fbpx

Bedste miniferie på Sjælland 2024

Hvis en miniferie på Sjælland lyder som sød musik i dine ører, er du kommet til den helt rette side. Det er nemlig lige præcis det, som siden fokuserer på. Du kan hurtigt og nemt få et overblik over de bedste miniferier på Sjælland, som du kan vælge mellem. Find et dejligt sted og book det hos vores samarbejdspartner.

Denne side indeholder reklamelinks

Kobaek-Strand-Hotel-1.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har den perfekte miniferie til dig der elsker lange gåture langs havet, nyde en kop kaffe på terrassen og en god samtale over en velsmagende middag i hotellets restaurant. Hotellet ligger direkte ud til havet og har udsigt fra restauranten samt flere af værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Hotel-Residens-Moeen-1.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et fantastisk hotel med store rummelige værelser og en dejlig beliggenhed ned til bugten og en central placering i byen, så den gode gåtur er aldrig langt væk. Glæd dig til et fantastisk ophold på Hotel Residens Møen.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods-1.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods har den helt rette stemning og herskablige omgivelser her er en fantastisk have og et stort privat skovområde som indbyder til gode lange gåture, indendøre er der de smukkeste værelser, lounge, stue og meget mere alt sammen med en fantastisk loftshøjde og indretning.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Femoe-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro har alt det man drømmer om når man beslutter sig for at nyde en miniferie på en dansk kro. Her er den gode og hjertlige stemning allerede fra velkomsten og alt den dejlige danske mad man forbinder med en dansk kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Skroebelev-Gods-1-3.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er uden tvivl et helt særligt sted, man mærker straks det historiske vingesus og den gode stemning. Elsker man den gamle herskablige stil som kan nydes over alt på dette dejlige gods og den hjertlige betjening er dette lige en miniferie for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

marienlyst-strandhotel-1.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Vil du gerne på en lækker miniferie på Sjælland, der indbefatter luksus og spa-oplevelser? Så kan du med fordel vælge det hyggelige Marienlyst Strandhotel i Snekkersten. Her kommer du til at bo lige ud til Øresund på et hotel med en behagelig stemning. Det 4-stjernede hotel byder blandt andet på 158 dejlige værelser, restaurant, bar, kasino, motionscenter og spa med pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Tag på en dejlig miniferie på det ikoniske Kurhotel Skodsborg. Her kan du nyde livet på det 4-stjernede hotel. På hotellet er der 83 dejlige værelser, en restaurant og en bar med lounge. Der bydes også på et dejligt spa-område med blandt andet en indendørs pool. På den nærliggende strand har hotellet et stykke, der er privat. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

På Strandhotel Røsnæs kan du tjekke ind på en dejlig miniferie. Trænger du til at komme lidt væk og ud til vandet, så kan du gøre det her. Det hyggelige hotel indeholder 63 forskellige værelser, et forretningscenter, en restaurant og en bar. Til samtlige værelser hører der et privat badeværelse. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold-kragerup-gods.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er som taget ud af en fortælling om det mest idylliske gods. Med voldgraven, broen, de frodige omgivelser og det gamle gods får du nærmest ikke en mere komplet oplevelse. Dette er det perfekte valg, hvis du ønsker at opsøge arrangementer, aktiviteter eller gode muligheder for teambuilding. Det hele findes i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Bo på Sauntehus Slotshotel, når du trænger til en miniferie. Det 4-stjernede hotel i Nordsjælland er beliggende i en virkelig smuk slotsbygning. Den rummer 33 værelser fordelt på tre etager. Værelserne er smagfuldt og elegant indrettet, og de har alle sammen privat badeværelse. Der findes en dejlig restaurant og en bar på hotellet. Desuden er der en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Hvad med at tjekke ind på romantisk eventyrslot, når du skal holde en miniferie? Det kan du gøre på det smukke Kokkedal Slot Copenhagen. Det eksklusive og totalt renoverede slot er oprindeligt fra det 18. århundrede. På slottet er der smagfuldt indrettede værelser med badeværelser. Desuden er der en dejlig restaurant og bar og en indendørs pool. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-1.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Bestil et dejligt ophold på det hyggelige Hotel Bretagne i Hornbæk. Det mindre hotel rummer 23 værelser, som alle sammen er smagfuldt indrettet. Der er en god restaurant og en bar på hotellet. Forretningsområdet rummer 3 gode mødelokaler. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå ture. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Skal din næste miniferie holdes på et eksklusivt spahotel, som er indrettet i en tidligere herregård, så kan det foregå på Comwell Borupgaard i Snekkersten. Her er 149 gode værelser, en dejlig restaurant og en bar. Desuden finder du et skønt spa-område på stedet. Her er der en indendørs pool, motionscenter, flere spa-bade og mulighed for diverse behandlinger. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

comwell-soroe.jpeg
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell Sorø er et dejligt og eksklusivt hotel med en spektakulærarkitektur med blandt andet et meget stort og smukt stråtag. Indretningen er klassisk, og stemningen er hyggelig. Du kan bestille værelser i forskellige størrelser. Hotellets restaurant byder på et alsidigt menukort. Mulighed for dart, billard og andre spil. Der er fri Wi-Fi og parkering. Bæredygtigt overnatningssted.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel ligger i det centrale København. Det er et meget stort hotel med 144 gode værelser fordelt på 5 etager. Nyd hovedstaden, forplejningen på restauranten og baren. Du kan også benytte det døgnåbne fitnesscenter og passe din træning, selv om du er på miniferie i København. Her er gratis Wi-Fi og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Bo på det nye hotel Villa Copenhagen, der er beliggende i den tidligere centralposthusbygning. Her kan du holde en dejlig miniferie i hovedstaden. Det meget store og flotte hotel rummer hele 390 gode værelser i forskellige størrelser. Der er også en glimrende restaurant og en bar på stedet. Slap af i hotellets indendørs pool, eller træn i motionscenteret. Fri Wi-Fi og mulighed for parkering. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Snup en skøn miniferie på det fine Sørup Herregaard. I de smukke bygninger med den behagelige stemning rummer 102 gode værelser med private badeværelser til. Her er en alsidig restaurant og en hyggelig bar. Desuden rummer spa-området 2 indendørs pools og en sauna. Der findes også 10 mødelokaler på stedet. Hotellet er velegnet til enlige, par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Det 3-stjernede Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er meget velegnet til en miniferie. Det ligger meget smukt ved bredden af Mølleåen. Der er 60 værelser fordelt på 3 etager på hotellet. Der er en dejlig restaurant og en bar med lounge på stedet. Desuden findes der et velfungerende forretningscenter. Du kommer til at bo tæt på stranden. Gratis Wi-Fi og parkering. Ladestander til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Tag på en skøn miniferie på det elegante Scandic Falkoner Hotel på det centrale Frederiksberg. Det er et stort, smukt og moderne hotel, som rummer 334 gode værelser og et konferencecenter. Der findes også en dejlig restaurant og en bar med lounge på stedet. Du kan benytte det døgnåbne fitnesscenter. Der er fri Wi-Fi og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Det smukke hvide Dragsholm Slot fra det 13. århundrede er den perfekte ramme for en dejlig miniferie. Der er en autentisk og venlig stemning overalt på slottet, og værelserne er lyse og rummelige. Slottet er smagfuldt og autentisk indrettet. Der er to restauranter og en bar på stedet, som kan forpleje dig på bedste vis. Du kommer til at bo tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Nyd livet, og tag på en dejlig miniferie til det skønne Helenekilde Badehotel i Nordsjælland. På det eksklusive hotel kommer du til at bo lige ud til vandet og have en herlig udsigt ud over Kattegat. Her kan du tjekke ind på et hyggeligt værelse, som findes i forskellige størrelser – heriblandt familieværelser. Stedet fungerer også som kontorhotel. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Kirstine-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Et ophold på Hotel Kirstine egner sig helt perfekt til en dejlig miniferie. Hotellet er beliggende i en smuk bygning med synligt bindingsværk. Det 4-stjernede hotel har meget at byde på. Stemningen er vældig hyggelig, værelserne er dejlige, og restauranten serverer blandt andet traditionelle danske retter. I spa-området bydes der en swimmingpool og diverse spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Skt.-Petri.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Bo i det indre København, når du tager på en dejlig miniferie. Her er der en hyggelig stemning – både i kvarteret og på hotellet. Det store moderne hotel rummer 288 gode værelser, 2 restauranter og en bar med lounge. Desuden er der et område med fitnesscenter og diverse spa-oplevelser. Velegnet til enlige, par og familier. Der er gratis Wi-Fi og mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Det smukke hvide Gilleleje Badehotel er oprindeligt fra 1908, og det giver noget særligt til stemningen på stedet. I dag fungerer det som et moderne og velfungerende badehotel, som er ret populært. Herfra er der en forrygende udsigt ud over Kattegat. Det 3-stjernede badehotel byder på smukt interiør og velindrettede værelser/lejligheder i forskellige størrelser. Te- og kaffefaciliteter på værelserne. Spa- og wellnessområde.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Tag på en dejlig miniferie på den populære Fredensborg Store Kro. Du kommer til at bo tæt på Fredensborg Slot, og du kommer til at bo på et hotel med en dejlig stemning og en smuk indretning. Her er 90 rigtig gode værelser, 9 mødelokaler og en restaurant. Desuden bydes der på fri parkering og Wi-Fi. Velegnet til enlige, par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

Du kommer til at bo på et super hyggeligt badehotel med udsigt ud over Østersøen, når du tjekker ind på Rødvig Kro og Badehotel på en miniferie. Du kommer også til at bo lige ud til stranden, hvor du kan bade eller gå ture. Det lille badehotel rummer 16 dejlige værelser og en glimrende restaurant. Omkring hotellet er der en have, en terrasse og den hyggeligste gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Book en herlig miniferie på den hyggelige Herløv Kro. Selve bygningen blev opført i det 19. århundrede, og på stedet hersker der en afslappet stemning. Den 3-stjernede kro rummer 56 gode værelser med private badeværelser, og du kan lade dig forpleje af restauranten og baren. Omkring den hyggelige kro er der en god have. Kæledyr er velkomne. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Det 3-stjernede Havgaarden Badehotel er et oplagt sted at holde en miniferie, hvor du kommer lidt væk fra det hele. Du kommer til at bo på et rigtig hyggeligt hotel med en strålende service. Hotellet ligger lige ud til vandet, hvor du kan bade eller gå ture. Der er 18 gode værelser på det lille badehotel. Desuden findes der en restaurant og en bar. Omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er et super hyggeligt sted at holde en miniferie. Det lille hotel rummer 20 gode værelser med private badeværelser til, og desuden er der en glimrende restaurant og en bar med lounge. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Stedet er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi. Mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Bo på Dragør Badehotel lige ved Kastrup Lufthavn, når du trænger til en miniferie. Her kommer du til at bo tæt på vandet på et populært 3-stjernet hotel. Det yderst charmerende hotel rummer 32 værelser i forskellige størrelser, en restaurant og en bar. Desuden findes der er forretningscenter på stedet. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Det eksklusive Skovshoved Hotel tager meget gerne imod gæster på miniferie. På hotellet er der en behagelig stemning, og du kommer til at bo meget tæt på Øresund. Det lille hotel rummer 22 gode værelser, og desuden er der en restaurant og en bar på stedet. Der kan arrangeres gratis transport til og fra lufthavnen. Kæledyr er velkomne. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Et forlænget weekendophold på Sjælland er godt for alle

At tage på en miniferie eller et forlænget weekendophold på Sjælland er altid en helt fantastisk ting for alle. Det er en god idé at sætte sit liv på pause en gang imellem og i stedet tage væk for at få nye oplevelser.

Hvis du er på et forlænget weekendophold sammen med en anden, får du ro til at slappe af, da du ikke skal hverken tænke på eller udføre en masse huslige aktiviteter. Du er nemlig ikke derhjemme. Du kan bare fokusere på dine nye omgivelser og din rejsekammerat.  

Når du er væk fra de hjemlige omgivelser, kan du lave lige præcis, hvad du vil. Du kan ligge i sengen på dit værelse og kun forlade det, når der bliver serveret mad, hvis det er det, du vil. 

Du kan også sidde i fællesarealerne og drikke varme drikke samt spise kage, mens du læser en god bog. Når du trænger til en pause, kan du begive dig ud i den omkringliggende natur for at nyde den på bedst mulige måde. Hvis stedet ligger lige ved en skov eller tæt på vandet, kan du tage på en lille gåtur hver dag.

Men du kan også være på farten hele dagen for at opleve en masse af Sjælland. Det er helt op til dig, hvad du har brug for at lave, når du er på et forlænget weekendophold på denne danske ø.

Eventyrlig eftermiddag på Sjælland

Vælg en sjov og hyggelig miniferie med børn på Sjælland

Rigtig mange familier oplever, at de næsten ikke har tid til hinanden i dagligdagen. Både børn og voksne har hver især travlt med alle mulige forskellige aktiviteter. 

Børnene skal passe skolen, være sammen med venner, lave lektier, gå til fritidsaktiviteter og meget mere. De voksne har til gengæld travlt med at gå på arbejde. Derudover er det de voksne, der får hverdagen til at gå op i en højere enhed for alle. 

Har du og din familie brug for at styrke familielivet ved at give hinanden den fulde opmærksomhed? Så bør du overveje at tage på en miniferie med børn på Sjælland. Det er i hvert fald en ting, som du bør tage op med din partner, da alle vil have gavn af sådan en tur. 

Når du er af sted med din partner og dine børn, kan I lave en masse forskellige ting sammen hele dagen, da der ikke er nogen af jer, der lige skal et eller andet. I kan hygge jer lige så meget, I vil, da der bliver sørget for alt for jer. 

En miniferie på Sjælland kan inkludere mad. Det betyder, at maden bliver serveret for jer, så I blot skal sørge for at møde op i restauranten i et specifikt tidsrum. Resten af tiden er jeres egen. 

Har I valgt en miniferie uden forplejning, har I friheden til selv at finde spisesteder, hvilket også kan være en del af oplevelsen. Det er helt op til dig og din familie, hvad I synes er bedst for jer.

Lær Sjælland at kende under en skøn og hyggelig miniferie

Når du er på en ferie på Sjælland, har du mulighed for at lære denne del af Danmark meget bedre at kende. Har du eksempelvis besøgt alle de spændende seværdigheder, der er på Sjælland? Det er der ikke mange, der har fået gjort. 

Men du kan vælge at gøre det til dit nye mål. Dog kræver det, at du tager på ferie på Sjælland mange gange. For du vil hurtigt finde ud af, at der er ret mange forskellige seværdigheder på denne danske ø. 

Det skal helst ikke være stressende at være på en miniferie, så vælg dine udflugtsmål med omhu. Du bør sørge for, at du kun vælger attraktioner og seværdigheder, der falder i din smag, så du bliver mere eller mindre opslugt af dem. Lad være med at overdynge dine dage med for mange attraktioner. Det gør det til en meget bedre oplevelse for dig. 

Du bør altså indskrænke din søgning efter oplevelser, der interesser dig. Du skal for eksempel ikke besøge en masse kirker medmindre, at det er din store passion. Ydermere bør du ikke tage i dyreparker, hvis du egentligt ikke er bidt af at kigge på spændende dyr. 

I bund og grund handler det om, at du finder ud af, hvad du vil, inden du skal på en miniferie på Sjælland. Det kan eksempelvis være at besøge en af disse seværdigheder:

 • Rungstedlund
 • Jægersborg Dyrehave
 • Rundetårn
 • Roskilde Domkirke
 • Birkegårdens Haver
 • Sommerland Sjælland
 • ARKEN Museum for Moderne Kunst
 • Pangea Park
 • Galleri Strandgården
 • Dragsholm Slot
 • Skovtårnet
 • Liselund Slotspark

Køb et gavekort til en miniferie på Sjælland

Du vil helt sikkert ende med at blive dagens helt, hvis du beslutter dig for at møde op til en særlig anledning med et gavekort til en miniferie på Sjælland. Der vil ikke være et øje tørt hos gavemodtageren, og alle de andre gæster vil misunde dig for at have fundet på denne gave.

Når du giver et gavekort, kan du selv beslutte, hvor meget beløbet skal være på. Du behøver jo nødvendigvis ikke at give en hel miniferie i Jylland samt Sjælland til en anden person. Det kan blot være et tilskud til en ferie på Sjælland. Lige meget hvad er det en god gave.

Giver du et gavekort, der dækker en hel eller dele af en miniferie, kan modtageren af gaven selv bestemme, hvornår det er tid til at tage på ferie. Booker og betaler du for ferien, har du allerede fastlagt, hvornår ferien skal holdes. Hvad der er bedst for gavemodtageren, er helt op til dig at finde ud af. 

Find en miniferie på Sjælland på tilbud

Da det altid er rart at komme på en lille miniferie på Sjælland, vil du sikkert gerne af sted så ofte som muligt. Måske har du masser af fridage at bruge på miniferier, men hvad med budgettet? Det er de færreste budgetter, der kan stå for at dække den ene miniferie efter den anden. 

Men det er der måske en løsning på. Du kan nemlig prøve at tilmelde dig nyhedsbrevet hos de steder, hvor du godt kunne tænke dig at komme på en miniferie. På den måde kan det være, at du pludselig finder en miniferie på Sjælland på tilbud. 

På den måde kan du komme af sted for en billigere pris. Hvis du ender med ofte at finde en billig miniferie, kan det være, at du får råd til at tage af sted flere gange på et år. Og det er altid skønt.

Danske dealsites er et andet sted, hvor du kan prøve at kigge efter miniferier på Sjælland på tilbud. Det kan sagtens være, at du kan være heldig at få fingrene i et godt tilbud på sådan en side. Det kræver dog, at du bruger lidt tid på at søge rundt på disse sider en gang imellem. Men det er tiden værd, hvis du finder et godt tilbud, hvor du kan spare mange penge. 

Book din næste miniferie på Sjælland med hjælp fra Bedsteophold.dk

Her hos Bedsteophold.dk mener vi helt sikkert, at det er yderst dejligt at tage på en miniferie på Sjælland. Har du det på samme måde? I så fald kan du bruge vores platform til at finde de bedste miniferier på Sjælland. 

Får du lyst til at booke en miniferie, som du finder her på siden, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Her kan du finde en masse gode informationer om det specifikke overnatningssted samt booke din næste miniferie. Derefter kan du gå og se frem til, at du skal af sted sammen med din rejsepartner eller dine rejsepartnere.

Du kan blot hygge dig med at kigge på miniferier på Sjælland derhjemme i sofaen. Ser du noget, du kan lide, kan du vise det til den eller dem, du skal af sted sammen med. Derved kan I snakke om stedet samt beslutte jer for, om det er noget for jer eller ej.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvornår er det bedst at tage på en miniferie på Sjælland?

Det er altid godt at tage på en miniferie på Sjælland. I og med at en miniferie giver dig gode oplevelser og chancen for at slappe af, er det en fordel at tage af sted uanset, om det er sommer, vinter, efterår eller forår. Så sørg for at komme af sted så tit som muligt. 

Hvordan booker jeg en miniferie på Sjælland?

Det kan du gøre både hurtigt og nemt ved hjælp af denne side. Du skal starte med at finde dit foretrukne overnatningssted. Klik dig videre ind på stedet. Herefter kan du booke din miniferie. Når du har gjort det, får du en bookingbekræftelse. 

Hvad bør jeg opleve, når jeg er på en miniferie på Sjælland?

Der er mange forskellige oplevelser placeret rundt omkring på Sjælland. Mange af disse oplevelser er helt fantastiske. Dog er det svært at sige, hvad du ikke må gå glip af. Det kommer nemlig helt an på, hvad du gerne vil opleve, og hvad du ikke vil opleve. 

Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af min miniferie på Sjælland?

Dette kommer helt an på det pågældende overnatningssted. Hvis du gerne vil se de specifikke tidspunkter, kan du kigge på overnatningsstedets hjemmeside eller kontakte stedet via mail eller telefon.