fbpx

Spaophold Nordjylland

Bedste spaophold i Nordjylland 2024

Du kan tage på spaophold mange steder i Danmark. Et af de steder, hvor du blandt andet kan finde et væld af skønne spahoteller, er i Nordjylland. Derfor er der også rig mulighed for at tage på spaophold Nordjylland. Da udvalget af hoteller i dette område af landet er stort, er derfor også noget for stort set enhver smag.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spaophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Nordjylland er virkelig hyggeligt. Der er nogle gode værelser i forskellige størrelser. De er hyggeligt indrettet, og der findes te- og kaffe-faciliteter på dem alle. Desuden er der også balkon eller terrasse i forbindelse med samtlige værelser. Restauranten har et varieret menukort. I sæsonen kan måltiderne nydes på terrassen. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambohus får du alt det, som du forbinder med et kro- og badehotelophold. Strand, vind, gourmetmad, sublime værelser og vidunderlig wellness. Værelserne er smukt indrettede, og de har modtaget prisen for “Bedste værelsesoplevelse” i 2020. Køkkenet byder på mad fra bunden, som kan være solid kromad eller fantastisk gourmet. Få hele pakken på din ferie, eller snup en dejlig weekend med til til forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Det lave hvide hotel i det åbne landskab er det perfekte getaway. Værelserne er hyggelige og har de nødvendige faciliteter. I hotellets spa-område bydes der blandt andet på: spabade, sauna, pool og dampbade. Som gæst på Løgstør Parkhotel får du rabat på den nærliggende golfbane. Morgenmaden er kontinental buffet. Du får gratis Wi-Fi og parkering på hotellets område.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Se de mange vidunderlige spahoteller i Nordjylland

I og med, at der er et stort antal spahoteller i Nordjylland, er der også noget for enhver smag. Det betyder, at du også kan finde et hotel, der lever op til dine krav. Det er selvfølgelig gældende, hvad end du har mange eller få krav. Derfor er der ikke nogen grund til at gå på kompromis med dit valg af spahotel i Jylland.

Det er naturligvis også derfor, at der er mange danskere, der besøger spahotellerne i Nordjylland. Her er der noget for enhver smag, hvad end det skal være ekstravagant og luksuriøst, eller det skal være romantisk og afslappet spaophold for 2. Det betyder dog også, at du skal gøre op med dig selv, hvad dine krav til opholdet reelt set er.

Hvilke krav stiller du til dit spahotel?

Det er en god idé at skabe et godt overblik over, hvilke krav du stiller til dit spahotel, før du går i gang med at lede. Hvis du gør det, så bliver det en del nemmere at finde det helt rette hotel. Ikke nok med det, så er du også sikret, at du kan finde det på kortere tid. Du spilder nemlig ikke tid på at kigge på de forkerte hoteller, som tilbyder wellnessophold og kurophold frem for spaophold.

Der er ikke faste ting, som du skal stille krav til i denne anledning. Det er helt op til dig selv, hvad du mener, der er vigtigt for dig. Hvis du skal afsted med en partner, er det en god idé, at I sætter jer sammen, så I bedre kan vurdere, hvad der er de vigtigste faktorer for jer. Dernæst kan I gå i gang med at lede efter et hotel.

wellness og afslapning

Spaophold i Nordjylland som passer til dit budget

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dit budget har indflydelse på dine muligheder. Derfor er det vigtigt, at du har et godt indblik i, hvad du fx er villig til at betale pr. nat. Det er nemlig ikke alle spahoteller, der er lige billige. De billigere hoteller er ikke dermed dårligere, men en højere pris giver typisk også mere luksus.

Her er det værd at pointere, at du ikke bør holde igen med at bruge penge på det. Hvis du gør det, så er dine muligheder mindre. Det er sjældent, at det er værd at spare 500 kr. pr. nat, hvis du stiller det op imod, hvad du kan få ekstra for disse penge. I stedet for blot at se på det som et ophold, bør du se det som en oplevelse.

Hold også øje med gode spaophold Nordjylland tilbud

Hvis du har et ønske om at tage på et billigt spaophold, er det en god idé at holde øje med gode tilbud. Det er ofte muligt at finde gode deals, der gør det muligt for dig at indlogere dig på et spahotel til en god pris. Det er selvfølgelig også noget, der gør sig gældende for de forskellige spahoteller i Nordjylland.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et spaophold i Nordjylland?

Der er utrolig mange gode grunde til at nyde et spaophold i Nordjylland, for ikke nok med at du her finder utrolig mange vidunderlige spahoteller her. Så befinder du dig også omringet af storslået dansk natur, hvilket giver mulighed for smukke lange gåture.

Hvilket spaophold i Nordjylland er bedst?

Der findes rigtig mange aldeles fremragende spaophold i Nordjylland, men hvilket der lige frem er bedst er nok i meget høj grad en smagssag, men blandt de absolut bedste er Hotel Viking, Himmerland Golf & Spa Resort samt Hotel Thinggaard.

Hvor meget koster et spaophold i Nordjylland?

Et spaophold i Nordjylland koster 800-2.500 kr. det er dog muligt at finde både dyrere og billigere spaophold i Nordjylland, prisen varier i særdeleshed alt efter hvad der er inkluderet i opholdet samt hvilke faciliteter hotellerne tilbyder.