2024

Har du svært ved at beslutte dig for, hvor dit weekendophold i Jylland skal gå hen? Det kan også være svært at vælge, da der er rigtig mange lækre steder. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej med at finde et ophold i Jylland. Derfor har vi samlet alle de bedste her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru-Larsen-Hotel-scaled-2.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel er det helt rette sted for dig der elsker en hjertelig velkomst, moderne indretning og mad som er ud over det sædvanlige. Stedet emmer af kvalitet og særligt maden er helt fantastisk, her er noget til alle smagsløg og sanser.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Filskov-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en hyggelig kro lidt udenfor Grinsted, her får man alt det man ønsker sig af et dejligt weekendophold. Kroen er moderne indrettet men uden at have mistet charmen som gamle danske kroer har. Maden der serveres i restauranten er skøn.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro har det hele, den hyggelige landevejskro ligger fantastisk på toppen af en bakke med en storslået udsigt udover en flot sø fra restauranten samt terrassen. Nyd den dejlige kro stemning og den velsmagende mad som serveres på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.webp
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Skroebelev-Gods-1-3.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag afsted på weekend på Hotel Viking på Læsø. Her er du bogstaveligt talt langt væk fra hverdagen og kan slappe af og nyde dit ophold og dit selskab. Her kommer du i tæt kontakt med naturen. Du har den dejligste strand lige i nærheden og et unikt område at gå ture i. På selve hotellet kan du lade dig forkæle på restauranten og i spa-området. Her er en indendørs pool, en udendørs saltvandspool, sauna, spabad og mulighed for massage.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf og Spa er et eksklusivt hotel, som er indrettet i skandinavisk lys og venlig stil. Her kan du nyde dit getaway ved enten at spille golf eller lade dig forkæle i spaområdet. En kombination er naturligvis også en mulighed. På hotellet er der flere steder, du kan nyde et måltid. Der er et brasseri og en stilfuld restaurant. I spaområdet bydes der på flere saunaer en pool og massagebehandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing er det perfekte sted at stikke af til på en weekend. Her bliver der kræset om gæsterne, og hotellet ligger på et helt fredeligt sted. På restauranten kan du nyde et dejligt måltid fra det danske køkken. Der er gode muligheder for noget selvforkælelse, hvis du besøger hotellets spa-område. Her findes der forskellige former for wellness. Nyd livet på Fjordgaarden Kurbad.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel-Vejlefjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Trænger du til at komme væk på en lille getaway, så er Hotel Vejlefjord det perfekte sted at booke et ophold. I det tidligere sanatorium findes der 1.800 m2 med udelukkende wellness. Den store palæ-agtige bygning, der rummer hotellet har den mest bedårende beliggenhed. Den ligger højt og har udsigt ud over Vejle Fjord. Nyd stemningen og faciliteterne på Hotel Vejlefjord.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

På det lille Lyng Dal Hotel er der en super hyggelig stemning. Hotellet emmer af idyl og hygge med sit bindingsværk og stråtag. Der er værelser i forskellige størrelser. Til værelserne hører enten balkon, fransk altan eller terrasse. Det ligger i et dejligt område, hvor det er skønt at gå tur. Restauranten serverer diverse a la carte retter. Kæledyr er velkomne på hotellet. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er meget velegnet både til weekend- og ferieophold. Det ligger skønt og centralt i forhold til oplevelser i området. De moderne værelser er stilfuldt indrettet, og stemningen på hotellet er venlig og hyggelig. Hotellets restaurant serverer internationale retter. Du får rabat på det nærliggende Sydthy Kurbad.Ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag til Strandhotellet Blokhus, når du har en friweekend. Her er så hyggeligt, og omgivelserne er perfekte. Det charmerende strandhotel er 4-stjernet, og alt er af høj kvalitet. Stemningen på hotellet er hyggelig og venlig, og de 38 værelser er alle sammen pænt indrettet. I hotellets spa-område er der en pool, spabad og motionscenter. Desuden er der en restaurant og en bar. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er indrettet i en smuk bygning fra 1911. Det giver en særlig stemning til stedet, som ellers er meget moderne indrettet. Du kan nyde hotellets fitnesscenter, sauna og indendørs swimmingpool. Hotelltts restaurant har et internationalt menukort, og baren byder på diverse drinks. Velegnet til både enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Har du brug for at komme lidt væk og nyde nogle eksklusive omgivelser, så kan du tjekke ind på Comwell Kellers Park. Det hvide hotel er fra 1903, og det ses blandt andet af den palæagtige bygning. Også inde på hotellet hersker der en autentisk stemning. Du kan hygge dig på værelset og på fællesarealerne. Desuden findes der en glimrende restaurant og et eksklusivt spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel-Amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

På Hotel Amerika i Hobro kan du opleve en stemning af luksus og afslapning. De gode store værelser og den dejlige forplejning er med til at gøre et weekendophold her til en skøn oplevelse. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Alle kan have brug for at komme lidt væk og få nogle mindeværdige oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tag en tur op til Limfjorden, når det er tid til en weekend væk hjemmefra. På det eksklusive Tambohus Kro & Badehotel kan du slappe af, nyde forplejningen og de skønne omgivelser. Desuden er der en hyggelig lounge med åbant ildsted og en bar på hotellet. Det giver flere muligheder for at nyde det, når du vender tilbage til hotellet efter dine oplevelser i området. Handicapvenligt og børnevenligt. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel i Gråsten ligger i en tidligere gård. Den har stadig stråtag og fremstår meget romantisk og autentisk. Gården ligger ud til vandet, og fra samtlige værelser har du udsigt over enten havet eller det smukke have. Restauranten serverer en alsidig buffet, der er tilberedt af lokale råvarer. Hotellets beliggenhed er perfekt i forhold til at opleve Sønderjylland.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden i Kruså er det perfekte sted at holde weekend, når du gerne vil lidt væk hjemmefra og samtidig opleve Sønderjylland. Hotellets restaurant byder på diverse gourmet-måltider. Overalt har du den overdådige udsigt ud over Flensborg Fjord. Du har også mulighed for at bruge værelsets køkken. Hotellet ligger perfekt i forhold til områdets natur og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

gourmetophold-hvalpsund-faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Udsigt ud over Limfjorden er noget, du blandt andet kan opleve, når du holder weekend på Hvalpsund Færgekro. Kroens historie rækker tilbage til 1532, og det er en af Danmarks ældste kroer. Nyd området, slap af på hotellet og nyd den gode stemning og den dejlige forplejning. Der er gratis parkering på stedet og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Vil du gerne opleve det skønne område omkring Gudenåen, så kan du med fordel tjekke ind på Kongensbro Kro. Her er en afslappet stemning og 15 hyggelige værelser. Der gives nogle særligt gode weekend-tilbud, hvor der i høj grad blive kræset for gæsterne. Det 3-stjernede hotel fra 1663 er velegnet til både enlige, par og familier. Parkering, Wi-Fi og legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rudboel-graensekro.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro har en historie, der går helt tilbage til det 18. århundrede. Det er super charmerende og autentisk med dens stråtag. Stemningen og værelserne er afslappet og hyggelig. Restauranten serverer en god morgenmadsbuffet og har et alsidigt menukort. I øvrigt byder kroen på blandt andet: en indendørs pool, sauna og billard. Det er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kroophold-den-gamle-graensekro.jpeg
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Tag på weekend på Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld. Kroen er oprindeligt fra 1500-tallet, og det giver den en ekstra charme. På kroens populære restaurant bydes der på traditionel dansk mad. Du kan også nyde en drink i baren. På samtlige værelser findes der te- og kaffefaciliteter. Desuden er der fri parkering og Wi-Fi. Nyd livet på et kroophold i grænselandet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Book et weekendophold på Hjerting Badehotel, når du/I trænger til at komme lidt væk fra hverdagen. Det store hvide hotel ligger lige ud til den attraktive strand, hvor du kan bade eller gå tur. Værelserne er rummelige og lyse, og nogle af dem har udsigt ud over havet. På hotellet er der en restaurant og en café. Desuden bydes der på fitnesscenter, sauna og dampbad. Du kan også leje kajakker og cykler.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel i Skagen er helt perfekt til et weekendophold eller en lille getaway. Kom lidt hjemmefra, og hyg dig på hotellet. Her er god stemning, afslapning, god forplejning og et skønt pool-område.Du kommer til at bo helt tæt på stranden, hvor du kan bade, sole dig og gå nogle dejlige ture. Der er også mulighed for at træne i motionscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund-slot-1.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

De opholder dig under historiske rammer, når du bor på Dronninglund Slot. Her er fokus på et frugtbare fællesskab, hygge og flersomhed. Her bestiller du et stort værelse via AirBnB. Generelt et slottet et fungerende slotskollektiv, og derfor er der fokus på det sociale samvær. Her er fælles køkkenhave og kreative muligheder, du tager med dig resten af livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På toppen af Danmark finder du Aalbæk gamle Kro. Det er en hyggelig kro, som er super charmerende. Der er en afslappet stemning på kroen med 59 fine og lyse værelser. Du kommer til at bo lige ud til vandet, hvor du kan bade eller gå nogle dejlige ture. Aalbæk Gamle Kro er velegnet til enlige, par og familier. Også kæledyr er velkomne. Desuden findes der også et forretningscenter på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er en hyggelig kro, der ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Den smukke bygning med synligt bindingsværk er helt perfekt til et weekendophold. Nyd et herligt måltid på Molskroens restaurant, efter du har tilbragt dagen på stranden, i den omkringliggende natur eller inde i Aarhus. Der er værelser af forskellige størrelser. Gratis parkering. El-ladestation. Fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg-slotskro.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I Tønder ligger den 3-stjernede Schackenborg Slotskro. Den blev opført i 1861, og det giver stedet en autentisk stemning. Samtlige værelser på slotskroen er individuelt indrettet og har eget badeværelse. Tag ud og oplev Sønderjylland, og tag hjem på hotellet og lad dig forkæle og slappe af. Det er det perfekte sted at holde weekend.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Løkken Strand er et af de mest populære feriesteder i landet. Det kan du selv komme til at opleve, når du tjekker ind på Hotel Løkken Strand. Tag et weekendophold her, og slap af og nyd livet. Der er 17 værelser på hotellet. Værelserne har forskellige størrelser og forskellige faciliteter. Der serveres kontinental morgenmad. Omkring hotellet et der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel-Oasia-Aarhus.jpg
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Det centralt beliggende Hotel Oasia i Aarhus er det perfekte sted at tjekke ind, når du gerne vil bo elegant og hyggeligt, når du besøger Aarhus og omegn. Stemningen på det stilfulde hotel er venlig og hyggelig. Værelserne er indrettet i skandinavisk stil med specialfremstillede møbler. Det er et handicapvenligt hotel. Det fungerer også som kontorhotel.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

sallingsund-faergekro.jpg
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro ligger i en bygning fra 1938. Det ligger skønt i naturen, og stemningen på kroen er afslappet og venlig. Kroens restaurant serverer lokale retter. Desuden bydes der på konferencefaciliteter og en campingplads. Der er mange muligheder for at få en skøn weekend her. Til nogle af de 40 værelser er der badekar. Kroen er kæledyrsvenligt. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Alsik Hotel og Spa i Sønderborg er et moderne hotel med nogle elegante værelser. Fra hotellet er der en sublim udsigt ud over Alssund. Det er et stort hotel, og det rummer blandt andet tre restauranter, som du kan vælge imellem. I spa- og motions-afdelingen finder du både en udendørs og en indendørs swimmingpool, fitnesscenter og yogastudio.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Joergensens-Hotel.jpg
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Jørgensens Hotel I Horsens ligger i en meget smuk og stilfuld bygning fra 1744. Det giver en autentisk og stilfuld stemning på hotellet. Værelserne er gode og rummelige med en stilfuld indretning. Der serveres kontinental morgenmad, og der er et alsidigt europæisk menukort på restauranten. Der findes også et business-center på hotellet. Bo her, når du skal opleve Horsens og omegn.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

villa-provence.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Skal du tilbringe en weekend i Aarhus, så book et værelse på det hyggelige Villa Provence Hotel. Det er et smukt boutique-hotel, som ligger centralt i byen. Det betyder, at du har kort afstand til alle de spændende oplevelser i Aarhus. Stemningen er hyggelig og nærværende. De forskellige værelser er individuelt indrettet. Lufthavnstransport og fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel-Dania.jpg
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

I Silkeborg ligger det flotte Hotel Dania. Det ligger i en bygning fra 1840’erne og der er en venlig og afslappet stemning på hotellet. Der er en pub og et brasseri på hotellet. Vil du gerne opleve Silkeborg og omegn i en weekend, så er det perfekt at tjekke ind på Hotel Dania, som ligger lige ud til torvet. Der findes mødelokale og festlokale på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel-Randers.jpg
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hotel Randers ligger i en bygning, der blev opført i 1856. Det giver noget ekstra autencitet til stemningen. De antikke værelser er smukt og smagfuldt indrettet. Nogle af værelserne har nogle særligt flotte badeværelser. Det 4-stjernede hotels restaurant byder på et alsidigt menukort. Overalt på hotellet ses kunstværker og designerdetaljer. Kæledyr er velkomne her.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel i Vejle rummer et kasino, som er meget populært. Hotellet ligger med en forrygende udsigt ud over Vejle Fjord. Der er moderne værelser, hvoraf nogle af udsigt ud over fjorden. Nogle har altan. Her kan du rigtig nyde at være på weekend. Der er fire restauranter på det store hotel. Desuden findes der en pool, et boblebad og en spa. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hvad er et weekendophold i Jylland?

Har du altid drømt om at komme på et weekendophold i Jylland, bør der ikke være langt fra tanke til handling, når du har læst dette afsnit. Der findes nemlig ikke noget bedre end et weekendophold, hvor du ikke skal tænke på andet end dig selv.

Et weekendophold er en god idé, hvis du trænger til at komme væk hjemmefra. På et weekendophold får du en enkelt eller to overnatninger, hvor der typisk er mad inkluderet. Der kan også være andre faciliteter med i prisen. 

Hvis du leder efter et luksus weekendophold i Jylland, bør du vende blikket mod et ophold med spa- og wellnessfaciliteter. På sådan et ophold kan du slappe af på den mest optimale måde. Det kan eksempelvis være, at stedet både har en sauna, en infrarød sauna, et dampbad, et koldtvandsbad, varme pools og meget mere. 

Disse faciliteter er helt bestemt noget af det bedste, hvis du virkelig gerne vil slappe godt og grundigt af. Alle aktiviteterne er nemlig med til, at din krop kommer helt ned i gear. Du vil langsomt mærke, hvordan dine skuldre sænker sig, og hvordan du bliver mere tilstede i nuet. 

Men som nævnt er der i de fleste tilfælde også god mad at se frem til, når du er på et weekendophold for 2 i Jylland. Under den lækre aftenmenu kan du kigge din partner dybt i øjnene. I får ydermere mulighed for at snakke om alt mellem himmel og jord. Der er absolut ingen forstyrrelser. 

Husk at lade mobilen ligge på værelset, så den ikke forstyrrer jeres tid og nærvær. På den måde er I sikret et romantisk weekendophold i Jylland. Det kan være rart for alle par at være nærværende og til stede i nuet på et ophold.

Nydelig udsigt fra den jyske kyst

Vælg et gourmet weekendophold i Jylland og få en lækker madoplevelse

Er du helt vild med mad? Så burde du tage på et gourmet weekendophold i Jylland, da det bare er noget af det bedste. Vælger du at tage på et gourmetophold, er det en fordel at bestille et weekendophold for 2. Det sikrer nemlig, at du har en anden at dele den fantastiske oplevelse med. 

På et gourmetophold i Jylland bør du forvente, at dine smagsløg bliver bombarderet med det ene smagsindtryk efter det andet. Hvis der ikke er inkluderet en vinmenu i dit ophold, kan du altid spørge tjeneren til råds. Tjeneren vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at vælge vin, der passer til de forskellige retter. Det runder hele din oplevelse af på bedste vis. 

Dog skal du være opmærksom på, at det typisk er en smule dyrere at tage på et gourmetophold end at tage på et almindeligt weekendophold. Men hvis du er særlig glad for lækker mad, er det værd at betale prisen for et gourmetophold. Det vil give dig en helt anden oplevelse. 

Spar penge med et godt tilbud på weekendophold i Jylland

Har du fået fat i et godt tilbud på weekendophold i Jylland? Der findes ikke noget bedre end at få fingrene i et billigt weekendophold på Sjælland eller i Jylland. På sådan et ophold kan du hive din partner eller en god ven med. Du kan naturligvis også vælge at tage en kollega eller et familiemedlem med. Det er helt op til dig. 

Uanset hvem du tager med, så er et weekendophold en hyggelig måde at være sammen på. Måske sidder din gamle bedstefar helt alene og keder sig til hverdag? Eller måske trænger dig og din partner bare til at være sammen uden forstyrrelser? I disse tilfælde vil det være en rigtig god løsning at tage på et weekendophold i Jylland.  

Tager du en god ven eller din partner med, får du altså mulighed for at give vedkommende din udelte opmærksomhed, mens I er afsted. Det kan gøre både dig, din ven, din veninde eller din partner glad. Det kan nemlig være svært at tilgodese alle, når du har travlt i hverdagen. 

Et weekendophold med musik og dans i Jylland er et godt valg

Der findes mange former for weekendophold. Du kan eksempelvis vælge at tage på et weekendophold med børn. Men hvis dette ikke er noget for dig, har du naturligvis også andre muligheder. Det kan blandt andet være, at et weekendophold med musik og dans i Jylland er lige noget for dig. 

Et weekendophold med dans og musik er ikke så ringe endda. Musikken og dansen gør dig nemlig glad og afslappet, så du rigtig får nydt dit ophold. Det er bare en fantastisk måde at hygge sig på, da dans og musik gør alle glade.

Så inden du bestiller dit weekendophold i Jylland, er det en god idé at overveje dine behov. Du bør finde ud af, hvad du ønsker at få ud af dit ophold. Er det ekstraordinær gourmetmad? Eller skal det være et romantisk ophold for 2 eller et ophold for hele familien? Eller vil du bare gerne have mulighed for at høre musik og danse løs?  

Smuk gåtur i jysk skov

Få en masse ud af din overnatning i Jylland

Er du på en overnatning i Jylland, har du sandsynligvis lyst til at se noget af denne landsdel. Men hvad du kan opleve, kommer naturligvis an på, hvor i Jylland du befinder dig. Uanset hvor du er henne, så er der noget, du kan fordybe dig i. Der er mange forskellige aktiviteter, du kan kaste dig over. 

Så det er helt op til dig, hvilke af de forskellige oplevelser du ønsker at udforske lidt mere. Herunder kan du se nogle af de ting, du kan beskæftige dig med. Der er noget for enhver smag ligesom, at du også kan finde både indendørs og udendørs oplevelser.  

  • Forlystelsesparker: Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Jesperhus, Legoland, Tivoli Friheden, WOW-Park m.fl.
  • Museer: Moesgaard Museum, Fiskeri- og Søfartsmuseet, ARoS Aarhus Kunstmuseum, Koldinghus, Bangsbo Fort Bunkermuseum m.fl.
  • Dyreparker: Aalborg Zoologiske Have, Randers Regnskov, Nordsøen Oceanarium, JyllandsAkvariet, Blåvand Zoo, Ree Park m.fl. 
  • Gallerier: Galleri Salshus, Benedikte Smykker & Galleri, Bindestuen, Storhaven, Galleri Valeur, Lien Galleri, Galleri Blæst – For the Joy of Art m.fl.
  • Kirker: Sønderho Kirke, Billund Kirke, Møgeltønder Kirke, Viborg Domkirke, Sæby Kirke, Haderslev Domkirke, Hirtshals Kirke m.fl. 
  • Slotte: Palsgaard Slot, Sostrup Slot, Marselisborg Slot, Voergaard Slot, Rosenholm Slot, Tirsbæk Slot, Meilgaard Slot, Augustenborg Slot m.fl. 
  • Haver: Botanisk Have og Væksthusene, Bangsbo Botaniske Have, Geografisk Have, Rhododendronparken, Enemærkets Hostahave m.fl. 
  • Naturoplevelser: Mols Bjerge Nationalpark, Lille Vildmose, Rebild Bakker, Store Blåkilde, Bulbjerg, Grenen, Råbjerg Mile m.fl. 

Jylland er en stor del af Danmark. Det er derfor umuligt at komme med alle de aktiviteter, der findes i denne landsdel. Det er kun et meget lille udpluk af, hvad du kan foretage dig, når du er på et weekendophold i Jylland. Prøv selv at søge lidt på nettet for at finde ud af, hvilke aktiviteter der er tæt på din overnatning i Jylland. 

Find dit næste weekendophold

Hos Bedsteophold.dk sætter vi pris på at yde en god service. Vores gode service består i, at vi gør det nemmere for dig at finde et weekendophold i Jylland. Vi har nemlig brugt en masse tid på at finde alle de bedste og mest tiltalende weekendophold i Jylland for dig.

Du skal derfor ikke bruge en masse tid på at lede efter weekendophold, da vi har gjort dette for dig. Det gør det også meget nemmere for dig at sammenligne de forskellige ophold. Du kan nemlig hurtigt finde ud af, hvad der er inkluderet i prisen, samt hvad de forskellige ophold koster.

Det kan altså ikke blive hverken hurtigere eller nemmere at finde et weekendophold på Fyn eller i Jylland end på Bedsteophold.dk. Det er vores fornøjelse at hjælpe dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få fat i et last minute weekendophold i Jylland?

Det er svært at svare på, om du kan få fat i et last minute weekendophold i Jylland. Det kommer nemlig an på, hvornår du har brug for det samt, hvilket weekendophold du ønsker at komme på. Men det skader da aldrig at prøve at kigge alle stederne her på siden igennem. Måske er du heldig. 

Kan jeg komme på et weekendophold all inclusive i Jylland?

Det bliver svært at finde et weekendophold, der er med all inclusive. Men det er meget tæt på, da de fleste steder tilbyder både aftensmad og morgenmad. Den eneste ekstra udgift, du kan få, er på de drikkevarer, du bestiller i løbet af dagen og til din aftenmenu. 

Hvordan finder jeg en god weekendophold Jylland deal?

Du kan få fat i en god weekendophold i Jylland deal ved at følge med på forskellige danske dealsites. Her dukker der nemlig sommetider gode deals op på et weekendophold i Jylland. Så sørg for at kigge tit og ofte på dealsites, hvis du er på jagt efter et godt tilbud.