fbpx

Kæresteophold København

Se de mange romantiske kæresteophold i København 2024

”Du og jeg – blev forelsket i København”, sådan lyder ordene til Bent Fabricius Bjerres klassiker ”Forelsket i København”. Og sådan kan i tulle rundt og synge på jeres kæresteophold i København.

Byen er stor, emmer af liv, af kærlighed og romantik. I finder mad, barer, musik og kultur til enhver smag. Selvfølgelig skal I gå forelskede rundt i Københavns gader.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et hotel helt i topklasse, her er mulighederne uendelige, lige fra en dukkert med Københavns skyline som kulisse til kulinariske madoplevelser. Her bliver det klassiske elegant blandet med det moderne. På Villa spiller det hele, om det er morgenmaden eller hotellets faciliteter, er der aldrig en finger at sætte på noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel er placeret i hjertet af København, her er du tæt på alle de kendte seværdigheder. Bag hotellets røde murstens mure, gemmer der sig smukke faciliteter, som forener det klassiske med det moderne. Her skal du aldrig tænke på morgenmaden, den er klaret med lækker buffet, som altid vil starte din dag godt ud.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Du kan finde ro og varme på de hyggelige værelser, i spaen og ved pejsen i lobbyen. Du kan spise på tre forskellige, populære restauranter. På Hotel Kong Arthur kan du få alt, lige fra service så god at den minder om omsorg, til en nordisk morgenmad så bæredygtig at den næsten bliver rebelsk.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

71-Nyhavn-Hotel.jpg
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Hos 71 Nyhavn Hotel, er du i fokus, det kan man mærke fra første sekund, hvor personalet tager imod dig, herfra er der kun tilbage at nyde det. Dette bliver gjort endnu nemmere når du ser udsigten ud over Nyhavn havn. Her kan du nyde gastronomiske oplevelser i særklasse, det sker på hotellets egen restaurant, der altid sætter den rigtige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye-115-Hotel.jpg
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et hotel i topklasse, det blev i 2021 og gjort helt da de vandt prisen “Loved by Guests”. Dette er et bevis på det høje serviceniveau, du fornemmer lige fra du træder ind ad døren. På Rye 115 hyggeligt og hjemligt hotel, der altid får dig til være godt tilpas lige fra starten. Dens beliggenhed placerer dig i hjertet af København, hvor du ikke finder det bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen-Admiral-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel helt centralt, kun et stenkast fra Amalienborg og i gåafstand til alle de andre seværdigheder København har at byde på. Med de moderne og lyse værelser, er det svært ikke at nyde tiden på dit ophold. Her kan du nyde livet fuldt ud, med gastronomiske oplevelser i hotellets restaurant og drinks i baren og vågne med morgenmad på sengen.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb-Hotel.jpg
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel har med sin unikke placering i Tivoli, de smukkest faciliteter fra øverste hylde. Her kan man virkelig nyde livet. Det kunne bl.a. være på hotellets sky bar, eller i poolen placeret på taget, med udsigt over Københavns skyline. Du kan også nyde gastronomi i topklasse på hotellets restaurant, i flotte stilrene rammer.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Stå op for at se den smukke solnedgang over Øresund og nyd den forplejning der følger med et ophold på Marienlyst hotel. Her finder du også Marienlyst Beach Spa som tilbyder spaoplevelser ud over det sædvanlige med en fantastisk udsigt over stranden og Øresund. Derudover kommer der flere aftner underholdning med god live musik.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Copenhagen-Marriott-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Med udsigt over Københavns havn, ligger Copenhagen Marriott Hotel. Her er faciliteterne i top hele vejen rundt. De stilrene værelser med udsigt over København, giver dig mulighed for total afslapning. Hotellets restaurant tilbyder dig kulinariske oplevelser i topklasse. Marriott sætter altid de bedste rammer til et godt besøg i hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner Hotel er placeret centralt i Kødbyen i København. Her har du alt storbyen hvad storbyen kan tilbyde, indenfor kort afstand. Hotellets indretning, er rå men samtidig meget stilfuldt, her vil der altid være noget som fanger øjet. Værelserne er meget moderne, og giver dig en flot udsigt over København, her er der plads til gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Velkommen til et af Københavns dejligste hoteller. Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger kun 2 minutter fra Terminal 3 og er ideelt til spa- og madoplevelser for fritidsrejsende. Restaurantkoncept Kitchen & Table af Marcus Samuelsson tager dig med på en kulinarisk rejse, der perfekt forener nordiske ingredienser og lokale traditioner med smag af Manhattan.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Skodsborg Kurhotel kan du nyde en destination med alle de bedste ting i livet – alt fra udsøgt køkken, fantastisk landskab og aktiviteter til afslapning og kultur. Her kan du træne alene eller i klasser, mens deres 16 nordisk inspirerede, opvarmende og afkølende bade og saunaer i spaen er det perfekte sted at give din krop en pause.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor alt kan ske. Omgivet af fængslende natur. Lige meget hvad humør man er i kan de skabe det der passer til. Du får en ideel pause, der er helt skræddersyet til dig. Uanset om det er en afslappende massage eller sprøde bobler, du længes efter, er dette det rigtige sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel-Ottilia-by-Broechner-Hotels.jpg
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Ottilia by Brøchner Hotels ligger perfekt med sin placering i Carlsberg Byen, København, hvor moderne og klassisk bliver blandet smukt. Det moderne smitter især igennem på Ottilia, her er alle lokaler indrettet meget stilfuldt og man føler at man træder i en ny verden. Her kan du blandt andet nyde udsigten over Københavns skyline på rooftop baren, hvilket altid er et hit.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Scandic-Palace-Hotel.jpg
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel er placeret centralt i København, du har altså nem adgang til alle de oplevelser storbyen tilbyder når du vælger Scandic Palace Hotel. På hotellet er der adgang til mange faciliteter, bl.a. motionscenter og, lounge. Du kan hver morgen og aften også nyde skønne spiseoplevelser i restauranten hvor kødet er i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli-hotel.jpg
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Bag den ikoniske søjleindgang til Tivoli er et magisk univers med kultur og forlystelser skjult. Det er et univers, der kan gøre alle, både fascinerede og glade. Et univers, der glæder os, liver op i dine sanser, og giver dig en velfortjent pause fra de daglige rutiner. Her er der naturligvis integreret åndens detaljer i udsmykningen af ​​hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er hotel med et moderne look. Hotellet er placeret hjertet af København, hvorfra du let kan komme ud og se alle de oplevelser storbyen tilbyder. Du kan få sulten stillet på hotellets restaurant “The Grill”, her får du en spiseoplevelse med grill faget i fokus. Scandic Copenhagen er det perfekt valg der sikre dig de rigtige omgivelser til en getaway i hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Scandic-Front.jpg
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Scandic Front er perfekt placeret i Københavns midtby, så du altid er tæt alle oplevelserne som venter på dig i København. Værelserne er moderne indrettet, i et stilrent design. Scandic Front gør det nemt for dig at starte dagen godt ud, da der tilbydes morgenmad hver morgen, og om aftenen kan du nyde en middag i topklasse.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

phoenix-copenhagen.jpg
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Phoenix Copenhagen er centralt placeret i hjerte af København, dette giver rig mulighed for at få ser alt hvad byen har at tilbyde. Bag den klassiske facade finder du moderne værelser som dog har husket sin historie, der smuk bliver blandet ind i designet. har kan du få madoplevelser ud over det sædvanlige, og slut af på den klassiske bar.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

ac-bella-sky.jpg
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Hvis man er tid noget rigtig dansk design så er hotel AC Bella Sky Copenhagen noget for dig. Det smukke og centralt beliggende 4-stjernede designhotel AC er et ægte stykke dansk design. Her får du en fantastisk udsigt i hjørneværelser indrettet med dansk design. Her er der selvfølgelig heller ikke sparet på maden i restauranten hvor du får høj kvalitet

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel tager dig tilbage til en tid man ellers kun ser på fjernsynet. Her kan man virkelig nyde livet langt fra hverdagen. Med den skønne placering midt i den danske natur og tæt på stranden, sætter Gilleleje Badehotel rammerne til den perfekte getaway. Ikke mindst restauranten gør besøget det hele værd, her bliver der altid serveret kulinariske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the-square.jpg
Hotels.com

The Square

4/5

The Square er et smukt moderne hotel placeret i hjertet af København. Hotellets perfekt placering, gør du er tæt på alt storbyen har at tilbyde, samtidig kan du nyde drink med udsigt over Københavns skyline. Værelserne er flot indrettet i moderne stil, og med udsigt over Rådhuspladsen bliver det ikke bedre end på The Square.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Hotel Borupgaard er et af de bedste hoteller i Danmark. Hotellets vidunderlige spa og store restaurant gør dette hotel til det oplagte valg til en weekendtur eller en mini-pause. På Comwell Borupgaard skabes gourmetoplevelser ud over det sædvanlige gennem godt håndværk og brug af friske sæsonbetonede råvarer. Her er det en oplevelse man ikke vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Derfor skal I vælge et kæresteophold i København

København er ikke bare større end alle andre byer i Danmark. Den har også en x faktor, der gør turister fra hele klodens storbyer ekstatiske, når de taler om København.

Ofte vil de nævne det magiske Tivoli, der står uden sammenligning andre steder på jorden.

Derudover vil de mange parker ofte nævnes – at byen er så grøn. De skønne kanaler vil blive nævnt og helt sikkert Christianshavn.

Selvfølgelig vil også gastronomien benævnes. Det københavnske køkken er i absolut verdensklasse, hvad I ikke må undvære at smage på.  

Et kæresteophold på Sjælland uden et smut forbi hovedstaden kan også sagtens lade sig at gøre. Det store mekka af kultur og historie kan endda være en smule for larmende og støjende til nogle pars kæresteophold.

Hvis I ikke helt ved, om I er det til ene eller det andet. Så tænk på, at I skal vælge et kæresteophold i København, fordi:

  • København emmer af romantik
  • Gastronomien er i verdensklasse
  • Kulturoplevelserne er uendelige
  • De grønne områder er magiske
  • Tivoli kalder på jer

Alle danske veje fører til hovedstaden

Selvom man kan finde fantastiske veninde-ophold i Jylland, er der måske noget ved, at turisterne altid prioriterer København højest.

I hovedstaden finder du billedet på Danmark. Du finder scenerne fra Olsenbanden, fra Krøniken og – lidt uden for byen – Matador. Du finder Christiansborg, Amalienborg og den smukkeste danske kirke, Marmorkirken.

Det finder man ikke på selv det skønneste veninde-ophold på Fyn. Man finder meget andet, men ikke f.eks. de ikoniske billeder fra bådene i Nyhavn.

Du finder heller ikke den lille havfrue, Refshaleøen eller Nørrebros levende natteliv.

Alt dette finder du kun i København.

perfekt kæresteophold

Lækre restauranter, sjove barer og skønne kulturoplevelser

Hvis du tænker over det, er København perfekt til jeres kæresteophold.

I kan starte med en tur ud på en restaurant i indre by. Herefter tager I til en koncert, teaterstykke eller ud til Christianshavn og går aftentur langs kanalen.

Dagen efter tager I på Glyptoteket, Arket eller til Rundetårn. I følger det efter med en ny bydel – det kunne være Østerbro, Nørrebro eller Vesterbro – hvor aftensmaden indtages. Nu er valget mellem en drink på en bar eller et glas vin ned til vandet.

Skulle I sove længe den ene dag eller fortryde en aktivitet den anden, så er der masser af andre ting at tage jer til.

Skulle I blive irriteret over de mange valgmuligheder, så bliv på hotellet den dag. I kan altid bestille roomservice eller mad udefra og bare nyde jeres alenetid på værelset.

Tag din bedste ven eller veninde under armen

Turen til København behøver ikke være med din kæreste. Det kan også være et veninde-ophold. Det er måske ikke lige så sjovt at bruge hele aftenen på hotelværelset – eller måske er det.

I møder samme vilde, sjove, underlige, rare og kærlige by, om I er afsted som kærestepar eller venindepar. Vigtigst er det, at I tager afsted sammen og får en fantastisk oplevelse ud af det.

Venindeopholdet eller kæresteopholdet i København er en enestående oplevelse for jer.

FAQ

Sidder I allerede med en masse spørgsmål? Vi har prøvet at besvare nogle af dem for jer her.

Larmer København ikke for meget til et romantisk ophold?

Hvis I tager ind til Kødbyen efter midnat eller rammer ind i en landskamp. Så jo, dér larmer byen lige lidt for meget.

Men husk på, at selvom I er i den store by, kan I altid trække stikket og smide jer på hotelværelset.

Hvor kan vi spare penge på vores ophold til København?

Opholdet i København kan være en dyr affære.

Hvis ikke I har tænkt jer at bruge masser af penge med et bind for øjnene, så tjek op på tilbud, udsalg mm. Der er mange besparelser at gøre, hvis I indretter turen lidt efter de billige oplevelser.

Hvad SKAL I se i København?

Hvis I ikke allerede har set Tivoli, bør det klart gøres. Tivoli ved juletid er særlig populært. Der er flot pyntet op til jul med alverdens forskellige pynt – helt klart pengene værd.