fbpx

Wellnessophold Sjælland

Bedste wellnessophold på Sjælland 2024

Der findes et hav af skønne hoteller på Sjælland. Det er dog ikke alle sjællandske hoteller, der tilbyder adgang til en spa- og wellnessafdeling. Derfor er dine muligheder naturligvis begrænsede, hvis dit ønske er at tage på et wellnessophold. Heldigvis er det dog ikke mere begrænset end, at der er noget for enhver smag.

Ønsker du en afslappende stund på et wellnesshotel, er Sjælland derfor et oplagt sted at søge hen. Her finder du nemlig et stort antal hoteller, der alle har det tilfælles, at de har egen spa- og wellnessafdeling. Derfor er der naturligvis også et af disse hoteller, der harmonerer med de overvejelser, du har gjort dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et luksushotel, der ligger lige ud til kysten med sin egen strand. Mange af værelserne har havudsigt, og hotellets restaurant har den med forrygende panoramaudsigt ud over Øresund. Der serveres primært nordiske retter, og i forhold til morgenmaden byder menukortet på noget forskelligt. Der bydes på: pool, sauna, casino, bar og fri Wi-Fi. Fri parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Det eksklusive Skodsborg Kurhotel emmer af god stemning og lange stolte traditioner. Nogle af værelserne har udsigt ud over Øresund, som i øvrigt kan nydes fra hotellets restaurant. Af faciliteter kan blandt andet nævnes: pool, cykeludlejning, spa-område med sauna og mulighed for diverse behandlinger. Der er kaffe- og tefaciliteter på værelserne. Gratis parkering og Wi-Fi og adgang til privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Indloger jer på et rigtigt ægte slot i det nordsjællandske. Det lille smukke slot er fra det 18. århundrede, og fremstår nu fuldstændigt nyrenoveret. Fra værelserne er der udsigt til de skønne naturomgivelser. Der er en pool på stedet, og der arrangeres diverse aktiviteter hen over sommeren. Deltag i dem, eller læn dig tilbage og nyd dit ophold, mens du lader batterierne op.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Hotel Villa Copenhagen ligger helt centralt i hovedstaden, og der får hele 5 stjerner. Du får skønne værelser, fri Wi-Fi og lækker pool på tagterrassen. Herfra kan du nyde vandet, en drink og byens puls. Desuden er der mulighed for parkering – det er et stort plus. Morgenmadsrestauranten byder blandt andet på en varieret buffet og glutenfri morgenmad. Et klassisk smukt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Der er sjæl og historie i det berømte hotel, der ligger på Nyhavn nr. 71. Og helt sikkert en masse røverhistorier fra tiden helt tilbage i 1800-tallet – og op til nu. Historien kan mærkes alle vegne. Der er blandt andet fritliggende autentiske bjælker – samtidig med, at der er tale om et moderne hotel med alle faciliteter. Gæsternes kæledyr er velkomne. Der er parkering, hvilket ellers kan være helt umuligt på de kanter.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Bo i et fredet pakhus fra 1780’erne, når du besøger vores hovedstad. Den gamle bygning emmer af historie, og det ses ved flere originale detaljer, som er synlige. Det renoverede 4-stjernede hotel med den sublime beliggnhed lige ud til vandet er super charmerende. Der er gode store værelser og fri Wi-Fi. Desuden er der parkering, hvilket ellers er ret umuligt i centrum. Nyd dit ophold både i byen og på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Et arkitektonisk mesterstykke af et hotel. Det er, hvad der møder dig, når du ankommer til Comwell Klarskovgaard. Omkring hotellet finder du have og solterrasse – ud over den skønne natur og Storebælt. Slap af, nyd naturen og hinanden på og omkring hotellet. Værelserne er fine, restauranten alsidig og af høj kvalitet. Der tilbydes blandt andet: billard, tennis og cykeludlejning. Gratis Wi-Fi og privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Bo beskedent, men godt og super charmerende i Ryesgade. Du får alt det nødvendige til et dejligt ophold i København. Pæne værelser med virkelig gode senge, en omfattende morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Vil du gerne sidde udenfor, så er der mulighed for det både i den hyggeige have og på hotellets terrasse. Værelserne har forskellige størrelser, og nogle af dem er familieværelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Bo i en tidligere badeanstalt, der blev opført i 1903, når du besøger København. Det viser sig blandt andet ved de smukke marmorpiller, de buede lofter og den store loftshøjde. Hotellet ligger lige i hjertet af byen, og du har tæt til alting. Ud over den smukke historiske bygning så får du virkelig gode værelser, fri Wi-Fi og fri adgang til et godt træningscenter. morgenbuffeten er meget populær.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Der er simpelthen dømt 5 stjerner ud af 5 i forhold til et ophold på Skt. Petri Hotel i København. Alt er virkelig smagfuldt indrettet. Det gælder både vestibulen, restauranten og selve værelserne. Nogle af værelserne er med balkon. Du får fri Wi-Fi, parkering, te- og kaffe faciliteter på værelset og et super godt træningscenter. Nyd dit ophold i storbyen – også mens du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Tag på herregård, når du skal holde ferie eller weekend i Snekkersten. Den historiske bygning er omdannet til et moderne og velfungerende 4-stjernet hotel. Der er adgang til spa og deiverse behandlinger. Hotellets restaurant byder på både danske og internationale retter. På samtlige værelser er der kaffe- og tefaciliteter. Fri parkering ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Hotel Villa Strand rummer nogle gode værelser, og alt på hotellet er smagfuldt indrettet i en stil, der er tro mod husets alder. Der er lyst og venligt overalt. Du kan nyde udsigten over Kattegat og gå dejlige ture langs stranden. Badeværelserne er moderne indrettet. Der serveres kontinental morgenmad, og du kan nyde både kolde og varme drikke i baren.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Er du på gennemrejse i København, eller vil du bare gerne bo tæt på lufthavnen, så får du et dejligt hotel i højhuset, der rummer Clarion hotellet. Værelserne er moderne og velindrettede med store vinduer, der giver en fantaastisk panoramaudsigt over lufthavnen og Øresund. Slap af, mens du venter. Enten i hotellets spa og wellnessområde eller i motionsrummet. Nyd et godt måltid eller lidt til ganen i baren.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

På det historiske Kong Arthur Hotel i København mærker du historien samtidig med, at hotellet er fuldstændig moderne. Nyd et herligt måltid på hotellets restaurant, og besøg det omfattende spa- område og fitness-området. Bo i gåafstand til alle Købenahvns mange oplevelser, og pust ud på det stilfulde hotel.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nyd et afslappende wellnessophold på Sjælland

Mange oplever, at de rammer en mur. De mister motivationen, for at gå på arbejde eller passe studiet. Det er et tegn på, at kroppen har brug for en pause. Oplever du dette, er det vigtigt at lytte til din krop. Det kan du selvfølgelig gøre på flere måder, men en god måde at give din krop ro, er at tage på et wellnessophold.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være et kurophold. Bor du Sjælland, og har du blot brug for en rolig dag, er der et hav af wellness- og spasteder på Sjælland, hvor du kan købe et dagspas. Derved får du blot adgang til wellnessfaciliteterne i et døgn. Det betyder, at der er et utal af gode muligheder for wellness- spaophold Sjælland.

Vil du for alvor give din krop en pause, er et ophold dog den bedste løsning. Heldigvis er dette også noget, der er rig mulighed for. Faktisk finder du en lang række af landets bedste spa- og wellnesshoteller på Sjælland. Derfor er der selvfølgelig også noget, der lever op til dine krav – også i tilfælde af, at det skal være luksus.

Omvendt er det også muligt at finde wellnesshoteller, hvor prisniveauet er lavere. Derfor er det op til hver enkelt at vurdere, hvad de foretrækker i denne sammenhæng. Her er det vigtigt at være tro mod dig selv, da du naturligvis skal indlogere dig på et hotel, der tiltaler dig. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis.

wellness afslapning

Sådan finder du det rette wellnesshotel på Sjælland

Som angivet herover, er der mange wellnesshotellet på Sjælland. Derfor kan det være svært at finde det helt rette hotel. Heldigvis er der hjælp at hente herunder. Her kan du nemlig blive klogere på, hvordan du finder det helt rette hotel for dit vedkommende. Er du blot tålmodig, er du garanteret, at du kan finde et godt hotel.

Hvilke krav stiller du til wellnessfaciliteterne?

Det giver sig selv, at det vigtigste ved et wellnessophold og spaophold er, at du har adgang til de ønskede wellnessfaciliteter. Derfor skal dette også være i fokus, når du skal udvælge et hotel. Sørg for at kigge nærmere på de faciliteter, der er i deres wellnessafdeling. Der er nemlig stor forskel på faciliteterne hos de forskellige hoteller.

Når du skal vurdere et hotels faciliteter, er det vigtigt, at du har fokus på dine egne præferencer og krav. Det er ikke alle, der har de samme krav. Det er selvfølgelig også derfor, at der er forskel på de mange hoteller, da de hver især har fokus på forskellige målgrupper og personer. Vælg derfor altid med fokus på egne krav.

Har du ikke specifikke krav til faciliteterne, som du kan tage udgangspunkt i, skal du blot undersøge de enkelte hoteller og deres faciliteter. Derved skaber du et overblik over, hvad dine muligheder er. Efter at have gjort dette, er det nemmere at vælge det rette hotel. Heldigvis er der spahoteller på Sjælland for enhver smag.

Hvilke krav stiller du til hotelværelset?

Hvis der er tale om et ophold, har du sandsynligvis også en række krav til dit værelse. Derfor er det også noget, som du skal tage højde for. Det vil nemlig ikke være alle hoteller, der lever op til dine krav. Hvis du har i sinde at indlogere dig på et hotel, kommer du til at bruge et stykke tid på værelset – og det skal føles rigtigt.

Det kan være, at du har krav til værelsets størrelse, sengens kvalitet eller at der skal være et spabad. Det er op til dig selv, hvad du stiller af krav i denne sammenhæng. Derfor er der heller ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er selvfølgelig en fordel, da du ikke skal bekymre dig for, hvorvidt dine krav er forkerte.

I denne forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på, at de fleste hoteller har flere værelsestyper. Derfor er det ikke blot den almindelige værelsestype, der skal inddrages i dine overvejelser. Det er en god idé, at du også kigger på mulighederne for at indlogere dig i en suite e.l. De fleste hoteller har et hav af værelsestyper.

Hvilke ønsker har du til resten af hotellet?

De fleste har også andre ønsker til deres hotel. Det kan være alt fra, at det skal ligge et bestemt sted til, at det har en lækker restaurant. På lige fod med de to andre punkter, er det vigtigt, at det er dine egne krav, der er i fokus. Hvis du skal afsted med din partner, er det selvfølgelig vigtigt, at I begge føler jer tilpas.

Hvis du er i tvivl om, hvad du har af krav til dit hotel, er det en god idé at kigge lidt rundt. Ved at gøre det, vil du falde over en række faktorer, som du gerne vil have, at dit hotel lever op til. Det er dog vigtigt, at du ikke blot skal lave en lang liste over krav. Hvis du gør det, skal du også være klar til at betale for de mange krav.

Der er nemlig stor forskel på priserne hos de enkelte wellnesshoteller, som er at finde på Sjælland. Ikke desto mindre, er det vigtigt, at du er klar over, at der findes noget for enhver smagt og ethvert budget. Derfor er det også muligt for dig at finde et wellnesshotel i Jylland, der er helt perfekt for dit vedkommende.

wellness hygge

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold på Sjælland?

Der er mange gode grunde til hvorfor du skal nyde et wellnessophold på netop Sjælland, for ikke nok med at du her har mulighed for at kombinere dit wellnessophold med en storbysferie i København, så har Sjælland også utrolig meget flot natur som du kan nyde.

Hvornår er det bedst at nyde et wellnessophold på Sjælland?

Der er som sådan ikke et tidspunkt på året som er bedre for et wellnessophold på Sjælland, mange nyder at tilbringe et par dage på et wellnesshotel når efteråret og vinteren sætter ind og ens krop rigtig har brug for en omgang wellness og lidt ekstra kærlighed.

Hvor meget koster et wellnessophold på Sjælland?

Et wellnessophold på Sjælland koster 600-2.000 kr. prisen variere i høj grad alt efter hvornår du ønsker at tage afsted, hverdage er som regel billigere end weekender, ligeledes er der stor forskel på hvad der er inkluderet i de forskellige wellnessophold på Sjælland hvilket afspejles i prisen.