fbpx

Gourmetophold Jylland

Bedste gourmetophold i Jylland 2024

Kom ud og forkæl dig selv med et fantastisk gourmetophold i Jylland. Et gourmetophold giver dig mulighed for at smage mad på øverste hylde fra den gastronomiske verden med tilhørende vinmenu. Hos Bedsteophold har vi nøje håndplukket de bedste gourmetophold i Jylland til dig. Udforsk dine muligheder her.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Fru Larsen Hotel
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel er et vidunderligt sted at nyde et dejligt ophold, her er altid god stemning og velsmagende mad fra de dygtige kokke i køkkenet. Hvis du værdsætter en fortrinlig middag med tilhørende vinmenu og elsker god service bør du overveje dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Filskov Kro
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro lidt udenfor Grindsted er toppen af poppen når det kommer til danske kroer, stemningen og servicen er fantastisk og kroens omgivelser nydelige. Nyder du at være aktiv er Filskov Kro et perfekt mach til dig her er nemlig fitnessudstyr og aktivitets tilbud.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal Kro
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på Skovdal Kro, her kan du se frem til dejlig mad i kroens smukke restaurant og til den hjertelige service som kendetegner Skovdal Kro. Hvis du er til små dagsudflugter kan du med fordel ligge vej forbi Jellingestenene nær kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser med udsigt over Norsminde Havn, der er rig mulighed for dejlige gåture i den smukke natur. Indendøre finder du en smagfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Maden på Norsminde kro er i sig selv noget man vil køre langt for at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Blot en stenkast fra det spektakulære vesterhavs bølger ligger Den Gamle Arrest helt centralt i Danmarks ældste by Ribe. Den smukke gamle by byder på hyggelige gader med gode caféer og butikker, som du kan nyde under dit ophold. Den Gamle Arrest byder på et skønt ophold med dejlig mad og en hjertelig stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Eventyrlige omgivelser og en fortrinlig stemning er noget du altid kan se frem til at opleve på Skrøbelev Gods. Der er kælet for de små detaljer og servicen er helt perfekt. Ligeledes er maden på Skrøbelev Gods helt vidunderlig og er noget man altid kan se frem til at få serveret af de søde tjenere.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambohus får du alt det, som du forbinder med et kro- og badehotelophold. Strand, vind, gourmetmad, sublime værelser og vidunderlig wellness. Værelserne er smukt indrettede, og de har modtaget prisen for “Bedste værelsesoplevelse” i 2020. Køkkenet byder på mad fra bunden, som kan være solid kromad eller fantastisk gourmet. Få hele pakken på din ferie, eller snup en dejlig weekend med til til forkælelse.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Nordjylland er virkelig hyggeligt. Der er nogle gode værelser i forskellige størrelser. De er hyggeligt indrettet, og der findes te- og kaffe-faciliteter på dem alle. Desuden er der også balkon eller terrasse i forbindelse med samtlige værelser. Restauranten har et varieret menukort. I sæsonen kan måltiderne nydes på terrassen. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Dronninglund Slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Schackenborg Slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell i Aarhus er et super moderne hotel med en sublim beliggenhed. Det imponerende højhus giver gæsterne den mest forrygende udsigt ud over byen og vandet. Værelserne er forskellige, og nogle af dem er familieværelser. Kæledyr er tilladt. Træn i hotellets træningscenter, nyd en drink i baren og slap af imellem dine oplevelser i Aarhus. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det dejlige spa-hotel i Vejle ligger i en stor og smuk hvid bygning. Hotellet er 5-stjernet, og her mangler ikke noget for et dejligt luksus-ophold. Den historiske bygning fra begyndelsen af 1900-tallet har udsigt ud over Vejle Fjord og den mest bedårende beliggenhed. På alle værelser står der Hästen-senge. Nyd det store og omfattende spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Nørre Vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

På det hyggelige Hotel Oasia Aarhus City kan du slappe af og hvile dig, eller du kantræne i det imponerende gode træningscenter. Beliggenheden er perfekt, og hotellets indretning er lys, venlig og meget nordisk. Samtlige værelser har luksusssenge fra Hästens, og på nogle af værelserne er der skønne designerstole fra Theselius og Kjærholm. Der er parkering og fri Wi-Fi. Som morgenmad er der buffet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Bramslevgaard
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Hjerting Badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Stemningen og stilen på Herting Badehotel er indbegrebet af et badehotel. Oplev det traditionelle strandhotel og det dominerende Vesterhav. Du får vind, en uendelig strand og det helt særlige lys, der hviler ud over horisonten. Ud over sublime måltider og hyggelige værelser til en, to eller hele familier så får du også spa og wellness her.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal i Aarhus er et historisk luksushotel. Det er byens ældste hotel og et af de absolut bedste. Den nyklassicistsiske bygning fra 1838 står stolt og flot i bybilledet. Bag de blyindfattede ruder gemmer der sig en indretning i udsøgt og luksuriøs stil. Der er balndat andet antikke møbleer, imponerende lysekroner og lignende. Der er dog også moderne indslag som fladskærms-TV, Wi-Fi og motionsrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Sevel Kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag på herregård, når du skal holde ferie eller weekend i Snekkersten. Den historiske bygning er omdannet til et moderne og velfungerende 4-stjernet hotel. Der er adgang til spa og deiverse behandlinger. Hotellets restaurant byder på både danske og internationale retter. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Tyrstrup Kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Dette indebærer et gourmetophold i Jylland

Vi ser en tydelig tendens til, at flere og flere danskere går op i mad. Mad er ikke bare noget, vi spiser for at overleve. Vi sætter derimod stor pris på de enkelte råvarer, hvordan de smager, og hvordan vi får det bedste ud af maden, vi spiser. Her er der også mange, der ofte tager ud og spiser for at forkæle sig selv med en god gourmetoplevelse.

Gourmetophold i Jylland kombinerer både en gastronomisk og kulinarisk oplevelse. Herudover er der tid til, at du kan være sammen med din bedre halvdel, veninde eller andre, som du holder af. Et gourmetophold indebærer som oftest også en overnatning. Derfor er langt de fleste gourmetophold at finde på de bedste hoteller, kroer og slotte i Jylland. 

vidunderlig gourmetmiddag i hyggelige omgivelser

Her finder du de bedste gourmetophold i Jylland

Er du på jagt efter et gourmetophold, så har vi gjort det utrolig enkelt og nemt for dig. Vi har hos Bedsteophold.dk nemlig samlet et overblik over de bedste gourmetophold i Jylland, som du kan vælge blandt. Her har vi nøje udvalgt og håndplukket de steder, som sætter en ære i god service, samt har en stor kærlighed til mad. De stiller sig derfor ikke kun tilfredse med, at det smager godt. De bestræber sig på, at du skal få en smagseksplosion, som også viser dig, hvad de enkelte råvarer kan. For at toppe din gourmetoplevelse, så kan vi røbe, at de gourmetophold på Sjælland og Jylland, som du finder her på siden udelukkende, handler med friske og lokale råvarer til madlavningen. 

Overvej at vælge dette gourmetophold

Der er mange interessante og ekstraordinære gourmetophold at vælge mellem. Her handler det om, at du bør gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst, når du skal vælge et gourmetophold på Fyn eller Jylland. Du kan f.eks. vælge et gourmetophold på et lækkert hotel i Aarhus. Du kan også vælge et gourmetophold i nogle naturskønne områder som f.eks. på et slot. Det afhænger af, hvad der tiltaler dig mest, og hvilke omgivelser, som du helst vil benytte dig af under dit ophold. 

Når du skal vælge et gourmetophold, bør det ikke udelukkende kun være maden, du sætter i fokus. I og med, at du får muligheden for at trække stikket, fra din sikkert travle hverdag, er det ideelt at få det optimale ud af den. Du kan enten vælge at tage en tur ind til byen for at shoppe, læse en bog på værelset, eller gå en tur i skoven med den, som du deler oplevelsen med. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem henvender gourmetophold sig til?

Et gourmetophold henvender sig ikke udelukkende til dig, som elsker gode madoplevelser og vin. En gourmetoplevelse kan også være for dig, som vil overraske din kæreste eller partner med en glædelig overraskelse. Det kan også være, at du trænger til at komme lidt ud med familien eller en anden person, som du holder af. Her er der en fantastisk mulighed for, at I kan få noget kvalitetstid sammen og en oplevelse, som I sent vil glemme.

Et gourmetophold kan også være et godt alternativ til en længere ferie. Det er som oftest også billigere med et gourmetophold end en udlandsrejse. 

Vi oplever, at der er mange, der bruger et gourmetophold som en gaveidé. Det kan hurtigt ende med at blive den bedste julegave eller bryllupsgave til det nygifte ægtepar.

Hvad er prisen for et gourmetophold?

Er du nysgerrig på, hvad prisen for et gourmetophold er, så er der som udgangspunkt ikke et entydigt svar. Prisen for et gourmetophold afhænger nemlig af, hvilken type af gourmetophold du vælger. Da der som regel er overnatning med i prisen, kan det også have en betydning, om du vælger et romantisk værelse på en kro, en suite på et slot eller et dobbeltværelse på et hotelværelse i storbyerne Aarhus eller Aalborg. Her vælger langt de fleste en weekend frem for en enkelt overnatning for at udnytte, at man nu endelig er afsted på eventyr.

Hvis vi alligevel skal forsøge at besvare spørgsmålet om prisen for et gourmetophold. Så kan du som tommelfingerregel godt forvente, at der kan være et prispunkt på et par tusinde kroner, når du vælger et gourmetophold. Prisen kan naturligvis svinge alt efter, om du bestiller opholdet i høj- eller lavsæson. 

Hvordan booker jeg mit gourmetophold? 

Der er, heldigvis, kun få ting du skal gøre, når du skal booke dit gourmetophold. Klik på reservér/læs mere på det ophold, du kunne tænke dig. Herefter kan du booke det antal overnatninger, du vi have – og selvfølgelig datoen.