fbpx

Bedste weekendophold i Nordjylland 2024

Det er bare så dejligt at gå på weekend, når du kan se frem til et weekendophold i Nordjylland. På et weekendophold venter der dig nemlig en afslappende oplevelse, som du kan nyde i fulde drag. Her på siden får du et overblik over alle de bedste weekendophold i Nordjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tag på et skønt weekendophold på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Det er Danmarks største spahotel, og det er tilmed superhyggeligt. Det 3-stjernede hotel ligget lige ud til stranden, hvor du kan bade, solbade og gå nogle dejlige ture. Du får et hyggeligt værelse og den skønneste forplejning. Wellness-området indbefatter for eksempel en indendørs og en udendørs pool, sauna og spabad. Mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Er golf og spa lige det, der skal til for at gøre dit weekendophold perfekt? Så kan du booke et ophold på det populære Himmerland Golf & Spa Hotel. Det eksklusive 4-stjernede hotel byder på lækker mad, et godt værelse og de fede spa-faciliteter. Der er 60 værelser på hotellet. Desuden er der 3 restauranter og 2 barer på stedet. Du får også adgang til den nærliggende golfbane. Kæledyr er velkomne. Legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Thy er et oplagt sted at tage på et lækkert weekendophold. Det hyggelige 3-stjernede hotel rummer 32 værelser, en restaurant og en bar. Desuden findes der et forretningscenter på stedet. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Kæledyr er velkomne her. Der er gratis Wi-Fi og gratis parkering på hotellets område.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Book et dejligt weekendophold på Strandhotellet Blokhus. Det flotte 4-stjernede hotel ligger lige ud til stranden, hvor du kan bade og gå nogle dejlige ture. Der er 38 hyggelige værelser, en restaurant og en bar på stedet. Desuden bydes der på et motionscenter, en indendørs pool og diverse spa-faciliteter. Hotellet er velegnet for enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Bo på et eksklusivt og hyggeligt hotel, når du tjekker ind til et weekendophold på Hotel Amerika. Det 4-stjernede hotel med den smukke beliggenhed rummer 68 værelser med eget bad, en restaurant og en bar. Der er også et velfungerende forretningscenter. Her er en behagelig stemning, forplejningen og servicen er helt i orden. Kæledyr er velkomne. Have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

ruths-hotel-2.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Det populære Ruths Hotel i Skagen er det perfekte sted at tage hen, når du skal på et afslappende weekendophold i Nordjylland. Hotellet har 4½ stjerner, og det rummer 52 dejlige værelser, 2 restauranter og en bar med lounge. Det omfattende spa-område byder blandt andet på en indendørs pool, et motionscenter og diverse spa-faciliteter. Mulighed for behandlinger. Kæledyr er velkomne. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Tag på et hyggeligt og romantisk weekendophold i Nordjylland

Hvis du trænger til at bruge noget tid sammen med din partner, så er det uden tvivl en god idé at tage på et weekendophold. Når du er på et weekendophold, kan du nemlig være sikker på, at dig og din partner bliver forkælet på bedste vis, så I ikke skal tænke på noget andet end hinanden.

Udover at du og din partner ikke skal røre en finger, så kan du også se frem til lækker mad, der vil pirre dine smagsløg. Det er altid skønt at spise mad, som andre har brugt tid på at lave til en. 

Mens I spiser maden, kan I kigge hinanden i øjnene og føre dybe samtaler. Det er skam en stor fordel, hvis der sjældent er tid til dette i en travl hverdag.

Formidabel gourmetmiddag

Hele familien kan nyde godt af et weekendophold i Nordjylland

Som familie kan der af og til være brug for, at I tager væk sammen, så I kan koncentrere jer om at være sammen med hinanden. Det er vigtigt at gøre dette sommetider, da I på denne måde kan komme tættere på hinanden som familie. Der skal hverken gøres rent, laves mad eller noget helt andet. 

Derfor kan det altså være en god idé at tage væk fra hjemmet sammen. I kan eksempelvis vælge at tage på et weekendophold i Nordjylland. Her kan hele familien nyde at være sammen og eventuelt opleve en masse nye ting. 

Hunden er også velkommen på flere weekendophold i Nordjylland

Det er bestemt rart at tage på en hyggelig tur med sin bedste ven. Skal du på et weekendophold i Nordjylland, kan du sagtens finde flere kæledyrsvenlige steder. Det vil sige, at du gerne må medbringe din hund. 

Nogle overnatningssteder kræver et mindre gebyr for, at du har din hund med, mens det er gratis andre steder. Det bør du naturligvis tjekke, inden du bestiller et weekendophold i Nordjylland sammen med din hund. 

En anden ting, du også skal være særlig opmærksom på, er, at der kan være særlige regler, når du har din hund med. Det kan eksempelvis være, at din hund ikke må være alene på værelset, eller at din hund ikke må medbringes på restauranten. Vi anbefaler, at du har styr på reglerne, inden du booker dit weekendophold, så du på forhånd ved, hvad du går ind til.

Besøg en eller flere populære seværdigheder under dit weekendophold i Nordjylland

Er du på et weekendophold i Nordjylland, er dette en god mulighed for at udforske området. Hvis du aldrig har besøgt Nordjylland før, så har du rigtig mange fantastiske oplevelser i vente. Der er nemlig en del seværdigheder og attraktioner, som du kan kigge nærmere på. 

På et weekendophold er der ekstra god tid til at få en eller flere oplevelser, da der er en masse ting, du ikke selv skal sørge for. Det klarer personalet på overnatningsstedet for dig. 

Med al den tid til rådighed kan du lige så godt udnytte muligheden for at få lidt flere oplevelser. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger at foretage dig noget, som du finder interessant. Du kan blandt andet kigge nærmere på disse oplevelser i Nordjylland:

  • Rubjerg Knude Fyr i Løkken
  • Fårup Sommerland i Blokhus
  • Skagens Museum i Skagen
  • Nordsøen Oceanarium i Hirtshals
  • Vendsyssel Kunstmuseum i Hjørring
  • Møllehuset i Frederikshavn
  • Jesperhus Feriepark i Nykøbing Mors
  • Vikingecenter Fyrkat i Hobro
  • Galleri Salshus i Thisted
  • Utzon Center i Aalborg

Forkæl en ven eller et familiemedlem med et gavekort til et weekendophold i Nordjylland

Hvis du skal give en gave til en ven eller et familiemedlem, så er der masser af muligheder. Det kan derfor være svært at overskue, hvad du skal købe til vedkommende. Vi har dog en rigtig god idé.

Du kan nemlig vælge at købe et gavekort til et weekendophold i Nordjylland. Du kan være sikker på, at sådan en gave vil falde i god jord. Der findes ikke noget bedre end at modtage en gave, hvor afslapning er i højsædet.

Men hvem kan du så give sådan en god gave? Det er helt op til dig. Du kan give et gavekort til et weekendophold til alt lige fra din bedstemor til din søster, en god ven eller din onkel. Du kan naturligvis også forkæle din partner med et romantisk weekendophold.

Inden du giver gavekortet, er det desuden en fordel at beslutte, om gavekortet skal bruges sammen med dig eller ej. 

Bedsteophold.dk er en platform med alle de bedste weekendophold i Nordjylland

Er du blevet godt træt af at sidde med et hav af hjemmesider åbne, fordi du forsøger at finde et weekendophold i Nordjylland? Vi kender følelsen. Det kan meget hurtigt føles som en fuldstændig håbløs og umulig opgave at finde et weekendophold. 

Du bør dog ikke opgive lige med det samme. For hvis du leder efter et lækkert weekendophold i Sønderjylland eller Nordjylland, så skal du bare tage et kig her på siden. Hos Bedsteophold.dk har vi samlet alle de bedste weekendophold i Jylland, så du nemt og hurtigt kan finde det rette ophold for dig og din rejsemakker. 

Hvis du finder det helt rigtige ophold, kan du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side. Her kan du læse mere om overnatningsstedet, og du kan også booke et ophold, hvis du har lyst til det. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg weekendophold i Nordjylland?

Hvis du vil på et weekendophold i Nordjylland, så ligger de godt spredt rundt i hele området. Kigger du på vores side, kan du nemt få det fulde overblik over alle weekendophold i Nordjylland. Det gør det nemmere for dig, når du skal vælge det bedste weekendophold for dig.

Hvad betyder det at tage på et weekendophold i Nordjylland?

At tage på et weekendophold i Nordjylland betyder, at du tager på et ophold i weekenden. Det kan være fra fredag til lørdag, fra lørdag til søndag eller fra fredag til søndag. Når du vil på et weekendophold, kan det både foregå på et slot, et spahotel, en kro, en herregård m.m.

Hvem kan jeg tage med på et weekendophold i Nordjylland?

Du må helt selv bestemme, hvem du tager med på et weekendophold i Nordjylland. Om det er din partner, et familiemedlem, en ven, en kollega eller en helt anden er underordnet. Det er bare vigtigt, at du er sammen med en, som du gerne vil tilbringe en afslappende weekend med.