fbpx

Kæresteophold Fyn

Fantastisk kæresteophold på Fyn i 2024

I skal holde jeres kæresteophold på Fyn. I hele Danmarks centrum finder du hyggelige gårdbutikker, lystbåde på havene og skønne restauranter med havudsigt. Sydfyn bliver hyppigt beskrevet som et af de smukkeste steder i vores skønne land. Det sydfynske øhav er enestående og er bestemt et besøg værd for veninde- eller kæresteparret.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Romantiske Ophold

3/5

Drømmer du og din dejlige kæreste om et romantisk kæresteophold på en hyggelig kro et moderne hotel eller sågar et eventyrligt slot? Så vil vi anbefale jer at tage et kig på de mange Go Dream Gavekort’s der er formentlig et som passer lige til jer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Broholm-Slot.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Det er næsten som at vågne i baronens seng. Broholm Slot tager ingen kompromiser, her genspejler al den statelighed, som var rammen om overklasseliv i det forgangne århundreder. Udstråling af smagfuldhed, møbleret med museumsstykker, lækre stoffer, billeder og andet inventar giver en stemning der kun kan beskrives som adelig. Nyd udsigten over voldgrav, park og beroligende landlige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Findes der noget mere romantisk end et yndigt gods? Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et eventyrligt sted oplagt til et kæresteophold. Nyd et ophold i godsets romantiske værelser og glæd dig til en gourmet middag i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot ligger på Sydfyn ved Fåborg. I området er de Fynske Alper og det Sydfynske Øhav, som er et besøg værd i sig selv. Men slottet her byder på mad i en overdådig kvalitet og med en stemning, der får en til at føle sig velkommen og værdsat, skaber det en unik atmosfære som man kan slappe af i.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Sinatur Hotel Storebælt ligger i Nyborg, smukt og ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys indendøre og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd også de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et hyggeligt luksushotel, helt ned til Lillebælt på Fyn. Et idyllisk ophold ved havnefronten omgivet af skov. Her tilberedes alle måltider med friske, sæsonbestemte ingredienser, og der bruges lokale leverandører så meget som muligt. Her ligger du også tæt på aktiviteter som hvalsafari, Odense zoo eller noget mere traditionelt som H.C. Andersens hus.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Gl.-Brydegaard.jpg
Hotels.com

Gl. Brydegaard

3.5/5

Gl. Brydegaard på Fyn er en sand lille oase, smukt placeret med skov, strand og eng lige i baghaven. Værelserne er indrettet enkelt, hvilket skaber ro og giver rum til fordybelse og ikke mindst en god nattesøvn. Her bliver det enkle og naturlige hyldet med respekt for lokale historien og et strejf af humor.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Milling-Hotel-Plaza.jpg
Hotels.com

Milling Hotel Plaza

4/5

Når I træder ind i det smukke Milling Hotel Plaza fra 1916, mærker I en helt særlig stemning. De har smagfuldt indrettet hotellet i gammel engelsk stil, der sammen med deres nærværende personale skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Hotellet er placeret lige i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og Odense slot hvilket ikke fås bedre.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Hotel-Odeon.jpg
Hotels.com

Hotel Odeon

4/5

Hotel Odeon er En perle i hjertet af Odense. Hotellet er en oase i den travle midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, her er i tæt på shopping og liv. Med lyd, lys, billeder og arkitektur bliver fantasien sat i spil – både i den fantastiske have og restauranten. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Laveste pris for 2 personer: 1.125 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot lige afsides men alligevel tæt, her kommer du uden tvivl væk fra hverdagen, og med den skønne natur slottet har omkring sig kan man hurtigt drømme sig væk til et andet univers. Her bliver der tilbudt kulinariske oplever på et andet niveau, som altid smager lige som det skal. Her kan du skabe minder for livet med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Comwell-H.C.-Andersen-Odense.jpg
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen Odense er beliggende i centrum af byen kun få minutters gang fra stationen, gågaden og H.C. Andersens Hus. Så uanset hvad du har brug, så er Comwell H.C. Andersen Odense det ideelle valg med 157 bekvemmelig og moderne værelser tæt på det hele. Her kan du blandt andet nyde hotellets restaurant som altid er et besøg værd.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Solbjerggaard.jpg
Hotels.com

Solbjerggaard

3/5

I bedste danske bondegårdsstil finder Solbjerggaard finder vi på Fyn. Under stråtaget finder vi hyggelige og søde værelser, som tager dig tilbage til en anden tid. Med en stor velholdt have kan du virkelig nyde den danske natur helt uden stress. Her tilbydes der hver morgen stor lækker morgenmad hvilket gør du altid starter dagen godt ud på Solbjerggaard.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

I dag kan du stadig kigge forbi for en drink på Hotel Ærø samt overnatte i et af deres charmerende værelser. Eller du kan nyde en lækker middag i den hyggelige restaurant Ærø, der serverer traditionelt dansk køkken af ​​fremragende kvalitet. Et værelse, der den dag i dag har en dragende effekt på nygifte og romantiske sjæle.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Stella Maris Hotel de Luxe er placeret i den underskønne danske natur med direkte udsigt og adgang til Østersøen. Her kan du komme ned i tempo og nyde livet, blandt andet med kulinariske oplevelser i fra øverste hylde. Hotellet er med sin klassiske indretning og statur en perle blandt de danske hoteller som altid er et besøg hver.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel har i over 150 år kreeret unikke og skønne hotel oplevelser og gør det stadig, de har erfaringen til at gøre de ophold helt perfekt og personalet er altid klar til at hjælpe dig med alt du kunne have brug. Her finder du spiseoplevelser udover det sædvanlige, og med en perfekt central placering ved havnen kan det ikke blive bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first-hotel-grand.jpg
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

First Hotel Grand er et moderne hotel, centralt placeret i Odense. her har du mulighed for det mest lige fra fitness til kulinariske oplevelser på hotellet restauranten. Hotellet har fundet en smuk balance mellem det moderne og klassiske, hvilket sætter den perfekt stemning til afslapning og hygge. First Hotel Grand er altid et besøg værd og sikkert valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

lunds-hotel.jpg
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel er et smukt og klassisk svensk hotel, her er de gamle rammer bevaret og forbedret, til at skabe en hyggelig samt stillet stemning. På Lunds venter der dig madoplevelser i særklasse, der altid er en god overraskelse. Overordnet er Lunds et sikkert valg da du kan være sikker på professionalitet og højt serviceniveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde på Fyn har store sydvendte værelser, en enestående udsigt fra restauranten og en skøn terrasse i første parket til Svendborg Sund. har er der mulighed for oplevelser for dig og dem du holder af i de skønneste omgivelser. Aktiv ferie eller ro og nærvær – Hotel Christiansminde i Svendborg på Fyn har det hele.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Skipperbyen Troense på Tåsinge er den rene idyl. med den mest pragtfulde udsigt over sundet og rig mulighed for at nyde et varieret måltid mad i den hyggelige restaurant med en udsigt som ingen anden. Kun 20 minutters kørsel herfra ligger Valdemars Slot og Egeskov Slot fra Hotel Troense. Det oplagte sted for historie.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Nyborg Strand Hotel er et stilrent og hyggeligt hotel, her er omgivelserne i top. Med direkte havudsigt og den skønne danske natur omkring en’ er der de helt rigtige rammer til at slappe og hygge. Her er der kulinariske opleves, lavet på hvad årstiden tilbyder, som vil slå benene væk under dig. Nyborg Strand Hotel sikre dig altid en god oplevelse med mange minder.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Gl.-Avernaes-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Gl. Avernæs Sinatur Hotel

3/5

Gl. Avernæs Sinatur Hotel tilbyder et ophold der tager dig til en anden tid. Hotellet har forende det moderne med det klassiske og det på en yderst smukt og stillet facon. Her kan du blandt andet nyde gastronomiske i særklasse, eller nyde en tur langs vandet med en du holder af. Uanset hvad du er til, er Gl. Avernæs Sinatur Hotel et sikkert hit.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet ligger en kort gåtur fra Nyborg Station og tilbyder gratis morgenmad og trådløst internet. Den maleriske udsigt over Storebælt gør det til det perfekte sted for afslappende aktiviteter som at træne på deres tennisbane eller svømme i dette luksushotels pool! Efter at have taget sig tid til at slappe af i saunaen før du smager lækker mad på In-House restaurant

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

best-western-hotel-knudsens-gaard.jpg
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

I klassiske omgivelser finder du Best Western Hotel Knudsens Gaard, inde bag forbandet som holder murerne samme finder du hyggelige lokaler, som er perfekt til enhver lejlighed. Indretning er gennemgående på hele hotellet hvilket sætter en stemning af hygge og samvær, der er helt unik for, i blandt smuk danske natur.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo-kro.jpg
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er en hyggelig og smagfuld oplevelse. Her kan du nyde udsigten over Kertinge Nor og en tilbagelænet stemning i restauranten. Omgivelserne på Munkebo Kro er flotte og der er en uhøjtidelig atmosfære med plads til hverdags hygge, afslapning og stil. Køkkenet spænder fra de klassiske danske kroretter til de mere moderne serveringer.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Frederik-VIs-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederik VI's Hotel

4/5

I underskønne natur omgivelser finder du Frederik VI’s Hotel, har kan du det mest, om det er golf eller gourmet, så finder du det her. Her tilbydes diverse aktive opleves, blandt andet på cykel og gåben. De klassiske rammer hotellet tilbyder, sætter en rolig og uformel stemning så du kan slappe helt af, og bare nyde livet i med dem du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 927 kr.

Derfor skal I vælge den lille ø i centrum af landet

Jo, et kæresteophold i København har en særlig stemning over dig. Et ophold i det sydfranske er bestemt heller ikke dumt. Men lad ikke den lille ø snyde, I kan se ind i jeres bedste ferie nogensinde.

Den lille ø har en magi over sig. Fyn er ikke som det store Jylland med de mange rapsmarker. Det er ikke som Sjælland med hovedstad og store skovområder. Fyn har en beskeden størrelse, men gør op for det med frugtplantager, små havne, lystbåde, brunsviger og fantastiske spiseoplevelser.

I skal vælge et kæresteophold på den smukke og spinkle ø, fordi:

  • Den byder på et enestående dansk landskab
  • Havne og lystbåde pryder øjet
  • Farten sænker sig på Fyn
  • Øhavet er uden sammenligning i hele landet
  • Strandene kalder på jer

Fyn er fantastisk med under 130 km i timen

Alt for ofte hører man kommentaren, at Fyn bare er noget, man kører henover. Hvor er det ærgerligt, at det skulle være sandt for nogen.

Fyn er meget mere behagelig og skøn, når den opleves på to gåben. Motorvejen gør slet ikke Fyn retfærdighed. Fra motorvejen ser man kun hurtigt det skønne Middelfart fra Lillebæltsbroen og begyndelsen af Nyborg fra Storebæltsbroen.

I ser ikke Fynshoved, Egeskov Slot, Hindsgavl Dyrehave eller nogen af de andre fantastiske seværdigheder, Fyn ligger land til. Derfor skal I bruge et veninde-ophold, hvor der sættes tid at til at komme ned i fart. Hvor I får lov til at fare vild i æblemarkerne på Fyn. Eller hvor I får forvildet jeg til den skønne ferieby, Kerteminde.

I kan selvfølgelig også tage på et lækkert veninde-ophold i Jylland. Det må bare understreges, at de laver væsentlig dårligere brunsviger, most, og at magien ved opholdet nok ikke er helt den samme.

strålende kæresteophold

Frugtmarker, hyggelige byer og lystbåde

Fyn har selvfølgelig også Odense, der meget velkendt er hjem for den afdøde forfatter H.C. Andersen. Hvis gamle hus altid kan besøges.

Fyns store by byder også gæsterne velkommen med gode restauranter, spillesteder, teatre og andre spændende kulturoplevelser.

Dog findes den særlige fynske magi ofte ude i de mindre og helt små byer. Her er tempoet langsommere, og her er tid til ro, fordybelse og romantik. En gåtur langs vandet eller inde i landet kan byde på et besøg ved en æbleplantage, hvor frugterne kan plukkes fra træerne. Der kan også købes noget lækkert most eller æblevin. I finder også nogle lækre genbrugsbutikker og måske en sejltur, hvis I er heldige.

På Sydfyn finder I hyggelige byer som f.eks. Faaborg, hvor I kan besøge en fiskerestaurant, mens I kigger ud på det skønne øhav. I kan tage en færge rundt mellem de små øer. I kan også bare tage et kig på strøget og søge hjem til jeres bookede massagetid.

Er pengene til det, vil en tur på Falsled kro være en perfekt måde at slutte turen af på den sidste aften.

Jeres kæresteophold kræver ro til kærlighed og intimitet

Det, I finder ude i de små hyggelige fynske byer, som I også finder på et kæresteophold på Sjælland, er ro og afslapning.

Et kæresteophold er en tur væk fra hverdagen, rutinen og det samme gamle hjem. Det er en ophold, hvor I kan opleve nye dele af Danmark og nye sider af hinanden. Der skal være ro og tid til lange snakke, som der skal være plads til en god flaske vin i den sene aftentime.

Dette uforstyrrede kæresteophold finder I på Fyn, rundt i de fynske yderkanterne. Ingen andre steder i landet er lige så behagelige og skønne at gå rundt og være småforelsket i.

FAQ

Vi har på forhånd prøvet at imødekomme nogle af de spørgsmål, der ofte stilles, når der bookes kæresteophold på Fyn.

Skal opholdet foregå på Sydfyn?

Hvis I elsker at stå op til en fantastisk udsigt ud over havet. Så ja, jeres tur skal gå til Sydfyn.

Øhavet syd for Fyn er absolut enestående. Kan I selv sejle rundt derude eller finde en dagstur, vil det være helt optimalt. Skønnere steder i Danmark er svære at finde.

Hvorfor skal I vælge et kæresteophold på Fyn?

Fordi et kæresteophold på Fyn er perfekt til parret, der ønsker ro, varme, lækker mad, god udsigt og skønne mennesker.

I kan både finde ro og vildskab på Fyn. Det er alt, hvad hjertet begærer.

Hvad koster et kæresteophold på Fyn?

Prisen varierer, alt efter hvor I skal hen, og hvad der skal inkluderes.

Gør derfor altid op med jer selv, hvad I faktisk får behov for. Det er dumt at betale mere for noget, I aldrig fik brugt – f.eks. spa, massage, pool mm.