fbpx

Spaophold Sjælland

Bedste spaophold på Sjælland 2024

De fleste kender til, at de har brug for et afbræk fra en travl hverdag. Det er et afbræk, man kan få på flere måder. Hvert år er der mange tusinde danskere, der tager på et spaophold på Sjælland. Det er en god måde at koble fra på. I en spaafdeling kan du ikke andet, end at læne dig tilbage, mens du nyder stilheden og roen omkring dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hotel Villa Copenhagen ligger helt centralt i hovedstaden, og der får hele 5 stjerner. Du får skønne værelser, fri Wi-Fi og lækker pool på tagterrassen. Herfra kan du nyde vandet, en drink og byens puls. Desuden er der mulighed for parkering – det er et stort plus. Morgenmadsrestauranten byder blandt andet på en varieret buffet og glutenfri morgenmad. Et klassisk smukt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Der er sjæl og historie i det berømte hotel, der ligger på Nyhavn nr. 71. Og helt sikkert en masse røverhistorier fra tiden helt tilbage i 1800-tallet – og op til nu. Historien kan mærkes alle vegne. Der er blandt andet fritliggende autentiske bjælker – samtidig med, at der er tale om et moderne hotel med alle faciliteter. Gæsternes kæledyr er velkomne. Der er parkering, hvilket ellers kan være helt umuligt på de kanter.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Bo i et fredet pakhus fra 1780’erne, når du besøger vores hovedstad. Den gamle bygning emmer af historie, og det ses ved flere originale detaljer, som er synlige. Det renoverede 4-stjernede hotel med den sublime beliggnhed lige ud til vandet er super charmerende. Der er gode store værelser og fri Wi-Fi. Desuden er der parkering, hvilket ellers er ret umuligt i centrum. Nyd dit ophold både i byen og på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Et arkitektonisk mesterstykke af et hotel. Det er, hvad der møder dig, når du ankommer til Comwell Klarskovgaard. Omkring hotellet finder du have og solterrasse – ud over den skønne natur og Storebælt. Slap af, nyd naturen og hinanden på og omkring hotellet. Værelserne er fine, restauranten alsidig og af høj kvalitet. Der tilbydes blandt andet: billard, tennis og cykeludlejning. Gratis Wi-Fi og privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Bo beskedent, men godt og super charmerende i Ryesgade. Du får alt det nødvendige til et dejligt ophold i København. Pæne værelser med virkelig gode senge, en omfattende morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Vil du gerne sidde udenfor, så er der mulighed for det både i den hyggeige have og på hotellets terrasse. Værelserne har forskellige størrelser, og nogle af dem er familieværelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Bo i en tidligere badeanstalt, der blev opført i 1903, når du besøger København. Det viser sig blandt andet ved de smukke marmorpiller, de buede lofter og den store loftshøjde. Hotellet ligger lige i hjertet af byen, og du har tæt til alting. Ud over den smukke historiske bygning så får du virkelig gode værelser, fri Wi-Fi og fri adgang til et godt træningscenter. morgenbuffeten er meget populær.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Der er simpelthen dømt 5 stjerner ud af 5 i forhold til et ophold på Skt. Petri Hotel i København. Alt er virkelig smagfuldt indrettet. Det gælder både vestibulen, restauranten og selve værelserne. Nogle af værelserne er med balkon. Du får fri Wi-Fi, parkering, te- og kaffe faciliteter på værelset og et super godt træningscenter. Nyd dit ophold i storbyen – også mens du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag på herregård, når du skal holde ferie eller weekend i Snekkersten. Den historiske bygning er omdannet til et moderne og velfungerende 4-stjernet hotel. Der er adgang til spa og deiverse behandlinger. Hotellets restaurant byder på både danske og internationale retter. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Hotel Villa Strand rummer nogle gode værelser, og alt på hotellet er smagfuldt indrettet i en stil, der er tro mod husets alder. Der er lyst og venligt overalt. Du kan nyde udsigten over Kattegat og gå dejlige ture langs stranden. Badeværelserne er moderne indrettet. Der serveres kontinental morgenmad, og du kan nyde både kolde og varme drikke i baren.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det historiske Kong Arthur Hotel i København mærker du historien samtidig med, at hotellet er fuldstændig moderne. Nyd et herligt måltid på hotellets restaurant, og besøg det omfattende spa- område og fitness-området. Bo i gåafstand til alle Købenahvns mange oplevelser, og pust ud på det stilfulde hotel.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Et spaophold på Sjælland er afslappende og energifornyende

Hvis du har brug for at slappe af og koble fra, er det en god idé at tage på et spaophold. Det er afslappende, men også energifornyende. Derfor er det en ideel løsning, hvis du ønsker at lade batterierne op til din travle hverdag. Det kan du ganske enkelt ikke undgå, hvis du tager afsted på et afslappende spa ophold Sjælland.

Det er naturligvis derfor, at der hvert år er mange tusinde danskere, der tager på spaophold. Ikke blot på de danske spahoteller, men også på diverse spahoteller i udlandet, eksempelvis i store eupæiske byer så som Budapest, Hamborg og Flensborg. Vil du gerne undgå at køre langt fra din bopæl, er det oplagt at finde et spaophold på Sjælland. Derved kan du hurtigt køre til og fra det valgte hotel og dit hjem.

I og med, at det er afslappende, får du også tid til at tænke for dig selv. Du kan lade dine batterier op, vende hjem med fornyet energi, og skabe motivation til din hverdag. Ikke nok med det, så kan du også tage dig tid til at hygge dig med din partner. Det er dog kun gældende, hvis du rent faktisk ønsker ikke at være alene.

Det er ikke alle, der har lyst til, at deres partner skal med. Det er heller ikke alle, der har en partner. Hvad end du har en partner eller ej, er der folk, der blot har brug for et par dage for sig selv. Hvis du kan mærke, at du har brug for at tage den med ro for en stund, er spa- og wellnessophold Sjælland en rigtig god måde at gøre det på.

Inviter din partner med på et romantisk spaophold på Sjælland

Spa er ikke blot en ideel mulighed for at slappe af. Det er også en romantisk stund, hvor du og din partner får mulighed for at nyde hinandens nærvær. Derfor er der mange par, der tager på spaophold for 2, for at nyde at de kan fokusere på hinanden. Det er nemlig ikke alle par, der er så heldige, at de har tid til dette i hverdagen.

Hvis du ønsker et par dage, hvor du og din partner har fokus på hinanden, er et spaophold værd at overveje. Der bør i hvert fald ikke herske tvivl om, at det er en god måde at få koblet fra på, mens I kan nyde, at I har en stund for jer selv. Det er især noget, der er værd at gøre, hvis I har børn, som også tager tid i hverdagen.

En stor del af de spahoteller, der er at finde på Sjælland, ligger i Nordsjælland. Derfor er der rig mulighed for at tage på et spaophold Nordsjælland. Det er dog ikke det eneste, der er muligt. Der er spahoteller spredt ud over hele Sjælland. Hvis du har bopæl på Vestsjælland, er der ligeledes flere spahoteller at finde her hos Bedsteophold.

Det skal dog gøres klart, at det ikke er alle spahoteller, der er lige romantiske. Derfor er det en god idé, at du har dette med i dine overvejelser, hvis du skal invitere din partner med på et spaophold. Heldigvis er der ikke specielt langt fra den ene til den anden side af Sjælland. Derfor er der kort afstand mellem de mange hoteller.

vidunderlig dag i spaafdeling

Sådan finder du et godt spahotel på Sjælland

Det er ikke nemt at finde det rette spahotel. Der er et væld af hoteller at vælge mellem. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med omhu. Hvis du ikke gør det, kan du risikere, at du vælger et forkert hotel. Når du skal vælge dit hotel med spa, er det selvfølgelig dine egne krav og behov, der skal diktere dit valg.

Hvad enten det er et spaophold Nordsjælland, der har din interesse, eller måske et spaophold i København, er der noget, der har din interesse. Det er essentielt, at du tager dig tid til at finde et godt hotel. Du skal ikke blot vælge et vilkårligt hotel, fordi det ser ud til at være godt. Brug hellere lidt ekstra tid på at finde det rette.

Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til det rette spahotel? Det kan også virke uoverskueligt. Det starter dog med at skabe et godt overblik over dine krav. Når du har gjort dette, så ved du nemlig, hvad du egentlig er på udkig efter. Det kan – som nævnt – være alt fra en spa Nordsjælland til et spaophold i Jylland eller på Sydsjælland.

Alle kan finde et spahotel på Sjælland

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde et spahotel på Sjælland. Der er ganske enkelt så mange at vælge mellem, at der er noget for enhver smag. Derfor kan du også finde et hotel, der er perfekt for dig. Hvis du ønsker at gøre det billigst muligt, er det en god idé at holde øje med de mange spaophold deals Sjælland.

Ofte kan der være mange penge at spare, hvis du vælger et af de tilbud, der fremvises her på siden.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold på Sjælland?

Du skal vælge at nyde et spaophold på Sjælland hvis du trænger til at slappe lidt af og samtidig ønsker at opleve en Sjællandsk by eller de smukke landlige områder på Sjælland. Ligeledes vil det være oplagt at ligge vej forbi København, særligt hvis du kommer langsvej fra.

Hvor på Sjælland er det bedst at nyde et spaophold?

Sjælland har utrolig mange nydelige områder og dejlige byer, så alt efter om du leder efter et sted med rolige natur omgivelser eller et mere pulserende spaophold i København eller måske endda noget helt tredje er det værd at have i mente.

Hvor meget koster et spaophold på Sjælland?

Et spaophold på Sjælland koster 750-2.000 kr. prisen variere i særdeleshed alt efter hvilket spahotel du ønsker at nyde et spaophold hos, ligeledes har hvad der er inkluderet i opholdet en hel del at sige, da nogle spaophold er inklusiv morgenmad og en dejlig middag.