fbpx

Bedste weekendophold på Sjælland 2024

Har du brug for at komme væk? Så er et weekendophold for 2 på Sjælland sikkert lige noget for dig. For at det ikke skal være alt for besværligt for dig at finde et lækkert weekendophold, kan du benytte siden her. Her finder du de bedste weekendophold på Sjælland samlet på en og samme side.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods-2.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Drømmer du om et eventyrligt weekendophold med herskabelig atmosfære? Så vil du elske dette ophold på Ny Øbjerggaard Gods, stedet ligger i rolige naturskønne omgivelser med højt til himlen og med en gennemført moderne indretning i de flotte store rum med detaljer alle steder.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Kobaek-Strand-Hotel-1.webp
Leonora Holidays

Kobæk Strand Hotel

3/5

Kobæk Strand Hotel har det perfekte ophold til dig der elsker det smukke kig ud over havet, lyden af bølger og dejlige gåture. Hotellet ligger nemlig helt ned til havet med udsigt til Storebæltsbroen og havudsigt fra restauranten samt fra flere værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.398 kr.

Femoe-Kro-1.webp
Leonora Holidays

Femø Kro

2.5/5

Elsker du de autentiske danske kroer som emmer af historie og nostalgi? Så vil du synes rigtig godt om Femø Kro, stedet og stemningen er helt fantastisk. Maden der serveres i kroens restaurant er den dejlige mad man kender og udsigten fra restauranten ud over havet findes ikke meget bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel-Residens-Moeen-1.jpg
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et vidunderligt sted at nyde et ophold, her er store nydelige værelser og en fantastisk gård i midten af hotellet samt en fantastisk have. Stemningen på hotellet er skøn og servicen leveret af det søde personale er perfekt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Skroebelev-Gods-1-4.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er en eventyrligt og betagende perle på den hyggelige danske ø Langeland. Omgivelserne inde som ude er enestående og servicen leveret af det skønne personale er uovertruffen. Nyd et dejligt weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

marienlyst-strandhotel-1.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Med sin smukke beliggenhed ud til Øresund er Marienlyst strandhotel et fantastisk valg til et weekendophold på Sjælland. Med sin afslappede stemning, fantastiske værelser og endda kasino er Marienlyst strandhotel altid en oplevelse værd. Snyd heller ikke dig selv for en tur i det dejlige spa område med både pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-2.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg ligger ganske tæt på stranden ud mod Øresund i et ikonisk hvidt byggeri. Dette giver gæsterne på hotellet en fantastisk udsigt fra de dejlige lyse værelser. Derudover har hotellet egen restaurant, et fitnesscenter, mødelokaler og naturligvis et veludrustet spa område med pool. Kort sagt et perfekt valg til et weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er 3 stjernet hotel, der er som skabt til et lækkert ophold hvor god mad er i højsædet. Hotellet har dejlige lyse værelser, et forretningscenter med mødelokaler og naturligvis den fantastiske restaurant, hvor man kan indtage både den dejlige morgenmadsbuffet og meget mere. Det er altså en herlig hotel oplevelse på Sjælland for enhver.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold-kragerup-gods.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Vil du gerne have et weekendophold på Sjælland i helt fantastiske omgivelser, så skal du overveje at vælge Kragerup gods, hvor man virkelig kan mærke historiens vingesus. Hotellet har hele 57 smukke værelser, egen restaurant der serverer lækker gourmetmad og naturligvis en masse spændende faciliteter for alle hotellets gæster. En oplevelse du aldrig glemmer.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

sauntehus-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus slotshotel ligger i helt fantastiske omgivelser omgivet af skov marker og meget mere. Slotshotellet har en skøn og smuk restaurant, hvor man kan indtage sin mad efter en lang dag. Værelserne er eksklusive og smukt indrettede, så man som gæst nærmest føler sig som en kongelig. En dejlig lokation til et weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-3.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et smukt og idyllisk slot, hvor man med fordel kan bestille et weekendophold. Oplev den enestående stemning på dette vidunderlige hotel, dermed siden 59 smukke værelser, hele 2 restauranter samt bar og lounge har noget for enhver smag. Derudover kan du slappe af i wellness området eller tage dig et hyggeligt spil golf.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-1.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hvis du er interesseret i autentisk badehotel stemning er det dejlige hotel Bretagne det perfekte valg. Her får du en beliggenhed ganske tæt ved Hornbæk Strand, hvor du kan nyde dit weekendophold på Sjælland. Hotellet har smukke værelser med hyggelig indretning, egen restaurant der serverer både nordiske og franske retter, og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-2.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard i Snekkersten er et af de hoteller, som man absolut ikke bør snyde sig selv for. Beliggende i en gammel herregård er det en eksklusiv hotel oplevelse for de kræsne gæster. Hotellet har naturligvis alle de faciliteter man forventer og dertil kommer det lækre spa område, hvor man bliver forkælet efter alle kunstens regler.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

comwell-soroe.jpeg
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell Sorø er et eksklusivt hotel beliggende nær skov og med en skøn udsigt ud over Sorø sø. Hotellet bryster sig af sine smukke minimalistiske værelser, egen restaurant med en fantastisk udsigt og enestående mad, samt en masse andre faciliteter for hotellets gæster. Det er kort fortalt et fantastisk valg til et dejligt weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Ascot-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Hotel Ascot Copenhagen er et klassisk hotel, der med sin beliggenhed i hjertet af København er som skabt til et ophold for de kræsne gæster. Hotellet byder på alle de moderne fornødenheder og naturligvis smukke værelser hvor man kan slappe af efter en travl dag i vores smukke hovedstad. Især penthouse lejlighederne med egen tagterrasse giver den bedste udsigt over byen.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Villa-Copenhagen-1.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er dejligt hotel i hjertet af København, der er som skabt til romantiske weekendophold på Sjælland. Der er noget for enhver smag som for eksempel et moderne fitnesscenter, en lækker eksklusiv sauna, for slet ikke at tale om den populære pool på hotellets tag. Det er altså en hotel oplevelse af de allerbedste.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Indrettet i en smuk og klassisk rødstensbygning er det 4 stjernede hotel Sørup Herregaard i Ringsted altid et besøg værd for dem, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hotellet byder på alt fra egen restaurant til indendørs swimmingpool og sauna. Derudover kan man spille minigolf, benytte hotellets mødelokaler eller bare slappe af på sit hyggelige værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Frederiksdal-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Ved bredden af mølleåen kun 2 km fra Bagsværd sø finder du Frederiksdal Sinatur hotel, der er et eksklusivt og luksuriøs sted som skabt til et weekendophold på Sjælland. Hotellet har en elegant restaurant med lækker dansk mad og byder på en masse spændende aktiviteter for sine gæster. Der er altså masser at komme efter for den kræsne gæst.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Scandic-Falkoner-1.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Det elegante hotel Scandic Falkoner ligger på Frederiksberg og venter blot på at du tjekker ind. Hotellet er indrettet med dejlige og hyggelige værelser, og har desuden fremragende service. Indtag lækre måltider på hotellets restaurant eller snup en kold drink i cocktailbaren. Du kan også få bevæget kroppen lidt i hotellets moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

dragsholm-slot-1.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et fantastisk hotel, der ligger i det naturskønne område ved Odsherred. Det gamle slot danner rammen om et moderne hotel, hvor man vil kunne få et fantastisk weekendophold i det sjællandske. Der er en Michelin restaurant på stedet, hvilket altid er din garanti for fantastiske måltider. En sand perle af et hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Med en perfekt placering ned til stranden finder man det smukke Helenekilde Badehotel, der giver dig den autentiske badehotel oplevelse. Hyggelige værelser i flere størrelser, enestående badestrand og rigtig god mad gør, at du vil kunne få et fantastisk weekendophold på Sjælland, både for dig selv men også sammen med din familie.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Kirstine-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine i Næstved er et skønt hotel, der er beliggende i et gammelt smukt bindingsværkshus, hvilket giver en helt unik og utroligt hyggelig stemning. Det er 4 stjernet hotel med hele 56 værelser. Hotellet har naturligvis egen lækre gourmet restaurant, en bar og wellness område, hvor du kan nyde livet i indendørs og udendørs pool. spa eller fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Skt.-Petri-1.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

I Københavns populære latinerkvarter finder man det dejlige Skt. Petri hotel. Det er et trendy og komfortabelt hotel med dejlige værelser, en lækker restaurant der serverer nordiske retter, samt en hyggelig cocktail bar og cafe. Derudover har man som gæst i penthouse suiterne adgang til både sauna boblebad og tagterrasse. Kort sagt en fantastisk hoteloplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

gilleleje-badehotel-1.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

I en smuk gammel bygning fra 1908 med beliggenhed højt i landskabet finder man det eksklusive Gilleleje Badehotel. Hotellet ligger med en fantastisk udsigt ud over Øresund og har dejlige værelser med hyggelig indretning. Derudover har hotellet egen restaurant og et spa område, der omfatter både en sauna og en jacuzzi. Få et lækkert weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Få et vidunderligt weekendophold på Sjælland på Fredensborg store kro, der byder på en afslappet stemning og enestående service fra det venlige personale. Fredensborg store kro har naturligvis egen restaurant med en varieret menu tilberedte dygtige kokke. Der er desuden en dejlig bar og andre faciliteter for hotellets gæster. Der er desuden fri parkering samt Wi-Fi på værelserne.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro og Badehotel

3/5

Tæt på stranden ned en fantastisk udsigt over Østersøen finder man den hyggelige Rødvig Kro og badehotel. Med hele 16 værelser, der er alle er hyggeligt og stemningsfuldt indrettet er det som skabt til et weekendophold på Sjælland. Som gæst får man adgang til en lækker morgenmadsbuffet og smuk natur lige udenfor døren. Et perfekt hotel til enhver lejlighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

herloev-kro.jpg
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

I centrum af Herlev finder man det hyggelige Herløv kro og hotel. En smuk gammel bygning fra det 19. århundrede danner rammen om dette hyggelige hotel, der byder på en uformel stemning. I hotellets restaurant kan man få serveret mange forskellige danske retter og hotellet har selvfølgelig også egen bar hvor man kan få en dejlig drink.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Trænger du til et weekendophold på Sjælland så bør du overveje at booke et ophold på Havgaarden Badehotel. Her får du den helt rigtige badehotel stemning i et af de 18 smukke værelser. Der er naturligvis en dejlig restaurant på stedet, som serverer lækker mad og bagefter kan man altid tage en dejlig spadseretur på stranden lige ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

gerlev-kro-og-hotel.jpg
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev kro og hotel er et utroligt hyggeligt og charmerende sted at tage på weekendophold. I en smuk gammel bygning med bindingsværk og stråtag. Det er en lille kro med 20 værelser, men der er stadig både restaurant, have og terrasse. Et rigtig hyggeligt sted at tage hen sammen med én man holder af eller sågar hele familien.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Dragør badehotel blev bygget for over 100 år siden i 1907 og trods flere renoveringer får man som gæst stadig den ægte badehotel stemning. Det er et utroligt rart sted med hele 32 værelser, hvor man som gæst altid føler sig velkommen takket være det venlige personale. Et rigtigt godt hotel hvis man ønsker et dejligt weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved hotel ligger i en vidunderlig smuk bygning fra 1660 på Strandvejen i Charlottenlund. Herfra har man adgang til nogle af landets bedste badestrande, hvor man kan tilbringe en dejlig dag. Hotellet har naturligvis egen restaurant, hvor man kan nyde fantastisk mad tilberedt af dygtige og professionelle kokke. Kort sagt et luksushotel for de kræsne gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Tag på et weekendophold på Sjælland med børn eller uden

Du kan tage på et weekendophold på Sjælland med børn, men du kan også gøre det uden børn. Det kommer helt an på, hvad du foretrækker. Der er rigtig mange steder, der hilser børn velkomne. Men der er ydermere weekendophold på Sjælland, der er forbeholdt voksne. 

Derfor bør du sørge for, at du har helt styr på, om børn må komme med på det pågældende ophold eller ej. Det vil være meget ærgerligt at ankomme og derefter finde ud af, at børn ikke må være der.

Et weekendophold på Sjælland med børn er den perfekte weekend, hvis du ønsker at have tid til at være fuldt koncentreret om børnene. Der er nemlig ikke en masse praktiske opgaver, der skal ordnes, så de tager fokus fra dine børn. 

Det betyder, at I som familie kan få en masse kvalitetstid sammen, hvor I laver det, I holder af. Sørg for at tjekke ud, om der er aktiviteter for jer som familie på stedet eller i umiddelbar nærhed af stedet. Så er du nemlig velforberedt i forhold til et weekendophold med børn

Når det kommer til et weekendophold for 2 på Sjælland uden børn, er det en perfekt måde at komme lidt væk fra dagligdagen. Når der hverken er børn eller diverse pligter, du skal tage dig af, kan et weekendophold være med til at give dig en masse fornyet energi. Det er ydermere en rigtig god måde, hvorpå to voksne mennesker kan have alt den tid til hinanden, som de har brug for.

fantastisk sted på Sjælland

Få fornyet energi med et luksus weekendophold på Sjælland

Der er ingen tvivl om, at et luksus weekendophold på Sjælland vil give dig en masse fornyet energi. Men hvad er et luksus weekendophold egentligt for noget? Det kan være meget forskellige ting, da begrebet luksus kan forstås på flere måder. 

For nogle er det den rene luksus at slippe for alle de gøremål, der skal udføres i dagligdagen. Andre har det derimod sådan, at det kun er luksus, hvis det er muligt at få en massage og benytte sig af spafaciliteter. Desuden er der nogen, der kun bruger ordet luksus, når der er tale om god mad. 

Uanset hvad du anser for luksus, får du fornyet energi med hjem i weekendtasken, hvis du vælger det rette weekendophold på Sjælland for dig. Kigger du udvalget af weekendophold igennem her på siden, finder du helt sikkert et ophold, der kan opfylde lige præcis dine ønsker og behov.  

Et gourmet weekendophold på Sjælland er perfekt for alle madentusiaster

Elsker du bare at spise god og veltilberedt mad? Så skal du tage på et gourmet weekendophold på Sjælland i stedet for et almindeligt weekendophold. Når der står gourmetmad på menuen, kan både du og dine smagsløg godt begynde at glæde jer helt vildt. 

Kokken på stedet vil nemlig kræse for din aftenmenu efter alle kunstens regler, så det bliver en uforglemmelig smagsoplevelse for dig. Indeholder dit weekendophold i Jylland eller på Sjælland en gourmetmenu, kan du regne med, at der er fokus på lige præcis maden. Alt andet, såsom værelset, omgivelserne og servicen, er naturligvis også i topklasse, så der er absolut intet, du behøver at bekymre dig om.

Det er nok en god idé, at du sørger for lidt ekstra plads i maven, når du skal gennem en hel gourmetmenu. Sådan en menu kan sagtens indeholde en hel del retter. Sæt derfor også ekstra god tid af til spisningen, når du er på et weekendophold på Sjælland med gourmetmad.

Tag din partner under armen på et romantisk weekendophold på Sjælland

Det kan virkelig sætte fut under romantikken, når du tager din partner under armen for at tage på et romantisk weekendophold på Sjælland. Denne type ophold findes der rigtig mange af, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at tage af sted. 

Det vil være godt for alle par med en hel weekend, hvor I bare kan kigge hinanden dybt i øjnene konstant. På et weekendophold på Fyn eller Sjælland kan du være tæt på din partner hele tiden og bare hygge, snakke, lytte og have romantisk samvær. Lyder det ikke bare helt fantastisk?

Forkæl jer selv med masser af bobler, få en parmassage, udnyt spafaciliteterne, spis lækker mad og meget mere. I skal blot sørge for, at I ser hinanden dybt i øjnene så meget som muligt. Der bliver sørget for alt andet for jer på bedste vis. Det er helt sikkert et weekendophold, du aldrig vil hjem fra.  

Nydelig gåtur i København

Få et godt tilbud på et weekendophold på Sjælland

Er du ude efter et billigt weekendophold på Sjælland, så er der faktisk mulighed for, at du kan finde det en gang imellem. For at få et godt tilbud på weekendophold på Sjælland er der flere ting, du kan gøre. 

Du kan starte med at finde et weekendophold på Sjælland, du kunne tænke dig at komme på. Når du har fundet det, kan du tilmelde dig stedets nyhedsbrev. Derved vil du altid være blandt de første, der får en god weekendophold på Sjælland deal. Men husk på at du nok skal bestille det billige weekendophold ret hurtigt, da du med garanti ikke er den eneste, der får nyhedsbrevet og derved tilbuddet. 

Får du ikke gevinst ved hjælp af nyhedsbreve, er der andre muligheder. Du kan kigge på forskellige dealsites. Her kommer der nemlig nogle gange rigtig gode tilbud på weekendophold på Sjælland. Falder du over sådan et glimrende tilbud, skal du igen ikke tænke over det alt for længe. Der er nemlig rift om de billige weekendophold på Sjælland, der udbydes på forskellige danske dealsites. Så tag en rask beslutning i forhold til, om det er et tilbud for dig eller ej.

Weekendophold på Sjælland med masser af attraktioner

Hvis du i forbindelse med dit weekendophold i Sjælland gerne vil opleve andet end at opholde dig på stedet, kan du sagtens det. Hvad du kan opleve, kommer naturligvis an på, hvor på Sjælland du opholder dig. 

Men der er uden tvivl et eller andet, du kan tage dig til, da der findes mange attraktioner og seværdigheder på Sjælland. Du kan blandt andet opleve:

  • Forlystelsesparker: Tivoli, Bakken, BonBon-land, Sommerland Sjælland m.fl.
  • Museer: Ny Carlsberg Glyptotek, Louisiana Museum of Modern Art, ARKEN Museum for Moderne Kunst, Nationalmuseet m.m.
  • Dyreparker: Zoologisk Have, Monkey World, Nordsjællands Fuglepark, ZooPark Sydsjælland, Pangea park m.m.
  • Gallerier: Galleri Strandgården, Tuse Næs Kunsthåndværk, Galleri Nakke Hage, Galleri Syd m.fl.
  • Kirker: Roskilde Domkirke, Herlufsholm Kirke, Marmorkirken, Frederiksborg Slotskirke, Grundtvigs Kirke, Gavnø Klosterkirke m.fl. 
  • Slotte: Rosenborg Slot, Kronborg Slot, Christiansborg Slot, Vallø Slot, Dragsholm Slot, Sorgenfri Slot m.fl. 
  • Haver: Botanisk Have, Birkegårdens Haver, Hørsholm Slotshave, Amaliehaven, Den Magiske Have m.fl.
  • Naturoplevelser: Skovtårnet, Amager Fælled, Jægersborg Dyrehave, Stevns Klint, Susåen, Faxe Kalkbrud m.m.

Ovenstående oplevelser er naturligvis kun en meget lille del af alt det, du kan opleve. Men du kan få en fornemmelse for, at der er noget for enhver smag. Så har du trang til oplevelser, er der masser at få under dit weekendophold på Sjælland.

Få et overblik over weekendophold på Sjælland

Har du brug for det helt store overblik over alle de bedste weekendophold på Sjælland? Så er du landet på den helt rigtige side. 

Hos Bedsteophold.dk har vi nemlig gjort os meget umage med at finde alle de lækreste weekendophold på Sjælland. Det har ligget os meget på sinde, at det skal være nemt for dig at finde frem til dit næste weekendophold i en ruf.

Vi vil meget gerne gøre det nemt for dig, da mange har en ekstra travl hverdag. Det betyder, at der ikke er den store tid til at kigge efter et godt weekendophold på Sjælland, når det er tid til at komme afsted. 

Så benyt dig af chancen for at finde et weekendophold her på vores side. Vi håber, at vi bliver din foretrukne side, når du skal finde et weekendophold på Sjælland.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme på et weekendophold all inclusive på Sjælland?

Du kan nærmest ikke slippe for at komme på et weekendophold all inclusive på Sjælland. Det bliver bare ikke kaldt for noget med all inclusive. Hvis du kigger på, hvad der er inkluderet i et weekendophold, er det typisk al maden. Der kan desuden være inkluderet kaffe og kage samt en vinmenu. 

Hvor får jeg fat i et last minute weekendophold på Sjælland?

Hvis du skal have fat i et last minute weekendophold på Sjælland, kan du kigge på vores udvalg af weekendophold her på siden. Klik dig videre ind på de respektive steders hjemmesider for at se, om der er flere pladser tilbage. Du kan med stor sandsynlighed finde et eller andet weekendophold ved hjælp af denne metode.

Er det muligt at finde et weekendophold med musik og dans i Sjælland?

Der er gode chancer for, at du kan finde et weekendophold med dans og musik her på vores side. Du kan endda være så heldig, at der er en revy på et weekendophold, hvis du tager af sted i den rette periode. Så klik dig videre ind på de forskellige weekendophold for at se, hvad de kan tilbyde dig.

Hvordan finder jeg frem til en overnatning på Sjælland?

Der er mange muligheder, når det kommer til en overnatning på Sjælland. Du kan eksempelvis vælge at tage på et weekendophold på Sjælland. Derved er du sikret en overnatningsmulighed. Du kan også tage på et romantisk ophold, et kroophold, et hotelophold og lignende, når du er på et kort ophold på Sjælland.