fbpx

Spaophold for 2

Bedste spaophold for 2 i 2024

Der er ikke meget, der er mere romantisk og afslappende, end at invitere din partner med på et spaophold. Heldigvis er det endda noget, der er rig mulighed for at gøre. Der findes nemlig et hav af hoteller, der tilbyder spændende spaophold for 2. Derfor er der naturligvis også noget, der passer til netop jeres ønsker.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på spaophold i det nordjyske. Der ligger en strand i nærheden, og på hotellet er der mulighed for diverse wellness-oplevelser. Det kan for eksempel være: indendørs pool, sauna, spabad, opvarmet udendørs saltvandspool, massage og behandlinger. Desuden kan du være aktiv med billard og airhockey. Nogle af værelserne har udsigt havet. På tagterraassen er der en skøn udsigt. fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Det smukke badehotel ved Østersøen ligger lige ud til vandet. Nyd gåturene, den vidunderlige udsigt og den venlige stemning inde på selve hotellet. Værelserne kan have forskellige størrelser, men de er alle sammen ganske smagfuldt indrettet. Nogle af dem har balkon. Der er flere muligheder for aktiviteter. Det kan være sådan noget som: tennis, svømning, fitness eller cykelture.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Nyd livet på det moderne Hotel Steigenberger Alsik. Du kan enten slappe af, bade eller svømme i poolen. Der er også mulighed for diverse spa- og wellness-oplevelser på det meget moderne hotel. Morgenmadsbuffeten er meget populær. Både de forskellige værelser og fællesområderne er rummelige og lyse og meget nordisk indrettet. Snup en ferie eller et lille getaway til det sønderjyske.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief i Oslo er et moderne 5-stjernet hotel. Der er luksus over hele linjen på det flotte designr-boutique-hotel i Oslos centrum. På hotellet kan du blandt andet nyde: tyrkisk bad, pool, fitnessrum og sauna. Der er også mulighed for diverse behandlinger – eventuelt på værelset. Træn, pust ud eller nyd lidt godt til ganen, når du holder pause fra storbyens mange tilbud. Velegnet til familier, par, enlige og forretningsrejsende.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Der er 172 røgfri værelser på Hotel Skansen. Værelserne kan have forskellige størrelser, så vær opmærksom på det, hvis I rejser som familie. Der er et meget handicapvenligt hotel. Der er mange gode ture at gå ved stranden, og på selve hotellet kan du også få meget vand og wellness. Du kan også træne og svømme på hotellet. Parkering på området og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Book en dejlig spa-tur ved den svenske østkyst. Det store smukke badehotel ligger lige ud til stranden, og der tilbydes diverse wellness-muligheder. Det 4-stjernede hotel ved vandet byder desuden på pools, saunaer, dampbade og diversse behandlinger. Restaurantens menukort indeholder balndt andet traditionelle svenske retter. Herfra får du en vidunderlig udsigt. Om sommeren er terrassen åben.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det moderne badehotel uden for Halmstad har alt, hvad du kan ønske dig til en luksus-badeferie eller en ditto getaway. Der er stranden lige udenfor, og så er der mange muligheder for forkælelse inde på selve hotellet. Det er blandt andet: spa- og fitness, saltvandspool, 2 saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Desuden bydes der på en restaurant, der er særligt populær i forhold til alt godt fra havet.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Bo lige ud til den skønne sandstrand ved Skrea. Her kan du gå nogle gode ture på alle tider af året. Ud over den dejlige natur så kan du også nyde hotellets mange gode faciliteter. Det er blandt andet den populære lukus-spa, poolen og andre former for wellness. Resaturantens menukort er meget alsidigt, og gør sig særligt godt med det franske køkken. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse, og der er den skønneste udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Dette er det vigtigste når man skal jeg vælge et spaophold for 2

Der er flere parametre, der er afgørende, når man skal vælge et spaophold for 2. Derfor er det ikke altid helt så lige til at finde det rette ophold. Det er især gældende, hvis man ikke ved, hvad man skal være opmærksom på. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du herunder læse om en række af de vigtigste parametre.

1. Spahotellets spafaciliteter

Det giver ikke meget mening at tage på spa- wellnessophold på et hotel, hvor faciliteterne ikke er i orden. Derfor er det også det absolut vigtigste aspekt af dit valg. Det skal være et hotel, hvor faciliteterne er i god stand, men der er ikke egentlige krav til omfanget af faciliteter. Det er en vurdering, der er helt op til jer selv.

Kig derfor på standen af faciliteterne. Ser det ud til at være lækre omgivelser, hvor du kan slappe af? Eller er det faciliteter, der godt kunne trænge til en opfriskning? Her er der forskel på, hvad folk vurderer det til, og derfor er det op til jer selv at vurdere, om der er tale om nogle faciliteter, som I mener er i god stand.

Uanset jeres ønsker i forhold til spafaciliteter, er der naturligvis et hotel, der lever op til disse. Derfor er der ikke nogen grund til at gå på kompromis, hvis blot jeres budget er realistisk. Det er nemlig ikke alle, der går ind til det med et realistisk budget. Det er lidt en skam, da man ikke kan blive meget andet end skuffet.

I og med, at I er to, der skal afsted, er det en god idé, at I får afstemt, hvad I hver især har af krav. Det er ikke sikkert, at du og din partner har de samme krav til spafaciliteterne. Derfor er det også vigtigt, at der ikke er en af jer, der booker på egen hånd. Det kan ende med, at den anden part bliver skuffet over valget.

2. Spahotellets beliggenhed

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på beliggenheden af de forskellige spahoteller. Det er både gældende i Danmark og udland. Derfor er det noget, der er vigtigt at have med i dine overvejelser, uanset om I skal på et spaophold i Danmark eller udlandet. Her skal der dog være fokus på jeres egne kriterier.

Når man skal vælge hotellets beliggenhed, bør man fokusere på, om man også har andre ønsker til opholdet. Det er ikke alle, der har de samme krav. Derfor er det ligeledes et punkt, hvor I skal vurdere, hvad I mener er det rette. Her skal I huske på, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Det er helt op til jer selv.

Der er mange, der gerne vil nyde deres spaophold på et hotel, der ligger i naturrige omgivelser. Andre har et ønske om at kunne kombinere det med en storbyferie. Heldigvis er begge dele – og meget mere til – muligt. Derfor er det muligt at finde noget for enhver smag, uanset hvad I har af ønsker i forhold til beliggenheden.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at de fleste værdsætter et spahotel, der ligger i skøn natur. Derfor er der også en stor del af de spahoteller, der fx kan findes her i Danmark, der er at finde i naturrige omgivelser. Her kan I for alvor få lov til at koble fra, da I befinder jer langt fra storbyens stress og jag i disse områder.

3. Spahotellets faciliteter

Det er ikke blot spaafdelingens faciliteter, der skal være i fokus. Der er også andre faciliteter, der er værd at inddrage i dine overvejelser. Derfor er der også flere faktorer, der har betydning, når du skal finde et lækkert spaophold til dig og en anden person. Desværre er der mange, der lader sig blænde af spafaciliteterne.

Der skal ikke herske tvivl om, at det er vigtigt, at spaafdelingen har lækre faciliteter. Det er der, I kommer til at tilbringe en stor del af jeres tid. Det er dog ikke kun her, I kommer til at opholde jer. Derfor skal de øvrige faciliteter også inddrages i jeres overvejelser. Især hvis I skal tilbringe et par dage eller mere på hotellet.

Fx bør I undersøge, hvordan værelserne ser ud. Det er trods alt her, I skal sove og tilbringe en del tid. Derfor er det også et vigtigt aspekt. Har I, i sinde at spise på hotellet, skal restauranten også vurderes. Hvis det ikke er planen, så er det ikke nær så vigtigt. Her bevises det igen, at der skal være fokus på jeres egne behov.

perfekte spafaciliteter

Det er klogt at lægge et budget for spaopholdet

Hvis I gerne vil på spaophold, er det en god idé at lægge et budget. Der er stor forskel på prisniveauet hos de mange spahoteller i Jylland, samt på Sjælland og Fyn. Derfor bliver det betydeligt nemmere at frasortere uinteressante hoteller, hvis I ønsker at tage på spaophold. Det behøver ikke at være et 100 % fast budget, men I bør have noget at tage afsæt i.

Der er stor forskel på, hvad folk er villige til at betale for et spaophold. Derfor er det helt op til jer at vurdere, hvad jeres budget er. Det er dog en god idé, at I ikke sætter barrieren for lavt. Hvis I gør det, så skal I, i hvert fald være klar over, at I begrænser jeres muligheder. Det er der dog nogen, der har det helt fint med at gøre.

Det er ikke et krav, at det er noget, I gør på forhånd. Det er dog en rigtig god idé, da det gør det nemmere at finde det helt rette ophold for jer. Hvis I ikke har noget budget, men er villig til at betale, hvad det koster, så har I selvfølgelig et større antal muligheder. Derfor anbefales det, at man ikke sætter et alt for lavt budget.

Der findes et spaophold for 2 til enhver pengepung

I skal dog ikke være bekymrede for, hvorvidt I kan finde noget, der passer til jeres budget. I dag findes der et væld af hoteller med spaafdeling, hvorfor der er noget i enhver prisklasse. Som det også er gældende for alle andre typer ferie, så får man selvfølgelig mere luksus og ekstravagance, hvis man er villig til at betale for det.

Hvis I for alvor ønsker at gøre en oplevelse ud af det, så bør I ikke spare på noget. Tænk i stedet på, at det er en investering i en oplevelse, som I sent vil glemme. I vil – med garanti – begge sætter mere pris på det, hvis I gør lidt ekstra ud af det. Det er gældende, uanset om det er et kort eller et langt ophold.

Mulighed for spaophold for to i både ind- og udland

I er ikke begrænset til at tage på et ophold her i landet. Der er også rig mulighed for at tage på et spaophold i udlandet. Det kan være i et af vores nabolande så som Tyskland og Sverige, eller i en af de europæiske storbyer, der er nemme at flyve til. Fx er der mange, der rejser til Budapest eller Flensborg, hvis de vil til udlandet på et storby- og spaophold.

Derfor er det også værd at holde øjne åbne over for, at man kan finde spaophold i udlandet. Mange vælger dog at ignorere dette, da de tror, at det er for dyrt. I mange tilfælde kan det faktisk vise sig at være billigere, til trods for transporten til udlandet. Det er gældende, uanset om du kører selv eller du tager et fly.

Det betyder, at man ikke skal afskrive muligheden med det samme. Uanset sit budget, så er det en god idé at have udlandet med i sine overvejelser. Det er dog især noget, der er gældende, hvis I har et ønske om, at I skal gøre det til et helt unikt ophold. Her vil det fx være noget helt særligt at tage en tur til Hamborg e.l.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der kan findes spa for 2 i et stort omfang på markedet. Derfor kan alle og enhver være sikre på, at de kan finde noget, der lever op til de krav og ønsker, som de har. Det betyder også, at det ikke er værd at gå på kompromis med jeres valg, da I godt kan finde noget, der er perfekt for jer.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket spaophold for 2 er det bedste?

Der findes et væld af forskellige spahoteller i Danmark, som alle vil kunne giver jer et helt igennem vidunderligt spaophold. Så hvilket der er bedst er nok i høj grad en smagssag, men hvis vi skal nævne et par exceptionelle spahoteller kan Marienlyst Strandhotel, Kurhotel Skodsborg og Alter Meierhof nævnes.

Hvor kan man nyde et spaophold for 2?

Du kan nyde aldeles fremragende spaophold for 2 over alt i Danmark mere eller mindre, der er dog flest spahoteller i og omkring de største danske byer. Men søger du efter et mere landligt og naturrigt spaophold er der også rig mulighed for dette.

Hvor meget koster et spaophold for 2?

Et spaophold for 2 koster 750-1.500 kr. prisen varier i særdeleshed efter på hvilket spahotel du ønsker at indlogere dig på, derudover er nogle priser inklusiv morgen mad og en god middag så ta’ også dette i mente når du kigger efter prisen på dit spaophold for to.