fbpx

Slotsophold Sjælland

Bedste slotsophold på Sjælland 2024

Hos Bedsteophold finder du forskellige eksklusive slotsophold på Sjælland. De kan danne rammerne for en romantisk weekend, et ophold med plads til at udforske omgivelserne og selvfølgelig også et ophold, hvor du kan komme ned i gear.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggård Gods her er smukke omgivelser inde samt ude, de herskablige rum med flotte møbler er elegant indrettet og udendøre er der højt til himlen i den smukke have. Ønsker du et ophold som er lidt udover det sædvanlige er dette lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Sauntehus Slotshotel
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Dragsholm Slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Sophienberg Slot
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

Liselund Ny Slot
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Oplev et magisk slotsophold på Sjælland

Kunne du tænke dig et ophold, der er ud over det sædvanlige? Så kan et slotsophold på Sjælland give dig en oplevelse, du ikke kommer til at glemme. Når du sætter dine fødder på et af de sjællandske slotshoteller, venter der dig et magisk og unikt slotsophold. Oplev den smukke arkitektur, og hvordan indretningen er fyldt med møbler med patina, mørke farver og generelt en slotslig stil. Du får derfor også et indblik i, hvordan livet på et slot vil være.

De forskellige slotshoteller på Sjælland byder også på gastronomiske madoplevelser, et ekstra højt serviceniveau og plads til, at du kan få et ophold, hvor du kan skabe en masse nye minder. 

eventyrligt slot på Sjælland på en fantastisk solskinsdag

Slotsophold byder på en masse historie 

Noget af det fantastiske ved et slotsophold på Sjælland er, at der er god plads til at udforske de historiske rammer, du kommer til at bo i. For det særlige ved et slotsophold er nemlig, at langt de fleste slotte har rødder flere århundrede tilbage. Alt afhængig af hvilket slot du ender på, kan der være forskellige rundvisninger, du kan komme på. Du kan også støde på de karakteristiske voldgrave, der i sin tid skulle holde uvedkommende på afstand. 

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du selv vil gå på opdagelse rundt i slottet, eller du vil have en rundvisning. 

Forlæng din weekend på et slotshotel på Sjælland 

De bedste weekender er for det meste dem, hvor du har plads til at skabe nye minder med dem, du holder af. Så hvorfor ikke booke en forlænget weekend på et slotshotel på Sjælland? Det kan helt sikkert give dig en oplevelse, der ikke går i glemmebogen lige foreløbig. 

Hos Leonora Holidays har vi nøje udvalgt unikke og smukke slotte på Sjælland – for ved vi om nogen, hvor meget omgivelserne og atmosfæren har at sige for, hvordan dit herregårdsophold bliver. Gå derfor endelig på opdagelse i de forskellige slotshoteller på Sjælland, hvor du kan booke de overnatninger, du ønsker. 

Mangler du et romantisk getaway? Book gerne et unikt ophold på et slot 

Har du planer om at ville finde et romantisk getaway for dig og din partner? Så er der alle gode grunde til at booke et ophold på et slot. For der er ikke noget mere romantisk end store og grandiose omgivelser, når dig og din partner skal have tid sammen.

Et slotsophold i Frankrig og på Sjælland byder desuden også på gode muligheder for at gå på date. Flere slotte har flotte slotshaver og naturrige omgivelser, hvor I kan gå en tur, ofte er der en restaurant tilknyttet, hvor I kan nyde en god bid mad hvilket vi kalder et gourmetophold, og visse steder er der pool et såkaldt spaophold. I har derfor alle forudsætninger for at få en weekend eller et par dage, hvor I kan lave lige det, I har lyst til. 

Giv et slotsophold på Sjælland i gave 

Skal du finde en gave til parret, din gode ven eller måske et nært familiemedlem, der har alt? Så vil et slotsophold i Jylland og Sjælland helt sikkert falde i god jord. Det er nemlig langt fra alle, som har været på et ophold som dette. Du kan derfor også gribe en unik mulighed for at overraske en i din omgangskreds med en eller flere overnatninger i omgivelser, der er historiske og ikke mindst helt særlige.

Når du trykker reservér/læs mere ved de forskellige slotsophold, så får du mulighed for at vælge opholdet til dig selv eller købe det som en gave. På den måde er det gjort nemt og bekvemt, når du gerne vil overraske en, du holder af.  

Hos Bedsteophold finder du forskellige tilbud på slotsophold

Når du benytter dig af Bedsteophold.dk, vil du løbende finde gode og attraktive tilbud på slotsophold på Sjælland. Du kan derfor også være ekstra heldig med at finde et tilbud, der ikke er til at sige nej til.

Ud fra de enkelte slotsophold her på siden, kan du nemt og overskueligt se, hvordan prisniveauet er ift. markedet. På den måde kan der også være ekstra tid at spare for dig, da vi har lavet et godt overblik til dig.  

Vi har også håndplukket herregårdsophold på Sjælland

Hvis du elsker den charme, som følger med et ophold på et slot, så kan et herregårdsophold måske også have din interesse. For lige når det kommer til Sjælland, så findes der flere unikke herregårde, hvor er der mulighed for overnatning. 

Et herregårdsophold skaber også de perfekte rammer for et romantisk getaway, hvor omgivelserne byder på massere af sjæl, og en herskabelig og hyggelig atmosfære. Du får derfor også en unik oplevelse og ophold med god mulighed for afslapning og kvalitetstid. 

Generelt så byder Danmark på mange gode og unikke oplevelser, når det kommer til overnatninger. Der er derfor også ekstra god grund til at undersøge, hvilke herregårdsophold, slotsophold eller for den sags skyld godsophold, der findes. For du bliver helt sikkert ikke skuffet, når du vælger et af de ophold, som vi har særligt udvalgt til dig. Du kan allerede drømme dig væk nu, hvis du begynder at kigge mere på billederne af de forskellige steder, du kan komme hen.  

FAQ – ofte stillede spørgsmål 

Hvordan vælger du mellem slotte på Sjælland med overnatning? 

Er et slotsophold lige noget for dig? Så kan du komme på lidt af en opgave med at vælge et sted. For lige når det kommer til Sjælland, så er der ekstra mange charmerende slotte med overnatning. Vi har selvfølgelig gjort vores bedste for at udvælge autentiske slotte i smukke omgivelser og med den fineste indretning, så dit ophold bliver ekstra uforglemmeligt.

Hvis du klikker ind på de forskellige slotte, du finder her på siden, så kan du se flere billeder og læse mere om opholdene. For mon ikke det kan hjælpe dig med at finde det perfekte ophold for lige netop dig.

Hvad koster et ophold på et slot på Sjælland? 

Prisen for et slotsophold på Sjælland kan du selv være med til at bestemme. Og de forskellige prisklasser giver dig god fleksibilitet ift. at vælge et ophold, der passer til dit budget. 

Du vil opleve, at prisen kan variere alt efter, hvor mange stjerner slottet har, hvilket værelse du vælger, hvilke tilkøb du gør dig ift. mad, og naturligvis hvor mange overnatninger du ønsker. Som udgangspunkt kan du dog forvente, at prisen ligger omkring de tusinde kroner og opefter for 2 personer. Her på siden kan du også være så heldig, at du finder ophold, der er endnu billigere end det. Det giver også ekstra motivation for at komme afsted på et slotsophold.

Hvordan bestiller jeg et slotsophold på Sjælland? 

Hvad end du vil bestille et slotsophold til sig selv, eller forære et ophold væk, så kræver det kun ganske få klik. For ved at vælge et ophold, trykke reservér/læs mere, så kommer du direkte ind til udbyderen at dit kommende slotsophold. Og herfra skal du kun forholde dig til, hvor mange overnatninger du ønsker, om du vil tilkøbe adgang til alle faciliteter, mad m.m. på forhånd.