fbpx

Slotsophold Jylland

Bedste slotsophold i Jylland 2024

Går du og drømmer om at bo på et slot eller i det mindste bare have en overnatning? Så er du et skridt tættere på din drøm. Med et slotsophold kan du vælge en nat eller en hel weekend på et slot. På siden finder du en lang række slotsophold i Jylland. Her kan du enten vælge slotsophold med middag eller spa.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Sophiendal Slotshotel
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Store Restrup Slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Haraldskær Sinatur Hotel
Hotels.com

Haraldskær Sinatur Hotel

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

Vraa Slotshotel
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedal Slotshotel
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Skarrildhus Sinatur Hotel
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

Nørre Vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Rydhave Slot Hotel
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Hotel Bramslevgaard
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Pift forholdet op med et romantisk slotsophold i Jylland

Et slotsophold er på mange måder romantisk og helt eventyrligt. De slotte vi har i Danmark er både smukke og fascinerende at opleve. Selvom de er blevet renoveret med årene, så har man alligevel bevaret æstetikken, charmen og den ånd, der er i hvert slot. Her har du mulighed for at invitere din kæreste eller bedre halvdel på en uforglemmelig oplevelse. 

Der er en tendens til, at en travl og stressende hverdag hurtigt kan handle om praktiske ærinder. Der er derfor sjældent tid til at få kvalitetstid med sin partner – især ikke hvis man har småbørn. Hvis du derfor har muligheden for at invitere din kæreste eller partner på et romantisk slotsophold, er det en fantastisk måde at pifte forholdet op på. 

Slottet danner de bedste og mest romantiske rammer for, at I får en skøn dag og aften sammen. Hvis I vælger et slotsophold med middag eller spa, er der også mulighed for at blive forkælet i løbet af opholdet.

dejlig sommerdag på et vidunderligt slotsophold

Forkæl en du holder af med et slotsophold som en gave

Kender du nogen, som trænger til en friweekend, eller til at blive forkælet. Så kan du med fordel overveje et slotsophold i Frankrig eller Jylland som en gaveidé. Det er klart en gave, der vinder point, da modtageren selv kan vælge, hvilket slot der skal besøges, samt hvornår det skal være. Det giver en stor fleksibilitet, da du enten spontant kan tage afsted, eller få det planlagt ud i fremtiden, så du har det at glæde dig til, når datoen nærmer sig. Med denne gaveide, har du blot sat rammerne for, at de kan få en fantastisk tid sammen i de skønneste omgivelser. Det er derfor en gaveidé der hitter hos det nygifte brudepar, ægteparret som har været sammen længe, eller familien med småbørn. Du kan naturligvis også invitere din kæreste, ven/veninde eller et familiemedlem med på et slotsophold i Jylland. 

Overvej at vælge dette slotsophold

Et slot er ikke noget, du finder alle steder i landet. Derfor er der kun udvalgte få slotte, som du kan vælge et ophold på. Til gengæld er der gjort meget for at give dig en helt særlig oplevelse, uanset hvilket slot du vælger at besøge på Jylland. Du kan som udgangspunkt enten vælge et slot i Jylland, der er tæt på der, hvor du i forvejen bor, eller du kan vælge at køre efter det slot, som du synes er smukkest for at få den bedste oplevelse.

Hos Bedsteophold har vi gjort det så nemt og enkelt for dig at finde det bedste slotsophold i Jylland. Vi har nemlig samlet alle de bedste tilbud her på siden. Det vil sige, at når først du har besluttet dig for, hvilket slot du har lyst til at besøge, spise hos og overnatte på, så er du kun et klik fra dit slotsophold på Sjælland eller i Jylland. 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med de bedste tilbud på slotsophold i Jylland. Hold derfor øje med de forskellige tilbud og kampagner her på siden eller hos de enkelte slotshoteller. Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker at være blandt de første, der får nyheden om de gode tilbud på slotsophold i Jylland. 

Dette er inkluderet i et slotsophold

Når du booket et slotsophold, kan du som udgangspunkt forvente, at der vil være et værelse med eget bad og seng. Sengen vil være redt og klar til, når du ankommer. Herudover vil der være håndklæder, badekåbe og tøfler, så du kan komme i bad og skifte til noget mere komfortabelt. Alt efter om du bestiller et herregårdsophold eller slotsophold med middag eller spa, vil det også være inkluderet i opholdet. Hvis det er et slotsophold med en middag, så er aftensmaden en del af prisen under hele opholdet. Her vil kokken typisk sammensætte 3 eller 5 inspirerende og indbydende retter udelukkende lavet på lokale råvarer. Middagen kommer du til at nyde i slottets store spisesal, som også er hjertet for hele slottet. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et slotsophold for 2?

Hvis du er nysgerrig på, hvad et slotsophold koster, er der som udgangspunkt ikke et entydigt svar. Der findes forskellige priser på slotshotellerne alt efter, hvilket du vælger, samt hvad der er inkluderet i opholdet. Prisen kan også variere for slotsopholdet alt efter, om du bestiller det i højsæsonen eller lavsæsonen. Der kan være en del penge at spare på at vente til lavsæsonen, hvis du kan finde tid til det i kalenderen, eller kan få fri. 

Selvom der kan være store forskelle i priserne alt efter, hvornår og hvor det er henne, kan du typisk forvente, at det koster et par tusinde kroner for 2 personer. Prisen vil stige, hvis du ønsker flere overnatninger, eller hvis det skal være med spa- eller wellnessbehandlinger. 

Hvor finder du de bedste tilbud på slotsophold i Jylland?

Det er heldigvis nemt og enkelt at finde de bedste tilbud på slotsophold i Jylland. Det siger vi med et glimt i øjet, fordi hele formålet med denne side er at finde de bedste tilbud på et slotsophold. Du behøver derfor ikke zappe rundt på de forskellige sider for at danne dig et overblik over priser eller faciliteterne på slottet, da vi har samlet det hele for dig her på siden. 

Hos Bedsteophold bestræber vi os nemlig på at være din foretrukne hjemmeside, når du skal bestille slotsophold, weekendophold, kroophold og andre ophold. Derfor holder vi dig løbende opdateret med de bedste tilbud, som du kan finde på markedet.

Hvornår er det billigst at booke et slotsophold i Jylland?

Hvis du vil planlægge et slotsophold efter, hvornår det er billigst på året, er det klart i de perioder, der er lavsæson. Det vil typisk være vinterhalvåret. Det er oftest også billigere at booke et slotsophold uden for ferieperioderne, da der er større efterspørgsel på slotsophold i Jylland. 

Er du fleksibel i din hverdag, og kan du slå til med kort varsel, kan du enten løbende holde øje med de tilbud og kampagner der er at finde på slotsophold her på siden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi informerer dig som den første med de skarpe tilbud på slotsophold i Jylland. Dermed er du altid sikker på at kunne booke det billigste slotsophold til prisen.