fbpx

Kæresteophold Sjælland

Se romantiske kæresteophold på Sjælland i 2024

Fyn bliver ofte glemt grundet motorvejen. Sjælland overskygges ofte af København. Lige ærgerligt er det. For Sjælland har unik dansk natur med strande og skove.

Sjælland har fantastiske, levende byer – som ikke er København – Sjælland er rig på skønne kulturoplevelser, som passer perfekt til et kæresteophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kobaek-Strand-Hotel-1.jpeg
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt kæresteophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel-Residens-Moeen.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et dejligt kæresteophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.jpeg
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde med din partner i hånden. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. 

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Femoe-Kro.jpg
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt kæresteophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et dejligt ophold for dig og dit livs kærlighed på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Findes der noget mere romantisk end et yndigt gods? Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et eventyrligt sted oplagt til et kæresteophold. Nyd et ophold i godsets romantiske værelser og glæd dig til en gourmet middag i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Stå op for at se den smukke solnedgang over Øresund og nyd den forplejning der følger med et ophold på Marienlyst hotel. Her finder du også Marienlyst Beach Spa som tilbyder spaoplevelser ud over det sædvanlige med en fantastisk udsigt over stranden og Øresund. Derudover kommer der flere aftner underholdning med god live musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Skodsborg Kurhotel kan du nyde en destination med alle de bedste ting i livet – alt fra udsøgt køkken, fantastisk landskab og aktiviteter til afslapning og kultur. Her kan du træne alene eller i klasser, mens deres 16 nordisk inspirerede, opvarmende og afkølende bade og saunaer i spaen er det perfekte sted at give din krop en pause.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs tilbyder en dejlig overnatning tæt på Kalundborg og midt i Røsnæs’ smukke natur. Strandhotellet har en unik beliggenhed ved vandet og ligger i smukke omgivelser, der indbyder til aktivitet i naturen. I køkkenet arbejder de både i og med naturen. Her tilberedes mad på de allerbedste råvarer og gerne lokale delikatesser fra Vestsjælland.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

På det fantastiske Sauntehus slotshotel kan man både komme helt ned i gear eller få rørt sig lidt med en af de mange aktiviteter. Området tilbyder golf, tennis, ridning, fiskeri og man kan bade fra en af landets bedste badestrand. Samtidig er maden i top for slet ikke at tale om den skønne service og rare personale.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor alt kan ske. Omgivet af fængslende natur. Lige meget hvad humør man er i kan de skabe det der passer til. Du får en ideel pause, der er helt skræddersyet til dig. Uanset om det er en afslappende massage eller sprøde bobler, du længes efter, er dette det rigtige sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Brenage har de gjort deres bedste for at restaurere Hotellet, som det ville have været på badehotellets storhedstid, da velhavende borgere flokkedes til Hornbæk. Det er en juvel på Nordsjællands Riviera-også kendt som lysets by. Nyd sæsonens ingredienser i en kombination af fransk og nordisk køkken. Med udsigt over Hornbæk sø.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Hotel Borupgaard er et af de bedste hoteller i Danmark. Hotellets vidunderlige spa og store restaurant gør dette hotel til det oplagte valg til en weekendtur eller en mini-pause. På Comwell Borupgaard skabes gourmetoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brug af friske sæsonbetonede råvarer. Her er det en oplevelse man ikke vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel-vinhuset.jpg
Hotels.com

Hotel Vinhuset

3/5

Med en placering i hjertet af Næstved finder du Hotel Vinhuset, et meget stillet hotel, som byder dig velkommen med moderne omgivelser, og kompetent personale. Bag den klassiske facade, gemmer der sig stillet lokaler, bl.a. restaurant placerede i den gamle vinkælder. Her serveres der altid mad i høj kvalitet med råvarerne i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

comwell-soroe.jpeg
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell Sorø har omgivelserne med sig, da den ligger i den smukke danske natur og tager dig væk fra hverdag. Bag ståtaget finder du moderne indrettet facilitet, det gælder alt fra værelserne til restauranten som har fokus på det lokal og derfor gror deres råvare lige i baghaven. Sorø sætter altid rammerne for den perfekte getaway fuld af gode minder.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er placeret i hjertet af København, her er du tæt på alle de kendte seværdigheder. Bag hotellets røde murstens mure, gemmer der sig smukke faciliteter, som forener det klassiske med det moderne. Her skal du aldrig tænke på morgenmaden, den er klaret med lækker buffet, som altid vil starte din dag godt ud.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et hotel helt i topklasse, her er mulighederne uendelige, lige fra en dukkert med Københavns skyline som kulisse til kulinariske madoplevelser. Her bliver det klassiske elegant blandet med det moderne. På Villa spiller det hele, om det er morgenmaden eller hotellets faciliteter, er der aldrig en finger at sætte på noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Hotel Sørup Herregaard er en smuk dansk perle, som tager dig væk fra hverdag fra første sekund. På denne underskønne herregård, er der mulighed for det meste, lige fra golf til afslappende spa oplevelser. Til at fuldende oplevelsen, tilbyder Sørup en restaurant i topklasse her kan du forkæle dig selv og dem du holder af, med unikke spise oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Frederiksdal Sinatur Hotel er et stilet dansk hotel, her vil omgivelserne imponere lige fra starten. De moderne værelser, viser hvilken standard der bliver sat for dagen på Frederiksdal. Deres personale er altid klar til at hjælpe dig med lige hvad du kunne have brug for. Du kan nyde en fantastisk middag i hotellets restaurant eller benytte dig af de omkringliggende faciliteter, har kan man det hele.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner Hotel er placeret centralt i Kødbyen i København. Her har du alt storbyen hvad storbyen kan tilbyde, indenfor kort afstand. Hotellets indretning, er rå men samtidig meget stilfuldt, her vil der altid være noget som fanger øjet. Værelserne er meget moderne, og giver dig en flot udsigt over København, her er der plads til gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Glostrup-Park-Hotel.jpg
Hotels.com

Glostrup Park Hotel

4/5

Glostrup Park Hotel et sted hvor du kan nyde livet, med moderne værelser og højt serviceniveau, er du sikret et skønt ophold på Glostrup. Her er der mulighed for at forkæle krop og sjæl, i hotellets Wellness-center hvor du blandt andet finder sauna dampbade og massagebrusere. Der tilbydes også gastronomiske oplevelser i særklasse, som altid sætter den rigtige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 923 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot ligger midt i det smukke Odsherred. Det 800 år gamle slot forener fortid nutid og fremtid. Der er historie og gastronomi i et niveau helt for sig selv. Slottet har to prisvindende restauranter som byder på mad lavet efter sæsonen. Den omkringliggende natur er idyllisk og perfekt til at gå en tur og slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

“Helenekilde Badehotel tager dig tilbage til en tid uden stress og pres, her kommer du langt væk fra hverdagen. Dette er noget de har gjort i mere end 100 år, hvilket betyder de ved hvordan det skal gøres. Det moderne og klassiske, bliver smukt forenet med det på Helenekilde. Du kan bl.a. forkæle dig selv med nye kulinariske oplevelser på restauranten, der serverer skøn mad med årstidens grønt.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hos Hotel Kirstine vil du opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære. Her danner de skæve stuer en charmerende ramme omkring et besøg. Lige bag hotellet snor Susåen sig og man kan nyde den pible. Hotellet har mange små hyggelige hjørner at slappe af i, og når vejret tillader det, og et lille glas hvidvin.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel tager dig tilbage til en tid man ellers kun ser på fjernsynet. Her kan man virkelig nyde livet langt fra hverdagen. Med den skønne placering midt i den danske natur og tæt på stranden, sætter Gilleleje Badehotel rammerne til den perfekte getaway. Ikke mindst restauranten gør besøget det hele værd, her bliver der altid serveret kulinariske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Fredensborg Store Kro er en moderne kro, her er den klassiske krostemning skiftet ud med fantastiske kulinariske oplevelser. Værelserne fås både klassiske og moderne alt efter hvad man er til. Det er altså dig som er i fokus på Fredensborg Store Kro, hvilket gør opholdet til en oplevelse ud over det sædvanlige

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Rødvig Kro Og Badehotel giver dig en unik oplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten sikrer et ophold i topkvalitet morgen middag og aften. Du kan nyde de mange faciliteter hotellet har at byde på heriblandt pool og golf. Uanset hvilken form for ophold du er til, kan Rødvig Kro Og Badehotel klare det.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

På Herløv Kro er hygge og sammenværd i fokus, det bliver ført ud i livet af et fantastisk personale samt de skønne naturomgivelser kroen ligger i. Derudover tilbyder restauranten spise oplevelse på højt niveau, hvor de klassiske danske retter er i fokus. Stemningen Herløv Kro er helt unik, og er noget som man er nødt til at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Havgaarden Badehotel er et flot klassisk hotel, som sikrer total afslapning fra første sekund. Den underskønne natur som omgiver hotellet, sætter tempoet helt ned, sammen med restauranten som levere mad på højt gastronomisk niveau, er rammerne sat til et perfekt hotel ophold. Værelserne er klassik indrette i stil med resten af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro Og Hotel er en klassisk kro, det har holdt den gamle stil, her kommer du væk fra hverdagen og ud i den smukke natur. Restauranten giver dig nye kulinariske oplevelser, og i de klassiske omgivelser, bliver der skabt en uforglemmelig stemning. Det yderst professionelle personale gør dit ophold til en succes hver gang.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Med en smuk udsigt over Øresund, Køge Bugt og det gamle Dragør Fort ligger Dragør Badehotel. Et smukt hotel, med en klassisk facade som man kender det fra 1930’erne. Inde i hotellet finder man den samme klassiske stil dog med et moderne touch. Med et højt gastronomisk niveau, sikre Dragør Badehotel en formidabel oplevelse lige fra du kommer til du går.Badehotel. Et smukt hotel, med en klassisk facade som man kender det fra 1930’erne.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

Moxy-Copenhagen-Sydhavnen.jpg
Hotels.com

Moxy Copenhagen Sydhavnen

3.5/5

Moxy Copenhagen Sydhavnen er et moderne hotel, placere perfekt i København. Hele hotellets indretning er virkelig moderne og fyldt med kunst. Dette gælder også værelserne, som er meget stilrene. Hotellet tilbyder, blandt andet fitnesscenter, og cafe som sikrer du altid har styr på morgenmaden. På Moxy kan man altid regne med høj service fra personalet hele døgnet rundt, hvilket er gør dit ophold fuldstændigt trykt.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Best-Western-Hotel-Hebron.jpg
Hotels.com

Best Western Hotel Hebron

3/5

Det Best Western Hotel Hebron er et sikkert hit, uanset hvad programmet i København bringer. Med dets centrale placering kun få minutters gang til Strøgets og forlystelserne i Tivoli, er det perfekt placer i midtbyen. Hotellets komfortable og lyse værelser sætter en rolig og afslappet stemning, hvor der er tid til livet og hotellets personale er klar til at gøre dit ophold så behageligt så muligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel er et moderne hotel, som ligger i smukke naturlige omgivelser. Her er der mulighed for det hele, lige fra det aktive til fuldstændig afslapning. Du kan blandt andet nyde hotellets gourmet restaurant, som sikrer en spise oplevelse udover det sædvanlige. Hotellet tilbyder alle slags ophold, lige fra fuldt ud romantiske til en weekend gataway.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Hotel-Gilleleje-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Er du til strand, sol og havet? Så tag til Gilleje Strand hotel. Det historiske badehotel har sin charme helt tilbage fra 1896. Her kan du nyde udsigten over byens tage eller torvet fra din balkon. Her får du også oplevelser som livemusik som jazz og quiz. Det er et skønt sted med en klassisk stil.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Derfor skal I tage på kæresteophold på Sjælland

Sjælland uden København er som Østtyskland uden Berlin – mærkeligt og en virkelig dum ide. Men det skal slet ikke underspille, at der er mange fantastiske oplevelser man kan gøre sig på Sjælland, særligt som kæreste- eller venindepar.

Der er slotte, I kan besøge. Der er skove, I kan fare vildt i. Der er hele Nordsjælland med hyggelige byer og fantastiske strande. Der er kulturoplevelser ud over det sædvanlige. Og så er der byer som Helsingør og Roskilde, som bare skal besøges.

Leder du efter et veninde-ophold på Sjælland, vil det klart også være at finde. Luksus, intimitet og spaophold er ikke forbeholdt kærestepar – heldigvis.

Sjælland egner sig særlig godt til begge slags besøg. I kan slappe af det skønne landskab, der tillader ro og fordybelse. I kan tage ud at møde de sjællændere, der ikke er københavnere. De er ofte mere tilbagelænede og behagelige at snakke med.

Er I ikke helt overbevist, så kommer her nogle gode grunde til at finde et kæresteophold på Sjælland:

  • Unik og enestående danske natur
  • Små hyggelige og varme byer
  • Fantastiske kulturoplevelser
  • Spisesteder og strande i topklasse
  • Billigere end storbyen

En alt for ofte overset perle

Når nogen siger Sjælland, kommer resten af samtalen hurtigt til at omhandle København.

Det er uheldigt, for Sjælland er for skønt til blot at blive overset. Der er sommerhusområdet oppe ved Nykøbing Sjælland. Der er Gilleleje og byerne omkring, som ingen mening giver at overse. Der er den historiske by Helsingør, der desuden bringer dig hurtigt på dagstur til Helsingborg.

Nede sydpå finder du Lolland og Falster, som har deres egne enestående og unikke fortællinger. Her ser du marker så langt øjet rækker og fantastisk havudsigt.

Sjælland er perfekt til et kæresteophold, hvor I får set skøn natur, kulturoplevelser og masser til hinanden.

Hverken Sjælland eller Fyn må glemmes. Et veninde-ophold Fyn kan ligesom Sjælland være helt perfekt til jer to.

hyggeligt kæresteophold

Kærester, gode venner eller veninder

Et kæresteophold på Sjælland er for kærester. Men det udelukker ikke et veninde-ophold. Veninder som kærester søger også at komme væk sammen og få styrket forholdet.

Veninder som kærester ønsker at bruge noget tid med bare forkælelse med spa, massage, skøn mad og oplevelser. Man skal ikke være kærester for at give sig selv lov til selvforkælelse.

Det kræver ikke et kærestepar for at kunne nyde en frokost ved Roskilde Fjord. Ej heller kræver det romantik, førend en tur på vikingemuseum kan lyde interessant.

I det hele taget er der mange kulturoplevelser, der ikke behøver hånd i hånd og et kys i ny og næ. Dog bliver det sjældent mindre spændende at sejle på søen, floden eller besøge vikingeborge, når kæresten er med i hånden.

Slotte, skove og strande

Noget ret unik for Sjælland er de mange slotte. Du har Rosenborg Slot, Kronborg Slot, Vallø Slot, Dragsholm Slot, Marienlyst Slot osv. Og det er foruden de mange slotte i København.

Man kan virkelig mærke, at der i mange år var en konge, der trængte til ferie fra storbyen. Sjældent gik ferien til Jylland, ofte indenfor øens grænser.

Nok ikke fordi man ikke dengang havde lyst til et veninde-ophold Jylland, men mere fordi turen var en smule omstændelig uden vores smarte broer.

Foruden de skønne slotte, som I skal besøge mindst en af, når I har valgt jeres kæresteophold på Sjælland, er der strandene og skovene. Strandene er fantastiske på Sjælland. Det er ikke kun i Nordsjælland, men øst, vest, syd – og nord. Over hele Sjælland er der fantastiske strande, I kan dase rundt på – hvis det er den rette årstid.

Og så er der slet ikke nævnt de kæmpestore skove, der gemmer på mere vildt, end jyderne kan blære sig med. Der er rigeligt at gå til bords med, når turen går til Sjælland på kæreste- eller venindetur.

FAQ

Du har sikkert nogle spørgsmål til booking af dit ophold. Vi har forsøgt at besvare nogle på forhånd.

Hvorfor tage til Sjælland uden at besøge København?

Fordi Sjælland kan meget mere end bare at være kørerampe til København.

Fantastiske slotte, skove, kulturoplevelser og strande – bare for at nævne nogle kvaliteter, du finder på Sjælland uden Københavns indblanding.

Er det dyrt at booke et ophold i Nordsjælland?

Nordsjælland kan være i den dyrere prisrække. Men Nordsjælland er et stort område. Du finder ophold til samme priser, som du kan finde i resten af landet, hvis du leder lidt.

Hvad er den bedste kultureloplevelser på Sjælland?

Kronborg slot stikker helt klar ud. Men det er svært ikke også at nævne strandene og skovene, som pryder Sjælland, hvor end du kigger hen.