fbpx

Bedste kroophold i Sønderjylland 2024

Har du nogensinde været på et kroophold? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, ved du allerede, hvor skøn en oplevelse det er. Men hvis du endnu ikke har været så heldig at være på et kroophold, kan du se frem til et helt særligt ophold. Her får du et overblik over de bedste kroophold i Sønderjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Skovdal-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro er en af de dejlige danske landevejskroer, stemningen her er helt perfekt akkurat som udsigen ud over søen fra både restauranten samt terrassen. Nyder du den dejlige danske mad og kro stemningen vil dette være et oplagt kroophold for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Filskov-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro er en dejlig kro nær Grindsted, her er den helt rette danske kro stemning, den dejlige mad og skønne indretning. Men kroen er også meget moderne og har et utal af sport aktiviteter som du kan nyde godt af hvis du er i det sportslige hjørne.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Gram Slotskro

3/5

Der er simpelthen hyggeligt på Gram Slotskro. Der findes værelser i forskellige størrelser, heriblandt flere slags familieværelser. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Et ophold på Gram Slotskro er velegnet både for enlige, par og familier. Der er fri parkering og Wi-Fi. Desuden er det muligt at spille dart og billard.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

schackenborg-slotskro-2.jpg
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I Tønder ligger den smukke Schackenborg Slotskro. Det har den gjort siden 1687, og det mindre hotel indeholder 23 værelser fordelt på to etager. Kroen ligger centralt placeret i forhold til seværdigheder i det særlige grænseområde. På restauranten serveres dagligt kontinental morgenmad og diverse a la carte retter. Vær opmærksom på, at kæledyr ikke er velkomne på kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Hotel-Hovborg-Kro-2.jpg
Hotels.com

Hovborg Kro

3/5

Du får en autentisk kro-stemning, når du bor på Hotel Hovborg Kro. Det yndige stråtækte hus fra 1750 er super charmerende. Stemningen er helt nede på jorden, og forplejningen er bare i orden. Der serveres en god morgenmadsbuffet. Restauranten byder på traditionel dansk mad. Der er hyggeligt i haven. Enkle værelser og konferencelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

rudboel-graensekro-2.jpeg
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Et kroophold i Sønderjylland er præcis lige så hyggeligt, som det lyder. Helt nede ved grænsen til Tyskland finder du Rudbøl Grænsekro. Den ligger i en autentisk bygning fra 1711. Det giver kroen en helt særlig atmosfære, og omgivelserne er da også helt unikke. På hotellet er der 235 sengepladser, og af faciliteter kan nævnes: sauna, solarium, swimmingpool, billard og bordtennis.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Froeslev-Kro-2.jpg
Hotels.com

Frøslev Kro

3/5

Den 3-stjernede Hotel Frøslev Kro ligger blot 2 km fra den dansk/tyske grænse. Kroen ligger meget tæt på stranden, og den er velegnet både for singler, par, børnefamilier og som konferencested. Kæledyr er også velkomne. Der er fri Wi-Fi overalt på kroen, og der er fri parkering. Restauranten byder på et internationalt menukort.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

nymindegab-kro-2.jpg
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Du kommer til at bo lige ud til vandet, når du tager ophold på Nymindegab Kro. Her kan du booke enten et værelse eller en lejlighed. I lejlighederne er der køkkenfaciliteter, og det giver dig en stor fleksibilitet og en hjemlig stemning. På restauranten serveres der moderne retter. Kroen er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

agerskov-kro-2.jpg
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Der er virkelig hyggeligt på og omkring Agerskov Kro & Hotel. Bygningen er fra 1700-tallet, og selv om alt er renoveret og opdateret siden, så hersker der en autentisk og hyggelig stemning overalt. Omkring kroen er der en dejlig have med en god terrasse. På kroen finder du en god restaurant, der serverer europæiske retter. Du får fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Giv dig selv tid til at slappe af på en hyggelig og intim kro i Sønderjylland

Så snart du træder ind ad døren på en kro i Sønderjylland, vil du blive indhyllet i dens skønne atmosfære. Kroer i Sydjylland har det nemlig med at udstråle lige præcis det, som de er – og det er selvfølgelig et hyggeligt og lækkert sted, hvor du kan overnatte. 

Derudover er gamle kroer i Sønderjylland yderst charmerende og har typisk en fantastisk historie. En kros historie er rent faktisk en af de spændende ting, som du kan hygge dig med, når du er på et kro og hotelophold i Sønderjylland. 

I gamle dage var kroer et nyttigt opholdssted for gud og hver mand, når de var på en rejse gennem Danmark. Her kunne de rejsende sove, spise, drikke og slappe af. I dag bruges kroer til nøjagtigt det samme, så det er en lang tradition.

Du kan altså tage ophold på forskellige kroer i Sydjylland, hvis du trænger til at slappe af og finde roen. Du kan eksempelvis gøre et stop, når du er på en lang køretur for lige at slappe af med en overnatning. Eller du kan køre direkte hen til et specifikt kroophold i Sønderjylland, hvis du gerne vil prøve sådan et ophold.  

Fantastisk havudsigt i Sønderjylland

På et kroophold i Sønderjylland får du altid serveret god mad

Vælger du at tage på et kroophold i Sønderjylland, får du altid god mad. Det er ligegyldigt, om du er på et ophold, hvor der er gourmetmad inkluderet eller ej. Maden vil altid være helt i top. 

Maden på kroerne i Sønderjylland er for det meste fremstillet af lokale råvarer, der er i sæson. Derudover findes der en del sønderjyske egnsretter, du også kan være heldig at smage. Her kan der blandt andet nævnes det sønderjyske kaffebord, som er en klar favorit hos mange – specielt kageelskere. 

Du kan altså forvente, at du får fantastisk kromad, når du er på et ophold i Sønderjylland. Dine smagsløg vil takke dig for maden, og din synssans vil slet ikke kunne få nok af de lækre retter. Så glæd dig til en forrygende aftenmenu sammen med din rejsekammerat. 

Vælg et romantisk kroophold og tag af sted med din partner

Alle parforhold har brug for en smule romantik af og til. Det er uanset, om du har været gift i mange år, eller om du har en kæreste, som du ikke bor sammen med. Det gør sig ligeledes gældende lige meget, om der er børn i forholdet eller ej. Et kroophold i Sønderjylland vil altid være rigtig sundt for dit parforhold. Så måske er det på tide at komme af sted?

Når I befinder jer i de historiske rammer på en gammel kro i Sønderjylland, kan intimiteten, nærværet og samværet komme i fokus. Har du børn, så sørg for at tage af sted i weekenden. På den måde kan børnene få kvalitetstid med bedsteforældrene, mens du og din partner dyrker hinanden uden nogen former for dårlig samvittighed og med ro i sindet. 

Det er også vigtigt, at du tænker over, om du har brug for at komme langt væk hjemmefra, eller om det ikke er nødvendigt. Der er nemlig nogle, som skal længere væk fra sin bopæl for ikke at blive fanget af hverdagen. Det er jo yderst vigtigt, at I begge kan slappe af og nyde hinanden.

I dag er vi meget afhængige af mobiltelefonen. Den kan være et yderst generende element, når der er lagt op til romantik. Sørg derfor for at lave en aftale om, hvornår mobiltelefonen må benyttes, så den ikke dræber al romantikken. Husk på at I får en langt større chance for at styrke jeres forhold uden en mobil på sidelinjen.  

Find et godt kroophold i Sønderjylland på tilbud og spar penge

Et kroophold kan findes i mange forskellige prisklasser. Derfor kan det være rart at finde et kroophold i Sønderjylland på tilbud, så du kan spare nogle penge. Men hvordan finder du et godt tilbud på et kroophold? 

Du kan blandt andet vælge at tilmelde dig de forskellige kroers nyhedsbreve. Når du modtager nyhedsbreve fra de mange kroer i Sønderjylland, er du hele tiden opdateret i forhold til, om der er nogle gode tilbud. 

Derudover kan du prøve at følge med på danske dealsites. Her kan du også sommetider finde rigtig gode tilbud på kroophold. Du skal dog være opmærksom på, hvornår du kan benytte dig af de gode tilbud. Det er nemlig typisk i hverdage eller i lavsæsonen. 

Sidst men ikke mindst kan du vælge at tage af sted i hverdagene i stedet for i weekenden. Det er godt nok ikke et tilbud som sådan, men det er typisk billigere. Du kan nemlig spare weekendtillægget væk. 

Dansk flag vejer i vinden

Oplev spændende seværdigheder under dit ophold i Sønderjylland

Det er altid dejligt at være på et kroophold i Sønderjylland. Men det er også skønt at opleve andet end selve kroen. Du behøver heldigvis ikke at sidde på kroen hele tiden under dit ophold, hvis du ikke ønsker det. Ligger kroen i et naturskønt område, kan du eventuelt gå en tur. Det siges, at det giver en god appetit. 

Er en gåtur ikke noget for dig, eller er der ikke de rette omgivelser, kan du aktivere dig selv med helt andre ting under dit ophold. Finder du ikke noget, du har lyst til på vores liste, kan du altid selv søge efter flere forslag. Herunder kan du kigge nærmere på 10 forskellige ting, som du kan foretage dig, når du har lyst til at opleve mere:

  • Historiecenter Dybbøl Banke
  • Nationalpark Vadehavet
  • Tirpitz
  • Frøslevlejrens Museum
  • Legoland
  • Koldinghus
  • Ribe Vikingecenter
  • Mekanisk Museum Sønderjylland
  • Haderslev Dyrehave
  • Vadehavet

Vi håber, at denne liste har givet dig inspiration til, hvad du kan lave, når du alligevel er i Sønderjylland.

Hos Bedsteophold.dk giver vi dig et overblik over de bedste kroer i Sønderjylland

Har du fået lyst til at tage på et kroophold, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig et godt udvalg af alle de bedste og mest hyggelige kroophold i Sønderjylland. 

Du har altså samtlige kroer i Sønderjylland samlet lige her således, at du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilken kro der er den perfekte for dig. Finder du en kro i Sønderjylland, som du godt kunne tænke dig at vide mere om, kan du blot klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres hjemmesider. Her kan du også bestille dit kroophold. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er det besværligt at komme på et kroophold i Sønderjylland?

Det burde ikke være særlig besværligt at komme på et kroophold i Sønderjylland. Hvis du kører i bil til kroen og har en GPS, er det særdeles nemt og lige til. Skal du derimod med offentlig transport, kan det i visse tilfælde være mere besværligt. 

Hvordan får jeg mere at vide om de gamle kroer i Sønderjyllands historie?

Hvis du vil vide mere om en kros historie, kan du sommetider læse den på den pågældende kros hjemmeside. Står der ikke noget på hjemmesiden, kan du altid spørge, når du ankommer til stedet. Menneskerne bag kroerne er typisk meget stolte af deres historie.

Hvornår må jeg ankomme på mit kroophold i Sønderjylland?

Du kan altid finde ud af, hvornår du må ankomme på dit kroophold i Sønderjylland ved at kigge på din reservation. Her står der klart og tydeligt, hvornår du kan forvente at få dit værelse, samt hvornår du skal forlade det igen. Ankomsttidspunktet er typisk omkring kl. 14 eller 15.