fbpx

Bedste weekendophold i København 2024

I København finder du et væld af lækre steder, hvor du kan tilbringe din weekend. Når du er på weekend i den danske hovedstad, kan du være sikker på, at du vil blive en eller flere oplevelser rigere. Her på siden får du et godt overblik over alle de bedste weekendophold i København.

Denne side indeholder reklamelinks

Go-Dream-Kro-Hotelophold.jpeg
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Weekendophold

3/5

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så vil vi anbefale at du tager et kig på de mange gode gavekorts fra Go Dream, som gælder til et utal af danske kroer og hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Har du hørt om den meget populære tag-pool på Villa Copenhagen? Den må du prøve under dit ophold. Fra poolen er der god udsigt over København. Hotellet er indrettet romantisk og stilrent. Du kan passe din træning i fitness-området og blive varmet godt i gennem i saunaen. Nyd et luksuriøst ophold i hjertet af København.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Skal du på et weekend-ophold i København, så er Hotel Ascot et udmærket valg. Hotellet er indrettet i en moderne nordisk stil, men med bevarelse af det gamle romantiske fra bygningen. Du kan passe din træning i hotellets fitness-område, men også hænge ud i baren. Hotellet ligger i gåafstand til mange gode seværdigheder og attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71-Nyhavn-Hotel.jpg
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

I smukke ikoniske Nyhavn ligger 71 Nyhavn Hotel, der med sin underspillede elegance indbyder dig til et dejligt weekend-ophold i København. Her får du en overnatning udover det sædvanlige. Hotellet er indrettet i nordisk stil med lækre designermøbler. Alle værelser er udstyrede med store luksussenge fra Carpe Diem for at give dig en optimal nattesøvn.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt.-Petri.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

I Københavns gamle latinerkvarter ligger det stilfulde Hotel Skt Petri. Hotellets værelser er indrettet med designermøbler. Morgenmadsbuffeten er i særklasse og roses ofte af hotellets gæster. Beliggenheden er central og i gåafstand til mange af de store attraktioner og shoppe-muligheder. Til børnefamilier er der børnevenlige familieværelser med god plads og lidt forskelligt underholdning til børnene.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Nyd et luksus ophold i København på Kokkedal Castle Copenhagen. Her kan du kombinere storbyferie og spa-ophold samt nyde hotellets lækre gourmet mad samt den gode og attraktive morgenmadsbuffet. Perfekt til en skøn weekend i København. Lej en cykel og kør ud på opdagelse til de mange attraktioner og shoppe-muligheder som byen har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen-Admiral-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Nede ved kajen finder du det super hyggelige Copenhagen Admiral Hotel. På det 4-stjernede hotel er der lagt stor vægt på, at du skal føle dig hjemme under dit ophold. Værelserne er stilrent indrettede i nordisk stil. Et hyggeligt overnatningssted til en weekend i København. Der er mulighed for at medbringe sin hund under opholdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Nyd roen og varmen på flotte Hotel Kong Arthurs fine værelser. Det stilfulde hotel med sine små skævheder ligger Købenshavns hyggelige Nansensgadekvarter, men lidt tilbagetrukket fra det pulserende byliv. Der er mulighed for både spa og fitness under dit ophold på hotellet. Morgenmadsbuffeten er alsidig, og giver dig et godt fundament for en god dag.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb-Hotel.jpg
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

På Nimb Hotel kan du nyde et eksklusivt ophold med en masse underholdningsmuligheder og ventende eventyre. Værelserne er luksuriøst indrettede og mange med udsigt over Tivoli og smukke gamle København. Der er værelser i mange størrelser og prisklasser. Perfekt til et weekendophold midt i hovedstaden. I restauranten findes alt hvad et kulinarisk hjerte kan begære.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye-115-Hotel.jpg
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

På Østerbro ligger det hyggelige familiedrevne Rye 115 Hotel. Værelserne er farverigt indrettede og møbleret med lækre træmøbler. På hotellet serveres der en alsidig økologisk morgenmad, og bæredygtighed vægtes højt og løbende på alle fronter. God til en weekendtur, hvor du kan overnatte centralt i København, med let adgang til mange attraktioner, spisesteder og shoppemuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Hotel Scandic Falconer er et moderne nyrenoveret hotel og eventcenter med et rigt liv. Perfekt til et weekendophold i København eventuelt kombineret med en god forestilling i salen. Værelserne er rummelige og har store luksuriøse senge med god komfort. I hotellets stemningsfyldte restaurant kan du udforske det spændende menukort og nyde de lækre gastronomiske kunstværker.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Skal du suge til dig af selvforkælelse på et weekend-ophold i København, så er Kurhotel Skodsborg et oplagt valg. Nyd de mange skønne bade, lækre behandlinger og andet top lækkert i spa-afdelingen. I restauranten forkæles du ligeledes med fantastisk gourmet mad. Værelserne er store og luksuriøst indrettede, og sengene er yderst komfortable at ligge i.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et lufthavnshotel beliggende i Kastrup Lufthavn. Her kan du gå indendørs direkte til tog, metro og fly, og det er derfor nemt at komme rundt. Hotellet tilbyder både fitness-område og spa, hvor du blandt andet kan svømme i en opvarmet saltvandspool. Spaen er for voksne og børn over 16 år.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Scandic-Front.jpg
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Ved Langelinies havnefront ligger hotel Scandic Front. Hotellet er indrettet stilfuldt med lækre designermøbler. Du kan vedligeholde din træning i hotellets fitness-afdeling. Der er nem parkeringsmulighed i parkeringskælderen, så du ikke skal stresse over at finde en parkeringsplads midt i centrum af København. Hotellet ligger tæt på Operahuset og mange andre spændende attraktioner og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Copenhagen-Marriott-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Mariott Hotel ligger med en skøn udsigt over byen og vandet. Nyd et dejligt weekend-ophold i byen, hvor du tilmed har mulighed for lidt selvforkælelse i hotellets skønne spa-område, hvor du kan booke forskellige behandlinger. Værelserne er rummelige og har store vinduespartier med fantastisk udsigt. Der er mulighed for at trække gardiner for vinduerne.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Scandic-Palace-Hotel.jpg
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Hold dit weekendophold i København lige på Rådhuspladsen. Her ligger det mere end 100 år gamle Scandic Palace Hotel og knejser med sit ikoniske tårn. Det 4-stjernede hotel rummer 169 værelser i forskellige størrelser. Desuden er der en glimrende restaurant, en bar og et forretningscenter. Desuden kan du træne på stedets fitnesscenter. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli-hotel.jpg
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Når du skal holde et dejligt weekendophold i København, hvad så med at bo på et hotel, der er opkaldt efter selve Tivoli? Det kan du gøre på Tivoli Hotel & Congress Center. Det høje moderne 4-stjernede hotel i city er flot, højt og farvestrålende. Det er et virkelig stort hotel, og det rummer 679 værelser, 4 restauranter og 3 barer. I wellness-området finder du en indendørs pool og et fitnesscenter. Tagterrasse og legeplads.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel-Ottilia-by-Broechner-Hotels.jpg
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Du kan bo i det tidligere Carlsberg Bryggeris område, når du tjekker ind på det nye Hotel Ottilia – By Brøchner Hotels på Vesterbro i København. I den historiske bygning er der 155 gode værelser, en restaurant og en bar. Du kan træne, når du har lyst på det døgnåbne træningscenter. Du kan også nyde den eminente udsigt fra stedets tagterrasse. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Ibsens-Hotel.jpg
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Book et dejligt weekendophold i København. På Ibsens Hotel. Det hyggelige 3-stjernede hotel i city rummer 118 værelser af forskellige størrelser. Desuden findes der 3 restauranter og en bar, som kan klare din forplejning. Du kan benytte stedets motionscenter. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Mulighed for parkering. Fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Træk et stykke væk fra selve København, når du er på weekendophold på Gilleleje Badehotel. Her kommer du til at bo lige ud til vandet og i fred og ro. Det 3-stjernede badehotel er fra 1908, og det mærkes på den behagelige og autentiske stemning. Overalt på hotellet er indretning lys og smagfuld. Der findes en restaurant og et wellness-område. Her er der diverse spa-faciliteter. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the-square.jpg
Hotels.com

The Square

4/5

Når du tjekker ind på The Square, så kommer du til at bo på Rådhuspladsen i København. Så bliver det ikke mere centralt. Det elegante 4-stjernede hotel rummer 268 værelser af forskellige størrelser, som er fordelt over 6 etager. Desuden findes der et stort forretningscenter. På fællesarealerne findes der te- og kaffefaciliteter. Kæledyr er velkomne. Mulighed for parkering. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Bestil et dejligt weekendophold på det moderne Scandic Sydhavnen. Det er et 4-stjernet hotel, som er stilfuldt indrettet. Det store nye hotel rummer 391 værelser, restaurant og bar. Desuden findes der et velfungerende forretningscenter på stedet. Du kan benytte hotellets fitness-faciliteter. Du kan også nyde at sidde på den store tagterrasse og betragte byen oppefra. Kæledyr er velkomne. Fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ac-bella-sky.jpg
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Bella Sky er et perfekt sted at holde en weekend i København. Det lækre 4-stjernede ikoniske højhus-hotel, der er tvistet i toppen, rummer hele 811 værelser og diverse møde- og konferencelokaler. Der findes 4 restauranter og en bar på stedet. Desuden er der diverse fitness-faciliteter. Fra hotellet er der den helt vidunderlig udsigt. Gratis Wi-fi. Mulighed for parkering. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

phoenix-copenhagen.jpg
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Book et weekendophold på Phoenix Copenhagen i det indre København. Fra det eksklusive 4-stjernede hotel er der kort afstand til det meste i byen. Hotellet rummer 213 gode værelser i forskellige størrelser. Der findes en glimrende restaurant og en bar på stedet. Desuden kan du benytte hotellets fitness-faciliteter. Mulighed for parkering. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

Foretrækker du at bo et godt stykke uden for København, når du er på weekendophold i hovedstaden, så kan du passende bo på det hyggelige Comwell Borupgaard i Snekkersten. Her er der fred og ro og en behagelig stemning. Hotellet er indrettet i en tidligere gård, og det har stadig et smukt stråtag. Du kan forkæle dig selv her, når du bor på et af de149 værelser på det 4-stjernede hotel. Lækker forplejning og ophold på stedets spa-område. Fitnessrum.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel-oesterport.jpg
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

Hotel Østerport i København er det oplagte sted at tage et weekendophold. Det moderne 3-stjernede hotel fra 1946 ligger centralt i byen. Her er 170 værelser i forskellige størrelser og et mødelokale. Der findes en bar, en café og en deli på stedet. Træk dig tilbage til det hyggelige hotel, når du er træt efter en hel dag fuld af oplevelser fra hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

Scandic-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Book et dejligt weekendophold på det centralt beliggende Scandic Copenhagen. Her kommer du til at bo lige ud til søerne i København. Det giver en helt fantastisk udsigt fra nogle af værelserne. Det flotte høje 4-stjernede hotel rummer 486 værelser i forskellige størrelser. Desuden er der et fitnesscenter, som du kan benytte. Der er mulighed for parkering på stedet. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

cph-island-hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Island Hotel

4/5

Bo centralt og smukt, når du tager på et weekendophold i København. Det lækre og moderne 4-stjernede hotel ligger lige ud til havnen, og fra hotellet er der en fabelagtig udsigt. Hotellet rummer 326 hoteller, en restaurant og en bar. Desuden råder det over en lækker udendørs pool. Du kan benytte stedets motionscenter. Kæledyr er velkomne. Mulighed for parkering. Fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 770 kr.

Invitér familien med på et skønt weekendophold i København 

At tage på et weekendophold i København kan være et friskt pust til familielivet. Derhjemme drukner weekenden typisk i alle mulige praktiske gøremål, der er svære at nå i en travl hverdag. Det betyder, at der går en masse tid fra familielivet. 

Det er derfor en god idé at prioritere at være sammen som familie en gang imellem. Det giver et stærkere bånd mellem jer alle, når I har fået en masse oplevelser sammen. I København er der en lang række af oplevelser for både store og små. I vil uden tvivl alle sammen kunne hygge jer på sådan en weekendtur.

Desuden behøver det ikke kun at være far, mor og børn, der tager afsted på en tur i weekenden. I kan eventuelt invitere bedsteforældrene fra begge sider med. Derved kan I få en herlig weekend sammen, hvor alle bare hygger sig mest muligt. 

Glæd dig selv og din partner med en romantisk weekend i København

Findes der nogle mennesker, som ikke har brug for en pause fra hverdagens trummerum en gang imellem? Hverdagslivet med masser af pligter er for de fleste trættende og udmattende i det lange løb. Hverdagens stress og jag kan hurtigt blive så altoverskyggende, at det er svært at få tid til de romantiske følelser.

Lige præcis romantik og kvalitetstid er der brug for, hvis forholdet skal forblive intakt. Det ved du helt sikkert godt. Men får du gjort noget ved det? Hvis du mener, at det er tid til at forkæle både dig selv og din partner, er det bare med at få det gjort.

Du kan eventuelt gøre det ved at booke et romantisk weekend ophold i København. Det er helt ok at forkæle sig selv og sin udkårne sommetider. Hvis I har børn, er det en fordel at få dem passet hos bedsteforældrene. Det er nemlig en win-win-situation for alle. 

Børnene lider bestemt ingen skade af at blive totalt forkælet af bedstefar og bedstemor. Desuden vil de elske, at deres forældre kommer hjem og er i et dejligt humør samt har energi og overskud igen.  

Smuk gåtur rundt i København

Vælg et lækkert ophold i København med gourmetmad

Elsker du lækker mad, så er et gourmetophold helt sikkert lige sagen for dig. Hvis du tager på et weekendophold i København med gourmetmad, får du en oplevelse, som dig og dine smagsløg set vil glemme. 

Menuen med gourmetmad er altså en oplevelse i sig selv. I de fleste tilfælde bliver der serveret flere forskellige retter, der alle vil smage pragtfuldt. For hver ret kan du godt forvente, at du bliver mere og mere glad. Du vil uden tvivl takke dig selv for at have booket sådan et ophold.

Når du spiser dejlig gourmetmad, skal du selvfølgelig også have noget lækkert at drikke. Det kan du eksempelvis få i form af en vinmenu. Med en vinmenu får du den ultimative oplevelse. 

Er der ikke en vinmenu inkluderet i prisen for dit weekendophold i København, bør du alliere dig med stedets tjener. Tjeneren kan sagtens vejlede dig i forhold til, hvilken vin der passer bedst til de forskellige retter.

Gourmetmaden og vinmenuen er klart det bedste, når det kommer til et gourmetophold. Men der er ydermere andre ting, du kan glæde dig til. I og med at opholdet foregår i København, kan du se frem til et hav af andre oplevelser. Du kan blandt andet opleve alle de ting, som den danske hovedstad har at byde på. 

Et weekendophold i København er den perfekte gave

Hvis du vælger at give et weekendophold i København i gave, kan du være sikker, at gavemodtageren vil give dig en stor tak. Så det er helt op til dig, hvem du gerne vil glæde med sådan en god gave. 

Er det kæresten, ægtefællen, svigerforældrene, bedsteforældrene eller nogle helt andre, du gerne vil forkæle? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at gaven kommer til at sætte sine spor hos gavemodtageren. 

At få et weekendophold i gave kommer til at være en stor overraskelse for gavemodtageren. Det er nemlig en yderst særlig gave, som er den ultimative forkælelse. Du kan altså gøre en stor forskel ved at forære et andet menneske et weekendophold i København. 

Du kan give et weekendophold på Sjælland i gave på flere forskellige måder. Du kan blot vælge at booke et ophold. Dog kan dette være svært, hvis du ikke ved, hvornår gavemodtageren har tid til at tage af sted. 

Er det tilfældet, kan du i stedet købe et gavekort til et weekendophold i København. På den måde kan gavemodtageren selv vælge, hvornår han eller hun har tid til at tage afsted.

Er du på jagt efter et weekendtilbud i København?

Et weekendtilbud i København kan være flere forskellige ting. Men i dette tilfælde har det en helt særlig betydning. Når vi skriver ”weekendtilbud i København”, handler det naturligvis om gode tilbud på weekendophold i København. 

Men er det på nogen måde muligt at få fat i et billigt weekendophold? Det lyder umiddelbart ikke særlig sandsynligt. Men ikke desto mindre kan det godt lade sig gøre. Det kræver blot, at du væbner dig med tålmodighed. 

Mangler du et par idéer til, hvordan du kan være heldig at få fingrene i et weekendophold til en nedsat pris? Så skal du bare læse med videre her. Først og fremmest kan du prøve at tilmelde dig nyhedsbrevene hos de forskellige steder med weekendophold i København. 

Hvis et specifikt sted lige pludseligt har et godt tilbud, vil du højst sandsynligt blive informeret om dette i et nyhedsbrev. Derfor er det vigtigt, at du husker at læse disse nyhedsbreve. Modtager du et nyhedsbrev, hvor der er et godt tilbud på et weekendophold, kan du herefter beslutte, om det er noget for dig eller ej. 

Har du ikke det store held med nyhedsbreve, kan du begynde at kigge på forskellige dealsites. På disse sider kan det ydermere være, at du kan få fingrene i et billigt weekendophold i København. Så hvis du leder efter et godt weekendophold i København på tilbud, kan du prøve at følge ovenstående tips.

Få et væld af nye oplevelser under dit weekendophold i København

Et weekendophold i København skriger nærmest på, at du skal opleve en masse. Der er nemlig ikke det, som du ikke kan opleve i den danske hovedstad. Så hvis du ikke sætter bare en lille smule tid af til at udforske et par seværdigheder, kommer du garanteret til at fortryde det, når du kommer hjem. 

I København finder du et væld af spændende attraktioner og seværdigheder samlet inden for en overskuelig afstand. Derfor kan du sagtens udforske en del seværdigheder på blot en enkelt dag eller i en weekend. 

Inden du tager afsted hjemmefra, er det en god idé, at du beslutter dig for, hvad du gerne vil opleve, mens du er afsted. Du kan eventuelt lave en ruteplan hjemmefra, så du er godt forberedt og kan nå mest muligt. Du kan blandt andet opleve følgende, når du er i København:

  • Kanalrundfart
  • Rundetårn
  • Tivoli
  • Glyptoteket
  • Voksmuseet
  • Den Lille Havfrue
  • Botanisk Have
  • Strøget
  • Cisternerne
  • Kastellet

Som du kan se, er der mange interessante og underholdende attraktioner og seværdigheder i København. Du kan derfor være sikker på, at du vil kunne finde en eller flere oplevelser, som du vil kunne lide. Det er bare med at læse lidt om de forskellige oplevelser, hvorefter du kan tage en beslutning i forhold til, hvad du gerne vil opleve.

Lad Bedsteophold.dk hjælpe dig med at tage en pause fra hverdagen

Trænger du virkelig meget til at få en pause fra din hverdag, kan du lade Bedsteophold.dk hjælpe dig. Vi har sørget for at gøre det så nemt for dig som muligt at finde dit næste ophold i den danske hovedstad lige her.

Her på siden har vi nemlig samlet alle de bedste weekendophold i København. Det er altså enkelt og ligetil for dig at finde det perfekte ophold. Du skal blot kigge de mange muligheder igennem og herefter beslutte, hvor du skal overnatte på din weekendtur. Vi er sikre på, at du kan finde et sted, der opfylder alle dine ønsker og behov. God fornøjelse!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er et weekendophold i København for 2 personer?

Et weekendophold i København for 2 personer er et pakketilbud til dig, der gerne vil af sted på et ophold sammen med en anden. Vil du gerne på et weekendophold, kan det se ud på flere måder. Det kan være alt lige fra et hotelophold til et spaophold eller noget helt andet. 

Kan jeg tage mine børn med på et weekendophold i København?

Har du lyst til at tage på en weekendtur i København med dine børn, er der intet, der forhindrer dig i det. Du skal bare lige tjekke, om børn er velkomne det pågældende sted. Det er nemlig ikke alle steder med weekendophold, som tillader børn. 

Kan jeg booke et weekendophold i København centrum?

Der findes masser af weekendophold i Københavns centrum. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af ophold, så du kan finde det perfekte for dig. 

Hvilket weekendophold i København skal jeg vælge?

Hvis du vil til hovedstaden i en weekend, bør du vælge det weekendophold, du finder mest interessant. Det kan være, at du falder for et helt specifikt hotel, eller at du har bestemte krav i forhold til faciliteterne. Det kan ligeledes være, at du har et ønske i forhold til beliggenheden.