fbpx

Bedste miniferie på Fyn 2024

Her på siden finder du et bredt udvalg af alle de bedste miniferier på Fyn. De spændende steder er spredt rundt på hele denne danske ø. Uanset hvordan du vil bo, er der en hyggelig miniferie for dig, din partner, eventuelle børn og venner. Ved hjælp af Miniferie-fyn.dk kan du finde lige præcis den miniferie, der passer til dine behov.

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm-Slot-1.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Tjek ind på et vaskeægte slot, når du tager på en dejlig miniferie på Fyn. I dag fungerer det oprindelige slot fra det 12. århundrede som et velfungerende 3-stjernet hotel med en smuk beliggenhed. De individuelt indrettede værelser har en god størrelse og en fantastisk stemning. Trænger du til at komme væk på en romantisk tur, så er Broholm Slot det perfekte sted.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Med ild i pejsen finder du dig hurtigt godt til rette på Skrøbelev Gods. Vælg værelse helt efter behov, ønsker og anledning. Søger I et romantisk ophold, er dette stedet. Her kan I vælge pakkeløsningen i form af et romantisk weekendophold, hvor I bl.a. har jacuzzi på værelset. Mulighederne er mange og skønne.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Book en dejlig miniferie på det smukke gamle Hvedholm Slotshotel. Hotellet er indrettet i et anneks til det store slot fra 1880. Du kommer til at bo i den rene idyl lige ud til slotssøen. Der er 62 værelser, som alle sammen er smukt og stilfuldt indrettet. Der er også8 gode mødelokaler på hotellet. Du finder desuden en glimrende restaurant på stedet. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Book en herlig miniferie på det moderne Sinatur Hotel Storebælt på Fyn-siden. På det elegante hotel er der 115 gode værelser i forskellige størrelser. Der er også et velfungerende konferencecenter på stedet. Desuden finder du en dejlig restaurant, en bar med lounge og en skøn tagterrasse øverst. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Gratis Wi-Fi og parkering. Adgang til ladestander til elbil.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Tag ind på det 5-stjernede luksushotel, når du har brug for at komme lidt væk på en dejlig miniferie. Her er der 62 værelser, og fra nogle af dem er der en helt vidunderlig udsigt ud over vandet. På hotellet er der en glimrende restaurant og et godt wellness-område, der blandt andet rummer en indendørs pool og et motionscenter. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl.-Brydegaard.jpg
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Tag til Gl. Brydegaard på en dejlig miniferie. Her kommer du til at bo i den rene idyl. Hotellet er beliggende i en romantisk bygning med synligt bindingsværk og stråtag. Du kan bo på et af blot 11 romantiske værelser eller på glamping på stedet. På hotellet er der en restaurant og en bar med lounge. Desuden findes der et konferencecenter. Stedet er velegnet til enlige, par, familier og forretning.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling-Hotel-Plaza.jpg
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Bo centralt i Odense, når du trænger til en miniferie i det fynske. Tjek ind på det flotte 4-stjernede Milling Hotel Plaza. Der er 68 værelser på hotellet, og der er te- og kaffefaciliteter på fællesarealerne rundt omkring. På hotellet er der en restaurant og en bar med lounge. Desuden kan du træne i stedets motionscenter. Der er mulighed for parkering. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel-Odeon.jpg
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Det moderne Hotel Odeon ligger meget centralt i Odense, og det er et oplagt sted at tage til på en miniferie. Herfra er der kort afstand til alle de spændende oplevelser på Fyn. Det er ret stort hotel med 234 værelser i forskellige størrelser. Der findes også et velfungerende forretningscenter på stedet. På hotellet er der en restaurant og en bar med lounge. Mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

Comwell-H.C.-Andersen-Odense.jpg
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Bo tæt på det historiske område af Odense, når du tager på en miniferie på Fyn. Comwell H.C. Andersen Odense er et moderne hotel med 157 dejlige værelser. Der findes også et godt konferencecenter på stedet. Hotellet rummer også en restaurant og en bar med lounge. Du kan træne i hotellets motionscenter. Kæledyr er velkomne. Der er mulighed for parkering, og der er gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard.jpg
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

Solbjerggaard Hotel er noget af det mest idylliske og romantiske sted at bo, når du skal holde en miniferie på Sydfyn. Det lille pensionat er indrettet i et bindingsværkshus med synlige bjælker og stråtag. Det lille pensionat rummer 5 ferielejligheder, der rummer køkken og bad. Omkring hotellet er der en have, en terrasse og en hyggelig gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

comwell-middelfart1.jpg
Hotels.com

Comwell Middelfart

4/5

Det 4-stjernede hotel Comwell Middelfart er et moderne hotel på Fyn, som bestemt er et besøg værd, når du skal holde en miniferie. De 140 værelser er moderne og stilfuldt indrettede, og stemningen er venlig og hyggelig. Der er en restaurant og en bar med lounge på hotellet. Desuden findes der et konferencecenter. Der er også et motionscenter på stedet. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 728 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg er landets eneste hotel, hvor børn ikke er velkomne. Trænger du til en miniferie i fred og ro, så tjek ind på Hotel Ærø. Det smukke hotel er oprindeligt fra 1800-tallet, og der er en venlig stemning overalt på hotellet. Du kommer til at bo tæt på både strand, havn og by, når du bor her. Kæledyr er velkomne. Her er gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Tjek ind på det smukke hvide Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg, når du gerne vil have en tiltrængt miniferie på Fyn. Hotellet ligger helt perfekt og tæt på stranden, hvor der er en privat badebro til hotellet. Det særlige boutique-hotel emmer af god stemning. Samtlige værelser er lyst og venligt indrettet. Der bydes desuden på en glimrende restaurant, hvor du kan lade dig forkæle.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Book en dejlig miniferie på det hyggelige Tornøes Hotel i Kerteminde. Hotellet ligger perfekt ved havnebassinet og i byen på en gang. Der er 59 gode værelser, konferencelokaler og 5 mødelokaler på det flotte hotel. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Elevatoren gør Tornøes Hotel til et handicapvenligt hotel. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first-hotel-grand.jpg
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Den ualmindeligt smukke bygning i Odense, der rummer First Hotel Grand er oprindeligt fra 1897. Det giver stedet en helt særlig og autentisk stemning. Det fungerer både som almindeligt hotel og kontorhotel. Du kommer til at bo midt i Odense, hvor der er kort afstand til mange spændende oplevelser. Hotellet rummer 135 værelser, en restaurant, en bar og et konferencecenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds-hotel.jpg
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Tag på en skøn miniferie på det flotte Lunds Hotel i Bogense. Det ligger perfekt med vand til begge sider. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt. Du kommer til at bo tæt på havnen og stranden, og du kan nyde livet på værelset, fællesarealerne, solterrassen eller i haven. Restauranten og baren sørger for den gode forplejning. Velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde i Svendborg er et oplagt sted at tage på en hyggelig miniferie. Hotellet ligger lige ud til Østersøens kyst- Der er 98 værelser af forskellige størrelser på hotellet. Desuden er der en restaurant og en bar med lounge. Du kan træne på stedets fitnesscenter. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel-troense-1.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Det charmerende Hotel Troense i Svendborg er et perfekt sted at afholde en miniferie. Det er et lille hyggeligt hotel med en vidunderlig beliggenhed lige ud til vandet. Der hersker en afslappet og behagelig stemning overalt på hotellet. Du kan nyde et godt måltid mad på stedets restaurant og en drink eller en kop kaffe i baren. Desuden findes der et spa-område. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Det moderne og hyggelige Hotel Nyborg Strand er et superhyggeligt sted at holde en miniferie. Stedet er meget populært som konferencecenter, men det fungerer også glimrende som et almindeligt hotel. Det er et meget stort hotel, hvor der er 422 værelser og et forretningscenter. Der findes 2 restauranter og en bar på stedet. Desuden er der en natklub ud på de små timer. Indendørs pool og udendørs legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl.-Avernaes-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference ligger i en meget smuk bygning, der tidligere husede en herregård. Herfra er der en storslået udsigt ud over bugten. Hotellet rummer 73 værelser i forskellige størrelser, en restaurant og en bar med lounge. Omkring hotellet finder du stranden, legepladsen, haven og terrassen. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

City-Hotel-Nattergalen.jpg
Hotels.com

City Hotel Nattergalen

3/5

Tag på en herlig miniferie på det charmerende City Hotel Nattergalen i centrum af Odense. Det velfungerende hotel rummer 48 hyggelige værelser, en restaurant og en bar. Samtlige værelser har privat badeværelse. Det 3-stjernede hotel byder på god service og gratis Wi-fi overalt. Omkring hotellet er der en terrasse og en tagterrasse. Mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 771 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

På Hindsgavl Slot i Middelfart kan du booke en dejlig miniferie i det fynske. Hotellet er placeret i en tidligere herregård, som ligger i en henrivende park. Overalt fornemmes den fornemme og antikke oprindelse. Du kommer til at bo i fornemme omgivelser og tæt på en strand. Slottet rummer 120 dejlige værelser, en restaurant og et forretningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel-hesselet-1.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Det hyggelige Hotel Hesselet i Nyborg egner sig glimrende til en miniferie. Det ligger smukt lige ud til Storebælt. Det fungerer både som et almindeligt hotel og som et konferencehotel, og det har rigtig meget at byde på. Der er 59 hotelværelser på stedet. Desuden er der en dejlig restaurant og en bar. Stedets wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter. Udenfor er der en tennisbane og en legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best-western-hotel-knudsens-gaard.jpg
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Bo tæt på alle de dejlige oplevelser, som Odense og omegn byder på, når du tjekker ind på Hotel Knudsens Gaard for en miniferie. Det 4-stjernede idylliske hotel rummer 77 værelser i forskellige størrelser, en restaurant og en bar. Desuden findes der også 3 mødelokaler. Cykler lånes ud. Kæledyr er velkomne. Der er gratis parkering og Wi-Fi på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Tag et ophold på den meget charmerende Munkebo Kro, når du trænger til en miniferie på Fyn. Den hyggelige 3-stjernede kro rummer 22 dejlige værelser med private badeværelser til, en restaurant og to barer. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Frederik-VIs-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

Frederik VI’s Hotel i Odense er et oplagt sted at holde en miniferie. Det smukke hvide hotel er beliggende i en bygning fra 1800-tallet. Det 4-stjernede hotel rummer 62 dejlige værelser, en restaurant og en bar med lounge. Du kan træne på stedets fitnesscenter. Desuden er der et døgnåbent forretningscenter. Omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Tag på et weekendophold på Fyn i skønne omgivelser

En miniferie eller et forlænget weekendophold på Fyn foregår ofte i de skønneste omgivelser. Det er derfor, at denne ferieform er så populær hos alle, der trænger til at komme helt ned i gear. 

Fælles for alle de forskellige steder på Fyn er, at de bestræber sig på at yde den bedste service over for dig og den, du ankommer sammen med. Dit ophold skal helst være så stressfrit som muligt, så du tager hjem med udelukkende gode oplevelser, du kan mindes igen og igen. Desuden vil stedet gerne have, at du vender tilbage eller anbefaler stedet til andre.

Når du er på din miniferie, kommer det uden tvivl til at være både hyggeligt og sjovt. Det gør sig gældende uanset, om du vælger at bo på et hotel, en kro, et slot eller lignende. Der er både dejlige byer, du kan udforske, og så er der selvfølgelig den helt fantastiske natur, du finder på Fyn. 

Lige meget om du opholder dig i en by eller langt ude på landet, er det en god idé altid at give dig selv tid til at slappe af og være i nuet. Der er yderst fredeligt mange steder på denne skønne danske ø, hvilket blot er et plus for dig.   

Magisk solnedgang fra Fynsk strand

Bestil en miniferie på Fyn hele året rundt

Har du nogensinde tænkt over, hvornår det er bedst at vælge at tage på en miniferie? Så er du ikke den eneste. Der er mange, som før har tænkt over dette spørgsmål. Men rent faktisk er det et spørgsmål, som du kun selv kan svare på. 

Nogle vil mene, at sommeren er den bedste årstid, da solen er fremme og gør os glade. Men er solen nu også altid fremme om sommeren i Danmark? 

Andre elsker at forkæle sig selv med en miniferie om vinteren, fordi det er en lang og mørk periode, så de trænger til nogle gode oplevelser. Sidst men ikke mindst foretrækker nogle mennesker at tage afsted i forårs- eller efterårsmånederne, da disse årstider ligeledes har noget at byde på. 

Det er helt op til dig, hvornår du gerne vil afsted. Heldigvis er det muligt at tage på en miniferie på Sjælland samt Fyn hele året rundt. Du skal bare finde ud af, hvornår du har tid og råd til at tage afsted.

Sådan finder du en miniferie på Fyn på tilbud

Er du på jagt efter en lækker miniferie på Fyn på tilbud, men ved du ikke, hvor du skal lede henne? Så behøver du ikke at bryde din hjerne med det mere, da vi her vil komme med tips til, hvordan du eventuelt kan finde et godt tilbud. 

Vil du gerne have fingrene i en miniferie til en nedsat pris, bør du tage et kig på dealsites og i nyhedsbreve. 

En billig miniferie på Fyn kan altså sommetider dukke op på danske dealsites. Det er ikke noget, du kan finde hele tiden, men du kan have heldet med dig, hvis du besøger et dealsite på det rette tidspunkt. Du skal derfor regne med at sætte god tid af, hvis du er på udkig efter en billig miniferie på et dealsite.

Du har heldigvis endnu en mulighed. Du kan, som allerede nævnt, ydermere tilmelde dig forskellige overnatningssteders nyhedsbreve. Når du er tilmeldt et nyhedsbrev, får du besked, hvis der er nogle tilbud i udsigt. Du bør derfor huske at læse alle de nyhedsbreve, du modtager.

Desuden er det en god idé at booke din miniferie hurtigst muligt, hvis du finder et godt tilbud. Det sikrer, at muligheden ikke forsvinder for øjnene af dig. Der er ofte kun få pladser på tilbud.

Få et væld af store oplevelser på en lille miniferie på Fyn

Selvom du tager på en lille miniferie på Fyn, kan du sagtens få en masse store oplevelser med dig hjem i kufferten. Der er nemlig mulighed for at krydre din miniferie med et væld af seværdigheder og attraktioner. Hvis du ikke orker at kigge på kirker, så skal du ikke være bekymret. Der er skam meget andet, du kan lave.

Fyn er et naturskønt område, så du kan altid vandre rundt ude i naturen helt gratis. Det er stille, roligt og fredeligt. Derudover kan det hjælpe dig med at falde til ro og stresse ned. Skal du besøge Fyn, vil du hurtigt finde ud af, at denne ø har meget at byde på. Du kan eksempelvis vælge en af disse oplevelser:

  • Bridgewalking over Lillebælt
  • H.C. Andersens Hus
  • Naturama
  • Helnæs
  • Den Fynske Landsby
  • Ditlevsdal Bison Farm
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Vikingemuseet Ladby
  • Glorup Herregård
  • Tranekær Slotspark

En miniferie på Fyn er en fantastisk gave til en særlig anledning

Der er mange forskellige anledninger i løbet af ens liv. Det kan være alt lige fra en fødselsdag til en bryllupsdag, juleaften, et jubilæum eller en helt anden særlig dag. Der er derfor mange forskellige anledninger, hvor du skal modtage en gave eller selv give en gave til en anden person.

Skal du give en gave ved en af disse anledninger, så skal gaven være intet mindre end fantastisk. Det sørger nemlig for, at dagen kun bliver bedre for modtageren af gaven. Men hvad er en fantastisk gave?

Der findes naturligvis mange fantastiske gaver. Dog findes der en helt specifik gave, der slår dem alle. Det er selvfølgelig en miniferie på Fyn, som vi hentyder til i denne sammenhæng.

Det er uden tvivl alfa og omega at give en gave, hvor gavemodtageren har mulighed for at blive forkælet helt vildt i flere dage. Det kan du være sikker på, at gavemodtageren bliver, hvis du giver vedkommende en miniferie. 

Brug Bedsteophold.dk ganske gratis og uforpligtende til at finde din næste miniferie på Fyn

Bedsteophold.dk er en platform, som du kan bruge ganske gratis og uforpligtende. Det er en side for dig, der gerne vil holde en miniferie for 2 på Fyn eller som vil på et weekendophold på Fyn. Du kan få det forkromede overblik over dine muligheder ved at surfe rundt på siden, da vi har samlet alle de bedste miniferier på denne danske ø.

Du kan hurtigt finde et par oplysninger om et specifikt overnatningssted lige her. Vil du vide mere om et sted, klikker du dig blot videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for. Mangler du nogle informationer, kan du kontakte stedet via mail eller telefon. 

På vores samarbejdspartneres sider er det også muligt at booke din miniferie på Fyn, hvis du har fundet det optimale sted for dig og din rejsemakker. Så gør det så nemt for dig selv som overhovedet muligt ved at bruge Bedsteophold.dk.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme på en handicapvenlig miniferie på Fyn?

Det er helt bestemt muligt at komme på en handicapvenlig miniferie på Fyn. Hvis du er det mindste i tvivl i forhold til, om et sted er handicapvenligt eller ej, bør du kontakte stedet via mail eller telefon. Det er det bedste at gøre således, at du kommer på en god miniferie.

Hvilken miniferie på Fyn skal jeg vælge?

Du bør ikke spørge andre om, hvilken miniferie på Fyn du skal vælge. I stedet bør du selv bedømme, om et sted er perfekt for dig eller ej. Vi er alle forskellige og har derfor ikke de samme ønsker og behov. Derfor er det vigtigt, at du finder frem til dine præferencer, når du skal booke din næste miniferie. 

Er det muligt at komme på en miniferie på Fyn med wellness?

Du har op til flere muligheder, hvis du gerne vil på en miniferie på Fyn med wellness. Du skal blot vælge et overnatningssted, der har en spa- og wellnessafdeling. Det kan eksempelvis være et spahotel.