fbpx

Wellnessophold Nordtyskland

Bedste wellnessophold i Nordtyskland 2024

Et wellnessophold er en fortrinlig måde at slappe af på. Der findes et hav af danske hoteller, der har en skøn wellnessafdeling. Dine muligheder er dog ikke begrænset til danske hoteller. Der findes ligeledes et væld af nordtyske wellnesshoteller. Her kan du også indlogere dig, hvis du ønsker at koble fra.

Faktisk er der mange danskere, der drager til Nordtyskland, hvis de ønsker at tage på et wellnessophold. Det er der selvfølgelig flere årsager til. For de fleste er det et spørgsmål om, at der er penge at spare. Der er flere hoteller i den nordlige del af Tyskland, der er billigere at indlogere sig på, end det generelt er i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Vidunderlige Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et dejligt ophold på en hyggelig dansk kro eller et flot hotel? Så overvej om ikke det ville være det helt rette at købe et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af kroer og hoteller rundt omkring i landet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Det smukke alpehotel Alter Meierhof er en sand perle hele året rundt. Det 5-stjernede hotel har et meget stort spa-område og både en indendørs og en udendørs pool. Der er også mulighed for andre aktiviteter. Der er fx. et fitnessområde, tyrkiske bade, massage og mulighed for behandlinger. SAmtlige værelser er meget elegant indrettede, og der er en skøn udsigt derfra. Parkering og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Det moderne 5-stjernede design-hotel, som ligger meget centralt i Hamburg, byder på stilrene værelser af forskellige størrelser. Restauranten har et meget alsidigt menykort, og på sky-baren på 8. etage kan du nyde diverse drikkevarer og snacks. Slap af i hotellets spa-område, hvor der bydes på: swimmingpool, wellness, sauna, motionsrum, massage og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

The Ritz-Carlton Hotel i Berlin er et smukt indrettet 4.5-stjernet hotel. Stilen er eksklusiv og klassisk og alligevel moderne. Det populære og yderst centralt beliggende hotel er særligt populært blandt par. Værelserne har forskellige størrelser, kvalitetssenge, gratis Wi-Fi, te- og kaffefaciliteter. Kæledyr er velkomne. Du kan også nyde en tur i hotellets swimmingpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Der er noget stolthed over det 4-stjernede Gastwerk Hotel. Det stilfulde fabriks-agtige udtryk på ydersiden stemmer godt overens med det, du oplever indenfor. Den lidt rå stil kombiners med høj grad af hygge god smag. Der står nogle ekstra lange senge på værelserne, og du kan selv lave kaffe og te. Nyd det dejlige spa-område, og tilkøb evt. en skønhedsbehandling

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Et 5-stjernet hotel helt centralt i Berlin. Det er, hvad du får med dette luksushotel. Du finder værelser i forskellige størrelser, som alle er udstyret med kvalitetssenge. Der er alle nødvendige faciliteter på værelserne. Desuden byder Grand Hyatt Berlin på fri Spa & Fitness, som er placeret øverst. Der tilbydes massage og diverse behandlinger. Det er hotelophold på første klasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Tag på spa-ferie eller på en lille getaway på det 4-stjernede strandhotel. Overalt er der lyst fra havet og stranden. Indretningen er klassisk – ligesom hotellets facade. Værelserne er lydisolerede og har TV. På hotellet kan du for eksempel benytte de to pools, spa- og wellnessområdet, massagebehandlinger og noget godt til ganen. Morgenmaden er buffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

Der er noget enestående og nærmest kongeligt over dette slotshotel. Stemningen er royal og luksuriøs, og de 120 værelser har forskellige størrelser. Hotellet egner sig både til et romantisk getaway og til en ferie for børnefamilien. Børnepasning tilbydes. Gæster tilbydes vidunderlige måltider, wellness og diverse behandlinger. Der er både have og terrasse med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Stort og moderne hotel med 187 værelser i forskellige størrelser. Det er velegnet til familier, da tilstødende værelser kan tilkøbes. Du kan finde nogle gode fitness-faciliteter, dampbad og sauna på hotellet, og der er også flere dejlige terrasser med skøn atmosfære og flot udsigt. I hotellets lobby er der en pejs, som bidrager til hyggen. Atlantic Hotel Kiel er også velegnet til konferencer og lignende.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Bo på det flotte 4-stjernede hotel Centrovital. Det er et velfungerende spahotel med blandt andet: stor indendørs swimmingpool, fitnesscenter og mulighed for massage og diverse behandlinger. Kombiner et storbyophold med stor komfort og wellness. Fra hotellets alsidige restaurant er der en fantastisk udsigt ud over Spandauer-søen. Kæledyr er tilladt, og der er te og kaffe på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Den arkitektoniske perle fremstår som et stort og imponerende sejl lige ud til floden Weser. Her får du en overdådig udsigt fra samtlige værelser på det 4-stjernede hotel. Du kan nyde et dejligt måltid, benytte saunaområdet eller bare slappe af på hotellet. På 20. og 21. etage kan alle nyde panoramaudsigten over byen og floden.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Når du bor på dette centralt beliggende hotel, så får du samtidig en designmæssig oplevelse. Dets indretning er nemlig en skøn blanding af moderne kunst og noget meget traditionelt. Overalt ser du den iøjnefaldende art-deco stil. Desuden får du også et stort fitness- og wellness-område. Der findes værelser i forskellige størrelser. Det er et røgfrit hotel med moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

På Hotel Neptun er indretningen luksuriøs og stilren. Det gælder både arkitekturen, værelserne og de øvrige lokaler. Du får den skønneste udsigt ud over stranden og havet, og du kan svømme i hotellets swimmingpool før eller efter en lang dag som turist eller kursist. Hotellet er særligt velegnet til børnefamilier. Der er for eksempel mulighed for børnepasning eller børneaktiviterer.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Det smukke historiske Hotel Kaiserhof har 45 røgfri værelser. Værelserne kan have forskellige størrelser. Hotellet er meget velegnet til familier, og det ligger ganske centralt placeret. Der er både en terrasse og en have, så I kan også sidde udenfor, når I hygger jer. Du får gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Det femstjernede hotel i Lübeck fremstår smukt og funktionelt og spejler sig i floden Trave. Fra de velindrettede værelser har du den skønneste udsigt over floden og byen. Værelserne er ikke-ryger, og der er kaffe- og tefaciliteter på alle værelser. Kæledyr er tilladt. På hotellet er der gratis Wi-Fi og swinningpool.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Hele 5 stjerner ud af 5 får det idylliske Weissenhaus Grand Village Hotel. Det ligger lige ud til vandet, og det er som at komme til en verden af ro og smukke omgivelser, når du tjekker ind i den historiske bygning. Værelserne og suiterne er rummelige og meget smagfuldt indrettede. Restauranten har 2 Michelin stjerner, der er en sushibar, et bibliotek, et billardrum, et træningscenter, to pools og et spa-område.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Maritim Strandhotel Travemunde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Det moderne Maritim Strandhotel Travemünde er indrettet i et imponerende flot højhus, der ligger lige ud til stranden. Herfra er der en overvældende udsiggt ud over byen, havnen og Østersøen. Det har 4 stjerner. Værelserne er rummelige og på min. 28 m2. Der findes en pool og et godt spa- og wellnesscenter. Fra de 2 restauranter serveres der blandt andet morgenmadsbuffet og nordtyske retter og drikke. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Bo 300 meter fra standen, når du besøger Travemünde. Det smukke hotel fremstår som et klassisk lyst badehotel, og indvendigt er det ret moderne indrettet. Nyd stranden, eller benyt dig af hotellets faciliteter. Der er blandt andet: spa- og wellnessområde, 2 swimmingpools, træningscenter og tennisbane. Der er naturligvis også mulighed for mere afslappede aktiviteter. Parkering og fr Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Oplev dette eksklusive designer-hotel i Hamburg. Det er indrettet i et tidligere jernstøberi, hvilket er med til at give det en særlig stemning. Gæsterne får smukt indrettede værelser med kingsize-senge og et godt badeværelse. Øverst på hotellet finder du en dejlig sky-bar og fitness-udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Nyd et wellnessophold i Nordtyskland

Arbejder du hårdt til dagligt? I så fald er det vigtigt, at du også tager dig tid til at koble fra. Det er ikke alle, der husker at gøre det, og det er en skam. Hvis du kan mærke, at du har brug for at koble fra, er der et hav af måder at gøre det på. Der er dog ikke meget, der slår et wellnessophold i denne sammenhæng.

Har du et ønske om at indlogere dig på et spa- og wellnesshotel, er det vigtigt, at du ikke udelukker Tyskland som mulighed. Der er et væld af gode muligheder i det tyske land. Det er dog især i den nordlige del af landet, at det er værd at holde fokus. Her er hotellerne nemlig inden for kørselsafstand fra hele det danske land.

Der er rigtig mange danskere, der hvert år tager på et wellness- spaophold i Tyskland og i særdeleshed er Nordtyskland populært. Som tidligere angivet, er der mange, der gør det, fordi der er penge at spare. Det er dog ikke kun derfor. Det handler også om, at du kan finde mange smukke og luksuriøse hoteller. Derfor kommer du bestemt ikke til at mangle noget.

Hvad det også betyder er, at disse hoteller er sublime steder, hvis du har brug for et afbræk fra hverdagen. Hotellerne har nemlig glimrende faciliteter, der er udviklet specifikt med henblik på afslapning og ro. Derfor er du naturligvis også garanteret, at du kan få et velfortjent hvil, hvis du indlogerer dig på et sådant hotel.

Inviter din partner med på et wellnessophold i Nordtyskland

Det er ikke sikkert, at du har lyst til at tage på et wellnessophold selv. Det er de færreste, der har lyst til dette. Derfor vælger de fleste at gøre det til et ophold med deres partner. Derved er det ikke blot et afslappende kurophold, men også et ophold, hvor du og din partner kan nyde en romantisk og stille stund for jer selv.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle hoteller, der er lige romantiske. Det er nemlig ikke alle hoteller, der har haft fokus på dette i forbindelse med deres indretning af spa- og wellnessafdelingen. Derfor er det vigtigt, at I fx gør op med jer selv, hvorvidt det skal være et hotel med en klassisk eller moderne afdeling.

Begge dele er at finde i et stort antal i den nordlige del af Tyskland. Derfor skal I ikke være bekymrede for, om I kan finde et passende hotel. Det kan I, uanset hvilke krav og ønsker I har. Det er selvfølgelig også derfor, at man ikke bør gå på kompromis med sine ønsker. I stedet bør man fokusere på at finde det perfekte hotel.

Hvis du ønsker at overraske din partner med et wellnessophold, er det vigtigt, at du har kendskab til hendes eller hans ønsker. Har du ikke det, så kan det være svært at finde det rette hotel. Vil du gerne være på den sikre side, bør I finde jeres hotel sammen. Derved er I sikret, at I begge er glade for det hotel, der vælges.

bedste wellness

Sådan finder du det rette wellnesshotel i Nordtyskland

Som tidligere angivet, så er det ikke altid nemt at finde det rette wellnesshotel. Det er det slet ikke, hvis du har besluttet at tage til Nordtyskland. Det er der flere årsager til, men det skyldes dog især, at der er et væld af hoteller at vælge mellem. Derfor skal man være indstillet på, at det kan tage lidt tid at finde det rette hotel.

Omvendt er det dog også positivt, at der er så mange forskellige hoteller. Det medfører nemlig, at der både er noget for enhver smag og enhver pengepung. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, hvorvidt det kan lade sig gøre at finde et passende wellnesshotel for dit vedkommende.

Wellnesshoteller i Nordtyskland med vidunderlige wellnessfaciliteter

Der er relativt stor forskel på wellnessafdelingen hos de forskellige hoteller. Derfor er det også vigtigt, at du ved, hvad du stiller af krav til deres faciliteter. Hvad der menes med dette er, at du skal tage stilling til, hvilke faciliteter, du mener, at du har brug for. Det er dog ikke kun antallet af faciliteter, der bør have relevans.

Det er lige så vigtigt, at det er faciliteter og omgivelser, der er i god stand. Der er forskel på, hvordan spa- og wellnessafdelingerne tager sig du – både i forhold til stand og udseende. Husk dog, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert i denne anledning. Det er derimod en personlig vurdering, hvad der kræves.

Find et hotelværelse som lever op til dine krav

I og med, at det er et ophold, skal du selvfølgelig overnatte på dit valgte hotel. Derfor er det et værelse, som du kommer til at bruge en del tid på. Som følge af dette, er det også helt naturligt, at du stiller krav til, hvad dit værelse har at byde på. På lige fod med kravene til spafaciliteterne, er disse krav også individuelle.

Det kan være krav til dets størrelse, hvor det ligger på hotellet, og hvad værelset har af faciliteter. Fx er der mange, der gerne vil have eget spabad på værelset. Det er sådanne ting, du skal gøre op med dig selv, inden du går på jagt efter et spaophold med wellness Nordtyskland.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor nyde et wellnessophold i Nordtyskland?

Du skal nyde et wellnessophold i Nordtyskland, hvis du tænger til at slappe helt af og blødgøre kroppen i en fantastisk wellnessafdeling, ligeledes vil Nordtyskland være det helt rette valg hvis du ønsker at besøge vores naboer mod syd. 

Hvilket wellnesshotel i Nordtyskland er det bedste?

Der findes et utal af ufattelig gode wellnesshoteller i Nordtyskland, som alle har hver deres særpræg, men fælles for dem alle er dog at de har egen wellnessafdeling hvilket er et kæmpe plus for dig der er på udkig efter et wellnessophold, ta’ eksempelvis et kig på Alter Meierhof.

Hvor meget koster et wellnessophold i Nordtyskland?

Et wellnessophold i Nordtyskland koster 800-1.500 kr. prisen variere hovedsageligt alt efter hvilke faciliteter hvert enkelt wellnesshotel tilbyder samt hvad der er inkluderet i wellnessopholdet, er morgenmad, en god middag og et glas vin eksempelvis inkluderet i prisen vil det ligge i den dyre ende.