fbpx

Wellnessophold Vestjylland

Bedste wellnessophold i Vestjylland 2023

Hvordan møder man bedst der voldsomme vejr og hav i Vestjylland? Hvor skal man søge hen, når historiens ildkampe og bunkere bliver for meget for hovedet? Hen til jeres wellnessophold i Vestjylland selvfølgelig. På et wellnesshotel kan I få renses sand, snavs og historien af jer og bare nyde at være i live med en, I holder særlig meget af.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf, spa, wellness og forkælelse nogle nøgleord, som du kan bruge, så er et ophold på Himmerland Golf og Spahotel en opkevelse for dig. Her kan du enten slappe af på eller uden for hotellet, eller du kan benytte nogle af de tilbud, som der bydes på. Det kan for eksempel være: golf i verdensklasse, wellness-spa eller behandlinger. Velegnet sted for par, familier og business.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Nordjylland er virkelig hyggeligt. Der er nogle gode værelser i forskellige størrelser. De er hyggeligt indrettet, og der findes te- og kaffe-faciliteter på dem alle. Desuden er der også balkon eller terrasse i forbindelse med samtlige værelser. Restauranten har et varieret menukort. I sæsonen kan måltiderne nydes på terrassen. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Tag ind på Strandhotellet Blokhus og nyd Danmark på et af de smukkeste steder. Værelserne fås i forskellige størrelser, og nogle af dem er med balkon eller terrasse. På hotellet er der en pool og en bar, og restauranten byder blandt andet på retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Der er fri Wi-Fi og parkering, og dit kæledyr er velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Tjek ind på Ruths Hotel i Skagen. Her kan du opleve et 5-stjernet hotel, som bare har det hele. Oplev Skagen og omegn, og pust ud imellem oplevelserne på det stilfulde hotel. Alle værelser har træguld, og mange har balkon eller terrasse. Fra nogle af værelserne er der udsigt ud over Skagerrak. Restauranten byder på gourmet-mad. Hotellets spa- og fitnessområde er gratis.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Derfor skal du vælge et wellnessophold i Vestjylland

Alle landsdele og –egne i Danmark er unikke. De har deres unikke historie, unikke natur og fortæller en lille historie om, hvad Danmark består af. Når man siger Vestjylland, er det formentlig mere sandt, end det er for andre landsdele. 

Vestjylland er de tyske turisters paradis. Her hersker Danmarks vilde natur. Her ligger Danmarks vilde historie gemt i form af store bunkere, som aldrig blev taget i brug, men nu ligger og bliver deforme i tidevandets hærgen på stranden. 

Selvfølgelig skal du til på wellnessophold i Vestjylland. Er du endnu ikke overbevist, så skal du tage af sted, fordi:

 • Naturen er uden sammenligning andre steder i landet
 • Synet ud i havets horisont stiller store spørgsmål 
 • De hyggelige feriebyer venter på jeres ankomst
 • Historien er vildere, end du havde regnet med
 • Familier elsker Vestjylland og Vestkysten

fantastiske wellnessoplevelser i Vestjylland

Find ro i de vilde natur-rammer

Naturen giver ro i sjælen. Sådan siger og skriver digtere, forfattere, præster, videnskabsmænd og nutidens citatplakater. Og sandheden er – at det er rigtigt. 

De naturlige rammer giver en vis ro, selv når naturen er voldsom, vild og larmende. Der er noget betryggende over det kaos, som vejret ved Vesterhavet kan være. Man kan føle sig lille og ubetydelig i forhold til det vejr, der kontrollerer udenfor. 

I vores daglige byliv tænker vi sjældent over vejret, der huser udenfor, medmindre det regner eller solen skinner. Ved Vesterhavet er vejret konstant noget, man forholder sig til. Det store hav ser vidt forskelligt ud, om det sner, stormer eller solen skinner. 

Det sætter hjernen og kroppen i en anden forbindelse med de naturlige omgivelser, når man skal overgive sig til dem. I byen kan man i langt større grad ignorere, hvordan vejret er udenfor – det kan man ikke i Vestjylland. 

Helt omvendt ser det voldsomme vejr ud, hvis man vælger et wellnessophold i Østjylland. Her er strandene omvendt som hovedregel rolige og uden bølger. 

Hvis du kommer til Vesterhavet, og der ingen bølger er, må noget være helt galt. 

Et mindeværdigt wellnessophold i Vestjylland

Med vejrbuen strækket helt op på vid gab, er det på tide at lukke den lidt til igen. Skønt er det at blive blæst omkuld i vestenvinden og mærke, man lever. Men skønt er det også ved strandene ved Vesterhavet eller sejlture i Limfjorden, når vejret byder på høj sol og mild vind. 

I det vejr er Vestjylland perfekt til at skabe sommerminder, som I aldrig vil glemme. I kan f.eks. tage et weekendophold med dans, hvor hele kroppen rystes efter en lang dag ved stranden. 

Selvom wellness lover massage, boblebade og stille forkælelse, kan I vel sagtens have noget sjov. Kroppen forkæler også sig selv ved at være aktiv, ved at røre på sig og ved at have det sjovt med dans. 

I vores lille land fylder historien for at danse ikke voldsomt meget. Vi ser Vild Med Dans og hylder brudevalsen. Ellers er det nok først efter et glas vin, at vi finder vej til dansegulvet. I hvert fald er det sådan, vi bliver set fra turister. Danskerne danser ikke. Medmindre de drikker, så danser de til gengæld vildt og voldsomt. 

Aktiviteter med historisk perspektiv

Dagen efter dansen på dansegulvet med en helt særlig person, skal jeres wellnessophold i Vestjylland finde noget andet at give sig til. 

Nu skal I se de bunkere, som reklametekster og skiltene i området hele tiden skriver om. Og gør dig klar til at blive overvældet – historien er vildere, end du regner med. 

Bunkerne blev bygget i Hitlers paranoia og de allieredes udnyttelse af denne. For ingen på kontinentet Europa vidste, hvor de allierede ville gå i land. Derfor er hele Vestkysten fuld af bunkere, som aldrig blev taget i brug. For som vi alle ved, gik de allieredes både i land i Frankrig. 

På et wellnessophold i Tyskland kan I få meget mere af den vilde historie. 

Se det danske wellnessland

Inden I smutter helt til Tyskland, hvorfor så ikke tage på et wellnessophold i Jylland. Landet i syd af Danmark er et af de mest særprægede egne, vi har. Her er sproget anderledes. Her er egnsretterne mere udbredte. Og her finder du igen en masse historier, som fortæller noget om, hvem danskerne virkelig er. 

Det gamle nordslesvigske område har en historie, som ikke mange danskere kender ud og ind – selvom året 1864 siger de fleste et eller andet. 

FAQ 

Vi har samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af wellnessophold i Vestjylland.

Hvorfor vælger et wellnessophold i Vestjylland og ikke et sommerhusophold? 

Det helt store spørgsmål, når i skal på wellnessophold. Hvorfor ikke vælge et sommerhus? 

Spørgsmålet er svært at besvare, for sommerhusene i Vestjylland er skønne, varme og en fryd at gøre ophold i. 

Dog har wellnessopholdet to kort ved hånden, som sommerhuset ikke har. 

 1. Ingen oprydning efter jeres udsøgte madoplevelse. 
 2. Selvforkælelse, som du aldrig kan finde i selv det mest overdådige sommerhus.

Hvordan finder jeg det rette wellnessophold i Vestjylland? 

Du sætter dig nogle krav til, hvad wellnessopholdet skal indeholde. Derefter leder du specifikt efter de hoteller, som indfrier dine krav. Lidt ligesom at lave en indkøbsliste, når du er nede at handle ind. 

Hvad skal vi se på Vestkysten?

 • Bunkerne op langs hele Vestkysten
 • De hyggelige fiskerbyer – som f.eks. Hvide Sande
 • Limfjorden 
 • Skønne strande 
 • Klittelandskabet
 • De gamle og stolte vestjyske kirker