fbpx

Bedste overnatning på Fyn 2024

Leder du efter en overnatning på Fyn, vil du opleve, at du har en del steder at vælge mellem. Der er nemlig mange former for overnatningsmuligheder, når det kommer til Fyn. Du kan se hele det store udvalg her på siden. God fornøjelse med at finde en god og lækker overnatning på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm-Slot.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Mellem smukke, grønne og bølgende bakker finder du Broholm Slot. Broholm Slots idylliske beliggenhed og atmosfære er særligt elsket af par, hvor slottets flotte og romantiske værelser spiller en kæmpe rolle. Slottets køkken er dansk med franske detaljer, og passer derfor til enhver smag i de flotte saloner med antikke møbler, som slottet har.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods bidrager med gode muligheder for afslapning i romantiske omgivelser, men også aktive muligheder som at cykle på spændende stier i området. Kom væk fra hverdagens stress og oplev Skrøbelev Gods med fantastiske gourmetretter og lækker morgenmad samt romantiske og hyggelige områder som egner sig rigtig godt til par.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Med et ophold på Hotel Storebælt Sinatur, så får du en rigtig skøn oplevelse af et moderne hotel. Hotel Sinatur har i sine 115 værelser en moderne og digital tilgang, som også kan ses på hotellets moderne udseende. Sinaturs beliggenhed kunne ikke være bedre. Blot 2 km. væk har du Vor Frue Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Velkommen til Hvedholm Slotshotel med sine 62 dejlige himmelsengsværelser, royale omgivelser og dejlige park. Udover slottets flotte udseende, dejlige og rolige naturomgivelser, så kan du også nyde slottets gourmet-restaurant med lækker middag, og vinsmagning. Samtidig, så er du også rigtig tæt på Faaborg Fjord. Hvedholm Slotshotel ligger i Faaborg og kun 30 minutter fra Odense

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med sin flotte udsigt over Lillebælt har du Comwell Kongebrogaarden. Med sin fantastiske beliggenhed har du ikke langt fra Middelfart, som blot er 5 min. væk. Kongebrogaarden har særligt rolige omgivelser omfattet af skøn natur, som er perfekt for par der gerne vil ud og opleve flot natur i Kongebroskoven

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl.-Brydegaard.jpg
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

På Gl. Brydegaard vil du finde den skønneste ro i rigtig dejlig og dansk mad samt rolige omgivelser i form af natur og strand. Områdets smukke placering er lige for dig/jer som har brug for at koble af fra hverdagens stress og jag, og opleve noget mindre stresset med god dansk mad fra et køkken som sætter kvalitet og dyrevelfærd i højeste fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling-Hotel-Plaza.jpg
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Med sin perfekte beliggenhed og moderne kant, kan du se frem til en skøn oplevelse på både hotel og byliv. Perfekt for dig som gerne vil opleve Odense. Hotellet er kun 300 meter fra banegården og dermed har du hele byens seværdigheder som baghave og ville kunne nyde godt at dette.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel-Odeon.jpg
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

På Hotel Odeon får du rig mulighed for at kunne slappe af på hotellet, men også en rigtig stor mulighed for at kunne opleve Odense by. Med sin skønne placering er hotellet kun få hundrede meter fra banegården og dette åbner en hel masse muligheder for dig, som gerne vil opleve Odense by.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell-H.C.-Andersen-Odense.jpg
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

På H.C Andersen Odense vil du hurtigt føle dig hjemme i rare omgivelser i et af de 157 værelser. Hotellets perfekte placering er lige for dig/jer som vil opleve Hans Christian Andersen Museum som kun er få skridt væk og 5 minutters gågang til ODEON. Særlig godt til de eventyrlystne.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard.jpg
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Særligt til dig, som finder rolige omgivelser gode, så er Solbjerggaard lige noget for dig som søger god morgenmad og gode muligheder for viden og området. Solbjerggaard har 1-værelses lejligheder, hvor du har eget toilet, bad og køkken. Perfekt for dig som er på farten, men som også nyder det gode liv.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

comwell-middelfart1.jpg
Hotels.com

Comwell Middelfart

4/5

Centralt placeret og ganske moderne finder du Comwell Middelfart. Med 140 moderne og flotte værelser har du en dejlig udsigt over Middelfart sig selv. Med hotellets 4 restauranter har du rig mulighed for at finde lækkert mad som passer til dig. Udover dette, så er der også bar for dig som vil nyde en god drink.

Laveste pris for 2 personer: 728 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Med blot 12 minutter fra stranden og tæt på Svendborg har du Hotel Ærø. Hotellet blev opført i 1800-tallet, men har ændret sig siden. Med sin moderne kant, men samtidig bevaret, finder du hurtigt hotellet varmt, rart og hyggeligt. Du har kun få minutters gang fra Svendborg station, hvor du hurtigt kan komme afsted igen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Hotel Stella Maris de Luxe tilbyder et luksuriøst ophold i smukke omgivelser. Placeret ved Svendborgssund i ægte sydfynsk idyl og med udsigt over sundet fra mange af værelserne, er du sikker på at få et afbræk fra hverdagens larm. Tillad dig selv at koble af i disse idylliske og luksuøse omgivelser. I restauranten står køkkenholdet klar til at forkæle jer med formidabel gourmet middag.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Hotellet ligger i hjertet af Kerteminde, en smuk historisk by. Du kan forvente et charmerende hotel i idylliske omgivelser, der skaber en ramme for et autentiske behageligt ophold med rig mulighed for oplevelser. Gå på opdagelse og besøg museer eller udforsk den historiske by. Hotellets restaurant tilbyder desuden et godt klassisk måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first-hotel-grand.jpg
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et vidunderligt luksuriøst hotel med den perfekte blanding af historie der mødes af det klassiske, hotellet er udstyret med moderne faciliteter. Hotellet tilbyder 135 klassiske værelser, og konferencerum der kan have op til 160 personer, er dette et godt match for dem der ønsker møder, events, weekends rejsende, og romantiske ophold

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds-hotel.jpg
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Nær en gammel fiskerihavn på Nordfyn ligger Lunds Hotel, her finder du et oplevelsesrigt havnemiljø og en hyggelig havnepromenade. Så hvis du ønsker et hyggeligt ophold med mulighed for badning hyggelige aftener der står restaurant-besøg er Lunds Hotel det perfekte ophold for par familier og venner. Hotellet tilbyder 6 lyse dobbeltværelser udstyret med diverse faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde tilbyder et ophold tæt på natur og strand. Hotellets 13 værelser ligger mod det sydfynske øhav. De 98 værelser er i forskellige størrelser og katagorier så det passer enhver, de har eget toilet, bad og terrasser. Hotellets beliggenhed er fantastisk hvis du ønsker rolige smukke omgivelser og et godt udgangspunkt for fynske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Nær Valdemars Slot finder du et charmerende stenbygget gods fra det 17. Århundrede Hotel Troense, i smukke naturomgivelser kan du koble af og nyde tilstedeværelsen og det gamle hotels-goder. Nogle af værelserne har udsigt til havet, samt terrasser. Derudover kan hotellets restaurant tilbyde udsøgt mad samt sæsonåben terrasse, hvorpå du kan nyde et godt måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

På Nyborg Strand Hotel finder du 422 værelser og alle sammen dejlig tæt på stranden. Med hotellets flotte og moderne udseende finder du dig hurtigt til rette. Hotellet er perfekt for familier med børn, som gerne vil nyde den danske sommer, hvor strandstole og badebolde er at finde fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl.-Avernaes-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

På Gl. Avernæs Sinatur Hotel finder du elegante og flotte saloner og områder. Dette hotel blev opført i 1917, og har siden fået den digitale og moderne kant, men samtidig også holdt velbevaret i sit udseende. Gl. Avernæs Sinatur Hotel er perfekt egnet til par, som gerne vil opleve rolige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Med sit flotte og charmerende udseende finder du Hindsgavl Slot. Slottet har udsigt udover Fænøsund og Lillebælt. Slottet er opdelt i 2 forskellige tider, hvor du i den ene vil finde klassisk indretning, og i den anden ombyggede del en mere moderne side. I det hyggelige køkken med et uhyggeligt ry om Hindsgavl spøgelset finder du lækker mad. Slottet er perfekt egnet til par.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet er placeret ved Storebælt og stranden, i rolige omgivelser. Der tilbydes et unikt ophold, med sans for kvalitet og detaljer. Et ophold på Hotel Hesselet sætter fokus på tid til at nyde hinanden. Hotellet tilbyder desuden Wellness og spa med diverse behandlinger. Det perfekte sted for par og selskaber samt konferencemøder

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best-western-hotel-knudsens-gaard.jpg
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Hotel Knudsens Gaard blev opført i 1900-tallet og har siden budt på mange oplevelser. Med sine korte afstande til Odense og berømte museer, så vil du også finde hotellets køkken rart og godt. Med sit fokus på gode råvarer og hjemmelavede retter i dansk og italiensk stil, vil der være mulighed for et lækkert måltid.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Med sin beliggenhed ved Kerteminde Fjord og dejlige udsigt udover fjorden, vil du finde Munkebo Kro rigtig hyggeligt. Munkebo Kro tilbyder masser af gode muligheder for god og lækker mad samt en rigtig hyggelig og intim bar. Beliggenheden passer også godt til offentlig transport som stopper ved kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

hotel-vissenbjerg-storkro.jpg
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Velkommen til Vissenbjerg Storkro. Her er der utallige muligheder for at holde store og små selskaber i perfekte omgivelser. Hotellets beliggenhed er virkelig god for dig/jer som vil ud og opleve noget. Her er der mulighed for at opleve Egeskov Slot, som er tæt på. Udover dette, kan man også holde konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Frederik-VIs-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

På Frederik VI’s hotel finder du uendelige ting at kunne lave. Med deres forskellige ophold såsom: Cykel eller golfophold, vil du til enhver tid finde noget som passer dig perfekt. Der er rig mulighed for at opleve noget anderledes fra hverdagen, men også at kunne slappe af. Her er også mulighed for selskaber.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Find den bedste overnatning på Fyn for dig

Har du brug for at overnatte på Fyn i kortere eller længere tid, er der masser af muligheder. Der er simpelthen frit valg på alle hylder således, at du kan vælge den overnatningsform, der passer bedst til dig. 

Du kan benytte dig af de forskellige overnatningsmuligheder på Fyn i forbindelse med arbejde eller på grund af ren og skær fornøjelse. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil på et romantisk weekendophold med din partner, eller at du skal afsted på en overnatning med dit arbejde. Lige meget hvad kan du være sikker på, at du kan finde den bedste overnatning på Fyn for dig. 

Vælg mellem forskellige herregårde eller slotte på Fyn med overnatning

Det er nærmest utroligt så mange slotte, der er samlet på Fyn. Men det er slet ikke det bedste ved det hele. Det bedste er nemlig, at du rent faktisk kan overnatte på mange af disse slotte. 

En overnatning Fyn slot er helt bestemt noget af en oplevelse. Du vil komme til at føle dig som en vaskeægte konge eller dronning, da slottenes personale tager sig rigtig godt af dig, så du får en god overnatning på Fyn. 

Men det er ikke kun slotte på Fyn, der tilbyder overnatning. Det er ydermere værd at kigge på herregårde Fyn overnatning, hvis du ønsker det. Oplevelsen er noget nær den samme, da der ikke er den store forskel på et slot og en herregård. Du kan derfor vælge enten et slot eller en herregård, når du skal på en overnatning på Fyn med morgenmad.

Fantastisk udsigt fra gynge

Kroer på Fyn med overnatning er et godt alternativ

Ønsker du, at din overnatning på Fyn skal være billigere end eksempelvis en overnatning på et slot eller en herregård? Så kan du vælge at tage på en kro, da det i mange tilfælde kan betegnes som værende en billig overnatning på Fyn. Kroer med overnatning er nemlig typisk billigere end de to andre typer af overnatninger.

De fleste kroer på Fyn er både hyggelige og autentiske. Du overnatter dog ikke bare på en charmerende kro med en masse historie. Du får ligeledes fantastisk god kromad. På en kro med overnatning er du sikret en særdeles god behandling, da personalet selvfølgelig ønsker, at du får en god oplevelse.

Ønsker du en simplere form for overnatning på Fyn med morgenmad, kan du altid kigge nærmere på diverse bed and breakfast i området. Et bed and breakfast er en rigtig god overnatningsmulighed, hvis du bare ønsker et sted at sove samt morgenmad.

En overnatning med hund på Fyn er også en mulighed

Har du af den ene eller den anden årsag behov for at have din hund med på en overnatning, er det også en mulighed. Der er altså ingen grund til at efterlade din hund et sted, den ikke har lyst til at være. I stedet kan du og din hund have en dejlig tid sammen, når I benytter jer af en overnatning med hund på Fyn. 

Det skal dog lige bemærkes, at det er ikke alle overnatningsmuligheder, der tillader, at du har din hund med. Du bør derfor tjekke, om stedet er kæledyrsvenligt. Det fremgår ofte af stedets hjemmeside. Kan du ikke umiddelbart finde noget om det på hjemmesiden, bør du kontakte stedet. Det kan du gøre telefonisk eller ved at sende en e-mail. 

Finder du et sted, hvor din firbenede ven er velkommen, skal du huske at undersøge, om der er nogle regler eller lignende. Mens nogle steder ikke har noget imod, at hunde er alene på værelset, er det ikke tilladt andre steder. Sådan noget er altid rart at vide i forvejen, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Når du er på en overnatning på Fyn med hund, kan det være en fordel at vælge et sted med en naturskøn beliggenhed. Derved har du og din bedste ven gode muligheder for at lufte hinanden i pragtfulde omgivelser.

Få fingrene i et godt overnatning Fyn tilbud

Selvom du måske ikke lige tror det, så er det realistisk, at du kan finde en overnatning på Fyn på tilbud. For at få en overnatning på Fyn til en billigere pris er der flere ting, du kan gøre. 

Du kan for eksempel vælge at overnatte på Fyn på en hverdag. Det er billigere, fordi stederne typisk kommer et tillæg på overnatninger, der foregår i weekenden. Så på den måde kan du spare penge.

Du kan endvidere vælge at tilmelde dig stedernes nyhedsbreve. I et nyhedsbrev fra en overnatningsmulighed på Fyn kan der stå, at de har et godt tilbud på deres overnatninger. På den måde kan du måske være heldig at overnatte på eksempelvis et fint slot til næsten ingen penge. 

En anden mulighed er, at du sørger for at tage et kig på forskellige danske dealsites. På dealsites kan det ydermere være muligt at finde gode tilbud på en overnatning på Fyn. 

Sidst men ikke mindst finder du et godt overblik over alle dine overnatningsmuligheder på Fyn her på siden. Så hvis du leder efter en god overnatning Fyn deal, er det bare med at holde øje lige her.

Nydelig gåtur i Fynsk skov

Find en vidunderlig overnatning på Fyn

Hvis du ønsker at finde frem til, hvilke overnatningsmuligheder der er på Fyn, kan vi sagtens hjælpe dig her hos Bedsteophold.dk. Der er nemlig masser af muligheder for at overnatte på Fyn. Her på siden har vi samlet alle de lækreste steder, så du kan overnatte i det fynske på bedste vis.

Du kan derfor sagtens bruge vores side, når du ønsker at finde en egnet overnatningsmulighed. Lige meget om grunden til din overnatning er selvforkælelse, arbejde eller noget helt tredje, kan vores oversigt hjælpe dig. Vi håber og krydser fingre for, at du finder et rigtig godt sted at overnatte på Fyn. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der mange steder, der tilbyder overnatning på Fyn?

Der findes heldigvis mange steder, der tilbyder, at du kan overnatte hos dem, når du har brug for det. Der er derfor en meget stor chance for, at du kan booke et sted, der lever op til dine behov. Du skal altså ikke være nervøs for dine overnatningsmuligheder, når du skal til Fyn.

Er det nemt at finde et sted, hvor jeg kan overnatte på Fyn?

Det er forholdsvis nemt at finde en overnatning på Fyn. Men det kommer naturligvis an på, om du bestiller i god tid eller i sidste øjeblik. Hvis du er i sidste øjeblik, kan det være betydeligt sværere i forhold til, hvis du er i rigtig god tid med at booke en overnatning på Fyn. 

Hvordan finder jeg et godt tilbud på en overnatning på Fyn?

Du kan sagtens være heldig at finde en god overnatning på Fyn deal af og til. Du skal blot følge med her på siden, da vi giver dig et godt overblik over alle de bedste overnatningsmuligheder på Fyn.